עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by mei,

כל שבוע אייבורי מפרסמים DOK של 1GB וגם של 2. השבוע המחיר הוא 49 ל-1 ו-79 ל-2. מאמין שהחב' די גנרית האם זה כדאי? האחריות היא לכל החיים...

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by T-Better,

אוקי, נמאס לי מהסילבר ליין שצרבתי עליהם עד היום. אני צריך המלצה לדיסקים טובים אבל שלא יהיו יקרים כ"כ. אני יודע ש-VERBATIM ו-TDK מצויינים, אבל הכי זול שמצאתי אותם זה 2 וחצי שקל ליחידה ואני צריך הרבה וזה יקר לי. יש לי אפשרות לקנות דיסקים של TEAC בזול, איך הם? יש לי RW של TEAC והוא מצויין.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/400gb-raid0510.html

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by Shoshan,

כשיש סקטור הרוס אין אחריות?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  5. תוכלו לעזור לי לבחור למשל מכאן?: http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-DiskOnKey אני לא יודע כ"כ אם הנפח משנה לי. אבל שיהיה לפחות GB אחד. ככה אם אני אצטרך להעביר קבצים גדולים אז אוכל איתו. אני יודע שהמחירים גם ככה לא יקרים במיוחד אבל בכל זאת חשבתי שזה טוב שממליצים על דברים שנחשבים יותר טובים מאחרים.

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  6. אני רוצה להוסיף למחשב שלי (המפרט מעודכן בפרופיל) עוד כונן קשיח של 320 ג'יגה, השאלה היא האם זה רעיון טוב, או שזה יאיט ביצועים? (אם הכוננים הם על אותו כבל או משהו כזה) העניין הוא שהכונן של ה - 200 ג'יגה עדיין באחריות ואין לי טעם לזרוק אותו ולהחליפו ב - 320 אם אני יכול להוסיף בנוסף לו עוד 320... מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by mynis,

אספר לכם את הסיפור קצרה. במחשב הקודם היה לי 30.3 ג'יגה של שירים. רציתי להעביר את ההרד דיסק הישן למחשב הנוכחי אך הוא לא תואם. לכן, המוכר בחנות בה קניתי את המחשב המליץ לי לקנות כונן חיצוני, להעביר את ההרד דיסק לתוך הכונן החיצוני ולצרוב ממנו. הכונן הוא WD MYBOOK 250 GB ושאלתי היא.. איך!? חיברתי את הכונן למחשב וראיתי שמהמחשב אפשר לשים דברים על הכונן אבל איך אפשר לחבר אליו הרד דיסק שהיה במחשב קודם ולצרוב ממנו? תודה \=

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

יש לי הארד דיסק WD 80GB 7200RPM 8MB הוא עובד מצויין כבר כמה שנים, בלי תקלות (ולאחרונה בדקתי את תקינותו עם SPINRITE, הכל תקין 100%) הבעיה היחידה איתו שהוא עושה רעש. לא רעש מכני אלא מין קול בתדר נורא גבוה ומעצבן. מעין שריקה כזאת על גבול הקצה העליון של יכולת השמיעה. וזה נורא נורא מעצבן. ניסיתי לשים אותו בתוך מעטפת קלקר שבניתי אבל זה לא משנה. כנראה התדר גבוהה מדי ועובר דרך הקלקר... ניסיתי גם לשים אותו על הצד. וזה עוזר קצת אבל עדיין . למישהו יש או מכיר איזשהי דרך לגרום לו לשתוק? חוץ מלקנות אחד חדש?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by integral,

http://www.abtron.de/shop/catalog/product_info.php?products_id=11301 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  10. קניתי היום מארז חדש למחשב. חיברתי את הכל וגם את ה2 ההארדיסקים שיש לי. אחד 80 ג'יגהIDE והשני 250ג'יגה SATA2. הדלקתי את המחשב והביוס לא זיהה את הארדיסק של ה80 ג'יגה. אז הוצאתי והכנסתי את החיבור של החשמל חשבתי שהוא לא יושב טוב או משהו ואז כשהדלקתי את המחשב ראיתי את ההארדיסק שעולה ממנו ממש עשן. המחשב היה מכובה בזמן שהוצאתי והכנסתי את החיבור של החשמל אך אני לא זוכר אם הספק היה מנותק מהחשמל. יכול להיות שזה הגורם לשריפה? הספק הוא LIBERTY 400 ככה שלא נראה שזאת בעייה בו דווקא. והשאלה שבכותרת כמובן. האם אפשר להציל את המידע שעליו? האם אני אצליח לעשות זאת או שאצטרך לשלוח את זה לחברה מסויימת? האם קורה לפעמים שהארדיסקים נשרפים פתאום ללא שום סיבה שנראית לעין? תודה לכל העונים. לילה …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kibub,

היי אני רוצה לבנות מערך כזה, יש לי שני הרדיסקים 320G לפי מה שהבנתי יש לי אפשרות לבנות את המערך דרך intel matrix שזה דרך הגשר ich7r או דרך jmicron , השאלה מה עדיף? מבחינת ביצועים. הבנתי גם שדרך matrix אני לא צריך דרייברים,נכון? בקשר להתקנה עצמה אילו השלבים: תקנו אותי אם אני טועה 1.אני מחבר את ההרדיסקים לחיבוריSATA1 וSATA2 בלוח 2. נכנס לביוס ומשנה SATA AS RAID 3.עושה RESTART לוחץ CNTRL+I מגדיר לפי החוברת הכל , מסיים ושומר וזהו עכשיו להתקנת ווינדוס אני עושה רגיל? כאילו שאני מכניס דיסק התקנה אני יראה כונן גדול (שזה הRAID) ועליו אני יתקין ווינדוס? אודה מאוד לעזרה ???

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  12. אני מקווה שאני לא שואל שאלה מפגרת אבל אני צריך עזרה בדחיפות בנוגע לזה. ניתקעתי עם חיבור חלקים............. נא לשלוח גם קישורים .תודה !!!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by GHOST,

האם הצורב הזה (Pioneer DVR-111) מומלץ ועדיף על ה111?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  14. Started by cheneilat,

החלטתי להרחיב את המחשב שלי,כרגע יש לי 120 ואני רוצה הרבה יותר תראו אני לא מבין כלום על הארדיסקים אבל אני רואה שיש פה די מומחים,אז אני אשמח לקבל הצעות על הארדיסקים בנפחים האלה ועוד שאלה קטנה, זה יעמיס על המחשב שיש עליו 320 או שזה לא משנה ?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  15. Started by SHOOTER8,

האם תוכנות כמו DVD INFO יזהו דיסק שנעשה עליו ביטסטינג כ- DVD-ROM ? תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by eytan243,

שלום ! אחי בעל חברה והוא שואל מה הדרך הכי יעילה לגיבוי מסמכים בצריבה עכשיו יש מספר מחשבים שמחוברים ברשת וחלקם לא מחוברים ובמחשב אחד יש צורב DVD השאלה איך כדאי להעביר את המידע למחשב עם הצורב האופציות הקיימות לדעתי הם: disc on key מגירה נשלפת בחיבור IDE מגירה נשלפת בחיבור SATA או פשוט צורב DVD חיצוני

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by KoM,

שאלה מהירה, כמה מחזורי צריבה נותן דיסק DVDRW של וורבאטים (או כל אחד אחר) במהירות X8 ? אשמח לדעת האם שימור מוגבר בפונקציית ה-RW מזיקה לצור ביותר מצריבה רגילה של DVDR... תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  18. הכונן WD2500YS, כתוב שהוא RAID שלא כמו הWD2500KS ולכן חשבתי לקנות דווקא אותו אבל אם ארצה להפעיל אותו ככונן יחיד זו לא תהיה בעיה? כי ככונן יחיד הוא מוגדר כIDE?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש למישהו מושג מתי אמור להיות זמין HD של 1 טרה?

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by tenana,

יש סיבה שהכרטיסים של Transcend זולים בצורה משמעותית משאר החברות?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  21. בדרך כלל רק אלה של DVD-R .אז החליפו לי את הצורב דיודי ופתאום הכל היה טוב.אבל אחרי שבוע עוד הפעם הוא עושה בעיות ולא קורא לי.למה זה ככה? שמעתי שהיא דווקא חברה טובה.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  22. יש לי צורב Asus DRW-1814BLT Black Lightscribe x 18 SATA Retail DVD±R/RW אני מעוניין למצוא דיסקים LIGHTSCRIBE זולים. הכי מצחיק שאני גר בתל אביב ואין כאן כמעט שום מקום שמוכר אותם בזול. אני צריך כמות. נגיד SPINDLE של 10 זו כבר התחלה. http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-CDWDisc&keyword=LIGHTSCRIBE

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Bah_gots_pIII_450,

DVD+RW שנצרב לפני חודש כבר לא קריא... (Verbatim). אני לא יודע אם זה בגלל המדיה או בגלל הצורב (NEC). בכל מקרה אני עובר לגבות מידע קריטי על SD Card. זכרון Flash מחזיק מעמד יותר זמן ממדיה אופטית נכון? תודה.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by OSTM,

אין בסטיקי...

• 8 תגובות
    • 6.5k צפיות
  25. Started by ady,

שלום יש לי צורב LG GSA-H22 X18 DVD ב SP2 XP עד היום הוא עבד כמו שצריך אבל בלי שום התראה המחשב לא מזהה אותו יותר כצורב אלא רק כ DVD-RAM DRIVE ואם אני שם דיסק ריק הוא הופך ל CD-ROM דיסקים קודמים שצרביתי איתו מאותו סוג הוא קורא אז לא נראה לי שזה הדיסקים. אין לי מושג למה זה קרה או איך לפתור את הבעיה ניסיתי להתקין מחדש אבל ללא הועיל חיפשתי עידכונים אבל אין כלום באתר של LG ולא נראה כאלו יש עדכון קשוחה. אם למישהו יש פיתרון אני ישמח בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים