אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שיש כמהה שקנו הרדיסקים גדולים ועוד הרדיסק קטן מאוד רק לווינדוס ושמו אותו בRAID-0 משהו כזה. מזה RAID-0 והאם יותר טוב לשים רק את הווינדוס בהרדיסק קטן ונפרד?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני צריך לצרוב 75 דיסקים=\ וזה הולך לרצוח אותי ............ אז יש לי שתי צורבי DVD חשבתי לנסות לצרוב במקביל כדי לחסוך זמן זה אפשרי ??? הדיסקים הם CD-R רגילים שאני יצרוב בהם קובץ ווידאו של 600 מגה + - כל דיסק זה משהו כמו 4 דקות צריבה על 24X (עדיין ווידיאו לא רוצה שיהרס בצריבה ,אני מקווה 4 דקות ) , אז 4 כפול 75 = התאבדות כפולה אלוהים ישמור למה הכנסתי את עצמי =\ :kopfpatsch: יש הצעת ??? (היה לי מחשב נוסף שהחליט לשבות דווקא עכשיו ואין לי כוח לבדוק מה קרה לו,(כנראה מיועד להיות מעצור לדלת עם ימשיך כך) , היה יכול לעזור לי )
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם זה לא בפורום הנכון-אני מצטער, לא ידעתי איפה לשאול
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר כמה שנים שהגיבויים שלי הם צריבת דיסקים רגילים ובזמן האחרון - DVDים. הגיבויים שלי כוללים בעיקר סרטים שאני מקליט במחשב דרך כרטיס לכידה. יש לי בערך 1000-1500 גיגה שנמצאים בגיבוי על דיסקים. השאלה שלי היא האם כיום, עם ירידת המחירים ביחס לנפח האחסון, הייתם ממליצים על גיבוי בדרך אחרת? כמובן שהתכונה החשובה ביותר של הגיבוי מבחינתי היא עמידותו לאורך זמן. כלומר, גם אם יתברר שישנו גיבוי זול יותר, אך דיסקים צרובים מחזיקים זמן רב יותר, ברור שאעדיף את הדיסקים. תודה...
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכונן הזה נראה לי טוב [חיפשתי הלוך ושוב בזאפ]- http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=217&language=en למטרת גיבוי עשרות גי'גה של וידאו, תמונות וקבצים שונים. שווה לקנות אותו ? מה יתרונות \ חסרונות?
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
האם הארדיסק Maxtor 6 Y120P0 SCSI 8 MB ATA יותר מהיר מWD 250 16MB SATA2? אולי הוא יותר מהיר בגלל הSCSI?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי עוד ארדיסק איטי של מאקסטור 120GB ישן חיבור ATA השאלה היא כזו אם אני ישאיר אותו המחשב היה איטי? (כי הארדיסק איטי) והווינדוס היה ב250GB החדש... ואם אני ישאיר אותו אני יוכל לעשות RAID וזה יעשה את המחשב מהיר יותר? הלוח אם שלי של גיגהבית GA-965P-S3
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
למרות שהמחשב מזהה אותו והוא נוסף כחומרה חדשה מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
ולא מופיע לי כונן חדש בווינדוס מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שהווינדוס יודע שחובר הארד דיסק( הוא מופיע בתור חומרה חדשה), אבל לא מופיע כונן נוסף בנוסף לוח האם תומך בסאטא 1 וג'ימפרתי את הכונן לסאטא 1
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני יודע שזה יישמע דיי מטומטם ואידיוטי מצידי שאני בכלל שואל את השאלה הזו.. יש לי חיבור של SATA על הלוח אם, אבל ההארד דיסק שלי מחובר ב IDE. אם אני אחבר הארד דיסק נוסף לחיבור ה SATA, הוא יעבוד?
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ככה אני אספר לכם את הסיפור היה לי מחשב נייד שהתפגר לו הלוח אם לפני כמה זמן וכל השאר נשאר שלם. כמובן שמה שהיה חשוב לי זה הHD והוא נשאר בסדר גמור וכל החומר של הלימודים וכל הדברים שהורדתי ושמרתי והמוסיקה שלי הכל בסדר. קניתי קופסא חיצונית בחיבור USB וחיברתי , אתמול חיברתי במחשב של חבר שלי והכל היה טוב זה עבד והכל היה בסדר (לצערי לא היה לו מקום לגבות לי כמעט 60 גיגה) קניתי מחשב חדש לי ולחברה שלי והתקנתי לה הכל ואז ניסיתי לחבר את זה למחשב שלה (לוקח זמן עד שמצליחים להעביד את זה אבל בסוף זה עובד - כך היה אצל חבר שלי וכך במחשב שלה) לבסוף זה עבד אבל אז אמר שישנה איזה בעיה והוא לא הצליח לכתוב או משו כזה. עשיתי RESTART ואז כשעלה הWIN הוא ניסה לעשות CHKDSK לכונן הזה ואמר שכנראה שהMBR …
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
רק רציתי לבשר לכם שקניתי היום 50 DVD-R של וורבטים 8X מטיוואן מחנות GOLDTOP שממוקמת ליד קניון הזהב בראשל"צ, הפרטים של המדיה בתוכנה DVD IDENTIFIER : ---------------------------------------------------------------------------- Unique Disc Identifier : [DVD-R:CMC MAG. AE1] ---------------------------------------------------------------------------- Disc & Book Type : [DVD-R] - [DVD-R] Manufacturer Name : [CMC Magnetics Corp.] Manufacturer ID : [CMC MAG. AE1] Blank Disc Capacity : [2,298,496 Sectors = 4.71 GB (4.38 GiB)] ---------------------------------------------------------------------------- [ DVD Identifier V5.0.1 - http://DVD.Identifier.CDfreaks.c…
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי HD עם חיבור SATA2, אני רוצה לחבר את ה-HD הישן שלי שהוא IDE, אך כאשר אני מחבר אותו במקום הצורב, בעת הפעלת המחשב אני מקבל צפצופים או שהמחשב נתקע על המסך הראשון של המחשב. נסיתי לגמפר אותו בכל דרך אפשרית / לבחור ב-BIOS שלא יזהה את הכונן... שאני מנתק את SATA ומחבר רק את IDE - עובד כמו גדול. אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם דיסק שכתוב לידו 24/7 הוא דיסק עם עמידות גבוהה יותר ואורך חיים ארוך יותר? ל-WD יש שני דיסקים שההבדל ביניהם הוא בערך 40 ש"ח ואני לא יודע אם זה כדאי. אני מניח שהיתרון הגדול הוא בביצוע RAID. אני צודק?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היי. מכבל ה IDE שמתחבר לדיסק הקשיח הנוכחי שלי יש עוד יציאה. אני רוצה לקנות הארד דיסק נוסף. כדי לחבר אותו אני פשוט צריך לחבר את ה-"עוד יציאה" הזאת להארד דיסק החדש, או שצריך לחבר עוד דברים? (כי אני רואה שמלבד כבל ה IDE, יוצאים מההארד דיסק הקשיח שלי עוד כבלים (אחד בצבע אדום-שחור-צהוב). כמו כן, כשאני קונה הארד דיסק, איך אני יודע אם הוא מתחבר ל IDE או לא?
-
- 17 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ ISO בגודל 4.7GB שתוכנו לא צריך לעניין אף אחד. כאשני מנסה לצרוב אותו דרך Nero Express (אין לי Burning ROM) ע"י לחיצה על "Disc Image or Saved Project", התוכן מסתכם בכ-4.8GB - ולא משנה מה אני בוחר (Overburn למשל), התוכנה לא צורבת. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב , מצאתי בביוס את האפשרות 0 OnChip IDE Channel ו OnChip IDE Channel 1 . מי יכול להסביר לי מה זה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש ברשותי הארד דיסק של WD 160GBJS SATA2 שאלתי: בקרוב אני מחליף אותו לאותו סוג בדיוק רק אחד שונה.. איך לסדר את המחיצות? שיהיו רק 2 מחיצות.. =] כמה להקדיש לכל אחת?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אוקיי יש לי צוקב של לייט-און הוא חדש בקושי עבר צריבות יש לי אותו כבר בערך שנתיים ועכשיו נזכרתי לטפל בו... מוטב מאוחר מאשר לעולם לא... אני מכניס דיסק ריק ! בוחר מה לצרוב והכל והוא פשוט אומר לי להכניס דיסק ריק כלומר במילים אחרות שהוא לא מזהה שהדיסק המוכנס הוא ריק. פעם היה עושה בעיה אחרת היה כבר מגיע לשלב של הBUFFERING התחלת צריבה ממש התחלה ואז היה FAILED היום גם לשלב הזה הוא לא מגיע. עידכנתי קושחה היום... ואני כבר ממש לאי ודע מה לעשות מעבר לזה. רעיונות ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולג'מפר אותו כ SATA 1?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אוקיי, אז כידוע, צוואר הבקבוק העיקרי בדור המחשבים הקיים הוא ההארד דיסקים הנוכחיים, שמגבלת המהירות שלהם ברורה - המכניקה. לפני כמה זמן קראתי פה איפושהו שהולכים לצאת בעתיד הקרוב הארד דיסקים "דוממים", כמו FLASH DRIVES. לפי מה שהבנתי, מבחינת קריאת מידע הם הרבה יותר מהירים מהארד דיסקים 7200RPM המוכרים לכולנו, אך מבחינת כתיבה הם איטיים להחריד. הנה קצה חוט: http://hwzone.co.il/news/1168215032/15202/ תעשו חיפוש SSD באתר ותראו הרבה כתבות כאלו... השאלה שלי היא - מתי הצפי לכניסת דיסקים כאלו (אך עם שיפור ניכר במהירות הכתיבה) לשוק הביתי ? תחום מעניין מאוד, מקווה שזה ייכנס מהר.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני נישבה לכם שהוא היה 20GB כן לא טעיתי 20 GB בDISKONKEY קטנטן, 2ס"מ אורך 6מ"מ עובי ו1ס"מ רוחב בצבע כסוף עם המילה SONY עליו ובקטן 20GB. מישהוא שמע על זה משהוא כי אני לתומי חשבתי שהDISKONKEY הכי גדול היום הוא של 8GB. :s05:
-
- 28 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי WIN98 ואני צריך דריבירים ל-MP4 שקיבלתי מהבנק. (הוא דומה בצורתו החיצונית לנגן של חברת QTEC, אולי זה QTEC??) הוא בעל 512 MB, תומך עברית ובסרטים רשום בפנים בתוך הנגן: ACT_V3.5.37 SD85043I איפה יש דרייברים? חיפשתי ולא מצאתי :-(
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שלא תתמיד ניתן למצוא באתרי היצרנים את ה-Minimum System Requirments, הייתי מעוניין לדעת האם אני עשוי להיתקל בבעיה אם ארצה לחבר למחשב שלי צורב DVD. המפרט שלי כולל (לא להיבהל): מעבד: פנטיום III של 1Ghz RAM: 1 GB OS: XP PRO למישהו יש המלצה לגבי צורב מסוים שעימו הוא עובד על מפרט דומה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הצורב LG DVD±RW GSA-H42NB x18 לצורב הזה - LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 תודה .
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-