אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ... יש לי במחשב משחק שהוא בקובץ ISO בגודל 5 גיגה המשחק זה: Tom Clancy's Rainbow Six Vegas אני רוצה לצרוב אותו על דיסק בשביל לשחק אבל הדיסק של DVD זה רק 4.7 גיגה ונרו לא נותן לי לצרוב אותו ... איך אני יכול לצרוב את המשחק? תודה לעוזרים ...
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ב- KSP צורב LG H22N, איך אני אדע שהבחור לא דחף לי "בטעות" H12N ??? היש מדבקה שלא ניתן להתבלבל איפשהו על הכונן ? מיותר לציין כי הוא מגיע BULK, כלומר עירום, ללא קופסא.
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי צורב וכונן רגילים לא DVD. והביאו לי דיסק DVD לצרוב וכשאני מכניס אותו המחשב בכלל לא מזהה את הדיסק באף אחד מהכוננים. זה בגלל שהכוננים הם לא DVD? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח של 500GB בשביל להוסיף למחשב שלי, ואני אשמח לשמוע המלצה לאחד. שני דיסקים של 250 עדיפים על אחד של 500? בעיקר מבחינת מחיר, לאו דווקא ביצועים. הכונן ישמש כמעט ורק בשביל אחסון ונגינת מולטימדיה (סרטים, מוזיקה וכו'). כמה זה אמור לעלות? עוד דבר, מה אני צריך בשביל לחבר כונן כזה למחשב שלי (מפרט בצד)? אני לא כ"כ מבין בזה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG. ולאחרונה אשר אני מכניס לתוכו דיסק ומנסה לקרוא אותו המחשב נתקע וכשהוא משתחרר נעלם לי כל ה-DESKTOP (מופיע רק תמונת הרקע) ואפילו כשאני עושה LOG OUT (על ידי קיצורי דרך) ומתחבר שוב ליוזר זה מופיע אותו דבר. כשאני מתחבר ליוזר אחר רואים את ה-DESKTOP שלו כמו שצריך.???
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
טוב, אני חושב עכשיו לקנות RDISK ואני לא יודע על מה ללכת אני חשבתי על טרה אבל אחרי חיפוש בזאפ אני רואה 750 ג'יגה במחיר סביבות ה2000 ש"ח פחות או יותר http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141804=363172 והולך לכיון של ה500-300 ג'יגה ורואה הבדלים ענקיים במחיר לא יודע מה הכי משתלם מבחינת : יחס עלות תועלת אמינות ויציבות טמפרטורה \מהירות וכל מה שעולה על רוחכם אני מחפש לקנות נראה לי בסביבות ה500-300 ההתלבטות שלי היא גם אם לחבר אותו חיצוני או פנימי ואם פנימי אז כנראה עם מגירה יש לי כבר שניים במחשב בסך הכל 450 ג'יגה וכמובן להחליט על אחד שהוא לדעתכם הכי טוב
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ניתקתי הרד דיסק כדי לחבר אחר ואחרי שאני מחבר שוב צישן אז זה רושם לי BOOTMGR IS MSSING ולא עולה הXP וכשאני מחבר אותו עם הרד דיסק אחר שיש עליו וינדווס אז הוא מציג את הכוננים שעל ההרד דיסק שלא עולה מה עושים כדי שהוא יעלה?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם נכון הדבר שדיסק קשיח 5400 סל"ד בגודל 2.5 מהיר יותר מדיסק קשיח 5400 סל"ד בגודל 3.5? אם כן, האם בצועיו של כונן 2.5 5400 סל"ד מתקרבים לביצועיו של כונן 7200 סל"ד בגודל 3.5?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת מספר דברים: 1. אם יש לי כסף - כלומר סכום גבוה של בערך 17,000 ש"ח כדי להכניס 2 רפטורים של 36 ג'יגה במערך RAID 0 ועוד דיסק קשיח בנפרד בשביל מקום - האם זה כדאי? את הביצועים הגבוהים אני צריך, אז לא לשאול שאלות שלא קשורות. 2. הבנתי החיסרון הגדול של הרפטור זה שהוא רועש, האם זה נכון? הוא כ"כ רועש? יש לי מארז Stacker 831 - האם הוא עדיין יהיה רועש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מה ההבדל בין S-ATA II לבין - RAID EDITION? היעד הוא עיבוד תמונות כבדות מאד ותוכנות עיבוד תמונה וגרפיקה פתוחות בו זמנית תודה
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון הרהרתי לי לגבי DoK כי הדיסקטים האלה כבר משגעים אותי. חשבתי שזה יהיה די בזבוז לקנות סתם דיסק און קי רגיל וחשבתי ללכת על אחד שמנגן mp3 (ז"א יש חיבור לאוזניות וממשק של נגן ממוצע) ובנוסף לכך יהיה לו פין USB (לא כבל). יש חיה כזו? מספיק משהו בינוני 1GB אפשרי אולי גם משהו שתומך ב-U3 עם אפשרות התקנה מחדש והסרה... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב DVD של LG ופתאום הוא לא קורא לי דיסקים האם יש דרך לעלות על הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ידוע ש Seagate קנתה את MAXTOR זה אומר שכבר לא יצאו כוננים קשיחים של מקסטור? כמו סדרת diamonMax 10 וכדומה *R.S
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם תומך SATA אבל לא SATA II אם אני רוכש כונן קשיח חדש,שהוא SATA II,זה יעבוד אצלי?? (כמובן שאם הוא יעבוד אז בSATA ולא SATA II מן הסתם...)
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה חייב תעזרה שלכם לפני שאני יעשה משהו לא טוב למחשב...): יש לדוד שלי מחשב עם הארדיסק SATA של 80G ומערכת הפעלה XP עכשיו ביום בהיר אחד פתאום המערכת לא עולה ויש מסך כחול שהדבר היחיד שאולי זאת הבעיה לפי מה שרשום במסך זה Disable of uninstall any antivirus or disc defragmention... בעצם לא ידוע מה הבעיה...אין משהו מוגדר. אוקיי...אז באתי להפעיל את ההתקנה של XP כדי לעשות Repair למערכת אבל בשלב שצריך לבחור מחיצה ההתקנה מראה את המחיצה כ 80 ג'יגה אבל היא נקראת [unknowen] ושאני בוחר אותה אז ההתקנה מודיעה כי המחיצה מלאה או פגומה או שלא מפורמטת. ניסיתי להעלות את הWindows PE ולנסות להכנס למחיצה, ושם המחיצה מופיעה בכלל כריקה. איכשהו רק בתוכנה Active Partition Recovery אני מצליח לק…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עוד כמה זמן לדעתכם יורידו את המחירים של המדיות של ה8 ג'יגה לצריבה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש עוד הבדל בין הצורב H10 לH12 של LG חוץ מזה ש12 הוא כפול18?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הברירת מחדל היא FAT לפחות בשלי שהוא SANDISK MICRO CRUZER TITANIUM U3 2GB כדי להמיר את זה ל FAT32? או NTFS? אפשרי בכלל?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6926 מחירים של מדיות בארץ - http://www2.zap.co.il/models.asp?sog=C-CDWDisc&DB187127=187165&keyword=ray
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי כונן CD-ROM ישן שלא מתפקד ואני רוצה לפרק אותו. יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני משמיד את הדבר המסכן?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 30 קלטות וידאו שבהם קטעים שצולמו במצלמת וידאו ואני רוצה להעביר את תוכן הקלטות לדיסקים של DVD. אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מחפש את הDOK הכי טוב ב150-200 שקל. מבחינת מקום ומהירות. אולי כדאי בכלל לקחת U3?
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כל כך הרבה אנשים פה יש להם NEC דפוק, לי יש שני נקים ושניהם עובדים סבבה (3500 ו 3540), חשבתי על לפתוח סקר ולראות עד כמה הבעיה באמת נפוצה. (לא מעניין אותי מה המצב בחו"ל, אותי מעניין לדעת אם יהיה שווה להמליץ על נק בסבב הצורבים המומלצים הבא). תצביעו ותוסיפו הודעה איזה מודל של נק יש לכם בדיוק.
-
- 186 תגובות
- 29k צפיות
-
-
ראיתי את הצורב הזה הוא מתחבר לחיבור sata נכון ורציתי לדעת אם הוא מתאים ללוח abit ib9 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16468
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני שואל מה זה צורב DUAL LAYER ושמעתי שהצורב מדפיס, משהו כזה,על גבי דיסק האם זה נכון. אם זה נכון אז אני רוצה לקנות את הצורב הזה אבל האם הצורב הזה גם צורב דיסקים רגילים ולא רק על גבי דיסקים
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-