עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי בכונן C 116 ג'יגה הבעיה היא שבכונן תפוסים לי 11 ג'יגה שבעצם בדקתי את כל התקיות ב C ויצא לי שתפוס רק 9 ג'יגה בכונן מה הבעיה לאיפה ה2 ג'יגה נעלמו???? (בדקתי גם תיקיות מוסתרות)

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, HD 160GB - Westren Digital SATA לאחר התקנת Windows XP - Pro בכונן C ישנם רק 130GB???? מדוע אין 160GB ???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by dennis14,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6925 איך הצורב הזה ביחס לצורבים המומלצים בסטיקי ? ומה ההבדל בין הדגם שמסתיים ב - H לזה שמסתיים ב - P ?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  4. Started by guyhhh,

אם מישהו יודע? כי במחיר יש ביניהם הבדל של איזה 100 ש"ח

5. היי לכולם רציתי לשאול: 1- האם יש מגירה לצורב DVD פנימי?<אני רואה שיש מגירה לדיסק קשיח השאלה האם זה מתאים גם לצורב..> 2-האם יש מארז חיצוני לצורב DVD פנימי?<שוב..אני רואה ב"זאפ" שיש מארזים חיצוניים לדיסקים קשיחים והשאלה האם זה גם מתאים לצורב> כמובן אני רוצה שזה יגיע עם חיבור -USB. יש גם את האופציה לקנות צורב חיצוני אבל המחיר קצת יקר,בהתחשב בעובדה שאני יכול להביא מגירה,או מארז חיצוני ב-100 ש"ח פחות או יותר. תודה לכל העונים והמגיבים. שי נ.ב-לצורך הבנת העניין המחשב של אחד החברים שלי נמצא בחדר אחר מהחדר שבו הוא עובד.מה שמחייב אותו כל פעם להכנס לחדר שבו המחשב נמצא ולצרוב. הוא רוצה פשוט לפרק את הצורב הפנימי ,להעביר אותו לחדר שבו הוא עובד ,ולהרכיב אותו דרך חיבור USB למ…

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by schumih,

אהלן יש לי דיסק קשיח של מאקסטור, 80GB בחיבור ATA. הוא היה מחובר למחשב ישן שהיה שייך לי, ופתאום ראיתי אותו שוכב במגירה... אין שום כבלים איתו, רק הדיסק קשיח עצמו. רציתי לדעת - במידה ואני אקנה מחשב חדש, האם יש אפשרות לבקש במעבדה שיוסיפו לי אותו לתוך המחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  7. שלום לכולם, תחילה אציין שקראתי את ההסבר הבסיסי בסטיקי של הפורום שכתב בעבר RK.. עיינתי גם בכתבה של CDFREAKS (לא ממש הבנתי הכל..) הבנתי את ההבדלים העיקריים בין שתי השיטות והבנתי (אם אני לא טועה..) שצריבה ב שיטת ה + עדיפה על ה - .. אבל לשאלה שלי עדיין לא מצאתי תשובה : נניח שיש לי קובץ IMAGE מסויים שעשיתי לסרט /משחק מחשב/ משחק PS2 וכו' מקוריים שברשותי (קבצי ISO, MDF וכו') ואם וכאשר אני רוצה לצרוב דיסק גיבוי - האם זה הכרחי לצרוב אותו באותה שיטה שהוא תוכנן להצרב בה ? ואני אסביר עם דוגמא- האם זה משנה נגיד ל PS2 / נגן DVD ביתי/ מחשב באיזה שיטה צרבתי את הגיבוי ? האם הם ייקראו את הדיסק כרגיל בשתי השיטות ? תודה לעוזרים ..

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by aquas,

היי תגידו איך הצורב הזה,חיפשתי קצת ביקורות לא מצאתי גם בcdfreaks.com וגם חיפוש בפורום לא מצא הרבה או בקיצור איזה צורב lightscribe בריטייל הכי כדאי עדיף שיהיה במהירות 18+ או ביכלל האם יש איזה צורב ששווה לחכות לו שעדיין לא נמצא בארץ? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  9. Started by yoniby,

שלום, אני מחפש הארדיסק עליו אוכל לגבות את המחשב שלי. רציתי שתמליצו לי מה כדאי. כונן קשיח כזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=472017 WDXMS800TEוWestern Digital נראה לי מתאים, אך האם מומלץ משהו אחר? בנוסף, מה זה החיבור USB 2.0, במה זה שונה מ- USB רגיל? אשמח לתשובות.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by Internal,

אני מתלבט בין שתי חברות wd & maxtor 160gb וגם שאלה התמיכה במחשב שלי היא סאטה 1 אבל חשבתי לקנות 2 , שיהיה לעתיד האם זה כדאי וזה יעבוד בכלל?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  11. יש לי זיכרון נייד USB שאין עליו שום סימן מזהה. הבעייה: אני צריך דרייברים עבור WIN98SE איך אני יודע מאיזה חברה הוא? (נדמה לי שאוורסט לא מזהה זיכרונות ניידים)

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by guyhhh,

הוספתי הארד דיסק למחשב שהיה אצלי פעם בשימוש(ההארד דיסק) ועבד בסדר. כעת חברתי אותו שוב למחשב ומאז המעבד עובד הרבה למרות שהמחשב לא עושה כלום. חברתי למחשב אחר ואותה תוצאה. מה זה אומר שהלך ההארד דיסק?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by SeReGa,

איזה דיסק קשיח אני יכול לקנות ב200 שקל?? זה אפשרי? אם כן.. תנו לי את האפשרויות הכי הגיוניות.. תודה.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by zxcvbnm,

אני מחפש המלצה להארדיסק חדש 250GB. כרגע יש לי הארדיסק של WD 80 GB שמחובר בIDE. הלוח שלי תומך בIDE ובSATA2 ואני מחפש הארדיסק חדש שישמש כמאסטר. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by o.k,

שלום לכולם... ברצוני להוסיף למחשב של אחי את הצורב H22N של LG וכרגע מותקן במחשבו רק כונן דיסקים רציתי לשאול האם לצורב שאני מתכוון להוסיף לכונן הדיסקים אני צריך לחבר חוץ מהכבל מתח וה IDE עוד איזה כבל ? תודה רבה לעונים...

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by wooper,

שלום אני קונה hd חדש sata ורוצה לחבר אותו ללוח אם ide האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by SpaZamm,

שלום, לפני כמה זמן היו לי בעיות איטיות במחשב. פירמטתי אותו ואפילו לאחר הפירמוט המחשב נשאר איטי בזמן פעולות פשוטות. לדעתי הבעיה היא בדיסק הקשיח, הוא ישן וטכנאי מחשבים אמר לי כבר שהוא עומד לשווק חיים. בכל מקרה אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש. התקציב נמוך יחסית - 250 - 350 שקלים. הדרישות: מהיר, שקט, אמין ונפח של 120 - 160 ג'יגה. ללוח אם אין תמיכה ב-SATA2. אשמח לקבל המלצות, תודה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום קניתי את הצור הוא חדש ועדיין באחריות הוא צורב על כל הדיסקים CD ו DVD רק בדיסקים של TEAC שקניתי חדש ממגה X52 הוא מגיע ל 99 % ו נדפק מישהו יכול לעזור אני עכשיו רוצה לבדוק ע''י שאני שם צורב מדגם 3550A אני אחזור בתשובה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  19. Started by gangst-R,

שלום, יש לי DVD RW מסוג Sony NEC Optiarc AD 7170A. משום מה אחרי בסה"כ 2-3 צריבות הוא החליט שהוא לא רוצה לצרוב יותר. הבעייה התחילה כאשר הכנסתי CD רגיל והצריבה נתקעה ב-99% (הופיעה הערה שהצורב לא יכל להשלים את הצריבה בלה בלה בלה). הכנסתי פעם נוספת CD רגיל (650 MB) ושוב אותה הבעיה. לאחר מכן ניסתי לצרוב על דיסק DVD-R רק אז הוא נתקע ב54%. מאז הוא אפילו לא מצליח לקרוא לי דיסקים צרובים כמו שצריך. ושאני מכניס דיסק לצריבה התוכנה (NERO 6) מבקשת להכניס דיסק ריק. מישהו נתקל בתופעה? יודע מה לעשות? חשוב לציין שאני במסגרת האחריות (חודש וחצי בלבד מאז הקנייה).

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by Clint Eastwood,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את זה. אבל אני מאמין שידעו לעזור לי פה קראתי את ההשוואות על הצורבים ( אחלה כתבה), בכל מקרה אני רוצה לקנות את הצורב של פיליפס שנבדק שם אבל בשום חנות אני לא מוצא אותו! למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג אותו? אם זה יהיה באזור השרון או המרכז זה יעזור מאוד. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by Posford,

מישהו יודע כמה שנים לוקח לדיסק DVD (לצורך השאלה - SilverLine) להירס? בהנחה שהם נשמרים במקום שמיועד להם ולא נשרטים וכו'. כמה זמן הוא האורך חיים של דיסק? ובכלל כל דיסק מה האורך חיים? תודה.

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. שלום במחשב שלי מותקן צורב DVD NEC 3550A. צרבתי שני DVD מסוג Verbatim DVD-R: 1. גיבוי תמונות JPEG (כ - 4GB) 2. צריבת ISO IMAGE (קצת יותר מ - 2GB). שניהם נצרבו ב - Nero 7 ע"י שימוש ב - Nero Express. הבעיה היא שאם אני מכניס את הדיסק הצרוב לכונן בו הוא נצרב - הכונן מזהה אותו כדיסק ריק. לעומת זאת, הדיסק נראה היטב בצורב ה - DVD שיש לי במחשב הנייד (thinkpad). מה עושים?

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by KoM,

שמתי לב בזמן האחרון כשאני הופך דיסקי DVD צרובים הצריבה לא נראית אחידה, כלומר החלק הצרוב מאחורי הדיסק מחולק לכמה חלקים... יש לציין שהדיסקים יוצאים מעולה וקריאים ופעילים לחלוטין... האם אומר משהו ?

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  24. אז איך אני בודק ? ואם אני מחבר אותו כמו כל כונן והוא לא טוב זה יכול לשרוף משהו? כמו ספק מעבד וכו' ?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים