עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם אני מעוניין בצורב DVD, לצריבת מידע (גיבויים, תוכנות, משחקים, סרטי XVID ו DIVX, שירים וכו') ואולי מתישהו גם סרטים ל DVD. התקציב שלי הוא 800 שקלים, אם אני אראה שצריך, יש מצב שאוכל להרחיב אותו עד ל-1000. האם יש לכם המלצות ? כמובן שאני מעוניין שהצורב יהיה כמה שיותר אמין ומהיר, מחברה עם שם טוב. הבנתי שפלקסטור הם מעולים בתחום, אבל עם זה באה גם תווית מחיר יקרה יחסית. הבנתי גם שבחודש הבא אמורים לצאת צורבים במהירות X16. עוד שאלה : מישהו נתקל בבעיות בצריבה על מדיות של benq (בצורב רגיל) המליצו לי עליהם, ובינתיים הכל בסדר, אני קונה אותם במחיר של 140 לחבילה של 100 - אם יש למישהו מקור זול יותר לbenq אני אשמח לשמוע (בפרטי כמובן, אסור לפרסם פה אני מניח). ואם כבר, אז כבר - לכשא…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by zzrxox,

בעבר השתמשתי בממורקס,כרגע קצת קשה להשיג אותן,מה מומלץ ויחזיק הרבה זמן ?

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  3. שלום יש לי את הארדיסק הנ"ל ובבדיקה שאני מריץ עכשיו ב HD TUNE אני מקבל מהירות של ממוצע 106 MB/SEC השאלה שלי היא אם המהירות הזאת היא תקינה או שהיא איטית מידי, יש לי לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפסט G43 והוא תומך ב SATA2

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ran-erez,

הי, אני צריך דיסק גדול לאחסון קבצים (לא משנה פנימי או חיצוני). אני ניגש לרוב המידע באופן קבוע לכן נראה לי עדיף דיסק במהירות 7200 יש איזה דיל טוב בבלאק פריידי לדיסק שכזה שיצדיק את הפסד האחריות בקניה מחול ? לא חייב שהמקום ישלח לישראל, אני יכול לשלוח את זה דרך חברת שילוח מארה"ב ב 15-20$ (אני מכיר חברות ומנוסה בתחום). זה מה שאני מצאתי באיבי, לא מכיר מקומות אחרים: https://www.ebay.com/itm/WD-BLUE-WD60EZRZ-Western-Digital-6TB-6-Terabyte-Internal-3-5-Desktop-Hard-Drive/263326122052?epid=513020133&hash=item3d4f75c044:g:GEUAAOSw76JZ3stv https://www.ebay.com/itm/Seagate-Expansion-8TB-Desktop-External-Hard-Drive-USB-3-0-STEB8000100/2631057002…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אז ככה, כמו כל ה WD המחלות האלה של ה 8 באפר, ההרדיסק שלי החל לתקוע את המחשב באורך פלא בהתחלה כמובן חשבתי שזה משהו אחר אבל אז הצלילים שבקעו מההרדיסק הוכיחו לי שזה לא אחר ממנו... יש צלילי קליק כאלה מפחידים שאלתי היא האם כדאי לממש את האחריות שיש לי עליו כבר עכשיו או שמא יש לנסות את ה WRITE ZERO הזה של WD... שמעתי שהוא מסדר BAD-sectors.... המלצתכם היא? עריכה: מה יכול להרוס הרדיסק בן כמעט שנה מה שאני לא מבין זה איך יכול להיות שמהדורה כזאת מוצלחת הלכה לעולמה טרם זמנה... היה לי גם 40 גיגה לפני זה שלא החזיק שנה... מה קורה פה, האם יש איזה שהוא רכיב שעשה את זה? הספק שלי הוא ג'נרי לחלוטין שמעתי פה שמועות שספק זבל יכול להרוס לא מעט רכיבים... החלפתי 4 צורבים בשנה ו 2 הרדיסקים, מקריות …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. מדובר על 80GB SATA 2 לא משנה האחריות...

7. Started by bd,

המלצה על HD משהו טוב נפח גדול למפרט הזה אני לא מבין ב SATA ATA וכל מה שקשור אני צריך רק ארדיסק טוב ומהיר לוח אם זה Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE ובקשר לצורב DVD רציתי לדעת אם שווה לקנות ואם הDVD שלי יקרא צרובים וכל השאלות והתשובות לזה כמה עולים דיסקים מה אפשר לצרוב איך ... יש לי PROSOUND 909PS

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by Flow-Style,

שלום! אני קונה מחשב חדש שבו יהיה כונן קשיח דגם: Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD עכשיו יש לי בבית כונן קשיח של maxtor 120GB 8mbcach שהוא לא sata עכשיו השאלה שלי היא כאשר המחשב החדש יגיע אני מתכוון לשים את המאקסטור הישן עם הWD החדש.. אני יוכל להעביר נתונים בין שתי הדיסקים? כאילו אתם יודעים למשל להעביר משחק בין כונן C (שהוא יהיה ה SATA) לבין כונן D (שהוא יהיה המאקסטור הישן) תודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  9. מה יותר מומלץ מבחינת אמינות ? הכוונה איזה מהם ישרוד יותר זמן רעש פחות חשוב ,כל עוד זה בגבול הטעם הטוב בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בין LG H10 לבין PIONEER DVD111 ? הPIONEER שווה את התוספת של ה70ש"ח ? אני צורב 99% מהזמן רק על VERBATIM , איזה מהצורבים עובד יותר טוב עם המדיות הנל? תודה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by Nachum987,

שלום, אני מעוניין לבצע שדרוג למחשב נייד שברשותי. הדגם הינו ASUS UX31A אשתמש במתאם SSD כיוון שהלוח אם של המחשב לא תומך באופן ישיר בשדרוג הכונן. האם ישנה מגבלה בסוג הכונן שיכול להתאים למחשב? דוגמת V-NAN. ישנן המלצות לכונן 500GB מסוים? האם המתאם יתאים לדעתכם? אני מסתמך על מספר מדריכים שראיתי ברשת, לדוגמה: סקירה 1, סקירה 2 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by tiptipon,

אני טס לקנדה בעוד שבוע וחשבתי לרכוש שם HD של סיגייט 500 א ו700 SATA 2 GB ואם תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים אשמח בקשר לאחריות לא מפריע לי כי הם מאוד אמינים רק מה שמעניין אותי זה המחיר

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by mabool,

טוב הביאו לי בין היתר ליומולדת ( 17 ) DOK של סנדיסק בעל 4ג'יגה ומערכת U3. הצילומים הבאים כשהוא ריק לחלוטין חוץ ממערכת U3: מי אכל לי 200מגה? (לכל הפחות) ויש דברים מומלצים לעשות עם הU3?

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  13. החלטתי לקנות כונן קשיח של 1TB ובעקבות הנושא הזה החלטתי ללכת על ה-HD103SJ או על ה-HD103SI. בד"כ אין לי בעיה עם רעש והביצועים הרבה יותר חשובים לי. אבל הבנתי שה-HD103SJ כן רועש, ברמה שבאמת אפשר לשמוע אותו. אז אני רק רוצה לוודא זאת... האם הוא באמת עד כדי כך רועש? אני באמת הולך לשמוע אותו? אולי מישהו שיש לו את הדיסק הנ"ל יוכל להגיד לי עד כמה זה נורא, אם בכלל... תודה. (אם זה לא ברור, כרגע אני נוטה לכיוון ה-HD103SJ, מכיוון שביצועים הרבה יותר חשובים לי)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מה מומלץ יותר בשלב ה windows setup לפרמט את המחיצות פירמוט מהיר ולאחר מכן למחוק אותן או רק למחוק ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ariel007,

כאשר מוחקים מידע מכונן SSD בוינדוס 10, מערכת ההפעלה מבצעת טרים וממלאת באפסים את הסקטורים שבו הוא היה מאוחסן, ככה לפי מה שידוע לי. האם זה אומר שהמחיקה היא סופית ומוחלטת ולא ניתנת לשחזור? השאלה שלי היא תיאורטית, משום שלפעמים כשמחליפים מחשב רוצים למחוק את כל נתוני הכונן לצמיתות

16. איך ניתן לנטר בזמן אמת את מעבר המידע בהארדיסקים המותקנים במחשב ? האם יש תוכנה יעודית לדבר ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. השאלות שלי הם האם שווה לי RAID בIDE כמה זה ישפר, ומה ההבדל במהירות בינו לבין רייד של SATA ו SATA2 איך פועל הרייד תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. מה זה בדיוק ומה זה עושה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי כנראה 4 חיבורי מתך תפוסים. אחד לSSD, שניים לכוננים ואחד לצורב. אני רוצה להוסיף כונן נוסף אבל אין לי חיבור מתח מתאים מהספק. מה שיש פנוי זה החיבורים הישנים יותר, הגדולים עם 4 פינים. האם יש מתאם שאפשר לחבר אליו כדי לפתור את הבעיה ? תודה

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by berner,

חבריה שלום אני עומד לרכוש HD חדש של 250 G וכאשר חפשתי ברשת ראיתי שיש לנפח הדיסק הזהה מספר HD לאותו יצרן WD רק תוספת של אותיות מה המשמעות האותיות בסוגי הHD לדוגמא 250 KS או YS או YD אשמח לקבל מה המשמעות לצורך בחירה המיטבית בברכה :s05:

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by godisme171,

אני רוצה לקנות הארד דיסק איזה מהם כדאי?? Seagate Baracuda 40GB 7200RPM Maxtor 40GB 7200RPM WD 40GB 7200RPM עכשיו מה ההבדל בין ata 100 ל ata 133 או IBM 120GXP Vancouver 40GB 7200RPM (סתם, מה פתאום)

• 38 תגובות
    • 5.9k צפיות
  22. Started by Clicker7,

מצטער שאני נוב אבל לא מצאתי תשובה לכך בFAQ מישו יכול לתת לי הסבר מה זה RAID ? ומה זה RAPTOR ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by צחי_אל,

שלום, קניתי את הכונן הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8219 וקיבלתי הוראות התקנה עבור מחשב נייד בלבד. הוא קטן מדי בשביל להכניס למחשב(גם בslot של ה2.5 אינץ'). איך אני אמור לחבר אותו? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. היי אנשיםםם יש לי דיסק קשיח ישן מהמחשב הקודם.. 40GB..EIDE.. אממ ואני רוצה להשתמש בו בתור כונן לגיבוי.. אז חשבתי לקנות מין התקן נשלף כזה.. שאני לא יצטרך כל הזמן לפרק את המארז ולחבר את הדיסק.. מישהו יכול להמליץ לי על מגירות כאלה? לדיסק קשיח נשלף.. אתם יודעים כמו שיש לשרתים.. שמעתי שצריך לזה כרטיס SCSI? זה נכון? תודה..

• 8 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.