עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי צורב של LG דגם 4167B והיום הוא החליט שהוא מפסיק לקרא דיסקים רייקים. הצורב בן שנה וחצי או שנתיים כבר לא זוכר אבל האם יכול לקראת דבר כזה סתם ככה?! האם אפשר לסדר את הצורב אישהו דרך המחשב או שצריך אחד חדש?! אם אחד חדש אז איזה...? הצורב פשו לא מזהה שהכניס לו דיסק מתי שהדיסק ריק גם רב פעמית וגם ורגילה (DVD)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Fallen Angel,

תראו הבאתי צורב DVD מחבר שלי וניסיתי לחבר אותו למחשב שלי. חיברתי והכל ואז ניסתי להדליק את המחשב, הדלקתי את המחשב ואז יש את השלב הזה שיש תמונה של הווינדוס וכל מיני קווים עוברים, אז פתאום הקוו נעצר לי. חשבתי שקרה משהו למחשב ואז ניתקתי את הכונן DVD והמחשב פעל ונכנס. מה לדעתכם הבעיה ואיך לתקן אותה? הכונן DVD הוא של Philips. המפרט של המחשב שלי: מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI כרטיס מסך: GeForce FX 5002 נ.ב אבא שלי אמר לי שיכול להיות צריך להגדיר משהו במחשב כדי שהכונן יעבוד. הגיוני?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by manga05,

היי, נתקלתי בבעיה, אשמח אם תוכלו לעזור.. מידע טכני רלוונטי : הותקן wxp sp2 חדש , הבעיה מתרחשת לא רק בהארדיסק אחד , הראשון הבעייתי הוא 80GB W.D 7200RPM והשני דומה - 160 גיגה. ההארדיסק של ה 160 בן שנה ומשהו שחשוב לדעת הוא שעד עתה הוא היה במחשב שלי ולא זכורה לי בעיה איתו כמו שאני הולך לתאר (אבל יכול להיות שכן היה ולא שמתי לב? - אם יש ספק שזו הבעיה, אני אנסה שוב, אנא המשיכו לקרוא) הבעיה קיימת גם לאחר שפירמטתי את המחשב. והתקנתי הכל מחדש. התסמינים : כאשר עושים משהו שמערב קבצים בהארדיסק - ההארדיסק כל הזמן חושב וגם -הנורית של הארדיסק נדלקת ונכבית (כאשר רוב הזמן היא דולקת ומדיה פעם מפסיקה - משהו כמו 90% דולק מהזמן 10% לא דולק) יש לציין שכאשר המחשב לא צריך את ההארדיסק, הוא שקט ולא …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. או כל חנות שיש בב"ש אפשר גם מבאג חיבור לא SATA כי יש לי רק 2 חיבורי SATA על אחד יושב כבר הארד ואני צריך עוד הארד איך ההארד הזה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2478

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  5. פירמטתי בטעות את הארד דיסק הלא נכון (SAMSUNG 120G) ועכשיו כל הקבצים החשובים שלי נעלמו ניסיתי עם התוכנה R-Studio ולא בנתי איך אני משחזר! מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by Frozen-Ice,

יש לי צורב ASUS DRW-1814BLT X18 LIGHTSCRIBE מחפש המלצה על דיסקים : 1. דיסקים DVD 4 GB 2. דיסקים DVD תומכים ב LIGHTSCRIBE 3. דיסקים רגילים של 700MB אני מפשב את סוגי הדיסקים האיכותיים תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  7. שלום לכולם, ניסיתי להכניס את הדיסק הרב פעמי שיש לי 4 פעמים במחשב שלי ופעם אחת אצל אח שלי, ניסיתי להיכנס אליו דרך המחשב שלי,וגם לנסות לפרמט אותו דרך הנרו, אבל ברגע שאני מכניס אותו המחשב שלי לא מזהה את הדיסק והוא גם לא מפסיק לחשוב - וכשאני מנסה להיכנס או לפרמט את הדיסק המחשב נתקע וחוזר לעצמו אך ורק מתי שאני מוציא אותו. -יש להזכיר:המחשב נתקע רק עם הדיסק הזה- מה עושים? בתודה מראש, ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  8. שלום לכולם. חיברתי HD חדש של WD250 למחשב, חיבור SATA. הBIOS מזהה אותו סבבה, כמו כן הוא מופיע לי גם במנהל ההתקנים בווינדוס. אך כשאני נכנס למחשב שלי הוא עדיין מראה לי רק את הHD הרגיל שלי (WD120), עם המחיצות שכבר קיימות עליו. (C/D/E). מה צריך לעשות?! :s05:

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  9. שלום. קניתי הארד דיסק חדש וברצוני שמערכת ההפעלה תעבוד עליו. עשיתי אימג' באמצעות נורטון גוסט מהדיסק הישן (40G) לחדש (80G). כעת XP עולה על החדש אך נתקע בשלבים הראשונים (מסך ה WELCOME). כיצד לפתור את הבעיה? האם זה עניין של דרייברים מסויימים?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by boludo,

שלום לכולם אני מעונין להרכיב למפרט הנ"ל ide hd wd 80 g 8buffer לצורך התקנת 2 מערכות הפעלה - xp ו vista כלומר חלוקה של הכונן ל 2 האם 40G יספיק למעכות הפעלה? האם כונן מסוג IDE יוריד לי משמעותית את ביצועי המחשב? המחשב משמש לגלישה, שיתוף וצפיה בטלויזיה תודה רבה המפרט מעבד ?AMD? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 585 לוחות אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 480 זכרונות-? DDR II 667 1GB Kingston- 405 דיסקים קשיחים? Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 300 צורבים? Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 220 מארזים? HEC Compucase CI-6A21 Black 210 ספקי כוח? JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin 155 מסכים? Ch…

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by SnakeBite,

שלום,יש לי צורב nec 4551 dvd ועשיתי לו flash מגרסת 1.06 לגרסת 1.08 חשבתי שתמיד טוב להיות יותר מעודכן בגרסה ומסתבר שטעיתי עכשיו הצריבה נכשלת כל הזמן אחרי 20 אחוז ודופקת לי דיסקים ויש עוד בעיות... הורדתי את העדכון מהאתר הרשמי לא מאיזה אתר מפוקפק כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר חרה את המצב לקדמותו והאם פירמוט יעזור? בתודה עידו

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  12. Started by eitanbts,

עומד ליקנות צורב כזה - במסגרת רכישת מחשב חדש רציתי ליקנות את הפיוניר הזה : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1550 ואז ראיתי שאתם משלבים בהצעות שרצות כאן - את הצורב של LG שהוא עם ממשק SATA מה היתרון האמיתי של זה ? האם המהירות קריטית? ( שהרי מהירות הצריבה היא מכאנית ...לא? ) חוץ מיזה עוד שאלה: מה משמעות התכונה (+ DVD-RAM) שיש בצורבים? ומיקרת אותם ב50 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  13. לפי מה שקראתי עליו מהביקורות http://www.cdfreaks.com/reviews/Lite-On-LH-20A1P-AllWrite-DVD-Writer-Preview הוא דיי טוב אפילו מעולה, מה עוד שיש אופצייה לפתוח אותו לכל האיזורים באופן מאוד פשוט אשמח להערות או הארות לגבי אנשים שיש להם את הצורב הזה או צורבים אחרים של LITEON חשוב לי שקט בזמן קריאה או צריבה. תודה ברק

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  14. חוץ מזה שאחד מהם יותר חזק פיזית. יש עוד הבדלים? באיכות, במהירות?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. גם אם יש חברות יותר טובות אני אשמח לשמוע אבל אני חייב לדעת קודם אם היא נחשבת למצויינת בלי קשר לחברות אחרות

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by halo,

קראתי את הדביק שלמעלה על צורבי DVD ועכשיו אני מתלבט בין 2 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418204 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424733 ה PIONEER עולה בערך 50 שקל יותר מה LG אז השאלה מה ההבדל ביניהם והאם זה משמעותי וכדאי ללכת על ה PIONEER? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by smalul,

חברי הפורום שלום. לפי ההמלצה שקיבלתי בפורום זה, קניתי היום את ה SanDisk Cruzer Micro 2GB. אני רוצה להריץ עליו בדיקות ביצועים (benchmark), ולהוסיף את התוצאות לסטיקי שבפורום זה. לצורך זה, הורדתי את הגירסה החינמית של SiSoftware Sandra (גירסת Lite XI.SP1a) והרצתי את בדיקת ה Removable Storage. הבעיה היא שהבדיקה אורכת יחסית הרבה זמן (כמה דקות), ולפעמים היא נכשלת/מייצרת שגיאות (גרף התוצאות נפסק באמצע או נופל ל 0). להלן 3 תוצאות שונות שקיבלתי עם ה DOK שלי: בדיקה ראשונה: בדיקה שניה: בבדיקה זו גרף התוצאות נקטע באמצע. שימו לב שכאן יש פחות תוצאות. בדיקה שלישית: בבדיקה זו פירמטתי את הכונן (בבדיקות הקודמות שמתי קבצים על ה DOK) והעברתי אותו לחריץ USB אחר. בנוסף לשלושת הבדיקות הנ…

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  18. אז ככה, יש לי דיסק 40 ג'יגה ATA שאותו אני מחליף בדיסק קשיח חדש 120GB SATA II עכשיו, הייתי רוצה להעביר את כל תוכנו(כולל הWindows) של הדיסק של ה40ג'יגה לדיסק ה120 החדש כולל הוינדוס(זאת אומרת להעביר את מחיצה C שהיא 10ג'יגה בשלמותה כולל הוינדוס ושה120 יעבוד איתה גם עם הוינדוס בידיוק איך שעבד עם ה40..) האם זה אפשרי? אם כן? האם הפרוצדורה קשה ומצריכה תוכנות מסויימות? ובכלל - איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני לא יודע אם אני מדמיין או לא, אבל כשאני מוריד לאט (נגיד ב100-150K) אז פעולות כמו UNRAR לוקחות הרבה הרבה פחות זמן מאשר אם אני מנצל את כל רוחב הפס שלי (600-640K), אגב, כל הפעולות מבוצעות על אותו דיסק קשיח, בגלל זה ההאטה בפעולות האלה (כגון UNRAR) קודם כל גרמה לי לחשוב בכיוון הניצול כתיבה של ההורדות מהאינטרנט...

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  20. הכונן של WD בנפח 250G (באפשר 16) עולה היום פחות מ 400 ש"ח הנקודה היא שאמרו לי לא להתקרב ל YD אלא ללכת על KS מה זה אומר ?ומה ההבדל ביניהם? לא ראיתי את האותיות האלו בסיגייט >>> אולי עדיף אותו או את מקסטור? תודה מראש למי שעונה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  21. ממש לא מכיר את הנושא = וחשוב לי לדעת אני עומד לירכוש את כרטיס המסך http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1798 ולהלן כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי: כתוב שם 3 x SATA connectors 2 x IDE connectors כמה HD אני יוכל לחבר בכל ערוץ? כמה כבלים צמות מספקים במיסגרת הרכישה של הלוח? אם יש לי 3 HD שאני צריך להעביר ממחשב ישן HD SATA 2 חדש שאני יקנה וגם צורב DVD רגיל או SATA שאני יקנה חדש האם המארז מספק לי את כל הכבלים הדרושים? - או אני צריך ליקנות עוד כבלים? THX

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by Liran3331,

מה עדיף? מה ההבדל?<

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי כונן DVD רגיל וצורב DVD בצורב אני רואה את הסרטים המשוכתבים שצרבתי ובכונן הDVD הרגיל אני לא רואה אותם אלה רק את הסרטים הראשונים שנצרבו איך זה יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by SugarFreeBoy,

יש לי ה.ד וכונן DVDRW בממשק IDE. הCMOS מתעקש לזהות את הDVD כMASTER ואת הה.ד כSLAVE. יש מניעה/ירידה בביצועים בעקבות הקונפיגורציה או שאין סיבה לא להשאיר? ת'נקס, אביתר.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  25. צפויה ירידת מחירים של דיסקים 8.5 ג'יגה אחרי בואו של PS3 לארץ?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים