עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by baruch28,

היי אני צריך דיסק קשיח נוסף השאלה שלי לגבי הדגמים שאני יביא פה היא: האם זה בטוח יתאים ללוח שיש לי כיום (אסוס צ'יפסט 945) או שיש צורך לבדוק את זה. והאם יש הבדל משמעותי בתוצאה שיתנו לי כל 1 משני אלה. הראשון: WD1001FALS השני: WD10EARS האם זה אמור להתאים ללוח? אני שואל כי אני רואה שזה SATA3 והדגם השני האם הוא יתן תוצאות עבודה יותר טובות מכיון שהוא עם זיכרון מטמון של 64 קצת בלגן אבל אני מקווה שמישהו יגיב

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  2. כי הוא מאבד חומר... תודה!

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by זאק,

יש לי מחשב חדש והוספתי כונן של טרה בייט והוא מזוהה בביוס אבל כשאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה אותו... :s05:

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by Sunny Jim,

חבר שלי נוסע לסין בקרוב, ורציתי לנצל את ההזמנות ולקנות בזול(אם זה אכן יותר זול) כמה דברים... למישהו יש מושג אם הם יותר זולים שם? או שזה אותו חרא כמו בארץ? למשל disk on key יהיה יותר זול משמעותית? (אם אפשר מחירים ספציפיים אז אני מודה מראש).

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by Devil Servant,

שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לקטע של הבוט הוא אומר לי: GRUB Loading stagre1.5. GRUB loading, please wait... Error 15 מהי השגיאה הנתונה? וכיצד פותרים אותה? :-\ תודה.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  6. Started by J0HNiE,

לא מזמן קניתי מחשב חדש AMD athlon 3000+ 64 939 gigabyte k8ns 939 leadtek geforce 6800NU 128MB GeIL 512 (256X2) DDR 2.5-4-4-8 עכשיו מה שנשאר לי זה ההארד דיסק Maxtor ATA 40GB אני מקושי יכול להחזיק 3 משחקים על ההארד דיסק הזה שהוא כבר בן בערך 6 שנים :\ חיפשתי בfroogle אני רוצה westren degital אבל אני גם לא רוצה משהו יקר בטירוף או עם הרבה איכסון מספיק בערך 180GB משהו כזה או אפילו פחות אבל אני מחפש בארה"ב כי אני גר בארה"ב יש לי כבר חנות שקניתי אצלה מארז וספק וכל מיני דברים אני רק צריך עצות ואת השאר אני כבר יעשה ...

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  7. יש לי הארדיסק 320 ג'גה של WD עם חומר מאוד חשוב ,תמונות שצילמתי במשך הרבה שנים מכל התקופות ,ואין לי גיבוי אחר חוץ מאשר על הארדיסק עצמו לא מצליח כ80 אחוז ולהעתיק ממנו מידע,אין לי מושג מה לעשות ,נסיתי תוכנות לתיקון סקטורים אבל זה גם אחרי 12 שעות זה לא עבר את האחוז. סרקתי בדיקת שגיאות ובעית סקטורים בוינדוס והוא אמר שזה תיקן אבל עדיין לא מצליח להוציא ממנו את המידע ,מה לעשות? אתם התקווה היחידה שלי ,אני שמח לשמוע הצעות של תוכנות או מקומות שבו אני אוכל לשחזר או לתקן את הארדיסק הזה. מה שבטוח אני גמרתי עם WD.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by TAMIRRR013,

תיראו כתבתי בגוגל את הדגם הזה wd 500gb aaks ואמרו שיש לו באגים שאחרי כמה חודשים או שנה הוא מתחיל להידפק זה נכון? שמעתי שזה רק בגירסת ה aaks זה באמת נכון? והמון אנשים אומרים שיש את הבאג הזה ועזרה דחוף למה כבר הזמנתי את המחשב החדש שלי עם ההארד דיסק הזה ואני שוקל אולי להחליף עזרה מהירה בבקשה

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  9. איזה מבין שני הארדדיסקים החיצוניים הבאים מומלץ? דיסק חיצוני Maxtor OneTouch 4 500GB 5 שנות אחריות גודל ''3.5 נפח 500GB 7200RPM 16MB Cache Buffer חיבורי USB 2.0 משקל 1.0Kg כולל תוכנת גיבוי 319 ש"ח (Ivory) חמש שנות אחריות Maxtor Basics Personal Storage 3.5 Inch External Portable U01H500‎ Hard Drive 3.5-inch External USB 2.0 Capacity (Model #) 500GB (STM305004EHAB01-RK / U01H500) RPM 7200.0 Cache Buffer 16MB 8MB Seek Time < 9.0 ms Sustained Transfer Rate up to 480Mb/sec data transfer rates Operating Temp 5C to 35C (41F to 95 F) Dimensions 1.75 x 6.0 x 8.75 inches Weight Weight 2.6 lbs (1.16kg) AC Voltage 100-240 VAC Compatibility PC 320 ש"ח (KSP) שלוש שנות אחריות

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by omerz90,

שלום, מעניין אותי לדעת איזה צורב יותר טוב Samsung SH-S223 או Asus DRW-24B1LT, ועכשיו נעבור לשאלות: - איזה צורב יותר שקט? - איזה צורב יחזיק יותר זמן? - האם הצורב של Samsung יכול להריץ דיסקים שהצורב של Asus לא יכול(או ההיפך)? - איזה צורב הייתם לוקחים ולמה? אני יודע שלצורב של Asus יש את הטכנולוגיה LS אבל כל השאלות הנשאלות לא מתייחסות לטכנולוגיה הזאת.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by RawSteel,

איזה צורב לקנות? אי רוצה שהוא יהיה אמין, מהירות 48 או 52 ומחיר נורמלי. הבחירות : MSI , ASUS , LITE ON תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  12. כאילו חסר צרות בעולם, מתברר שיש פירצה מכוונת בכונני הרשת של חברת WD. https://www.gadgety.co.il/195450/wd-mycloud-backdoor-revealed/ ראו הוהרתם !

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  13. הייתי קצת בלחץ אז הלכתי לחנות טובה שאני קונה ממנה וקניתי את ה NEC AD-7170A די חפוז. קראתי את המומלצים של פברואר וקצת התחרטתי. דבר ראשון אין את הLIGHTSCRIBE למרות שאני לא צריך אותו ממש, אבל עכשיו גם אני מגלה שהוא לא יכול לצרוב DUAL LAYER, זה נכון? אם כן איזה צורב מומלץ אני עדיין יכול להחליף אותו. תודה עריכה: טעות שלי אני מגלה עכשיו שהוא באמת DUAL LAYER. דרך אגב השימוש העיקרי שלו הוא צריבת משחקי PS2.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  14. שלום אני עומד לקנות הארדיסק חדש ורציתי לדעת האם למישהו יש סקירה לסידרה החדשה של wd - סידרת JD ? חיפשתי ולא מצאתי... תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by ZeppeliN,

אני באמצע בחירת כונן קשיח בנפח 250GB. עד אתמול הייתי די סגור על הWD2500KS אבל שהסתובבתי בKSP ראיתי את הMAXTOR ?6V250F0. ההבדל הוא 40 ש"ח (450 ש"ח ל-Maxtor ו-410 ש"ח ל-WD) מה עדיף? Maxtor 6V250F0 DiamondMax 10 250Gb SATA II 7200rpm 16Mb vs. Western Digital Caviar WD2500KS 250GB 7200 RPM 16MB Cache SATA מה יותר שווה? האם כדאי להוסיף את ה40 ש"ח האלו? עוד שאלה קטנה, אני כנראה אלך על הצורב Samsung S182D, האם הוא באמת הבחירה הטובה ביותר? (עולה 170 ש"ח, 180 ש"ח לדגם השחור) ולא אפכת לי מLightScribe. תודה

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by CaRTeR,

שלום להרדדסיק שלי יש ide של 80 גידים ולכונן דיסקים שלי 40 האם החלפת 80 הגידים בהרדדסיק ל 40 תוריד את הביצועים ? ובקשר לכונן דיסקים 40 גידים זה מה שהוא צריך להישאר איתם ? בתודה מראש .

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  17. יש לי צורב LG GH20NS10. האם הוא תומך בדיסק דו צדדי כמו זה http://ksp.co.il/?select=.37..294..950..1542.&list=1&sort=3&glist=1&uin=16719&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  18. בגדול אני רוצה שהמחשב יטוס ושאולי יתאים עתידית לגרפיקה... גודל אחסון 256-300gb

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by avvvi,

השתמשתי בDOK שלי במחשב הנייד בויסטה וכשהעברתי אותו ל PC הוא לא הסכים לפתוח אותו והוא מבקש פרמוט ניסיתי להחזיר אותו לויסטה וגם שם הוא מבקש לפרמט אותו מחיקה של כל המידה לא ככ"ך באה בחשבון מה ניתן לעשות ? בעזרת איזו תוכנה ניתן לחלץ את הקבצים ?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by FireStar,

שלום לכולם בשבועיים האחרונים אני חווה איטיות במחשב שלי. למשל כאשר אני מנסה לפתוח סרט , לוקח לו בין כמה שניות לדקות לעלות, וכן לפעמים בהעלאת תוכנות המחשב קופא לפרק זמן מסויים. עשיתי בדיקה לכונן ב HD Tune ובשורה C5 current pending sector קיבלתי את הערך 536. האם הכונן מתקרב לסוף חייו? האם יש אפשרות לתן את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by lover323,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח מהיר ואמין בגודל של 80-120 GB ואני לא יודע במה לבחור (Maxtor, W.D, Seagate ,IBM) התקציב שלי מוקבל אבל אם מדובר בהפרשים לא גדולים אז אני מוכן להשקיע בשביל לקבל מוצר איכותי ומהיר.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by DAVIDD,

יש לי בלוח 2 חיבורים SATA 0 וSATA1 אמרו לי שההארד צרי להיות מחובר לSATA0 אם זה הארד 1 יעני הראשון.. עכשיו הוא מחובר אצלי בSATA 1 והכול עובד תקין להעביר את זה ל0 או להשאיר ב1?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by viper_sb,

אני מנסה לפרמט דיסק של 1 טרה ב2003 ל64 K דרך COMMAND והוא לא נותן לי לאחר שאני בוחר לו איזה דיסק אני רוצה לפרמט הוא אומר שלא ניתן עזרה..

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  24. יש לי לוח אם שתומך במערך RAID... כאמור יש לי 2HDD X500GB.. שתיהם של WD.. אבל מדגם שונה (בניגוד למה שרשום בחתימה.. ) האם אני יכול ליצור מהם מערך RAID? ואיך אני עושה את זה? פשוט משנה ב BIOS את האופציה של ה RAID? או שצריך לעשות עוד משו?

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by g_s,

אהלן חברה הבאתי צורב מתאילנד LITE ON LH-20A1H עכשיו מסתבר שיש לו חיבור E-IDE ולא IDE כמו שאני מכיר... והוא לא פועל לי במחשב מה זה ה E IDE הזה בכלל?יש משהו שאני יכול לעשות שהוא כן יפעל לי במחשב? ובלי קשר אני קונה עוד מחשב לבית ולא ראיתי שכתוב במיוחד על לוחות אם שהם תומכים בחיבור הזה?! מישהו יכול לתת לי לוח אם שכן תומך? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים