אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
האם קיים צורב טוב יותר מן הצורב LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL ??? (הן של חב' LG והן של חב' אחרות) הצורב צריך לשמש למטרות של צריבה בכמויות גדולות.. תודה אנשים !
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
איזה דיסקים לצריבה הכי טובים ואמינים לאורך זמן? הכי טובים לא הכי פופולארים! לא משנה לי מחיר!
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עדכון : היא פירקה אותו מהמחשב , דפקה לו מכות והכניסה אותו למקפיא לאיזה חצי שעה . חיברה אותו חזרה , התחיל לעבוד קצת , בנתיים היא הוציאה את החומר החוצה , והדיסק עדיין עובד . נראה איך מממשים עליו אחריות עכשיו . אוקיי ... חברה שלי דפקה במחשב שלה את הכיסא שלה , כשהמחשב עבד . המצב כרגע שהדיסק מתקתק בצורה דיי אגרסיבית . יש לה את כל החומר הלימודים שלה על הדיסק הזה , ומן הסתם , היא לא גיבתה שום דבר . אני מוכן לקנות 120 גיגה WD IDE , או להחליף על 160 גיגה חדש לחלוטין , אני צריך מנגנון מכאני של 120 גיגה , רצוי של דגם זהה לדיסק שלה . ללכת לחברת שחזור מידע לא בא בחשבון , העלויות שם הזויות לחלוטין . אעלה צילום של הדיסק הקשיח והדגם שלו לכאן עוד מעט . למי שיש רעיונות לבנתיים איך לנסות לה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים 1) איזה צורב יותר חדש בשוק ? LG GSA-H10N או LG GSA-H22N ?? ומה יותר מומלץ לרכישה כשהמטרה העיקרית היא צריבה (והרבה) של דיסקים DVD-+R ??? (2 משהו נוסף... מה יותר כדאי (המחיר לא מהווה גורם כאן) GSA-H22NB או LG GSA-H22N ??(חשוב מאוד !!) תודה !
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי את המתאם של AKASA שמאפשר במקום לחבר כרטיס PCI פשוט להרכיב מתאם SATA על הכונן עצמו, נראה לי פתרון נחמד מאד כך, נפטרים גם מהכבלים הרחבים של הPATA. יש כבר מי שניסה את המוצר הזה ויכול לומר אם הוא אמין. תודה
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אם כן - איפה ניכר ההבדל?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות איזה דיסק בנפח של בין 320 ל 500 גיגה שיהיה אמין (רגיל+, אחרי הכל לא נעים לאבד כלכך הרבה מידע). חיבור SATA2 עם עדיפות לשקט יחסי ואם אפשר גם יחסית מהיר (תעדוף הוא שקט, אמינות ולבסוף מהירות). המחיר שיהיה סביר ולא יקר מדי (לא איזה raptor ב3000 שקל), משהו באזור ה 600 שקל. תודה מראש. נ.ב. אני יודע שהרבה יגידו אין הבדל מהותי בין הדגמים, אבל בכל מקרה, אשמח לשמוע על המצלות (מידע אישי או התעניינות) שיעמדו בדרישות שרמשתי.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, ברשותי כונן DVD שהיה שייך למחשב נייד ישן שהיה לי. ה- DVD הוא של טושיבה, מדגם sd-c2402. הנה כמה תמונות: איך אני מחבר אותו למחשב?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
למישהו קרה התופעה הזו ? הצורב עדיין צורב דיסקים ריקים, אבל אם יש דיסקים עם מידע עליהם, אז הוא טוען disc is not writable, please insert a blank disc. עכשיו למיטב זכרוני פעם הוא צרב גם multisession היתכן ורק החלק הזה נדפק ?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני לא שואל משהו שכבר ענו עליו- עשיתי חיפוש ולא מצאתי... אני מחפש צורב לייטסקרייב בצבע שחור, מצאתי כל מיני וגם אותו מספר דגם (lg h10n) מגיע בשחור ובלבן בחנויות שונות... מישהו יכול להגיד איזה דגמים קיימים, מה מומלץ וממה להיזהר? אם יש צורב כזה עם חיבור SATA זה בכלל יהיה מעולה... תודה מראש לכל העונים...
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח איכותי לחיבור המיושן ATA/IDE. תקציב עד 400 ש"ח. דרישותי: 1. מהירות. דגש על מהירות. הכונן הישן תוקע לי את המחשב. 2. שקט.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.slyck.com/story1390.html איזה צחוקים, אחרי כל המלחמות בין שני הפורמטים וכל ההגנות, עצם הפריצה של DVD מהדור החדש (HD) הייתה הרבה יותר פשוטה וקלה מאשר DVD מהדור הישן.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות, מקווה שתוכלו לענות לי עליהם: 1. מה מהיר יותר, Raptor 150GB או 2 דיסקים קשיחים של 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms במערך Raid 0? 2. יש לי הנחה מיוחדת בחנות כלשהי שיוצא שאם אני רוכש 2 דיסקים Raptor 36GB ו-דיסק קשיח 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms יוצא שאני משלם רק 100 ש"ח יותר מהמחיר של 2 דיסקים קשיחים 250GB, ושאלתי היא: אם אני ישים 2 דיסקים קשיחים Raptor 36GB במערך Raid 0 שיעבדו כדיסק קשיח ראשי למערכת ההפעלה וישים עוד דיסק 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms לסרטים, משחקים וכו' - זה כדאי? והאם זה באמת יהיה מהיר כ"כ? אל תשכחו זה Raptor וזה במערך Raid 0. 3. אם אני אעשה את מה ששאלתי בשאלה השניה, כמה בערך תיהיה מהירות הגישה? כי סתם ככה זה 4.6ms ובמערך Raid 0 זה אמור לצא…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי דיסק SATA2 7200 250GB NCQ והשני - 7200 IDE 40GB איפה כדאי להתקין את מע' ההפעלה? ה- IDE אני חושב יכול לשבת רק על הצורב- לוח P5B ASUS המטרה כמובן שהמחשב יעבוד הכי מהר. מבחינת נפח האחסון אני לא צריך את ה- 40 GB השאלה היא האם כפי שהצעתי יועיל מבחינת מהירות? טנקס
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש בתוכנה שאני מעתיק dvd סימון של Set Booktype to DVD-ROM. האם לסמן אותה? האם זה חשוב כשאני מעתיק מדיות של dvd? מה זה אומר בכלל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
או רק בתור גיבוי והעברת נתונים?! ואפשר המלצה על אחד כזה החל מ20 גיגה עד 80. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
?LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8? ?LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black? אני מחר הולך לקנות ב KSP ואני רואה שהמליצו פה באשכול של הצורבים המומלצים את הצורב LG GSA-H22N ופה בשני הצורבים הבאים אחרי ה H22N* הוסיפו באחד K ובשני B אז מה ההבדל בניהים בעצם ? הם אותו המחיר
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום חברים, קראתי פה בפורום על הצורבים של BENQ ואמרו שהם טובים וחבל שלא מוכרים אותם,אז מצאתי אחד במחיר טוב גם 170 ש"ח במכירה קבוצתית. נראה טוב,תגידו לי אם הוא טוב,או אולי המלצה לאחד יותר טוב ממנו,תודה לעונים! הדגם הוא-BENQ DW1620
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הכל חוץ מ NEC (מעדיף יותר לכיוון ה-LG) תמליצו על דגם והכל תודה...
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
זה קורה רק עם דיסקים צרובים ולא עם כל הדיסקים, רק חלקם. מותקן אצלי win98 רגיל (לא se). הדיסקים נקראים כרגיל במחשב שיש בו xp. הדבר היחיד שרשום על ה-cd הוא model A50T. מחיפוש באינטרנט הבנתי שזה כונן של חברת actima. לא הצלחתי למצוא דרייבר לכונן. הבנתי שיכול להיות שהבעיה בכוננים ישנים היא ב-mode של הצריבה (1 או 2), אולי מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל ואיך אני משנה את זה בצריבה. אולי יש בעיה שקשורה בהגדרות של windows?? (לא הייתי בטוח אם לכתוב בפורום windows או כאן...)
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ברצוני להחליף את הדיסק הקטן והישן IDE בדיסק SATA מבלי להתקין את הWINDOWS מחדש התקנתי את הSATA ובעזרת PARTISIONMAGIC העתקתי את כל מחיצת ה-C לSATA ואף הגדרתי אותו כפריימרי, אך כשאני מנסה לעלות את המחשב ללא הדיסק הישן הוא לא מגיב כיצד אני הופך את SATA ל BOOTABLE , והאם בכלל זה אפשרי להחליףף דיסק מבלי להתקין WINDOWS מחדש ?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מצב קצת מסובך בשבילי אשמח אם תעזרו יש לי הארד דיסק כרגע של 120 ג'יגה שמספק אותי בהחלט,אני הולך לקנות מחשב חדש ואינני רוצה לקנות הארד דיסק(חיסכון של מינימום 200 שקל זה תמיד טוב) הקטע הוא שהדיסק הקשיח הזה (120) הוא בחיבור ide ואני מנסה להבין איך לחבר על הלוח שלי החדש גם אותו וגם את הצורב הישן שלי (גם הוא ide) יש איזה דרך לחבר את ההארד דיסק אולי לusb דרך איזה מתאם או משהו?,חשוב לציין שאני רוצה שהוא יהיה ראשי והשהווינדוס יותקן עליו האם זה יוריד מהמהירות שלו? יפגום בביצועים או משהו? אשמח ללינקים והסברים מה לקנות תודה רבה לכם. זה המפרט שאני הולך לקנות: 1 twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 - ¤580.00 ¤580.00 1 I820 מעבד Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB - ¤5…
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני לא כ"כ לחוץ כרגע על צורב DVD אבל ארצה אותו לשלב מאוחר יותר . האם יש איזושהיא ידיעה על צורב (טוב כמובן) שיוצא בקרוב או יצא בחו"ל כבר ? ואם אפשר אז גם קצת פרטים עליו תודה
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כאשר אני בא לפרוס (מ-RAR) קובץ של מעל 4GB (קובץ ISO), אז בערך ב-95 אחוז (נקודת ה- 4GB), המחשב רושם לי שבסוג HD FAT32 לא ניתן להעביר מידע של מעל 4GB במכה. איך אני מתגבר על הבעיה בלי לפרמט כ- NTFS ???? אגב הוא מציין שבסוג NTFS באמת ניתן להעביר מעל 4GB. והאם בכלל ניתן לפרמט כך..? תודה אנשים ! נ.ב. מצטער על ההקפצה, פשוט רק עכשיו שמתי לב כי עקב תקלה הוא הקפיץ כי חשבתי שלא קלט ההודעה הקודמת. תודה!
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני בונה מפרט מKSP ואני מתלבט בין ה320 ג'יגה של seagate דגם Barracuda 7200.10 לבין ה320 ג'יגה של maxtor דגם diamond max 10 - מה אתם אומרים איזה מהם כדאי להוסיף למפרט או אולי זה לא משנה בכלל ?? תודה לכולם ! ליאור .
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-