אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לצורב דיוידי מומלץ והכי אמין/טוב/צריבות מעולות שקיים בשוק נכון לעכשיו אני מתלבט בצורב פיוניר השחורhttp://www.ksp.co.il/hmain.php אם יש דגמים יותר טובים אנא אשמח לתגובה ושם החנות(עדיף במרכז קרי קייספי ציפ גולטופ וכאלו
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
איזה מבין הכוננים שצויינו בכותרת חדש יותר ואיזה איכותי ומוצלח יותר ? LG GSA-H42N 18x DVD±RW DL IDE Drive LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 אם הכונן LG DVD±RW GSA-H42NB x18 עדיין לא הוכיח עצמו בשוק אשמח שיצויין כך... תודה אנשים !
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
יש ברשותי מחשב שמחובר לממיר של YES ומקליט תוכניות כמו מכונה משומנת (אם מישהו רוצים פרטים איך מבצעים זאת, אשמח לפרט). הבעיה היא כזאת - המחשב נמצא במקום אחד, והטלוויזיה הגדולה נמצאת במקום אחר. יש איזשהו התקן שבאמצעותו אני אוכל לאחסן את קבצי הוידאו על גביו, ולאחר מכן לחברו לטלוויזיה שנמצאת במקום אחר, ולצפות בהם? כלומר, בקיצור - DISK ON KEY עם יציאת S-video, יש חיה כזאת? (: אם למישהו יש רעיונות אחרים, אשמח לשמוע!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
LG 4166 לא מהה מדיות ריקות של DVD וכמובן לא מוכן ליצרוב מדיות רגילות של CD הוא מזהה וצורב הצוב בל שנה בערך וצרב ליפני חודש ללא בעיות מה לעשות ?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה ל DOKבנפח 1 GB או 2 GB אבל מה שחשבו שיהיה מהיר כמה שניתן. המטרה היא להשתמש בו כהרחבה לזכרון RAM בלפטופ (יש אופציה כזו ב VISTA) תודה.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לזוג הרדיסקים הכי מהירים בRAID 0 עד 1000, אני רוצה ששניהם יהיו 250 כלומר ביחד 500.. עוד שאלה - אם יש לי כזה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=128937 כדי להתקין את מערכת ההפעלה על ההרדיסק הזה וכל השאר על הRAID 0? או שכדי פשוט לעשות מחיצה על הRAID 0 בשביל מערכת ההפעלה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מניח שזאת שאלה קצת דפוקה, אבל בכל זאת.. אני רוצה לקנות הארד דיסק ואני צריך לדעת קודם. איך אני יודע אם אפשר פיזית להתקין עוד הארד דיסק במחשב שלי חוץ ממה שמותקן?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. נתקלתי באינטרנט בלוח אם הזה... ASUS P5WDH DELUXE וראיתי שיש לו תכונה כזאת ASUS EZ-Backup כלומר עושים רייד 1 אז שאלתי את עצמי אם זה אפשרי לעשות ככה.. לקחת 4 דיסקים של חצי טראבייט... 500GbX2@Raid0 500GbX2@Raid0 לעשות רייד 1 ? - אני יודע שיש כזה דבר רייד 1+0 אבל אם זה אפשרי על לוח אם הזה? בלי כרטיס נפרד?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הפריט המצויין לעיל, כפי שעולה מאתר היצר ובטח מהחבילה עליה מצויין במפורש שהוא תומך בUSB 1.1, לא תומך במה שמובטח. כל נסיון להעתיק עליו קבצי RAR/ZIP שאפשר לבדוק את הCRC שלהם מעלה חרס, כולם מועתקים עם פגמים. על המחשב הם בסדר גמור, וההעתקה שלהם לדוקים אחרים צולחת, וכן גם הם תומכי USB2.0(שניים שלך סנדיסק ועוד איזה דרעק ג'נרי). הדבר הזה הוא פשוט קטסטרופה, החנות שממנה קניתי מסרבת בצדק להחליף כי על מחשבים עם USB2 הבעיה לא מופיעה, שזה עוד יותר מרגיז! בנתיים זאת צריכה להיות הערת/הארת אזהרה, כל עוד מישהו לא מוצא פתרון למכאוביו של מוצר כאוב זה. הערת סיום: תמיד סברתי שTWINMOS היא חברה קברית שעשו לה אובר הייפ בישראל, וכנראה צדקתי.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לדעת האם דיסקים של חב' FORTIS, ושל חב' BRTECH נחשבים סבירים מבחינת איכות (יחזיקו מעל חצי שנה) פשוט הם במחיר טוב וחבל... אז כדאי ? ב- KSP.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העתקתי מדיסק מסויים שהוא DVD,עכשיו האופציה היחידה שהייתה לי זה DVD9,העתקתי והדיסק המעותק תופס 5.8 ג'יגה,עכשיו הוא מועתק ע"י קבצים ולא ע"י קובץ IMG,עכשיו יש לצרוב את הקבצים הללו עם דיסק דו שכבתי (8.4 ג'יגה)? או ישנה דרך אחרת. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני אדם שמחפש קיבולת ושקט והנה מה שעלה לי בחכה, Wd5000ys דעות על הקשיח הזה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים WD 250 SATA ממחשב ישן. רוצה לחבר כל אחד מהם למארז חיצוני, אם אני מבין נכון, הכי מהיר יהיה אם גם המארז החיצוני תומך בחיבור SATA. הייתי שמח שלמארז יהיה גם אפשרות להתחבר ל-USB במידה ואקח אותו איתי למחשב שאין בו חיבור STA. אשמח לקבל המלצות למארז כזה. ראיתי שיש גם סוג של מגירות, שאם הבנתי נכון אפשר לחבר ולנתק להם דיסק בזמן שהמחשב עובד, אשמח לשמוע גם את דעתכם על קופסא כזו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ההארד דיסק הקיים שלי כבר די ישן (בן כמעט 3 שנים), ועבר טראומה קשה, נהרסו בו כמה קבצים ונאלצתי לפרמט אותו. אחרי שיחה עם טכנאי המחשבים שלנו, אני מתחיל לפחד שהכונן עומד לקרוס בקרוב. אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש, ולא בדיוק מכיר שמות ודגמים מומלצים (למעט הברקודה, שם שקלטתי בפורום מפרטים). הלוח אם שלי תומך בSATA 1.5 ג'יגה (זה אומר גירסה 1 ולא 2?). השימושים במחשב הם צפייה בסרטים/סדרות, האזנה למוזיקה, גלישה באינטרנט ומדי פעם עבודה עם פוטושופ - למקרה שזה משנה. אני משתדל שלא לכבות את המחשב, ועושה זאת בערך פעם בשבועיים..ומנסה להמנע גם מזה. כרגע הכונן הוא של 80 ג'יגה ומן הסתם לא מספיק..אני לא בטוח איזה נפח אני מעוניין לקנות, אבל אני חושב ש160-250 ג'יגה הם בגדר הסביר היום. אשמח לקבל ד…
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום אז כמו שרשמתי אני עומד לקנות מחשב חדש ההארד דיסק יהיה : SATA II 160G rpm 8B 7200 עכשיו רציתי לשאול עם אני מחבר תהארד דיסק של המחשב שלי [ בן 6 שנים ] [הארד דיסק = 40GB 2MB ] אז יהיה כבר ווינדוס על המחשב החדש עכשיו השאלה שלי זה עם הווינדוס יהיה על ההרד דיסק הזה של ה 40 גיגה 2 מגה עם המחשב יהיה מהיר כמו שהוא צריך להיות? כאילו הוא יריץ מהר משחקים והכל וכ"ו........ או שאני צריך לפרמט אותו ולהתקין ווינדוס על ההארד דיסק החדש? תודה לעוזרים ...... =] ( אני לא יודע לפרמט תמחשב אז עם צריך תוכלו לתת לי מדריך? תודה רבה ... )
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם ניתן למחוק רק קובץ ספציפי מתוך דיסק DVD רב פעמי ? ב-NERO קיימת רק אפשרות למחוק את כל הדיסק (או לפחות כך נדמה לי). האם יש דרך כזאת, ואם כן - איך ?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
יש לי גירסה JL03. יש כאלה שעושים לו FIRMAWARE של צורב אחר. זה כדאי?(משהו עם N). האם הצורב LG GSA-H22N יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ... יש לי במחשב משחק שהוא בקובץ ISO בגודל 5 גיגה המשחק זה: Tom Clancy's Rainbow Six Vegas אני רוצה לצרוב אותו על דיסק בשביל לשחק אבל הדיסק של DVD זה רק 4.7 גיגה ונרו לא נותן לי לצרוב אותו ... איך אני יכול לצרוב את המשחק? תודה לעוזרים ...
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ב- KSP צורב LG H22N, איך אני אדע שהבחור לא דחף לי "בטעות" H12N ??? היש מדבקה שלא ניתן להתבלבל איפשהו על הכונן ? מיותר לציין כי הוא מגיע BULK, כלומר עירום, ללא קופסא.
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי צורב וכונן רגילים לא DVD. והביאו לי דיסק DVD לצרוב וכשאני מכניס אותו המחשב בכלל לא מזהה את הדיסק באף אחד מהכוננים. זה בגלל שהכוננים הם לא DVD? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח של 500GB בשביל להוסיף למחשב שלי, ואני אשמח לשמוע המלצה לאחד. שני דיסקים של 250 עדיפים על אחד של 500? בעיקר מבחינת מחיר, לאו דווקא ביצועים. הכונן ישמש כמעט ורק בשביל אחסון ונגינת מולטימדיה (סרטים, מוזיקה וכו'). כמה זה אמור לעלות? עוד דבר, מה אני צריך בשביל לחבר כונן כזה למחשב שלי (מפרט בצד)? אני לא כ"כ מבין בזה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-