עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. טוב, השאלה בגוף הכותרת: הזמנתי לפטופ של DELL מסדרת XPS 1210. ויש לי שתי אפשרויות שדרוג להארד דיסק: 120 ג'יגה 5400RPM -> בתוספת של 200 ש"ח. 100 ג'יגה 7200RPM -> בתוספת של 750 ש"ח (ההארד דיסק הבסיסי הוא 80 ג'יגה 5400RPM) (אין אופציה של 120 7200). עכשיו, הלפטופ הזה בין היתר מיועד למשחקים. ואני רוצה שהוא יצליח לעלות משחקים כבדים בלי בעיות. השאלה היא האם מהירות ההארד דיסק היא מספיק משמעותית לביצועי המחשב כדי לוותר על 20 ג'יגה נוספים, ועוד להוסיף 500 שקל נוספים??? ואם לא, אז איפה בעצם אני בכלל ארגיש הבדל במהירויות ההארד-דיסק? תודה מראש לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by tkhvbcht,

איזה כונן אתם ממליצים למשתלם ביותר לאיכותי ביותר וקיצר להכי טוב במחיר עד 500 שקל 250 גיגה...שיהיה לו יציאה לusb 2.0 תודהההה

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by Jack_g,

ה KINGSTON עולה 165 והSANDISK עולה 190 אני רוצה לדעת מבחינת מהירות כתיבה עמידות וכו' איזה עדיף? כי מבחינת עיצוב ה SANDISK מנצח כי אין לו את המכסה הוא נשלף ככה שהוא תמיד מוגן.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. המחשב אצלי כבר חצי שנה כשאני אדליק אותו אני מקבל הודעה כזו: SMART Failure Predicted on Hard Disk 2: st96812AS-(S1) WARNING: Immediately back-up your data and replace you your hard disk drive. A Failure may be imminent. Press F1 to Continue. תמונה להמחשה: מה הבעיה? מה עושים?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  5. טוב, אז הייתה לי הזדמנות להחליף את ה3540A ה"ישן" שלי ב5170A חדש ומחודש.. כמובן שהבנתי שה5170A יותר טוב, השאלה היא במה.. מה זה נותן לי, והאם כמו בקודם יש לי אפשרות או צורך לצרוב FIRMWARE שונה, אני משתמש במדיות 16X של וורבטים.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by M-a-T-a-N,

קניתי לי לא מזמן דיסק קשיח WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4812 עכשיו זה המחשב שלי AMD Athlon XP, 1243 MHz NVIDIA GeForce FX 5700 256 MB זיכרון 256 Creative SB Live! Player 1024 Sound Card F: - 250GB - E: - 80GB - C: - 40GB המחשב הזה עם חיבורי IDE ועליו מורכבים 3 דיסקים דיסקים קשיחים F: - 250GB - E: - 80GB - C: - 40GB וצורב די וי די אחד עכשיו אני יודע שאפשר לחבר רק 4 רכיבים אז ככה אני מוכן לוותר על הצורב די וי די לא נחוץ לי כל כך איך אני מחבר את הארד דיסק הזה WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII ??? הסתבכתי עם זה יותר מדי זמן ואמרתי רק פה אני יקבל תשובה תודה מראש לעוזרים!!!

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by KoM,

לצערי אני מוסיף נק 3550A לרשימת הכוננים התקולים, שלי פשוט לא מוכן לצרוב CD רגילים וגם ב-DVD עושה בעייה כל כ-15 דיסקים לצערי. זה מוזר כי בלי עין הרע יש לי בבית נק 3500 שעובד כמו תותח שקט ומעולה. קיצר הייתי שמח מאד להמלצה על כונן נק אחר (זה מה שאני יכול הלחליף אליו) שכן מרוב מספרים כבר איבדתי כל פיקוס...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש ברשותי מחשב נייד מדגם HP DV5203EA הארדיסק פשוט תקוע ואינו עובד כלל. אני רוצה להזכיר שישנה מחיצה בהרדיסק שחברת HP עשתה לצורך שיחזור המחשב. ואני מעוניין לרכוש הרדיסק חדש ולהתקינו במחשב האם זה משנה איזה סוג הרדיסק אני קונה חוץ מזה שהארדיסק צריך להיות למחשב נייד? האם זה אפשרי? תודה קובי.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  9. Started by Overkiller,

שלום לכולם! יש לי הארד דיסק מהמחשב הישן שהייתי רוצה לחבר למחשב הנוכחי, ההארד דיסק הוא איזשהוא IDE בנפח 40 ג'יגה ויש לי עכשיו SATA2 בנפח 250; זה לא שאני רוצה להוסיף מקום, אני יודע שיהיה פשוט יותר לקנות חדש בגרושים, אני פשוט צריך את המידע שנמצא על הכונן הישן, הכונן היה כונן ראשי, ז"א שיש בו מערכת הפעלה מותקנת ושאר רקות....העניין הוא שאף פעם לא ביצעתי פעולה כזו....מה אני צריך לדעת? האם יש לי חיבור מתאים (דהיינו IDE) על הלוח אם? (מפרט מימין), אם וכאשר אני אצליח לחבר, איך אני רואה את המידע שעל הדיסק? איך אני מעביר מידע מאחד לשני? תודה רבה לעונים -רון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Maor_T,

היי אנשים אני חייב את העזרה שלכם בבקשה!!!! יש לי האדיסק שמחולק ל-2 מחיצות עכשיו באתי להתקין עליו מערכת XP ובתפריט התקנה בחרתי למחוק בטעות את המחיצה הגדולה עם כל החומר החשוב על המחשב. עכשיו איך שעשיתי DELETE ואישרתי עשיתי ישר ריסט בלי לפרמט.... אז עכשיו יש לי רק מחיצה אחת ....זאת שאני רוצה לשחזר איננה כבר.... איך אני יכול לשחזר אותה ואת החומר שהיה עליה ? (אני מדגיש - לא פירמטטתי אותה רק עשיתי מחיקה לפרטישן) תודה מראש לעוזרים ...תהיו בריאים !!!! ובבקשה תצילו אותי

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by kknd,

שלום לכולם, מכר שלי נוסע בשבוע הבא לחו"ל לצורך מאסטרינג לדיסק שהוא הקליט. הוא מעוניין לקחת איתו את קבצי המוזיקה שהוא ערך על גבי דיסק קשיח. הבעיה שלו היא שהוא לא יודע איזו מערכת קבצים לבחור עבור הפרמוט של הדיסק הקשיח - מכיוון שהוא לא בטוח מה יתאים למחשבים שבאולפן שאליו הוא נוסע... משיחה עם האולפן הם סיפרו לו שיש להם גם MAC's וגם PC's, אבל הם לא נתנו תשובה חד משמעית לגבי מערכת הקבצים - אז בקיצור, הוא צריך להחליט אם הוא מפרמט את הדיסק שלו ב-FAT32 (מגבלה של 32 ג'יגה) או NTFS (אם באולפן ה-PC's עובדים על FAT32 תהיה לו בעיה). יש גם את ה-MAC בסיפור, אבל אין לנו מושג עם איזו מערכת קבצים המחשבים האלה עובדים. כל מי שיוכל לשפוך אור על הנושא, יבורך... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות הארד דיסק עד 400 שקל מה שהכי שווה...אני לא מבין בתחום אז אני מבקש עזרה...יש לי את המפרט בצד... בתודה מראש אלון

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by Kalen,

http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=sata אני צריך כונן SATA (לוח 965 עם IDE לא משהו) המחיר של ה LG הנ"ל 230 ש"ח כולל משלוחה. יש למישהו ניסיון עם צורב זה ? נ.ב. יש עוד צורבי DVD SATA במחיר סביר בישראל ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by gdil13,

שתי שאלות. א)יכול להיות שכונן קשיח כמו זה שפה למטה ימכר ב370 שקל?כי אני עומד לקנות אותו וזה פשוט נראה לי מוזר. אני לא מבין במיוחד אז יכל להיות שזה נורמלי לגמרי-אם ככה פשוט תתעלמו מהשאלה הזאת. כונן קשיח WD2500KS Western Digital יצרן - Western Digital ממשק SATA II 250 GB 16MB BUFFER 7200 RPM 3 שנות אחריות! ב)יש לי לוח אם מדגם-p4x400-8235 אין לי מושג מאיזה חברה :s05: הלוח הזה תומך SATA 2???(ולחפרנים שביניכם-כן אני יודע שאין כזה דבר SATA 2 אבל זה אכפת לי במיוחד)

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by ohadbs,

אהלן לפי מה שהבנתי כאן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906 לוח האם שלי יודע לעבוד עם SATA, לא מצויין שזה SATA II אז אני מניח שמדובר ב-I מן הסתם. האם אני יכול לחבר הארד דיסק שעובד על SATA II ללוח האם הזה? תודה מראש, אוהד.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  16. כרגע יש לי במחשב כונן של 120 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וכונן של 80 ג'יגה. בקרוב אני עומד לקבל דרך קומבינה כונן של 250 ג'יגה ויש לי רק 2 חיבורי SATA במחשב. זה בסדר, כי בנוסף אני מקבל CASE חיצוני ל-HD, כך שאני אשים HD אחד בקייס ושניים בתוך המארז. עכשיו, אילו כוננים כדאי לי לדעתכם לשים בתוך המארז? על איזה כונן כדאי לי לשים את מערכת ההפעלה? אני מתכוון לפרמט את המחשב בכל מקרה, אז תתחשבו בזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by yotamavi,

הצורב פשוט נעלם מ"המחשב שלי". וינדוס XP. חשוב לצין שעידכניתי גרסה בהצלחה לJL11 לפני כמה ימים אבל הצורב עבד מאז, רק עכשיו הוא פתאום נעלם. הצורב: LG GSA-H10N

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by udist,

השאלה בכותרת? האם המחשב יעמוד בחיבור צורב אליו?? או לחליפין, איזה אמצעי אפשר לחבר למחשב בשביל לגבות מידע הגדול מ1.44MB?? צריך להזכיר שאין חיבור usb במחשב, אלה יציאות com רגילות, יש איזשהו מתאם לusb?

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  19. זה כבר סיפור שדורש ת'רד חדש. את הצורב הבעייתי בדקתי באחד המחשבים שלי. מסתבר, שכאשר הוא מחובר בערוץ הראשי יחד עם ההרד דיסק(שניהם IDE), אז הוא פועל במצב UDMA 4. לעומת זאת, כאשר הוא מחובר בערוץ המשני(לא משנה אם הוא מסטר או סלייב) אז הוא פועל בUDMA 2. בדקתי את שאר הצורבים שברשותי בשאר המחשבים, וכולם גם כן פועלים בUDMA 2, ואף הם נמצאים בערוץ המשני. האם הערוץ המשני מגביל לUDMA 2? מעניין אותי מה הגורם לכך...

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  20. זה קיים כבר באתר בחו"ל ואני חושב שזה יהיה שירות טוב לחברי הזון אם יוסיפו אחד כזה באתר. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  21. הצורב הוא asus 1608p3s [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. Started by cvx,

אני רוצה לקנות הארד דיסק נשלף עם מגירה שאוכל להוציאו מתי שארצה 1.האם כל המגירות מגיעות עם מאווררים? 2.איזו חברה אתם ממליצים? 3.מה המחירים של הארד דיסק נשלף עם מגירה===250 ג'יגה תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי לכולם רציתי לשאול: 1- האם יש מגירה לצורב DVD פנימי?<אני רואה שיש מגירה לדיסק קשיח השאלה האם זה מתאים גם לצורב..> 2-האם יש מארז חיצוני לצורב DVD פנימי?<שוב..אני רואה ב"זאפ" שיש מארזים חיצוניים לדיסקים קשיחים והשאלה האם זה גם מתאים לצורב> כמובן אני רוצה שזה יגיע עם חיבור -USB. יש גם את האופציה לקנות צורב חיצוני אבל המחיר קצת יקר,בהתחשב בעובדה שאני יכול להביא מגירה,או מארז חיצוני ב-100 ש"ח פחות או יותר. תודה לכל העונים והמגיבים. שי נ.ב-לצורך הבנת העניין המחשב של אחד החברים שלי נמצא בחדר אחר מהחדר שבו הוא עובד.מה שמחייב אותו כל פעם להכנס לחדר שבו המחשב נמצא ולצרוב. הוא רוצה פשוט לפרק את הצורב הפנימי ,להעביר אותו לחדר שבו הוא עובד ,ולהרכיב אותו דרך חיבור USB למ…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  24. אפשר פשוט להשתגע מרמת ההגינות של המוכרים בארץ. קניתי צורב DVD מתנה לחברה - gsa-h22n. כפי שאמרתי בדיון הקודם - הצורב הגיע מת. הלכתי להחליף את הצורב, ולהפתעתי כשהרכבתי את הצורב החדש גיליתי שהוא בכלל h12n. המתנה כבר לא שווה כלום, והמוכר טען שרק בעוד מספר ימים יהיה לו את ה-h22n. עכשיו כשהתקשרתי לאחר שבוע, לדבריו ה-h22n לא יגיע אליו יותר. או שאני אשאר עם הצורב הזה(שכנראה הוא רצה להפטר ממנו), או שאני אחזיר אותו תמורת הכסף. בקיצור - עכשיו אני מחפש מקום אחר להשיג את הh22n ובמהירות האפשרית. ראיתי בפלונטר שיש להם את ה-h22nk - מה ההבדל? אשמח גם אם מישהו יגיד לי מה ההבדל בין הh12n ל-h22n. אולי בכל זאת אני אוותר על הטרחה של ללכת להחזיר ולקנות אחר.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by x-dude,

הגיע הזמן, פלקסטור תפסיק לייצר צורבים לשוק הבייתי http://www.cdfreaks.com/news/No-more-Plextor-consumer-drives---parent-company-pulls-plug.html

• 3 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים