אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברצוני לרכוש צורב DVD אני סגור ב100% על צורב LG. יש לי אחד צורב CD והאיכות מעולה. איתו בטוח אי אפשר ליפול, מחיר 180 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=11666 אני מבקש שתמליצו לי על מדיה לDVDRW כך שתעובד טוב בDVD הביתי. תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב - ALIENWARE m11x R2. המפרט שלו זה - Core i7 U640 1.2ghz 8gb RAM Nvidia GeForce GT 335M (חסר משהו?) הביצועים שלו במשחקים לא רעים, כל עוד אני לא מנסה להריץ משהו חדש מידי בציפייה שזה יעבוד על הגראפיקה הכי טובה. אבל יש בעיה אחת, ופה נכנסת הבקשה שלי. ההארד דיסק. מדובר ב-320GB, 5400RPM - בקיצור, חסכוני וחלש. אני שוקלת להחליף את זה בSSD, השאלה שלי אם זה בכלל משתלם לי? או שעדיף כבר הארד דיסק של 1TB עם 7200RPM. ואם כן כדאי לי, התקציב שלי הוא 400 ש"ח ( אני יודעת שזה לא הרבה ויספיק לי רק ל-120GB-128GB) ואשמח להמלצה של חנות. אפילו יד-2 מתקבל. תודה רבה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה במחשב נייד מ HD מכאני ל SSD. המחשב שלי תומך רק ב SATA II. אין לי כוונה להחליף את המחשב בקרוב אז לא רואה טעם לקנות SSD מהיר יותר רק כדי שיתאים למחשב אחר בעתיד. האם כדאי לקנות את אחד הכוננים המופיעים בסטיקי של כוננים מומלצים, או שבגלל המגבלה של SATA II יש כוננים זולים יותר עם ביצועים דומים ? אני מעוניינת בכונן של כ 120-250GB (גמיש אם יש הצעות משתלמות יותר), ואם זה משתלם אולי אזמין מארה"ב. חשובה לי האמינות ומשך החיים של הדיסק יותר מאשר הביצועים במחשב שלי מותקן כרגע 4GB זיכרון ומעוניינת לשדרג גם את זה בקרוב ומערכת ההפעלה היא win7 pro 64 תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המטרה של הHD החיצוני הינו לגיבוי. יש סרטים, שירים, פרקים ותמונות שתופסים מקום נכנד. היתי רוצה דיסק שגודלו יהיה בין 320-500 ג'יגה. וכאן אתם יקיריי נכנסים לעזור לי למצוא את הHD המתאים גם לכיסי וגם שלא "יתפרק" אחרי כמה חודשים. התקציב עומד על כ400 ש"ח ראיתי בKSP את הנייד הזה "FreeAgent Desk 500GB 3.5'' External HDD USB 2.0" מחירו 350 וגם את זה My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.0 מחירו 365 האם הם טובים? או שיש לכם המלצות אחרות? שאלות שיש לי 1. נתקלתי בהודעות שנט שאפשר לחבר את הHD הנייד לנגן דיוידי, יש לי פיוניר 470 האם זה אפשרי? 2. מה זה לעזאזל סאטה, שכולם מדברים עליו? מצטערת על החוצפה אך אני צריכה תשובה עד 9.6.09 תודה רבה על עזרתכם !
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני גם צריכה כונן פנימי 1000 GB - גם עד 700 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי אני זקוקה לDOK חדש, רצוי גם שיהיה מהיר. מספלאשי (בשירשור אחר) הבנתי ש(בין השאר?) כדאי ללכת על USB 3.0 (ברשותי לוח תומך במערכת אחת) והיא אף המצליחה על DOK מסויים. 1. אשמח להמלצות נוספות. 2. היות ועושה רושם שהמחירים בארץ יחסית גבוהים הבטתי ב-EBAY. אשמח לחוות דעתכם על דגמים (ממותגים כמובן) מה- 16 וה- 32. 3. ראיתי שם כמה דוקים בינהם של ורבטיים: verbatim V3 32GB 32G USB 3.0 Flash Pen Drive Disk Memory Thumb Stick מה דעתכם על הדגם הזה בכלל 4. האם לדעתכם יש סיבה לחשוש שזה למשל מזוייף? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה כרטיס זכרון חיצוני, http://www.pqi.com.tw/product2.asp?TT=1&cate1=156&PROID=255#1 ולצערי גיליתי שאי אפשר להעתיק עליו קבצים שגדולים מ 4 ג'יגה. בכך מתבטל השימוש שלי במוצר, אין לי מה לעשות איתו. יש איזשהו פירמוט שאני צריך לעשות כדי לאפשר את ההעתקה הגדולה? תודה איתי
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה 2 הרד דיסקים חיצוניים עם חיבור SATA . הבעיה שהכבל DATA קצר מאוד ולא מאפשר לי משחק רב במיקום הדיסקים החיצוניים. האים יש מגבלה לאורך של הכבל ? האים בכוונה צרפו כבל קצר (אולי 60 ס"מ לא יותר, ב 2 הדיסקים החיצוניים מחברות שונות , אולי בשביל לא לאבד מידע ?). אשמח לקבל עידכון בנושא מגבלת המרחק (אני צריך כבל בין מטר למטר וחצי ) והיכן ניתן לקנות כבל שכזה . תודה מראש, דרור.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בארצות רבות יש חיבור מהיר לאינטרנט, שהוא באמת מהיר, ולא רק התשלום עליו מהיר :-) של עשרות מגה (ביט) לשניה, מה שמעלה את התהייה הבאה : מהי מגבלת מהירות הכתיבה של דיסקים קשיחים מסוג IDE / SCASI / SATA / SATA II ? (עם X סל"ד כמובן, נניח 7,200) או במילים אחרות, כמה מגה לשניה מסוגל כל דיסק קשיח לכתוב בשניה ?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בהמשך לטופיק במקום אחר פה, רציתי לשאול לגבי כמה דברים על מגדלי צורבים. איפה אפשר למצוא כאלו בארץ? יש ספק אמין בחו"ל ששולח לארץ שיכולים להמליץ לי עליו? (דרך מסטופ זה שחיטה, 260 דולר רק משלוח למה שראיתי) אילו פרטים חשוב לי לבדוק? יש טיפים כלשהם? יש המלצות למשהו ספציפי? (מחפש צריבה של לפחות 5 עותקים בפעם אחת)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת יש מחשבים שיש להם כונן 1 ועוד נגיד 5 צוריבים איך זה עובד כול הצורבים של אותו חברה עם איזה תוכנה הם משתמשים ?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי thinkpad edge e530 שהגיע עם ארד דיסק של טושיבה 500GB 2.5 אינץ עובי בין 7-.9.5 SATA 2\3 לא בטוח איזה.. אבל 7200rpm בוודאות. עכשיו אני קונה SSD ומחליף את הענתיקה, אז חשבתי לעשות ממנו כונן גיבוי... מצאתי מגירה שתומכת ב usb 3 אבל אין לה חיבור חשמל יש לה רק חיבור sata. וזהו זה, מהצד השני היא מתחברת לusb מה יקרה? האם הכונן יעבוד לאט יותר ? לא יעבוד בכלל? אם הכונן הוא sata 3 והמגירה היא sata 2 יהיו בעיות ?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני לפני קנייה של הארד דיסק חדש של MAXTOR ורציתי לדעת האם כדאי לשקול לקנות גם מגירסה נוספת, את זו של ENERMAX שיש בזיגזג עם המאוורים וכו'. אני מעוניין שהארד דיסק יהיה נייד אבל אני לא מתכוון להוציא אותו כל יום... אבל לפחות כמה פעמיים בחודש... האם זה כדאי או להשאיר אותו קבוע בתוך המחשב ? רציתי לדעת האם יש בארץ גם את המגירה שמוצגת בעמוד החדשות הראשי של Vantec ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם אפשר להוציא אותו מתי שהמחשב פועל ? כמובן שהוא על SLAVE.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... את הקבצים שחשובים לי אני שומר על שני כוננים חיצוניים: כונן א' למעשה מאחסן את כל המידע, וכונן ב' הוא גיבוי מדויק של כונן א'. כונן 0 זה הכונן שאני משתמש בו במערכת ההפעלה יומיום, עליו נאגר כל המידע החשוב. כלומר, המידע מועבר מכונן 0 לכונן א', ומשם מועתק מכונן א' לכונן ב'. תהליך הגיבוי מסורבל ביותר - כונן א' נמצא במגירה חיצונית, והחיבור לשקע חשמלי וחיבור USB איטי מעצבנים. כונן ב' הוא בכלל "ערום" (bare, ללא שום תוספות), וכדי לחבר אותו צריך לכבות המחשב ולבחר כמו כונן פנימי רגיל. רציתי לדעת אם מגירת 3.5" שמורכבת במחשב ומאפשרת החלפה מהירה (HotSwap) בין כוננים קשיחים תתאים לי? אין לי בעיה להוציא את כונן א' מהמגירה החיצונית. מגירה פנימית כזו נשמעת לי מאוד נוחה. הכוונה למשהו …
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
ערב טוב... אני מעוניין לקנות מגירה להארדיסק.. השאלה שלי אם זה יהיה דומה מכל הבחינות לחיבור רגיל של IDE בבוט בהתחלה של ההארדיסק.. אם יהיה דומה... הארדיסק יחיד במגירה בחיבור USB יהיה בסדר?.. לא יהיו בעיות בפירמוטים.. בבוטים?. וכאלו? ואם אפשר המלצות למגירות טובות... או שעדיף בכלל ללכת על הדבר החדש הזה... חיבור בכבל בשם - "IDE TO USB" תמונה - http://pics.computerbase.de/artikel/372/18.jpg תודה רבה מראש צ'יקו....
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי בחדר רמקולים ואני כל הזמן מפחד להניח עליהם את המחשב הנייד, או את אחד הזכרונות שלי מחשש שהמגנט ימחק נתונים או יעשה נזקים. אין לי שום בסיס להניח את זה, זה סתם פרנויה. האם באמת יכול לקרות משהו ל-HDD, זיכרונות DDR, זיכרון פלאש או כל זיכרון אחר? תודה, אור.
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
היי, הדיסק הנ"ל מומלץ בכל המפרטים וגם ברשימת המומלצים כאן בפורום. רכשתי אותו יחד עם מערכת חדשה והתקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE. שמתי לב שמדד הביצועים של התוכנה מראה רק 5.9 וכשבדקתי את הפירוט הפרטים מסתבר שה-5.9 נובע מהדיסק הקשיח HD103SJ (כל השאר מעל 7) שלטענת חלונות מהירות ההעברה שלו נמוכה. האם יכול להיות שהדיסק לא תקין? או שזה משהו במדד של חלונות? כל המחיצות מפורמטות NTFS ב-CLUSTER SIZE שונים בהתאם לתוכן. האם יש כלי אחר שאיתו אוכל לוודא שהדיסק אכן עובד כמצופה? תודה
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... היום במקרה לחצתי על רענן מדד חוויית משתמש והמדד ירד מ7.7 ל5.9 לפי התוצאה הנמוכה ביותר. התוצאה נקבעה כאשר הSSD קיבל 5.9 ובעבר הוא קיבל 7.9 איך זה. איך אני בודק את התקינות/מהירות שלו? בעבר פעלתי לפי המדריך שפורסם פה באתר איך לנצל את הSSD. לפני יומיים ביטלתי את כל מה שעשיתי לפי המדריך לפי המלצה פה ובגלל כמה בקיות שצצו לי. מה הסיכוי שזה קשור?
-
- 38 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3332819,00.html
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
CDfreaks אתר הבית של לייט-און
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סאנדיסק ו-Western Digital מציגות את הדור הבא של האחסון החיצוני הזעיר והנשלף לכתבה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
תראו כיצד עובד הדיסק הקשיח מתחת למכסה בשידור חי! http://www.metacafe.com/watch/318610/inside_a_hard_drive_see_what_goes_on_inside/
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-