עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Sango,

יש לי דיסק עם משהו חשוב בפנים אז השתמשתי בתוכנה הזאת בשביל לגלות את איכות הצריבה וגיליתי שיש מלא טעויות והניקוד שאני מקבל הוא 0 .. עכשיו אם אני מעתיק את כל הקבצים מהדיסק "הפגום" למחשב ואז צורב דיסק חדש עדיין יהיו לי אותם שגיאות או שזה כאילו יתקן הכל וכל מה שהיה בדיסק יהיה כמו חדש אחרי הצריבה בדיסק אחר ?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by at,

אני שוקל לקחת הארדיסק חיצוני למחשב נייד (לחבר אותו דרך כבל USB או מארז יעודי) 1. מה הבדלים ב HD בין 3.5 ל 2.5 (חוץ מגודל פיזי ומשקל)? 2. ביצועים? בין השאר האם שני הסוגים מספיקים כדי להיות הארדיסק ראשי עבור מערכת הפעלה? האם חיבור ה-USB יספק כדי להחזיק אותו כראוי? אם ה-USB מהווה מגבלה אבל מספיק למטרה זו, אז האם מיותר לקחת הארדיסק חזק יותר (כנראה ה-3.5) כי במילא לא אנצל את יכולות שלו? 3. צריכת חשמל? (ב2.5 הבנתי שאפשר למשוך מתח מUSB) 4. מה לגבי עמידות שונה שלהם לצורך ניידות? (האם ה 2.5 שבד"כ נמצא בנייד יותר עמיד?) 5. מה הבדלים במחירים לאותו גודל? 6. האם נכון שאין HD 2.5 עם באפר של יותר 2 MB? בתודה מראש, טל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי נגן מסוג- IAudio X5L וכל השירים שלי עליו, ולא במחשב... שאלתי היא- האם זה טוב להשתמש בו בתור הארד-דיסק חיצוני, כמעט קבוע לגמרי...? לנגן שירים במחשב מהנגן... וכד' האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לנגן? האם זה טוב? אשמח לשמוע את דעתכם... גיא.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  4. אני רוצה להפנות אותכם לשניי דגמים מתחרים ספציפים!! אל תספרו בכללי אלא רק אחד מול אחד WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 יש לציין שהמחיר שלהם זהה !! 579 שקלונים! אז מה יותר עדיף?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני קונה מחשב חדש מבוסס על Intel Core 2 Duo 6300 ואני רוצה לשים בו שני כוננים קשיחים עם Raid 0 בינהם. אני עדיין לא סגור על לוח אם(כרגע אני נוטה לכיוון Gigabyte GA-8I945P-S3 שעולה בערך 550 שקל) , אני צריך לפחות 300GB של מקום אכסון בכוננים והתקציב שלי לשני הכוננים + בקר רייד\תוספת ללוח אם עם בקר - הוא 800-1000 שקל. הייתי רוצה המלצה על שני כוננים קשיחים שמתאימים ובקר או לוח אם סביר במסגרת התקציב. בתודה מראש, אלמוג.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  6. Started by 104952,

האם יש לבלו ריי אזורי קידוד?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  7. Started by motaboy,

אז אני נכנס להגדרות חומרה של הDVD ROM שלי (LG) ומכבה את ה"Enable digital CD Audio for this drive", אבל הוא עדין מנגן את הדיסק בדיגיטל. זה מעצבן בטרוף, כי הדיסק מסתובב בשיא המהירות ועושה ימבה רעש. איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by BandiT,

קורא הכרטיסים לא עובד, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? קיבלתי איתו דיסק של דרייברים, אבל הדיסק פגום ולא הצלחתי לפתוח אותו, איך אני יכול לסדר שזה יעבוד לי ויצליח לקרוא כרטיסים.. תמונות מצורפות של המכשיר.. וזה הארור שאני מקבל כאשר מכניס memory card מסוג SD לתוך במכשיר ומנסה לפתוח את כונן H..

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by 3liran,

שלום, אני מחפש צורב חיצוני איכותי, סוס עבודה. יש לכם המלצה כלשהי? המחיר לא כל כך משנה.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  10. Started by kobi434,

קניתי את צורב די.וי.די.של סמסונג לפני שנה וחצי ומלפני חודש בערך כל פעם שאני בא לפתוח אותו הוא רק עושה קולות של נפתח אבל רק בנסיון העשירי בערך הוא עושה לי טובה ונפתח.די אין לי כח עוד פעם לקנות צורב .מה עושים????

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  11. קניתי אתמול psp, ואני רוצה בשבילו כרטיס ms pro duo עם קיבולת גבוהה. כרגע הכרטיסים הכי גדולים שמצאתי הם של ארבע ג'יגה. זה אמור להספיק לי בהחלט, ואני כבר כמעט סגור על הקניה, אבל השאלה שלי היא האם ידוע על יציאה קרובה של כרטיסים כאלה בנפח 8 ג'יגה או אולי 6 לשוק הביתי, כך ששווה לחכות? מישהו יודע אולי?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. Started by aarbili,

היי ושלום לכולם, WD2500KS / WD2500YS מה ההבדל בינהם ? תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by Rיה,

אני מכניס את הדיסק לצורב הדיוידי שלי מנסה להעביר לתיקיה ריקה על המחשב! ומקבל לאחר כמה שניות את ההודעה הבאה: אין אפשרות להעתיק את (שם) שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית) מה אני יכול לעשות?.. תודה מראש לעוזרים אריה!

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  14. מחיר יחידה הוא 18 ש"ח. נגיד כך... זה לא דיסקים לשימוש יום יומי בגלל מחירם אך זה יכול להיות נחמד למי שצורב תוכנה כל שהיא ורוצה דיסק מיוחד במינו. בכל מקרה כבעל צורב Label Flash אני שמח שסוף סוף אפשר להסיג אותם.

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  15. אחרי שנפגעתי גם אני מnce 3550 שהפסקיק פתאום לקרוא דיסקים רק לצרוב אבל לא קורא אני רוצה לקנות אחד חדש שיחזיק לפחות שנתיים קראתי את התדר של המומלצים אבל לא הבנתי מה הכי כדי? תודה לעוזרים

16. ניסיתי לפחות 4 כבלים שמחברים את הלוח אם לכוננים, ובכולם המחשב קולט רק אחד מהם, את מה שהוא לא כונן dvd. הוא קולט את כונן ה dvd רק אם אני מוציא את החיבור של הלוח אם מהכונן השני הרגיל שקורא דיסקים רגילים. מה אני אמור לעשות כדי שהמחשב יקרא את 2 הכוננים ביחד ולא רק אחד מהם?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  17. היי חבר'ה. בסוף קניתי לחברה את הצורב - LG GSA-H22N. באתי והרכבתי לה אותו אתמול, והמחשב זיהה אותו ללא בעיות מיוחדות. כשהכנסתי דיסק(כל דיסק), האייקון בכונן השתנה למצב שכאילו קיים דיסק - אך שם הדיסק לא צויין, וגם לא נפתח חלון פתיחה אוטומטית. כשמנסים להפעיל את הכונן עם הדיסק הוא לא עולה - ונתקע לכמה דקות. רק אחרי בערך 2-3 דקות הכונן 'נפתח' ולא מראה אף קובץ בפנים. במילים אחרות - הכונן לא מפעיל שום דיסק. האם הכונן דפוק? או שיש עוד פתרון הגיוני לדעתכם? חשבתי אולי דרייברים מהאתר... אבל בתכלס לא עושה רושם שיש בעייה בדרייברים. איזה בעסה זה..קונים מתנה ובסוף היא לא עובדת.

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  18. Started by XMB,

מה עושים? קניתי מחשב חדש עם WD 160GB SATA2 וכל פעם שהוא חושב זה כמו אמנון בשבילו הוא פשוט טרקטור אפילו בלילה כשאני משאיר משהו להוריד שומעים כל כמה שניות את ההרדיסק "רושם" על הדיסקית שלו בפנים כאלה תיק תיק תיק תיק כל 3-4 שניות וזה משגעעעעעעעע אותי :\

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  19. אני רוצה לקנות ארד דיסק חדש, 160-250GB עם זיכרון של 16M לא מצאתי אחד שהוא IDE ומצאתי 160GB של WD עם זיכרון 16M אבל הוא SATA האם אפשרי לחבר דיסק של SATA אולי דרך איזה בקר או משהו.. האם זה משתלם בכלל(עלות של הבקר) האם זה לא יהיה אפילו פחות מהיר מATA בגלל שזה לא מותאם ... המלצות בכיף! תודה אנשים!!!

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by Devil Servant,

חשבתי על זה... לUSB זה יציאות מתח ומידע וגם לHD אפשר לקחת HD רגיל ולחבר אותו ליציאת USB ולעשות כונן נייד?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  21. שלום לכולם מה האבדל בין כונן WD2500KS ל WD2500YS שנהם SATA עם 16 MB שנהם ניראים בדיוק אותו הדבר רק שיש אבדל במחיר. ואחריות ל 5 שנים על ה YS . משהו יכל להסביר . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by motorishta,

יש לי צורב nec 2510a בערך כבר 3 שנים. בזמן האחרון הצריבות שלו נורא איטיות! דיסק מלא המהירות 8 צורב אותו אחרי 40 דקות פחות או יותר. ה-buffer level שלו נמוך נורא, לא יציב בכלל נע בין 12-60 בערך. הרכבתי היום את הצורב אצל חבר והופתעתי לטובה אפשר לומר, אצלי עבד טוב מאוד, ה-buffer level היה כמעט קבוע על 97%. מה יכול לגרום לבעיה? אני משתמש עם אותה גרסה של נרו בדיוק כמו אצלו. החיבורים הם אותם חיבורים. מבקש את עזרתכם בנידון. תודה ובוקר טוב.

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  23. ב-Newegg קיימים שני צורבים טובים של סמסונג http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=10&N=2010100005+50001077+1036506653+1298019801&Submit=ENE&Manufactory=1077&SubCategory=5 ה-182 הוא בחיבור IDE והוא גם נמכר בארץ ה-183 הוא בעל חיבור SATA ולא ראיתי אותו עדיין בארץ בקיצור - יורגש ההבדל בביצועים או לא?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by maccabeast,

הזמנתי מחשב ללא פלופי(כונן A), האם כבר עבר זמנו? או שעדיין כדאי להוסיף? למקרים כגון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229260.0 יש לציין שגם לי כנראה תהיה אותה הבעיה, לא? כי גם אני הזמנתי לוח כזה של ABIT וכזה מעבד... קראתי ב-FAQ דרך לעקוף את זה עם צריבה לדיסק ההתקנה. איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by Sting,

קניתי ארד-דיסק חדש WD 250GB ניסתי לפרמט אותו דרך ה Disk Management אך הפירמוט נתקע על 87% אחר כך ניסתי שוב דרך My Computer אך זה שוב נתקע ועומד על אותה הנקודה למעלה משעתיים כבר יש לכם איזה שהם הצעות או שמדובר בכונן פגום ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים