אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
העתקתי מהמצלמה קובץ ומחקתי מהמצלמה ואז פתאום הקובץ נמחק מהמחשב האם יש תקווה לשחזר אותו? Recover My Files לא עזרה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני עובד עם תוכנות כמו SketchUp ו CAD למינהם האם רפטור יתן לי ביצועים טובים יותר כי המחשב שלי מתקשה בדברים מורכבים ולא נראה לי שזה הזיכרון או המעבד
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי אני מעוניין בכונן חיצוני לגיבוי והעברת קבצים וראיתי את הכונני 2.5 האלה שנראו לי די אטרקטיביים אני מעוניין בכונן נטו בלי שום תוכנה בתוכו עיצוב לא משנה לי כל כך למרות שיהיה נחמד אם הוא לא ייראה כמו שדכן אם שכחתי לציין משהו תגידו ואוסיף פרטים תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
איזה יצרן הכי טוב מהרשימה?? 1.Transcend 2. Sandisk 3. Kingston 4. Patriot 5. Super Talent ומה המחיר בערך של זיכרון 16 GB?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אהלן לפי מה שהבנתי כאן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906 לוח האם שלי יודע לעבוד עם SATA, לא מצויין שזה SATA II אז אני מניח שמדובר ב-I מן הסתם. האם אני יכול לחבר הארד דיסק שעובד על SATA II ללוח האם הזה? תודה מראש, אוהד.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
זו תמונה מנירו על פרטי הצורב : http://forums.ort.org.il/files/306/1732223/9753736.jpg יש שם גם את גירסת הקשוחה, האם היא הכי מעודכנת ? ואם לא מה הכי מעודכנת. פשוט אני ממש לא מרוצה מזמן הצריבה ואני מנסה לראות בעיה בעיה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
יש לי דיסק רב פעמי שקיבלתי עם הצורב צרבתי כמה קבצים כדי להעביר לחבר והדיסק לא עלה אצלו ניסיתי לעלות את הדיסק אצלי בסידי רום וגם לא עלה(למעשה הדיסק לא זוהה בכלל). רק הצורב זיהה אותו והדיסק עלה. איך אני צריך לצרוב כדי שהדיסק יעלה אצלו בסידי רום? ושוב זה דיסק CDRW תודה.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
טוב, אני משתגע כבר מהנושא הזה, אני עומד בפני הקניה הגדולה ביותר של נפח אחסון ואני לא מצליח להחליט עד הסוף עם ראש שקט מה לקחת מצד אחד יש את הסייגיט 1.5T ST31500341AS שעולה "רק" 675ש"ח כלומר 0.45אג' לגיגה אבל יש לו היסטוריה בעייתית בגלל הFW המקורי שלו שעשה בעיות מצד שני יש לנו את כל הכונני טרה למיניהם כמו WD10EACS, ST31000340AS, HD103UJ שעולים בערך 550 ש"ח כלומר 0.55אג' לגיגה ובשביל להשיג נפח דומה צריך יותר כוננים 1.5T x 4 = 675 x 4 = 2700nis = 4.5T (raid 5) 1T x 5 = 2750nis = 4T (raid 5) ההתלבטות בנושא כבר דפקה לי את המוח
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי צורב דיוידי לא מזמן ורציתי לדעת אם לדיסק דיוידי אני יכול להכניס כל חומרה שאני רוצה בנפח של 4.7 גיגה או רק סרטים?? תודה...
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי ISO שתופסים מלא נפח בכונן. הייתי שמח לצרוב אותם אבל בשביל זה צריך דיסקים בגודל 8.5 ג'יגה. אז אולי עדיף כבר לקנות כונן חיצוני בגודל של איזה 500 ג'יגה ולשים בו את הכל?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קראתי את ההמלצות, מה שהסקתי זה שהצורב הזה מומלץ: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4770&catcode=80&AdCat=&parentid= יש לכם הצעות אחרות? לא מחפש משהו מפלצתי (אם יש כזה מושג בצורבי DVD) אבל גם לא משהו שלא יתפקד או שלא יקרא לי דיסקים רגילים כמו הצורב המעפן של TEAC שיש לי פה. אשמח לשמוע המלצות ואם אפשר אז גם חנויות טובות וזולות שדרכן ניתן לרכוש. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
- GSA-4167B - GSA-H10A - H10AK - GSA-H10N הוא ישמש כונן יחיד ב -HTPC לכן חשוב שיהייה חזק, אמין, מהיר, תומך במרבית הפורמטים ואידיאלי גם בתור כונן. הבנתי שה - GSA-H10N אינו תומך ב - Dual Layer, מזה בעצם ? ומה זה מונע ממני ?! [ אם יש המלצה של צורב העונה על דרישותיי של חברה אחרת במחיר של עד 300 ש"ח, אשמח לשמוע! ] תודה!
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש סיבה למה כשאני מנסה לצרוב קובץ מאוד גדול שבקושי נכנס בדיסק זה לוקח המון זמן, ובד"כ גם נכשל? כמו שאתם רואים צירפתי 2 תמונות, בראשונה ניתן לראות שהצריבה בקושי זזה, בשנייה ניתן לראות שהיא בכלל נכשלה לאחר חצי שעה בערך. למען האמת, לפעמים זה גם מצליח לסיים (תוך שעה בערך) - ואז הדיסק יוצא פשוט דפוק (עובד גרוע - זמני קריאה מאוד ארוכים וכו' - אם בכלל) ה"ציוד": Samsung SH-S182D צורב דיסקים של SILVER LINE DVD-R X16 גודל הקובץ שניסיתי לצרוב הוא 4,703,028,527 בייטים, 4.37GB בעצם טיפה פחות מנפח הדיסק הכולל כשאני צורב קבצים בגודל של 4GB בערך אין שום בעיות למישהו יש הסבר הגיוני לזה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת טיפשית - מתי שאני בא לחבר כונן למחשב, אני צריך לפתוח את המארז, להוציא את הברגים, ולהוציא את הכונן מבפנים? או שאני דוחף אותו אותו החוצה ומוציא אותו מבחוץ? אותו דבר לגבי ההרכבה - אני מכניס את הכונן דרך החור מבחוץ או שאני מכניס אותו מבפנים המארז? תודה
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קיים כזה דבר? כמה עולה? עריכה: אני יודע שזה קיים ועולה בערך 10$ בחו"ל. הבעיה - לא מוצא שום מקום שמוכר את זה בארץ... יש למישהו שמץ של מושג?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
קראתי את הנעוץ, אבל מאחר ומדובר במחירים זהים, אשמח לעזרתכם. Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 מחיר: 270 ₪ כל אחד Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX מחיר: 330 ₪ כל אחד מה עדיף בכל אחד מהנפחים?
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים, אחד מדגם ST3500418AS והשני מדגם WD5000AADS. אני משתמש בטכנולוגית RAID-0 SATA לצורך שיפור ביצועים. מקריאה באינטרנט הבנתי שה-WD מהסדרה הירוקה מאוד איטי, לכן אני מתלבט לקנות עוד ST ולהשבית את ה-WD. רציתי לשאול האם מדובר בשיפור משמעותי וניכר לעין? ודרך אגב אני ישמח אם מישהו יסביר לי מה ההבדל בין הירוקים לכחולים?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ובכן, לא מזמן הוצאתי הארדיסק של WD (בנפח של 40 ג'יגה) ממחשב ישן... ההארדיסק קצת רועש ומצפצף, אבל הוא מתפקד בתור ה- pr0ndrive. לאחרונה שמתי לב לתופעות מוזרות שהוא גורם להן, כגון תקיעת המחשב, BSOD, ועוד... היום, כשהרצתי Chkdsk, הוא נתקע ב- 40%, המסך קפא לרגע, אז הופיע ה- BSOD. מה זה אומר? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי לגבי הדיון הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=282954.0 הדיון גלש לתחום של הפורום הזה , אז אני מעביר לפה. לגבי הכבל , הוא בעצם כבל esata העניין הוא האם יש לי לאן לחבר אותו לגבי firewire יש לי לפי התמונה: http://img469.imageshack.us/my.php?image=276zd2.jpg יש firewire IEEE 1394B
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתייעץ לגביי קנייה של דיסק קשיח בנפח tb למחשב שלי יש לי מחשב ישן (לפחות 5 שנים) Pentium 4 1.99 GHz 768 זכרון פנימי win xp sp3 אני רוצה לדעת אם יש קשר בין גודל הנפח של כונן קשיח לבין הרמה של המחשב... וגם איזה כדאי לי לקנות... גם בגלל החיבור של הכונן במחשב (ide ולא sata2) יש אפשרות שהכונן החדש יתמוך גם בחיבור הישן וגם בחדש? כדי שאני אוכל לעבור עם הכונן למחשב הבא? מה כדאי לי לבדוק כשאני קונה כונן כזה... ומה הטווח מחירים פחות או יותר...? תודה רבה על העזרה עריכה: שכחתי לכתוב שיש לי כרגע שני כוננים קשיחים, 60GB, מחולק לשתי מחיצות- ווינדוס 25 GB ונתונים 30GB 20GB, מוזיקה יש משמעות לזה שהווינדוס נמצא על כונן קטן יותר וישן יותר? שוב תודה..
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1. זה נכון שלכל SATA2 יש NCQ י? 2. הלוח P5LD2 תמוך ב SATA2 י?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום שלשום קניתי כרטיס USB 3 מהדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=4&gid=1010&sgid=1012&pid=1155&psn=&lid=1&leg=0 חברתי אליו את הWestern Digital My Book Essential 1T שלי והתחלתי לקבל בבעיות מוזרות: הHDD מידי כמה שניות\דקות מפסיק לעבוד ויש מעין דיליי כזה (רואים את זה בתקיעות אם אני צופה בסרטים מהדיסק או טיקים בגרפים של הPerfmon) מישהו מכיר בעיה כזאת? הכרטיס מחובר לPCI Express x1 והלוח שלי הוא Gigabyte GA-MA78LMT-S2 חוץ מזה, הHDD עובד טוב אם הוא מחובר לUSB 2
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
חברת DELKIN הודיע על התחלת יצור מדיות CD-R שיכולים להחזיק מעמד 300 שנה ויותר. הנה הכתבה באנגלית. World's Most Reliable CD-R Media From Delkin Delkin Devices, Inc., manufacturer of quality eFilm memory cards and other innovative products, today introduced the eFilm Archival Gold 300-Year CD-R. eFilm Archival Gold CD-Rs incorporate patented Phthalocyanine (thalo-sy-a-neen) dye and a 24k gold reflective layer into every CD-R. The innovative materials found in eFilm Archival Gold CD-Rs make them one of the most reliable storage medium available. Typically CD-Rs are known to deteriorate quickly due to Earths common elements: ultra violet light, heat, and humidity. Using an a…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה... מאז שאני זוכר את עצמי יש לי רק דיסקים של WD ומעולם לא התאכזבתי מהם... אני עכשיו רוצה לקנות דיסק חיצוני 500gb ורציתי רק של WD אבל אז התחלתי לשמוע הרבה דברים על Seagate, ההפרש במחיר, של 50 שקל, הוא לא מה שיגרום לי לקנות אותו אבל הם כן מגיעים עם אחריות של 5 שנים במקום 2. מה לעשות ? להמשיך עם WD או להחליף ל Seagate ?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-