עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by mikitimsit,

???

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by wwll soldier,

קניתי הרדיסק חדש סטה 2(הלוח שלי תומך) אבל הווינדוס והביוס לא מזהים אותו רק ה-raid מזהה שיש הרדיסק אבל אני לא ידוע מה לעשות עם זה אין לי כונן דיסקטים בשביל לנסות להתקין כמו שרשום בחוברת של הלוחם אם למישהו יש דרך/דרייבר שיוכל לעזור לי שהמחשב יקלוט את ההרדיסק :<?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by alexrta,

שלום לכולם. הים רכשתי HD חדש ונוצר מצב שיש לי יותר מדי מחיצות, רציתי לדעת איך אפשר לאחד שתי מחיצות (D וE) למחיצה אחת. כמו כן כל מחיצה כזאת היא בעצם גם HD שונה. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יכול להיות ש dok לא נתמך בwin 7 64 bit?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by Mish1,

היי אני מעוניין לקנות צורב רגיל ולא יודע איזה הכי כדאי. חשוב לי שיוכל לצרוב על דיסקים של 100 דקות כי הבנתי שלא כולם יכולים. ברור שגם הכסף והאיכות שלו חשובים... אשמח אם מישהו יביע דעה מנסיון אישי. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by Jenia24,

אוקיי קיבלתי ת'מחשב החדש שלי ושמתי ת'כונן הישן שלי 80 GB ביום הראשון הכל הלך סבבה השארתי אותו דלוק בלילה , בבוקר אני מתעורר ועושה ריסט למחשב ואז הוא מתחיל לטעון ת'ווינדוס וכאשר הוא אמור להכנס ליוזר שלי הוא בדיוק עושה ריסט עם מסך כחול שמהבהב לשנייה. ניסיתי לפרמט הפירמוט נתקע ב12 ועושה בעילה של faild opartaing system .. יש איזה דרך לתקן ת'בעיה?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  7. אני מתלבט בין 2 הארדיסקים חיצוניים שמוצעים באתר של אייבורי (נו, מה לעשות, המחירים שם הכי נוחים) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1050 ברור לכולם שהמוצר השני זה סתם קומבינה שלהם, המשלבת מספר מוצרים יחדיו. חשבתי להתייעץ ולשאול מה אתם הייתם קונים, והאם הייתם הולכים על המאקסטור למרות מחירו הנמוך? (אני יודע שהשאלה הזו נשאלה כבר, אבל לא בהקשר של השוואה) כמו כן, יצא לי להתעניין בהארדיסק ראפטור. הבנתי שהביצועים בהארדיסק כזה הם משופרים (ההארדיסק מהווה פחות צוואר בקבוק במערכת). אם אני אתקין על הארדיסק כזה את המערכת שלי (מערכת בלבד), האם ביצועי המחשב ישתפרו? אם כן באיזה תחום? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by ~Zeus~,

האם SATA 2 הוא שיפור של SATA? האם SATA 2 זה הארד דיסק בכלל? ומה ההבדלים בין SATA לSATA 2? אשמח אם תעזרו לי!

9. Started by bdizen,

לא מצאתי נושא מתאים לכך: יש לי מחשב נטבוק ואני רוצה לשים בו כונן SSD עכשיו כדי לשים בו צריכים להעיף את הכונן הישן אבל עם מערכת ההפעלה !! אם אני יעתיק את כל קבצי הכונן עם מערכת ההפעלה המחשב יעבוד? אני שמעתי שצריך להתאים משהו בביוס לSSD כדי שהוא יעבוד תסבירו לי בבקשה איך צלעשו א זה והאם זה אפשרי תודה

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  10. אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני רוצה לגרום, ע"י תוכנה או סקריפט כל שהוא, שכל פעם שאחבר את הDOK למחשב, כל הקבצים שעליו יועתקו תלוך סיפריית גיבוי מסויימת. איך עושים את זה? אני בטוח שישנה דרך. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by freerider,

קניתי השבוע צורב DVD Nec 3540A ובכל הצריבות מתרוקן הבאפר (תמונה מצורפת) כרגע אני עוד מנסה לצרוב במהירות X8 וכבר המחשב לא סוחב, מה ייקרה במהירות X16 ? הצורב (סלייב) וה-HD (מאסטר) מחוברים על אותו כבל IDE CD מחובר על כבל IDE לבד ככה בדיוק היה מחובר קודם הצורב ה"רגיל" ולא הייתה בעיה עם הבאפר אגב, מה המשמעות של התוצאה הזאת (תמונה שניה) ? זה טוב ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by Spirit Crusher,

קניתי היום צורב DVD של LG דגם H12N כשאני מפעיל את הנרו זה אומר לי משהו על DMA MODE...מה זה אומר? ואני אמור להתעלם מזה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by swisaavi,

קניתי צורב lg h22n והמחשב לא קורא אותו, כל דיסק שאני מכניס הוא לא קורא. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by yaniv_appX,

יש לי במחשב הישן כונן דיסקים רגיל של lg עם חיבור. Sata. עכשיו אני קונה מחשב חדש והחלטתי להוריד את העלות של ה80 שקל לכונן חדש ולחבר את הכונן הישן מפני שהוא עובד אז חבל על הכסף. עכשיו את הכבל sata אני מכיר אבל מישהו יכול להסביר לי איך הכבל חשמל נקרא ואיך הוא באמת נראה והאם אני פשוט מוצא אותו בספק החדש כאחד מהחיבורים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by LazyCat,

ביצעתי Image מדיסק שהיו בו Bad Sectors לדיסק חדש, ובעקבות זה שהמידע נשמר ועבר לדיסק החדש, גם הוא מראה את אותם סקטורים פגומים. מישהו מכיר תוכנה טובה לביצוע בדיקה מחדש לסקטורים ולהחזיר אותם לתפקוד ?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  16. seagate barracuda spinpoint f3 גם הוא נעלם מהחנויות אחרי שחטיבת הדיסקים של סמסונג נרכשה ע"י seagate. האם הפסיקו לייצר אותו?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by jackhammer,

האם אפשר להפוך כונן USB U3 לרגיל ע"י פירמוט?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  18. קודם כל מה זה בדיוק אומר ? שהוא יעבוד יותר מהר (הכונן המשותף)? כמה יותר מהר והאם זה מורגש? דרך אגב יש לי שני MAXTOR 120G 8MB SATA.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by י,ר,

אני מבקש המלצה על צורב אמין וקל להפעלה לא dvd תודה

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by Kerberos,

אהלן, הנתונים : כונן בנפח כולל של 57,239Mb כאשר נמצאות בו 3 מחיצות: 1. כונן C בנפח 1,537Mb כ FAT32 (הוגדר במקור כזכור לי לגודל המקסימלי של מחיצת FAT רגילה 2,074) - PRIMARY -> Extended בנפח של 55,701Mb: 2. כונן D בנפח 4,502Mb כ NTFS (עליו יושבת מערכת ההפעלה Win2k) (בינו לבין E נמצא מקום שלא מוגדר (לא ברור לי למה) 509Mb 3. כונן E בנפח 48,257Mb כ NTFS (רוב התוכנות מותקנות עליו (מפה ועד סוף הכונן שוב נמצא מקום לא מוגדר (שוב לא ברור לי למה) בנפח של 2,431Mb מערכת הפעלה Win2k SP3 *עד עכשיו האמת לא שמתי לב למקומות הלא מוקצים האלה. הבעיה: אני מנסה לקחת גי'גה מכונן E ולהעביר אותו ל D באמצעות PM 8 . עם השלב הראשון בו מתבצעת בדיקת סקטורים פגומים לכונן E(BadSectors), מדווחת שגיאה 1…

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  21. שלום. שאלה קצת מוזרה אולי, אבל כאשר אני מתקין את כונן ההארדיסק, ומבריג את הברגים המתאימים, הם פשוט ממשיכים להסתובב על ריק. אמנם הם שוקעים אל תוך הכונן כמו שצריך, אבל לא ננעלים. אני ממשיך לסובב ולסובב..... יש לכך הסבר? תודה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  22. חברת Sabrent הצנועה נעזרת בפלטפורמה של Phison בכדי להציע כונני NVMe מהירים במיוחד עבור מעבדי AMD החדשים לכתבה

23. אהלן! אז ככה לפני כחצי שנה יצאה אחותי לטיול בארה"ב עם רשימת קניות מסודרת שהכנתי לה... הבעיה היא שבעוד שבוע היא חוזרת לארץ ורק עכשיו היא נזכרה שהיא צריכה לחזור גם עם משהו בשבילי... ביקשתי ממנה לקנות לי את הצורבים הבאים: NEC ND-3540A BenQ DW-1640 ואפילו אמרתי לה להזמין אותם מ Newegg... היום אני נכנס לאתר של newegg ופתאום חשכו עיניי... הדגמים הנ"ל כבר לא מופיעים באתר...מה שאומר שהפסיקו לייצר אותם או שאזל להם המלאי או שלא יודע מה.....(הלוואי ואני טועה) שלחתי להם גם אימייל בנושא אבל עדיין לא קיבלתי תשובה. בכל אופן אני במירוץ נגד השעון למצוא לאחותי עכשיו חנות שעדיין מחזיקה במלאי בדגמים שהזכרתי וקיוויתי שתוכלו לעזור לי בעניין זה... אנשים אני לא רוצה משו אחר...אלה הצורבים שאני רו…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by BobCaT,

אוקי הסי די שלי מוגדר בסלייב אם אני יעביר אותו למאסטר הוא יעבוד יותר מהר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kostiya,

לאחר שלהארדיסק הקודם שלי (של WD 320 GB לא זוכר את הדגם המדויק) היו הרבה מאוד בעיות (מלא סקטורים מתים, ניתוקים וכולי)ת החליפו לי אותו ב-KSP ב- Hitachi HDP725032GLA360. מיד לאחר שחיברתי אותו למחשב היו איתו בעיות-לאחר שהאיתי מעמיס עליו הוא הייה עושה Disconnect ואז חוזר לאחר כמה דקות אם שגיאה. העיניין המוזר הוא שהיחלפתי את הכבל הSATA שלו והוא החל לעבוד טוב בלי שום תקלה, אך עכשיו הבעיות חזרו עוד פעם ואני מקבל שגיאה דומה. הסיבה שהמערכת לא קורסת בכל העיניין היא משום שהיא מותקנת של הארדיסק אחר שעובד מצויין. אשמח לקבל עצות מה לעשות... אני יבדוק עכשיו טמפרטורת העבודה שלו, כדי ליראות שאין עליו עומס חום...

• 2 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים