עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, יש לי Asus EEE PC עם שני כונני SSD. אני רוצה לאחד אותם כי יש ממש מעט בכונן C ואני לא יכול לנשום. מותקן לי Windows XP Home. איך אני יכול לאחד את הכוננים השונים? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, אני רוצה להחליף צורב מקורי במחשב נייד עם דיסק קשיח שיהיה ישרת לא רק מדיה לאחסון, אלה גם תהיה מותכנת בו מערכת הפעלה. זה יאפשר לי לעלות עם מערכת שונה וגם להשתמש במחשב אם יקרה משהו למערכת הפעלה בדיסק ראשוני. זה גם יאפשר טיפול בתקלות במידה ומערכת ראשונית לא עולה. האם סיבות אלה מוצדקות בשביל לקנות צורב חיצוני? אוכל לעלות אותו דרך חיבור USB כי זה ממשק הנתמך על ידי BIOS של המחשב. אם כן, על מה הייתם ממליצים? ראיתי LG הזה בארה"ב שדרך אגב יציאה USB אחד מספיקה לו בשביל לעבוד. אני יכול להשיג אותו ב-$28 ואז3 שילוח לארץ בדואר רגיל.

3. איזה חברה ומחיר לא מוגזם

• 45 תגובות
    • 7k צפיות
  4. Started by BlackShadow,

יש לי LG 4165B והנרו לא צורב מעל X4, גם תוכנות אחרות. לאחי יש LG 4163B וגם הוא לא יכול לצרוב מעל 4. מה אפשר לעשות? תודה.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  5. יש לי כונן שעומד להתמלא, אני מעוניין לקנות כונן גדול יותר ולהעביר אליו את כל המידע. מה עדיף מבחינת שמירה על אריכות ימי הכונן ומינימום שחיקה ותקלות? כונן אחד 4TB או שני כוננים של 2TB? באיזה אופציה עדיף להשתמש לשימוש שוטף ובאיזו אופציה לגיבוי? (יחובר למחשב רק לצורך העתקת הגיבוי פעם בכל כמה זמן...) מבחינת אופן השימוש: האם מה שמשפיע על שחיקת הכונן הוא זמן העבודה שלו (כמה זמן הוא עובד ברצף) או מספר הפעמים שהדלקתי וכיביתי אותו? או שאי אפשר לחזות מראש או להשפיע על הדבר...? תודה לעוזרים! הבהרה: הנפחים הם לצורך הדוגמה, אני רואה ש-4TB לא משתלם כרגע...

• 40 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. יש לי בעיה בדיסק קשיח חיצוני שיש עליו המון תמונות לא מגובות ואני חייב להציל אותו. הדיסק משמיע כמה צקצוקים כשמחברים אותו ואז נשאר דלוק בדקתי במערכת והדיסק מזוהה אך דורש אתחול ואין אפשרות לבחור לו אות כונן. אם אני אבצע אתחול התוכן ימחק לגמרי, אני אשמח לדעת מה אפשר לעשות במצב כזה כדי להציל את הקבצים.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. ארדיסק ששכב לו בצד הרבה זמן החלטתי שאני רוצה להפיל אותו בתור כונן ראשי אך בבדיקה נתגלה הדבר הבא מה זה אומר בעצם ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Lior4543,

שלום, הצורב שלי חדל לפעול ואני מחפש חדש, אני צריך שתביאו לי צורב טוב במחיר של עד 140 שקל, בחנות KSP, כי זאת החנות הכי קרובה אליי. אם תוכלו תביאו לי שניים, אחד שהכי מומלץ והשני שהוא פחות מהכי מומלץ, (לא יודע אם הבנתם XDD).. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  9. Started by zik125,

שלום לכולם מה חשוב לדעת לגבי זכרונות RAM והמהירות שלהם (האם מומלץ לקחת במהירות 2000) ולגבי דיסק קשיח הבנתי שהדיסקים של WESTERN מהסידרה השחורה מרעישים,האם זה באמת משמעותי ומההאלטרנטיבות שנחשבות לטובות (סמסונג למשל) ועוד דבר האם באמת מומלצ לקנות אותם במערך RAID?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by ifs2003,

שלום, רכשתי כונן גיבוי MYBOOK של WD. יש בו חיבורים ל USB2 Fire Wire ו E-SATA אך הם לא צירפו כבל של E-SATA. השאלה שלי האם אני אוכל להשתמש בכבל או שניים רגילים של חיבור SATA שיש במחשב או שזה כבל מיוחד ? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  11. שלום לכם. בזמן שהתכנתי את ווינדוס 8 על כונן SSD לא נוצרה לי מחיצה נוספת של 350MB . האם זה בסדר או שחייבת להיות מחיצה נוספת של המערכת? הדיסק שניסיתי להתקין עליו ווינדוס 8 הוא SSD OCZ AGILITY 3.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  12. יש לי בעיה אני רואה רק את הכונן הראשי ולא את השני עם כל הגיבוים בדריברים הוא קים בלי דיווח על בעיות אבל לא ב"מחשב שלי" אני בWINXP SP3 כרגע

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  13. שלום המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: amd x2 +4800 לוח אם : asus m2n -sli deluxe ספק :ENERMAX LIBERTY 400 זיכרון : 1g x2 של corsair ולכל המחשב הזה יש לי כונן קשיח של סמסונג SATA 80 gb במהירות 5400, עכשיו אני רוצה לקנות כונן חדש . האם לקנות כונן SATA2 160gbבמהירות 7400 ושם לאחסן את הכול או לקנות כונן במהירות 10,000 36gb ועליו להתקין את הווינדוס והכונן הישן שלי יאחסן את שאר הקבצים? האם זה ישפר את הביצועים של המחשב שהכונן במהירות 10,000 RPM? תודה, רותם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BHXHO2,

1. איך הוא נחשב להארדיסק טוב 2. איך אני מפרמט אותו זה ארדיסק שני על אותו מחשב אני רוצה להוסיף אותו אני צריך לפרמט אותו בnfts איך אני עושה את זה דרך הווינדוס או בדרך אחרת תודה ניסים

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by eegg,

ראיתי את הכונן הזה בפנדה כתוב sata זה אומר שזה מתחבר כמו חיבור sata של קונן קשיח אולי גם שמחתם של מודרים שיהיו מחשבים בלי כבל ata ענק? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1045&products_id=15611

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  16. יש ברשותי מחשב חדש עם הלוח הזה:FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS (nForce4 Ultra) - ATX יש עליו הארדיסק - סאטא2 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כעת ברצוני לחבר אליו את ההארד אחר בהתקן IDE..אני רוצה להעביר נתונים משם. אבל הבעיה היא שכאשר אני מחבר את הכונן IDE, אז המחשב מעלה את הבוט מהכונן IDE, ולא מסאטא.. כיצב אוכל לגרום לו קודם לקרוא את הסאטא? (יש על שני הדיסקים מערכת הפעלה, אני רוצה שהוא יפעיל לי את זאת שעל הסאטא, אבל הוא מפעיל את זו שעל הIDE) תודה מראש.

17. שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4 שנים, סה"כ עובד בסדר גמור. יש לי HD פנימי של חברת Western Digital, מהיום שקניתי את המחשב (נפח 500GB). לאחרונה אני חש איטיות בעת כתיבת\קריאת תכנים מה HD. אני מקפיד לבצע Defrag אחת לכמה חודשים... רציתי לדעת אם יש תוכנה שבודקת את התקינות של ה HD - אני חושש שיגיע יום וה- HD יפסיק לעבוד ואאבד את התכנים. האם יש תוכנה שבודקת את מצב החיים של ה HD? כמה נשאר לו וכו'? תודה ! 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. http://www.fusionio.com/products/iodriveoctal/ יותר מ5 טרהבייט, תעבורה של כ6GB/S לקריאה (קצת פחות מזה לכתיבה)... מאות אלפי IOPS... כמה דבר כזה עולה?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  19. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ICXdWzgmLmQ רכשתי מאמזון כונן קשיח חיצוני של ווסטרן דיגיטל 8T. כאשר הוא כותב נשמע קול עמום מוזר כמו ששומעים בסרטון. האם זה טבעי ? מדובר בקול עמום, האם יתכן בשל הקופסה החיצונית הפלסטית העוטפת את הכונן ? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by RS4,

יש לי תצורב הזה... רציתי לדעת אם הוא תומך בשכבה הכפולה לצריבת משחקים ל-XBOX360 אם לא ... על איזה צורב הייתם ממליצים לי שכן תומך... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  21. שלום אני רוצה לשאול מה ההבדל בין 2 הדגמים הבאים כונן Samsung 970 EVO 500GB PCIe M.2 דגם MZ-V7E500 כונן Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 500GB SSD דגם MZ-V7S500BW https://ksp.co.il/?list_compare=.57700..48828. אחד מהם נקרא plus , ולא ברור לי מה זה אומר, מה מביניהם טוב יותר ואם בכלל יש הבדל משמעותי ביניהם? תודה

22. הרכבתי מחשב חדש עם הדיסק הקשיח הזה: Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ולפעמים הוא משמיע רעשים של חשיבה, שהמחשב כאילו חושב או טוען האם זה אמור להיות ככה או שאני לא אמור לשמוע אותו בכלל?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  23. אז יש עכשיו בחדשות האתר שמאקסטור שיחררו את סדרת ה DIAMOND MAX 10 בעלי ממשק SATA ו 16(!!) מ"ב באפר! לאחר קריאת הידיעה התעוררו כמה שאלות...: תוך כמה זמן אתם משערים שהוא יגיע לארץ? תוך כמה זמן אתם משערים שמתחרים(SAMSUNG SEAGATE...) יוציאו גם הם כוננים בעלי 16מ"ב באפר ואלה ינחתו בארץ? אתם חושבים שהמחיר יהיה גבוה משמעותית מכוננים בעלי 8מ"ב באפר? או שזה יהיה הבדל זניח כמו בין ATA100/133 ל SATA? וההבדל בביצועים יהיה גדול? זה ימנע או לפחות יפחית באופן משמעותי את אפקט צוואר הבקבוק שנוצר ברוב המחשבים הביתיים כיום? כי בדיוק תכננתי לקנות לי איזה SAMSUNG או SEAGATE חדשים עם 80GB ו 8MB-CACHE ועכשיו אני לא בטוח שזו תהיה קנייה כל כך חכמה... מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by MichaelZ,

קניתי את הדבר הזה דרך איביי: http://www.icydock.com/goods_cat.php?id=112 נתחיל מזה שאני לא ידעתי בכלל שיש לזה ממשק. הייתי בסרט שהחיבור מהכונן ללוח הוא חיבור ישיר, בלי משהו באמצע. מסתבר שהדבר הזה יודע לעשות HOT SWAP (ממש אין לי בזה צורך). לא כל-כך חקרתי את הנושא והיום כשקיבלתי את החבילה, אני רואה שעל הקופסא כתוב "Support: 3TB". יש בעיה. אני תכננתי להשתמש בכוננים של 4TB וכבר קניתי אחד כזה (של Seagate). הלכתי לאתר של היצרן וגם אתם יכולים לראות בעמוד הזה שכתוב: "4TB Support". מספר הדגם זה בדיוק מה שמופיע לי על האריזה: MB971SP-B. מה הולך פה? למה יש בכלל את המגבלה הזאת? ומהי באמת? 4 טרה או 3 טרה? אני לא רוצה להשקיע אפילו דקה אחת בלהתקין את הדבר הזה ולהתחיל לריב עם הכונן אם זה ל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by אחד שיודע,

שלום רב יש לי אפשרות לקנות כונן intel 530 ssd 240G בהנחה משמעותית, הבעיה היא שהחיבור שלו הוא mSATA ולא SATA . האם החיבור הזה פוגע בביצועים? פשוט הביקורות שקראתי ברשת בוצעו על חיבור ה - SATA. דבר שני, האם יש מתאם בין חיבור mSATA ל - SATA ? המחשב שעליו אתקין את הכונן הוא נייח. תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.