עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן, ראיתי שבארץ, NAS פשוט עם 4 מגירות עולה 2000 שקל (בוא נגיד שבהזמנה מחול עם המשלוח והכל אני אחסוך רבע מחיר). מחשב פשוט, חדש מהחנות, אפשר לבנות באלף שקל (ללא הרדיסקים, כי גם ה-NAS מגיע ריק). חוץ ממימדים קומפקטים יותר, מה ה-NAS נותן לי? הרי אפשרויות RAID אני יכול לקבל מהלוח אם, ממשק גישה ושליטה אני יכול להתקין מה שבא לי על לינוקס. ב-PC אני מקבל הרבה יותר סלוטים לחיבור עוד הרדיסקים בעתיד, איוורור טוב יותר, ספק טוב יותר. אז מה בעצם נותן לי ה-NAS ?

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by .:YoGy:.,

ל KSP יש כוננים ניידים של טרנסקנד... בסך הכל דיי מרוצה מהם אבל כבל אחד נהרס לי ונשארו לי עוד 2. מישהו יכול להגיד לי אם הכניסה לכונן זה micro usb B ? או שזה רק נראה דומה אבל לא אותה כניסה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. האם הוא מאט את כל המחשב ולמה?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by lipa,

האם יש בכלל הבדל בניהם (כולם 52X)? האם הכונן DVD של אסוס יותר מהיר מכונן CDX52 (בגלל שהוא UDMA-5)? לדוגמה אם יש לי על תקליטור סרט שתופס 700M ואני מעתיק את זה ל-HD ,מה יהיה יותר מהיר ה-CD או ה-DVD ? תודה

5. מה הכונן הקשיח הכי מומלץ למחשב נייח עד 400 ש"ח מקסימום? (לא ssd)

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  6. יש לי לוח עם חיבור SATA מהדור השני 3GB היתי רוצה לדעת עם ההבדל בין הדסקים הקשיחים היה שונה בצורה משמעותית... חשוב לציין שזה מחשב ש80% מהשימוש בו היה למשחקים!! אנה דברו איתי בצורה של אחוזים כמה הבדלי אחוזים ההיו... 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA ??????

• 50 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. הכרטיס הוא http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=PE-102R5&affiliate=zap 1. האם הכרטיס מוסיף דרך PCI 1 עוד כניסות של SATA ? ללוח ? 2. בכמה RAID 0 איכותי יותר מאותו RAID שעל הלוח ?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by Eviljelly,

בגדול אני צריך לצרוב דיסק של וידאו ואני צריך תאימות מרבית לכמה שיותר מכשירי דיוידי ואיכות מרבית ... אז אם מישהו יכול להמליץ על השיטה הכי טובה ( - , + ? ) ועל החברה , תודה מראש ... !

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  9. Started by uzana2004,

איזו חברה הכי טובה (dvd+r dl 2.4x 8.5gb)?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  10. שלום, עשיתי חיפוש בפורום, והתרד היחיד שמצאתי בנושא הזה הוא מלפני חצי שנה בערך, אז חשבתי שיש כבר משהו חדש, וגם לא ממש הבנתי מה מומלץ מהתרד הזה. וגם עם כל ההתפתחויות של צריבת DVD יש הרבה דברים חדשים, אז אם מישהו יכול להמליץ על מדיה לצריבה שתחזיק מעמד הרבה זמן ועמינה, אני אשמח...

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מישהו יכול להגיד לי נראה ש15000 rpm מה אתם חושבים מי שיודע שיגיד לי בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  12. שלום לכולם! ברצוני להתקין מערכת הפעלה פעילה על DOK שאלתי היא: מה המהירות קריאה כתיבה המינימלית שזה מצריך וכן מה המהירות המומלצת ואיזה DOK מומלץ(האם שווה להשקיע בDOK כגון SanDisk Cruzer Extreme) תודה מראש לעונים

13. יש לי ארדיסק חיצוני חדש של סיגייט (במהירות 7200) Seagate External Desktop Drives מה המהירות של העתקת קבצים עליו... החיבור הוא USB2 וכשאני מעתיק אליו המהירות היא ~15MB לשניה... האם זה נורמלי? מה המהירות הסטנדרטית של כונן 7200 בחיבור USB?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  14. רציתי לדעת רק מה המהירות של הDOK הזה של סאן דיסק... כפול כמה הוא? X40? http://www.sandisk.com/retail/cruzer-micro.asp

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by matanyaniv,

אני רוצה לקנות מדיות לצריבה אבל אני רוצה לדעת מה המחיר הנמוך ביותר למדיה כי: ראיתי למשל אריזה של 100 דיסקים של LG ב170 שקל(כולל משלוח)=1.7 שקל למדיה מאותו מקום אריזה של 200 דיסקים של LG עולים 310 שקל(כולל משלוח) = 1.55 שקל למדיה בחנויות מוכרים אריזות CAKE במחיר של 2 שקל למדיה ולעומת זאת ב"הכל ב2 ש"ח" אפשר לקנות ב2 שקל דיסק עם קופסא..... אז... מה המחיר הכי נמוך ומשתלם למדיה?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  16. נתחיל מזה שעברתי על הרשום בפורום בנוגע להארדיסק חיצוני מ-01.01.07 ועדיין יש לי מספר שאלות.... א-מה כדאי לקנות מארז בנפרד ו-H.D בנפרד (זה אומר שאוכל לשדרג גודל H.D בעתיד ?) או להסתפק בהnלצת הפורום על w.d WDG1U2500E ? http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=409716 ב-האם מישהו מכיר את ה- Hitachi EX35HDD250GB ?? בחיפוש בגוגל מצאתי אותו רק בארץ-אולם הוא נראה יותר קומפקטי וידידותי מה-w.d שלעיל. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1781 בתודה ערן

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  17. שיהיה הכי מהיר שיש היום הכי מקצועי ושל החברה הכי מובילה בתחום היום תודות רבות על העזרה ....

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  18. Started by motorishta2,

שלום רב, ברשותי דיסק קשיח 1 טרה של סמסונג. בימים האחרונים אני שומע יותר מידי תקתוקים בדיסק קשיח שלי, אז החלטתי לחפור טיפה בפורום, ומצאתי שהרבה המליצו על התוכנה HD tune, לכן החלטתי להוריד אותה ולהריץ אותה, רק שאיני יודע מה אומרות התוצאות ובזה אצטרך את עזרתכם. להלן התוצאות:

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by berner,

חבריה שלום אני עומד לרכוש HD חדש של 250 G וכאשר חפשתי ברשת ראיתי שיש לנפח הדיסק הזהה מספר HD לאותו יצרן WD רק תוספת של אותיות מה המשמעות האותיות בסוגי הHD לדוגמא 250 KS או YS או YD אשמח לקבל מה המשמעות לצורך בחירה המיטבית בברכה :s05:

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  20. אהלן, מה המשמעות של נפח הCACHE בהארד דיסקים ? איך זה משפיע על ביצועים ועל אילו ביצועים זה משפיע ?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  21. אז ככה - יש לי סטרימר BoxeeBox וקניתי עכשיו HDD חיצוני של 3 טרה של WD בשביל כל המדיה. רק מה מסתבר? שהבוקסיבוקס לא יודע מה זה הארדיסק של 3 טרה... מחיפוש באינטרנט ובפורומים של בוקסי מסתבר שזו בעיה ידועה, ללא תיקון רשמי באופק, אבל גם מצאתי שיש כמה שהצליחו לפתור את הבעיה ע"י פיצול לשתי מחיצות של 1.5, או פרמוט של ה-HDD ושינוי ה-bytes per sector מ-4096 ל-512. מצד שני, לא לכולם זה עבד... לפני שאני מנסה את השיטות שהוזכרו, מה המשמעות של שינוי ה-bytes per sector בדיסק? חוץ מזה שיהיו לי פי 8 בכמות הסקטורים על הדיסק, יש לזה משמעות מבחינת בריאות/חיי הדיסק? קישור לפורום של בוקסי עם ההצעה לפרמוט: http://forums.boxee.tv/showthread.php?t ... mp;page=11

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. השאלה בכותרת מהו ההארד דיסק עם הנפח הכי גדול שאני יוכל להכניס ל"דבר" הזה http://www.vantecusa.com/p_nst355uf.html ראיתי באינטרנט כל מיני מארזים כאלה ורובם "יכולים" להכיל הארד דיסק עם עד 300GB

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  23. שלום לכולם, אני כבר כמה שבועות מנסה לגלות מה גורם למערכת שלי לקפוא בזמנים רנדומליים לחלוטין. היום המערכת קפאה כמה וכמה פעמים, ולאחר מכן קרה משהו שלא קרה עד היום: המערכת עלתה, וקפאה במסך של הביוס. זה קרה כמה וכמה פעמים - עד שהוצאתי את כל ה USB ואת כל ההארדיסקים, הפעלתי, הגעתי לביוס - ביטלתי כל OC שהיה לי רק להיתר ביטחון, החזרתי את ההארדיסקים והכל עלה. אני יודע די בוודאות שהבעיה לא בזכרונות, הרצתי בדיקה די מקיפה עליהם של כמה שעות טובות. איך מגלים אם הבעיה בהארדיסקים ? מישהו שמע בכלל מתישהו שבעיה בהארדיסקים גרמה לבעיות שתיארתי ?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  24. פתחתי בטעות את הטרד הזה במקום לא נכון אז עמכם הסליחה שאני פותח אותו שנית פשוט זה דחוף ואני צריך לדעת איך הכי כדאי לחלק את המחיצות של שניהם או לפחות רק את הכונן של ה 120 גיגה ועל מי להתקין את הווינדוס אני חשבתי לחלק כך: 120 לחלק ל 60 ועוד 60 40 להשאיר 40 ולהתקין את הווינדוס על ה 60 אם יש חשיבות כ"כ לסוג הכוננים אז: ה 120 הוא SATA וה 40 הוא IDE רגיל זה בסדר????

• 2 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים