אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לרכוש את ההארדיסק הזה, הבעיה היא שאני משתמש בווינדוס אקספי, ואני זוכר שבעבר דובר לא מעט על בעיות כאלה ואחרות של אקספי עם דיסקים בנפח גדול. בעבר שאלתי שאלה דומה לגבי אותו דיסק רק בנפח של 1.5TB, ונאמר לי שהבעיה של אקס פי מתחילה עם 2TB ומעלה. לבסוף רכשתי את אותו דיסק של 1.5 והכל בסדר. עכשיו אני רוצה לרכוש דיסק של 2TB ואני חושש שיהיו בעיות, למרות שמהאתר של WDC משתמע שיש תמיכה באקספי. מדוע נאמר לי בעבר שיש בעיה עם 2TB ומעלה והאם זה רלוונטי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי שני צורבי DVD של LG: GSA-4167B SCSI GSA-H42N SCSI שניהם צורבים דיסקים כמו שצריך, אפשר לקרוא אותם במחשבים אחרים. הבעיה היא קריאת דיסקים. כשאני מכניסה דיסק כלשהו (DVD או CD) הוא מזהה שאני מכניסה דיסק, ה DVD RAM ב my computer הופך ל CD DRIVE אבל הוא לא מזהה שיש דיסק בפנים. הבעיה הזו שיחקה איתי מדי פעם, לפעמים קרתה ולפעמים לא (בשני הכוננים). אבל עכשיו זה כל הזמן בשניהם, הם רק צורבים לי ולא קוראים דיסקים. any suggestions? :-\
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לסין בקרוב, ורציתי לנצל את ההזמנות ולקנות בזול(אם זה אכן יותר זול) כמה דברים... למישהו יש מושג אם הם יותר זולים שם? או שזה אותו חרא כמו בארץ? למשל disk on key יהיה יותר זול משמעותית? (אם אפשר מחירים ספציפיים אז אני מודה מראש).
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום , מצאתי את הצורב הבא: SH-S223F DVD±RW x22 White Sata , מחיר : 115 ש"ח אני צריך צורב ל: צריבת dvd dual layer + multisession צריבת cd קריאת dvd קריאת cd עמיד למשך 3 שנים (לא כמו ה NEC שיש לי עכשיו ) זה בסדר? יש משהו אחר שמומלץ? (קראתי את האשכול על הצורבים , אל תפנו אותי לשם בבקשה) תודה!
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, כשהדיסק הקשיח עובד חזק אז הוא משמיע רעשיי "גירגור" שכאלו... עד כמה שזכור לי שקניתי את הדיסק הקשיח (לפני 4 שנים לערך) הוא לא היה משמיע קולות כלשהם. האם זה תקין?, האם זה אומר משהו על מצבו של הדיסק הקשיח? מדובר ב Maxtor 6Y080M0 80 GB
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הלוח אם שלי תומך רק ATA100 והכבל IDE הוא גם כן ATA100 אם אני קונה עכשיו HD חדש שהוא ATA133 ו8mb buffer 1)האם זה יעבוד בכלל? 2)איך זה יעבוד? 3)אם יעבוד,האם יווצר צוואר בקבוק?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
HD 80 HD 120 כונן DVD צורב DVD צורב CD-RW אני מדבר מבחינת IDE MASTER ו- SLAVE.
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם חברי הפורום. לפני מספר ימים קניתי ssd מהסוג הזה corsair force gt 120gb. והתקנתי אותו למחשב הזה(שאגב נקנה אחרי ההמלצות פה) את הכונן HDD החלפתי עם הCD-ROM וה-SSD במקום הHDD. asus n56vz Intel i7-3610QM 2.30GHz 8GB RAM 750GB 7200 RPM+120GB SSD geforce 650m 2gb השאלה שלי האם התוצאות של הבנצ'מרק מספיק טובות?וכן הוא מוגדר בביוס כ- AHCI. על פי היצרן זה אמור להיות 555 MB/S קריאה ו- 515 MB/S כתיבה. אז השאלה שלי האם יש עוד דרכים שבעזרתם ניתן לקבל את הנתונים המטורפים של היצרן? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כאילו חסר צרות בעולם, מתברר שיש פירצה מכוונת בכונני הרשת של חברת WD. https://www.gadgety.co.il/195450/wd-mycloud-backdoor-revealed/ ראו הוהרתם !
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה לכונן קשיח פנימי עבור מחשב HTPC - החשיבות לגדול ככל האפשר, SATA3, שאפשר להריץ ממנו סרטים וסדרות ב FHD. האם כל הירוקים יתאימו? יש חשיבות מסויימת לשקט אבל בכל מקרה יש בו כבר דיסק ישן של 320G עבור מערכת הפעלה. תודה
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, לא ממזמן רכשתי את הארדיסק החיצוני הנ''ל(Seagate freeagent 1tb) מלבד ה500 שמחובר לי כרגע. כל פעם שאני עושה ריסט, הוא מגיע למצב שרואים תמונה של הלוח אם ודגם(ASUS-P4800) ומשם לא מצליח להמשיך לעשות כלום. אפילו לא למסך השחור שמקריא איזה IDEים מחוברים ומה כל כונן דגם והשאר. אני חושב שהוא ממש מתקשה לקרוא אותו, ולכן הוא תוקע לי כל המחשב ולא מצליח לעלות. הוא לא מחובר לשום מפצל USB, ניסיתי לחבר אותו גם קדימה, גם מאחורה(בכמה כניסות מאחורה) - לא עוזר אני חייב לנתק אפילו לפני שאני מפעיל מחדש את המחשב , אחרת הוא לא רוצה פשוט לעלות. הברירה היחידה שיש לי זה לנתק אותו כל פעם, ואז מהר בטעינה הכחולה של הXP לחבר את הUSB שלו בחזרה בהארדיסק עצמו, ואז המערכת הפעלה עולה ורואים אותו במחשב…
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני ראיתי לוח אם עם 4 CHANNEL של SATA ואני רוצה לחבר 5 הארדיסקים SATA אז מה עושים במקרה כזה וגם בנוגע לבקר...אני רוצה שלעשות מערך הגנה RAID5 אז איזה בקר אני צריך...? SATA RAID? או רק בקר RAID 5 אני לא מבין בזה כל כך.......... תודה
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם 320GB וכמעט הכל תפוס גם ב C וגם ב D ואני עומד לעבור למחשב שבחתימה. המחשב הנוכחי יעבור לאמא שלי ואני אקבל את המחשב שבחתימה. עכשיו אמא שלי צריכה שיהיה לה מקום לעבוד, איך אני יכול להעביר את כל תכולת המחשב הזה למחשב הבא? אני צריך דרך פשוטה ומהירה כי אין לי כ"כ כוח להתעסק בזה...
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן... מיום חמישי האחרון, המחשב החליט שהוא מוכן לעבוד רק בsafe mode. היום קניתי HD חדש (500gb aaks) על מנת שאוכל לגבות את המידע אשר נמצא על המחשב. התחלתי להעביר קבצים (בSafe mode) אך המהירות ממש ממש ממש איטית. לוקח למחשב להעביר קובץ ששוקל 1.5gb משהו כמו 12 דקות... אני מנסה לאתר את הבעיה אבל לא מצאתי כלום. ולכן אני חושב בSafe mode. האם צדקתי? אם כן, איזה עוד דרך אוכל להעביר את הקבצים. ואם טעיתי, אז איזה עוד גורמים יכולים לגרום לדבר? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כונן DVD ויש לי מספר שאלות: 1)האם אפשר להכניס גם דיסקים של CD-ROM לכונן ה DVD ? 2)אני רוצה לקנות את הכונן הזה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1033 בשביל לשחק בו במשחקים... הוא טוב ? נ.ב אני לא צריך משהו מיוחד..
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של WD SATA. חיברתי אותו, והתקנתי עליו WINDOWS. למחשב מחובר גם דיסק IDE של מקסטור. משום מה המחשב מזהה לי רק 131 ג'יגה שבפועל הדיסק הוא 160. קראתי פה בפורום שמדובר בבעיה של ווינדואוז ורק מ SP1 ומעלה אפשר להתקין דיסקים גדולים יותר מ 131 ג'יגה, אבל לי יש SP2 ועדיין הדיסק מזוהה כ131. מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן, יש לי צורב DVD ואני לא יודע של איזה חברה, ואיזה דגם הוא... איך אני יכול לבדוק את הפרטים האילה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
יש כונן שמתקרב אליו http://global.ebay.com/SEAGATE-FREEAGENT-GOFLEX-SLIM-USB-30-HARD-DRIVE-320GB/230709804009/item ואם אפשר במחיר שפוי :]
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מרגישים את ההבדל במהירות בין 16 ל-32? או שזה מורגש רק במשחקים כבדים
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קיצר, ממה שראיתי, סיקורים וביקורות שקראתי, והעובדה שהוא הפט של כ"כ הרבה מקומות כיום, אז החלטתי ללכת עליו, למרות הסלידה שלי מקנית חומרה יצרניות שנוגעות בהמון תחומים. כל מה שאני שואל, זה כדרך אגב, איפה אני משיג מדיות זולות, סטייל Silver Line, בשבילו, ואיפה אפשר להשיג אותו באריזת Retail, או שזה לא כ"כ קריטי? או שמישהו רואה אותי כעושה טעות פה, ורוצה להמיר אותי לNec 3520A? בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מאתמול בלילה אני לא מצליח לגשת להרדיסק שלי. הוא עדיין מופיע אבל אין אפשרות לגשת אליו. עשיתי לו סריקה בHDTUNE וזה התוצאות: *בטעות עצרתי בסוף אבל עשיתי עוד סריקה שממשיכה רק מהקטע שהפסקתי. יש אפשרות לתקן אותו,לגשת אל הקבצים?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי הרד דיסק של היטאצ'י(80 GB)והמחשב לא מזהה אותו. ניסיתי להחליף את ההרד דיסק הקיים בהרד דיסק החדש ועדיין המחשב לא מזהה אותו. האם בטוח שההרד דיסק פגום או שיש עוד משהו לעשות. אולי יש משהו שצריך לעשות כדי להפעיל את ההרד דיסק של היטאצ'י?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי. יש לי הארדיסק תקול ולפני שאני שולח אותו למיטסי \ טיק טק חשבתי לנסות להוציא ממנו חלק מהמידע לבד, אם קיימת תוכנה כזאת. מהסתכלות בסטיקי אני מתאר לעצמי שהתוכנות הן לשחזור קבצים שנמחקו בלבד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אהלן יש לי 2 אופציות לרכישת HDD שניהם 500 GB ושל WD 1.הסדרה הירוקה : http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=607 2. הסדרה השחורה : http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=552 מחפש את האחד שיביא לי ביצועים הכי טובים של קריאה/כתיבה ובכלל שיהיה טוב יותר. איזה מהם לרכוש? תודה.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני עומד לקנות שם דיסק (DVDRAM OPTODISK 9.4 GB דו צדדי) מישהו ניסה אותו?ואם כבר אני שואל, אז כדאי לקנות שם DOK 1GB של וורבטים ב195 שקל? איך הDOK הזה לעומת סנדיסק מיקרו CRUZER U3 שזול ממנו במקצת?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-