עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by roes,

כמה עולה הזיכרון: GEIL DDR2 1024MB (1GB) 1000 MHZ ??

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  2. אני כרגע עם ROG STRUX Z390 והתחילה פתאום בעייה מוזרה אחרי שפירקתי/הרכבתי את המערכת מספר פעמים. כרגע מותקן SSD בודד במחשב ו WIN10 עולה ממנו, כל דיסק שאני מנסה להוסיף ללוח דרך ערוצי ה SATA של הלוח אם לא מזוהה ב Device manager. מה שמוזר הוא שאלו דיסקים תקינים שכבר היו מותקנים על המחשב ועבדו יופי. ניסיתי דיסק מכני ודיסקי SSD ועדיין לא מצליח. בדקתי עם כרטיס RAID ששמתי בלוח אם וגם שם לא... נכון לעכשיו הדרך היחידה שנשארה לי לחבר איזה שהוא דיסק היא רק ע"י חיבור מתאם USB-SATA שהוא מאוד איטי. רעיונות?

3. Started by Zelig,

1) האם ה-4551A וה-4550A זהים בביצועים ותמיכת מדיה (מלבד labelflash)? 2) ראיתי שמוכרים NEC-4550. האם הכוונה ל-4550A או שבאמת יש דגם שונה? 3) אם באמת יש כזה דבר 4550 אז מה ההבדל בינו לבין 4550A?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  4. שלום, נתקלתי באזהרות הבאות דרךHD Tune Reallocated Sectors Count http://www.ariolic.com/activesmart/smart-attributes/reallocated-sectors-count.html Reallocation Event Count http://www.ariolic.com/activesmart/smart-attributes/reallocation-event-count.html Current Pending Sector Count http://www.ariolic.com/activesmart/smart-attributes/current-pending-sector-count.html UltraDMA CRC Error Count http://www.ariolic.com/activesmart/smart-attributes/ultradma-crc-error-count.html שלושת הבעיות הראשונות הם קריטיות :-\ הדיסק הקשיח(Samsung HS082HB) הוא של המחשב הנייד שלי(Dell Latitude D430) ועדיין יש אחריות אבל האם אני יכול לממש אותה בגלל זה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by woodk1d,

היום המחשב היה מכובה והדלקתי אותו וזה עשה קראית קבצים במסך השחור הזה אני לא יודע מזה ממש כי הלכתי בנתיים להקתלח זה הבעיה "D:\ is not accessible - The file or directory is corrupted and unreadable" הוא נסגר על ידי BITLOCKER אני לא מבין למה, חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי ממש פיתרון עשיתי כפתור ימני על הדיסק והיה משו כמו BOOT BITLOCKER אז זה עכשיו עושה איזה פעולה אבל היא בטח תקח המון זמן כי ככה זה נראה, לבנתיים רשום the paremeter i s incorrect למה אבל..... מה כבר יכול היה לקרות בבקשה חברה אני צריך את העזרה שלכם, יש לי שמה המון דברים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם! אחרי שקראתי והבנתי את כל העניין של ה-RAID (תודה ענקית ל-taotao ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=264081.0 נשארתי עם 2 שאלות: האם אפשר להקים שני מערכי RAID על בקר אחד/ לוח אם אחד (שיש עליו בקר RAID מובנה)? כלומר שאם יש לי 4 דיסקים קשיחים, הם למעשה יתפקדו כמו 2 דיסקים במערך RAID 1 יכול להתבצע? האם ניתן לחלק לפרטישן (PARTATION) מערך של דיסקים ב-RAID 1? כלומר אם יש לי שני דיסקים קשיחים שכ"א הוא 500 גיגה והם מחוברים יחד בRAID 1 האם ניתן ליצור ש50 גיגה יהיו של מערכת ההפעלה - כונן C ושאר ה450 גיגה יהיו כונן D אפשרי? האם יש המלצות ל בקרים מסוימים - חברות, דגמים וכו'? אני חושב לקנות את הלוח אם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  7. איזה סוג גיבוי הכי מומלץ לבצע עם acronis למחשב חדש מהניילון? גיבוי כולל של כונן C? בדרך כלל מדובר בכמה עשרות GB, לדוגמא 20-30GB. נניח עברה תקופה של שנה והמחשב מפוצץ בדברים ואני רוצה לחזור לאותו גיבוי, על המערכת הפעלה הקיימת האם מריצים את השחזור והוא פשוט דורס ומוחק הכל ופורס רק את הגיבוי שבקשתי? בנוגע ליצירת מחיצה חדשה בWin7. אני מבצע בניהול הדיסקים SHRINK לגודל דיסק שאני רוצה לדוגמא: 1024*50=GB? ואז ב"מרחב" הפנוי שנוצר לי אני יוצר את המחיצה החדשה? זה אמור לעבוד תקין ולא לעשות לי בעיות? באיזה שיטת קבצים לפרמט את הכונן החדש עבור התקנת לינוקס? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by iyehuda,

http://atomchip.com/_wsn/page4.html

9. היי יש ברשותי דיסק התקנה של windows 7 סוג הדיסק הוא DVD. ניסיתי להעלות את הדיסק דרך הביוס והוא עולה יופי! אבל כאשר אני רוצה לעיין בדיסק או סתם לפתוח אותו תחת מערכת windows הוא מראה את דיסק ההתקנה כריק מתוכן כאילו אין בו כלום! יש לציין כי דיסקים אחרים של DVD כן עובדים במחשב שלי ויש באפשרותי לראות את התוכן שלהם מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

יש לי הק דיסק של מחשב נייד בתוך מארז USB שבצד אחד מתחבר למארז ובצד שני יש לו 2 יציאות USB אני מחבר אותו בכל מחשב אין בעיה אני מחבר אותו בבית איש לי הודעה סמל שחUSB והתקן של USB לא זוהה מה זה יכול להיות בדקתי את כל היציאות במחשב

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by omricho,

שלום יש לי הארד דיסק חיצוני . אני מחבר אותו בUSB והמחשב מראה לי שחובר התקן אבל אני לא רואה אותו כשאני ניכנס למחשב שלי תודה מראש :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by pro,

חבר שלי קנה צורב ואני לא זוכר לאן מחברים את הקבלים (צורב פנימי)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by berner,

חברים שלום התקנתי HD חדש הוא הכונן ה3 במחשב שלי לאחר טיפול ופירמוט ומתן שם לכונן החדש אנ י רוצה לשנות ולחלקו ל3 מחיצות פשוט שחכתי איך עושים את זה דרך המערכת החלונות וניהול המחשב אשמח לקבל תזכורת והדרכה שלב אחר שלב בברכה

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  14. האם אפשרי לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד למחשב הרגיל שלי? אני חייב להוציא מידע מסויים מקשיח מאוד ישן שיש לי והנייד לא עובד. זה חיבור דומה ל IDE אבל קטן יותר. אין לו חיבור מתח 4 פינים כמו לדיסק רגיל,נראה לי שהחיבור IDE הקטן נותן לו מתח. אני חיפשתי מתאמים ולא מצאתי.. השאלה שלי: ישנה דרך כלשהי לחבר את הדיסק למחשב רגיל ולהוציא את מה שאני צריך? צירפתי תמונות של החיבור בדיסק שיש לי. -פבל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by xytkhi,

אהלן יש לי 2 אופציות לרכישת HDD שניהם 500 GB ושל WD 1.הסדרה הירוקה : http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=607 2. הסדרה השחורה : http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=552 מחפש את האחד שיביא לי ביצועים הכי טובים של קריאה/כתיבה ובכלל שיהיה טוב יותר. איזה מהם לרכוש? תודה.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by Mr Gadget,

ברשותי שעון + DOK שקיבלתי אותו תקול ממישהו שכבר לא התעניין בשעון, אחרי שהבעייה הייתה בכבל ה USB עצמו החלפתי אותו לכבל יותר גדול שמצאתי, עכשיו הבעייה העיקרית למי שמכיר את השעון היא למצוא כבל תואם שיתאים לתושבת שעל השעון חיפשתי המון כבלי USB שאולי יתאימו אך ללא הצלחה האם אפשר להשיג כבל דומה מאיפהשהו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by SomeoneUknow,

אחד מהדיסקים הקשיחים שלי הפסיק לעבוד משום מה אחרי שהופיעה הבעיה, the request cannot be performed because of an i/o device error/ מה עושים, תדעו דברים.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by cold fire,

שלום רב קניתי היום DOK של קינגסטון 16GB פרמטתי אותו לNTFS (על פי המדריך שיש בסטיקי) והרצתי עליו HDTUNE אך משום מה יש 3 ירידות די גבוהות אני חושב שהיו במהלך הבדיקה לאחר מכן פרמטתי אותו לFAT32 והופיעו לי רק שניים האם זה נחשב לתקין או שכדאי להחליף אותו במסגרת האחריות? הינה התמונות של הבדיקות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. רכשתי אתמול SSD SAMSUNG 840 120GB וכבר התקנתי עליו ויינדוס 7. ביצעתי כל את השיפורים הדרושים במדריך הזה חוץ מה TRIM http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי בשום מקום שכתוב איך להפעיל TRIM על ווינדוס שכבר הותקן. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ea666,

שלום יש לי צורב nec 3450 וקניתי דיסקים של 780MB של סילבר ליין עכשיו שאני מנסה לצרוב אז הצריבה מגיעה לאיזה 6 אחוז ואז הצורב עושה קולות כאלה כמו של דיסק של 1.4MB ואז אני מקבל את ההודעה שמצורפת בתמונה. אני יכול לצרוב DVD CD רגיל רק המדיות האלה עושות לי את זה.. ואני הפעלתי את ה אוברבורן ואת ה DAO. הקובץ שאני צרוב בגודל 679MB יש למשהו מושג מה נסגר עם זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by easyuri,

אני מחפש תוכנה לבדיקת ההרארד דיסק התוכנהשל החלונות לצערי לא מספקת תוצאות . תודה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by J0n1,

הכנסתי DOK למן סורק באונ' שאמור לסרוק ולהעביר את הקבצים ישירות אליו, אבל הסורק פירמט את הDOK (את הקבצים הוא שם). התקנתי את Recover My Files וניסיתי לשחזר, הוא מצא את כל הקבצים ושבאתי לשמור אותם הוא ביקש כסף פתאום, ניסיתי אחרי זה בגירסה המלאה אבל פתאום הוא הביא לי שגיאה של משהו שקשור לחילוק float ב0. ניסיתי עוד כמה תוכנות אבל הן לא עזרו (כל מיני בעיות, לאו דווקא קשורות לDOK) אני אשמח לעצה לתוכנה מוצלחת, תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by adi518,

יש לי קרושיאל M4 128 גיגה שנקנה לפני כשנתיים מ KSP. לאחרונה שמתי לב שיש פתאום "קרטוע". כמו פעם, בתקופת המכנים שהכונן היה נכנס ללאג כזה שפתאום יש "צררר" צורם כזה בסאונד. יצרתי קשר עם התמיכה של קרושיאל (תמיכה נהדרת אגב), והם טענו שאני צריך להשאיר את ה SSD מחובר לספק כח עובד במשך הלילה (עם כבל דאטה מנותק) ואז ה SSD נכנס למצב של ניקוי "זבל". הם אמרו שניקוי זבל קורה כל הזמן כחלק מהקושחה של הדיסק (כלומר זה לא קשור לוינדוז). למעשה הם תיארו את הבעיה כאילו אני משתמש מעבר ליכולות של ה SSD. כלומר אני מריץ עליו עשרות גיגות כל יום ובסופו של דבר הוא לא מספיק לנקות את הזבל (הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה FSX שאני מריץ). המחשב מכובה בלילה, כלומר הוא לא עושה ניקוי בזמן הזה וביום שאחר…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום כולם כמו שאמרתי אני רוצה לגבות את כול ההורדות השירים המשחקים וכ'ו שאני מוריד הקטע שתמיד יוצואת גרסאות יותר חדשות וכ'ו ואני כול פעם מוסיף לתייקית הורדות עכשיו אני רוצה לגבות תמידע הזה מבלי להוציא הרבה כסף עכשיו חשבתי על כמה אפשריות -לצרוב דיסקים DVD והרבה לפחות 10 כי יש לי שם מעל 40 גיגה -לקנות כונן של 80 גיגה או 120 ולשם כול שבוע לגבות -לקנות איזה דיסק קשיח נייד ושם לשים מה אתם אומרים ההיתם עושים במקומי? תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  25. שלום לכולם לפני שבוע בערך קניתי צורב של sony 48*24*48 ורציתי לשאול שאני משתמש בצורב שלי כמו סידרום לכול דבר אז הוא יכול להפגם כי למעשה ה-cdrom שלי נדפק ובצורב כתוב לי מהירות קריאה של עד 48 שתי שאלות 1.האם המהירות קריאה קשורה למהירות צריבה או שזה לא קשור בכלל ?? 2.והאם זה יכול לדפוק אותו או לרדת לו האיכות ??

• 2 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים