עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. המותג הזה LaCie, מכירים? יש נסיון? מי היבואן? מה יש בפנים, כלומר איזה דיסקים מכניסים היום לקופסאות "2.5 שהם מוכרים כדיסק חיצוני בחיבור USB? כתוב "אחריות לשנתיים על ידי BUG" . האם זה אומר שמדובר ביבוא "מקביל" והאחריות עלולה להיות בעייתית? ראיתי בחיפוש שאלות דומות מלפני שנה ושנתיים על המותג הזה, ונכתב שמוכנסים לשם דגמי היטאצ'י מרעישים. זה עדיין כך היום?

2. שלום אני קניתי דיסק קשיח חדש בנפח 250GB - SSD של סמסונג. יש לי לוח אם הדגם H81M-K - ASUS אני מתקין חלונות 7 64BIT שאלה: בנוגע לדיסק קשיח חדש SSD, ב BIOS ראיתי מוגדר IDE האם לשנות אותו להעביר AHCI? האם זה לא משנה לעבוד ב IDE או שצריך לעבוד AHCI? אני לא מבין בדיסק קשיח SSD יודע לעבוד בביוס IDE וזה עובד בחלונות 7 אני נסיתי ליבדוק וזה עובד. מה השינויי בזה בין IDE וגם AHCI? נראה לי שזה לא קורה כלום. מה אתם ממליצים.מישהו יסביר לי מה ההבדל בין IDE ל- AHCI? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by mrraz,

היתה לי פעם בעיה שאמנם התגברתי עליה באמצעים פרימיטיבים אבל הנושא מעניין מערכת הפעלה XP העתקתי דיסק קטן (מאסטר) לדיסק גדול (סלייב) עם נורטון גוסט אחרי העתקה מוצלחת נכנסתי לכונן הגדול לבדוק את ההעתקה וחלונות התריעה לי משהו על החלפת שם כונן. החלפתי את סדר הכוננים (גדול=מאסטר וקטן=סלייב) עשיתי בוט והתברר לי כי חלונות עושה בוט מדיסק D (הקטן) במקום מהגדול C אז התברר לי כי בשעה שנכנסתי לבדוק את ההעתקה חלונות החליפה את שם הכונן ולמעשה כבר לא יכולתי לעשות יותר בוט מהדיסק הגדול וכדי לפתור הבעיה נאלצתי לבצע ההעתקה מחודשת ובסיום ההעתקה ניתקתי מייד את הכוננים והחלפתי וכך נפתרה הבעיה. השאלה, למבינים, אם אפשר היה למנוע את ההעתקה המחודשת ולגרום לחלונות לשנות את שם הכוננים.

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by gurzeev,

היי רציתי להתייעץ בקשר לצורב DVD. אני קונה אחד בקרוב, ואני לא יודע אם עדיף SATA או IDE... SATA עושה יותר מקום, אבל יש אנשים שאומרים שהוא יוצא מהמקום... למישהו יש נסיון בנושא? יש הבדל במהירות ההעברה? חוץ מזה, אני צריך המלצה לדגם, כי אני לא מכיר שום דבר לא אכפת לי לשלם עוד 10 שקלים שיהיה יותר טוב, רק תגידו לי איזה דגם הכי טוב \ נותן מחיר\ביצוע הכי טוב. תודה

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by shahar07,

יצרתי מחיצה בעזרת Partition Manager וכרגע איני רואה את המחיצה במחשב שלי

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by mirileh1,

רוצה לנסות להוציא מידע ממחשב ישן שלא נדלק. חשבתי לנסות לקרוא בעזרת כבל בין ההארד דיסק ל-USB של מחשב אחר. ההארד דיסק במחשב הישן הוא מסוג Western Digital WD1600AAJS. איזה כבל אני צריכה? האם זה זה? https://www.aliexpress.com/i/4000966208077.html

7. עד לפני ימים ספורים הייתי מכניס מדיות חדשות וצורב להנאתי. משום מה, ולא ידוע לי החל ממה, הכונן רק קורא דיסקים מלאים (DVD) מקוריים וצרובים כאחד, אבל בדיסקים חדשים הוא עושה לי בעיות: קודם כל הוא לא קופץ אוטומטית ושואל מה ברצוני לעשות; הוא משנה את תצוגת ה-D:DVD-ROM ב"המחשב שלי" לCD DRIVE; והכי גרוע, כשאני מנסה לפתוח את הכונן (בדאבל קליק), הוא קופץ עם הודעת שגיאה: D:IS NOT ACCIBLE... IN CORRECT FUNCTION. ניסיתי להחליף כמה מדיות (שמאותה חבילה הוא צרב וזיהה נהדר לפני כמה ימים) ולרסטרט, אבל כלום לא עזר. מה עושים? יש סיכוי שזה קשור להגדרות ב"נרו"?!

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by yaniv51,

שלום לכולם, היום ואתמול עשיתי כמה שינויים פיזיים במחשב ( החלפת מארז, ספק כוח וכרטיס מסך ). לצערי בעת הדלקת המחשב קיבלתי שגיאה שלא מוצא מאיפה להעלות וינדוס. בכל מקרה, פתחתי את המארז, שמתי יד על הכונן הקשיח ושמתי לב שהוא בכלל לא נדלק ( גם לא אם מוצאים את הכלב ומחזירים ). הכונן השני נדלק ( אבל לא מותקן עליו וינדוס ) ומזוהה ע"י המערכת. רק אתמול הכונן עבד כמו שצריך וסה"כ ניתקתי אותו כרגיל, שמתי בצד ומאז לא נגעתי בו ולא עבר עליו דבר \: כונן מסוג SAMSUNG SPINPOINT F3. מכירים בעיה כזו? יש מה לעשות בשביל להחזיר את הכונן לחיים? בעקרון יש לי כונן מדגם זהה ( 500GB ולא 1T ), יש מה לעשות? יציל אותו לטווח רחוק או רק רגעי? כמובן שעם ההארד דיסק השני הווינדוס עולה והכל מתפקד כראוי. אשמח לע…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by artyom,

חבר שלי קנה DOK של PQI http://noacomp.co.il/product.asp?productid=9492 וכשניסינו להעביר קובץ גדול (ניסינו של 4 ושל 6) הוא לא נתן, והופיעה שגיאה של חוסר מקום (למרות שהDOK היה ריק ומפורמט) ובגלל זה היינו צריכים להעביר את הקובץ בחלקים. מה הבעיה פה? תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  10. אני יודע שיש גם COPY וכל מיני אבל רציתי משהו גדול ויציב שלא יעלם פתאום. הכי אטרקטיבי נראה לי בינתיים זה OneDrive Home http://office.microsoft.com/en-001/products/compare-microsoft-office-products-FX104165233.aspx מקבלים OFFICE365 ל-5 מחשבים/טאבלטים/ניידים + 1T איחסון ל-5 משתמשים (סה"כ 5GB) ויכולת לעבוד עם מסמכי אופיס בענן. אני צריך את זה לי ולאישתי ובטח הגדולה שלי (14) תזדקק לזה בקרוב. יש מתחרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by b-or,

הי, צרבתי קובץ ISO לדיסק DVD שנקנה בנועה.. ELK DVD-R אחרי שצרבתי רציתי לבדוק איך יצא עם התוכנה.. מעודכנת כמובן.. ואני לא יכול להריץ Disc Quality .. לעומת זאת.. את כל שאר הבדיקות אני כן יכול להריץ.. יש לי את הקושחה DL11.. יכול להיות שזאת הבעיה? אני יודע שיצאה DL13... אגב, ראיתי באתר שלהם שכדי לעדכן קושחה צריך לעשות שינויים פיזים בחיבורים, זה נחוץ? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  12. שניהם sata, שניהם באותו מחיר, אבל רק ל -asus יש את LightScribe. אני כנראה הולך על asus. מה דעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by Holy,

שימו לב לגולת הכותרת דיסק שומר נתונים ל120 שנה!!! אני רק רוצה לציין שהמכונת זמן שלי מקולקלת ולא הסעתי את הדיסק 120 שנה אחורה בזמן הדיסק אוחסן משהו כמו 2-3 שנים בארון בלי לחות ובלי שמש תזהרו שאתם קונים דיסקים בזול

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  14. שאלה: מעוניין לרכוש כונן מהסדרה הפגומה לשעבר. מה עליי לדעת על מנת להמנע מרכישה של כונן נגוע? תשובה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=406905.0 עדכון הכי חשוב (ואני מקווה שאחרון) לפוסט הזה: רשימת הדגמים הנגועים בבעיה, כולל קישורים לגרסאות קושחה מעודכנות לכל הדגמים + מידע נוסף. העדכון עצמו הוא תהליך די פשוט ולא מסוכן, אין פה הרבה מה לפרט - צורבים את ה-ISO לדיסק, מחברים רק את הכונן שאותו הולכים לעדכן במצב IDE (לא AHCI ולא RAID ! אל דאגה, העדכון אינו משנה בשום צורה את תוכן הדיסק), עושים BOOT מהדיסק שזה עתה צרבנו, עוקבים בקפידה אחר ההוראות על המסך ומקווים שלא יתנתק החשמל באמצע עדכון הקושחה לא יעזור אם הדיסק הקשיח כבר הפסיק להזדהות בביוס! נא לקרוא את שארית …

• 546 תגובות
    • 74.8k צפיות
  15. יש לי כרגע בכלל IDE אבל אני קונה פאנל PCI עם חיבורי SATA עכשיו פאנל של SATA I הרבה יותר זול השאלה שלי היא אם אני יכול בכל זאת לקנות הארדיסק שהוא SATA II ולחבר והוא יפעל רגיל והכל? כי אני בקרוב יחסית מתכנן קניית מחשב חדש ולא בא לי שוב לקנות הארדיסק.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. Started by LazyBoy,

כדאי לקפוץ על זה לפני שיגמר המבצע? *אני לא כותב את שם החנות בכוונה כדאי לא לעשות פרסומת - אם תרצו שארשום תכתבו פה*

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by רן.ט,

האם בשביל להשתמש בטכנולוגיה הזאת אני צריך שיהיו לי שני כוננים קשיחים זהים לחלוטין או שהם יכולים להיות שונים קצת כמו נגיד שתיים אותו דבר של אותה חברה אבל בנפחים שונים??

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מדיות dvd למטרת צריבה/העתקה של סרטי dvd, ואני מחפש מדיות איכותיות שמעתי דברים טובים על verbatim אך שמעתי גם כי יש יצרניות שונות האם מדיות ה + של הורבטים שבאופיס דיפו טובות?? זה מה שמופיע אצלם באתר: http://www.officedepot.co.il/(252vfje5b4fgsue4wjntht45)/searchHierarchyResults.aspx?searchString=verbatim&searchSelectedDivision=00&divisionID=21&categoryID=2101&subCategoryID=2101009&familyID=&hierarchy=SUBCATEGORY תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  19. בהתקנה מחדש של וינדוס מחקתי בטעות את המחיצה הלא נכונה שכוללת את כל הגיבויים!!!! עיזרו לשחזר!!!! היה שם חומר מאוד חשוב!!!

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by The-Q,

עד עכשיו השתמשתי בהארד דיסק של WD 250GB. בעקבות לחץ של מקום, החלטתי לקנות עוד אחד, הפעם הדגש הוא על אמינות. איזה דגמים ידועים (ומוכיחים זאת בפועל) בשל אמינותם? מאילו דגמים/חברות להמנע? האם לוותר על דגם איכותי ואמין בשביל RAID 1 של דיסקים יותר פשוטים? תודה.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  21. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7783580&type=1&product=1&dept_name=%f6%e9%e5%e3+%e4%e9%f7%f4%e92 חבר שלי זכה במכרז חבילה של מאה דיסקים של LGX8 במאתיים ועשר ש"ח והמחסן שלהם נמצא ליד הבית שלו בכ"ס כך שהוא לא שילם משלוח יוצא שכל דיסק עולה 2.1 ש"ח קוד של המדיה הוא PRODISKF01 לדעתי שווה לכם

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by iem,

שוב... הכונן הוא Western Digital 160GB הדגם שלו הוא: WD1600AAJB האם הוא יתאים ללוח של Intel D845 תודה !

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מחפש לשדרג קצת את המחשב..... אז חשבתי על לקנות הארד דיסק נוסף של 320 ג'יגה [יש לי כרגע 160].... וכרטיס קול נורמאלי שיתמוך טוב ברמקולים החדשים... [ALTEC LANSING MX5021] מישהו יכול לתת המלצות כלשהן? יש לי 750 ש"ח.... עם חריגה קטנה של עד 50.... בקיצור ששניהם ביחד לא יעברו את ה800.... מומלץ שיהיה מKSP או אייבורי... אין לי ממש חנויות חומרה אחרות קרובות לבית... ואני לא מתכוון להזמין מאתרים.... בנוסף לזה, יש לי עוד כמה שאלות: אם אני מתקין את הווינדוס על מחיצה אחת של נגיד 30 ג'יגה.... ומאחסן את כל שאר הדברים שאני מוריד על מחיצה נוספת והארד דיסק נוסף, האם זה ישפיע על המהירות של המחשב? אם כן ואם לא, מה אתם מציעים לעשות? תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  24. שלום אני זקוק להמלצה לכונן קשיח פנימי עבור מחשב HTPC - החשיבות לגדול ככל האפשר, SATA3, שאפשר להריץ ממנו סרטים וסדרות ב FHD. האם כל הירוקים יתאימו? יש חשיבות מסויימת לשקט אבל בכל מקרה יש בו כבר דיסק ישן של 320G עבור מערכת הפעלה. תודה

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by Jack_g,

ה BITSETTING הרי משנה את ה BOOKTYPE של המדיה ל DVD-ROM זאת אומרת כאילו המדיה היא מקורית השאלה שלי היא אם אני עושה BITSETTING למדיה שעליה גיביתי משחק של PS2 האם הPS2 יקרא את המדיה (אין לPS2 צ'יפ הוא לא קורא צרובים כרגע). תודה.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.