עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מה האבדלים בין כונן ssd בחיבור "pcie" לבין כונן ssd בחיבור "sata3"?? ואיזה כונן עדיף??

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. בעקבות הפרסומים וההמלצות על הכונן 250gb של Samsung קניתי אותו (הדגם SP2504C) והתאכזבתי קשות: הביצועים שלו לא טובים באופן מורגש מהכונן הקודם שהיה לי של WD שנחשב כונן ממוצע כמו כן הוא כונן רועש !!! זה מורגש בעיקר בגלל שכל הקירורים שלי במחשב הם שקטים ואז שומעים אותו בצורה חדה והוא ממש טרקטור בהשוואה למה שאומרים עליו!! בנוסף הוא מגיע לקרוב ל-50 מעלות בעת מאמץ. בקיצור - אכזבה קשה!!!

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by Kidney_stonE,

שלום לכולם יש לי IRIVER H120 (סה"כ 20 ג'יגה אחסון) ניסיתי אתמול להעתיק 2 קבצי RAR בגודל 4+ ג'יגה כל אחד, למטרת העברה למחשב של חבר. ב IRIVER שלי היו 12 ג'יגה פנויים (העברתי את רוב השירים למחשב בשביל לפנות את כל המקום הפנוי הזה עליו) וכל פעם שרציתי להעביר קובץ RAR גדול , היה כתוב שאין מקום בסופו של דבר , אחרי כמה דקות ונסיונות להבין למה זה קורה, הבנתי שזה בגלל שה IRIVER הוא כונן FAT32, ואכן במאפייני המחשב (MANAGE) ראיתי שזה נכון הפתרון היה כמובן פיצול של הקובץ לכמה קבצים קטנים יותר ב WINRAR. והעברה בצורה כזו - הבעיה של העברת הקובץ נפתרה. למרות שזה פתרון די טוב וקל, אני שואל סתם לשם סקרנות האם אפשר לפרמט את ה IRIVER ל NTFS ? או שזה יפגע בו באיזושהי צורה ? מישהו ניסה ? האם זה…

4. Started by elrxx,

אז ככה אני רוצה לקנות דיסק קשיח שישמש לאחסון סרטים ומוזיקה הדבר שהכי חשוב לי הוא שהדיסק יהיה שקט בלי ויברציות מיותרות ובלי רעשים שיעבוד בשקט

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by p_q,

WD 80 GB s-ata יש עליו ביקורות טובות???

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  6. חברת Seagate מקדימה את המתחרות והופכת להיות הראשונה להשיק כוננים קשיחים מכאניים בנפח שיא של 14 טרה-בייט אשר מיועדים גם לצרכנים הפשוטים והצנועים - שמוכנים ומסוגלים להשקיע מאות דולרים כמובן לכתבה

7. Started by e-d-a,

שלום יש לי כונן 2.5 מסוג Hitachi (תמונה מצורפת) הנתונים הרלוונטים של הכונן מסומנים במלבן שחור. מצאתי כל מיני כוננים עם נתונים דומים בEbay אך הנתון של הP/N ולפעמים הMLC שונים. כגון שני אלו (ויש עוד המון) http://www.ebay.com/itm/HITACHI-320GB-HTS545032B9A300-PN-0A74423-MLC-DA2831-SATA-2-5-Hard-Drive-/160975472707?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item257ae2c843 http://www.ebay.com/itm/Hitachi-Travelstar-5K500-B-HTS545032B9A300-320-GB-Internal-5400-RPM-2-5-/171042473222?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item27d2ed0506 השאלה שלי אם אלו יכולים להתאים לחלץ את החומר מבחינת התאמה של הPCB? והנתון היחידי שחשוב באמת הוא הHTS? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. אני משתמש ב CRYSTALDISKINFO לבדיקת מצב הדיסק ע"י SMART, הבעייה שאני מריץ ידנית רק שאני זוכר... ראיתי שיש לתוכנה אפשרות לרוץ באופן קבוע (RESIDENT) ולהתחיל ב STARTUP, וגם אפשר לשלוט על ה AUTO REFRESH שיהיה עד אחת לשעה. השאלה... האם יש חיסרון בהרצת בדיקת SMART כל כך דחופה? (ביצועים / קיצור חיי הדיסק / פגיעה כלשהי בדיסק או ב SSD) תודה

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  9. שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני עד 400 שח אבל אני לא יודע מה הכי מומלץ כמה דברים שחשוב שיהיה קיימים או שלא יהיו: דבר ראשון שלא יצטרך מקור חשמל כלומר שאני רק אחבר אותו למחשב והוא יפעל. שיהיה כמה שיותר גדול בכמה שפחות כסף. בתודה מראש, גל

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  10. כדי לחסוך בזמן, האם עדיף להתקין את אופיס דרך הכונן האופטי, או דרך ה USB? מי מבין הממשקים מהיר יותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  11. שלום לכם, ברשותי צורב dvd מדגם: Sony RW DW Q28A הבעיה היא שהמחשב מזהה את הכונן ככונן cd ולא כ-dvd . זוהי בעיה מוכרת בקרב הצורבים מדגם זה, אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה או להביא לי איזה שהוא דרייבר, תודה רבה מראש לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by M@or,

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי דיון קודם, למרות שבטח היה פעם בנושא... יש לי SATA 200 גיגה ו-80 גיגה IDE רגיל. קיבלתי את המחשב עם OS על הסאטה ועשיתי גוסט ממנו ל-80 גיגה. ג'ימפרתיהו למאסטר, ה-DVD סלייב שלו, בביוס הגדרתי את העדיפות לדיסק IDE ולמרות שזה נראה כאילו שה-IDE הוא הראשי, עדיין המחשב עולה מה-OS שעל הסאטה. למה? יש הגדרה שפיספסתי בביוס? אני רוצה את ה-OS על ה-80 ואכסון ב-200. אגב, גם בניהול ה-IDE מופיע כדיסק 0 אבל הסאטה מופיע מתחתיו עם הכיתוב: "(מערכת)".

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by WarMachine,

לאור השימוש ההולך וגובר שלי במדיות כאלה לאחרונה(בינתיים רק Verbatim) ולאור זה שאני צריך לחדש את המלאי שלהם אצלי אז אני זקוק להמלצות מהיכן הכי כדאי לקנות את הדיסקים האלו, אני הולך לקנות כמו תש למינימום 20-30 ופה בארץ זה עסק יקר כך שגם הזמנה מחו"ל באה בחשבון. כרגע אני מכיר רק את הדיסקים של חברת Verbatim והם לא עשו לי בעיה אחת כך שאני אעדיף להמשיך לעבוד איתם(DVD+R DL) אבל אם קיימים בשוק דיסקים אחרים באותה רמה ובמחיר עדיף אז לא יהיה איכפת לי ללכת גם עליהם. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by aviatawil,

שלום, אני רוצה לקנות מתאם בין דיסק קשיח ל USB. הבנתי שאני צריך חיבור חשמל לדיסק קשיח וכבל העברת נתונים SATA To USB. לכונן שלי יש חיבור 22 פינים. בכל חיפושי ב E BAY ראיתי מתאמים עם חיבור חשמל אבל לא חיבור 22 פינים. כל הכבלים שהם עם חיבור 22 פינים מגיעים ללא חיבור לחשמל. זה אומר של 22 פינים לא צריך חיבור חשמל או שאני צריך לקנות את הערכה עם החיבור לחשמל וגם את הכבל שמתאים ל 22 פינים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Refael Azi,

שלום לכולם, אני מחפש מישהו מאיזור המרכז (חולון - בת ים, ת"א והסביבה) כדי "לנצל" את הצורב שלו חד פעמית צרו איתי קשר באי סי קיו/מסנג'ר/אימייל

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by eyal_bl,

שלום, יש לי במחשב שני כוננים IDE ושני CDROM בנוסף יש לי כונן נוסף SATA ואני מנסה לחבר אותו דרך המתאם ל-USB המחשב מזהה אותו ככונן USB ,במנהל ההתקנים אני רואה אותו כדיסק USB אבל אין לי שום גישה אלו , פשוט לא מבין איפה הוא קיים בבקשה עזרה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by DEMON HUNTER,

אני אהיה ראשון לי יש MAXTOR 30 GB 7200 RPM.

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

שלום, היכן ניתן להשיג כונן קשיח ל iPod דגמים: Samsung MK 150 GAL MK 300 GAL MK 400 GAL והאם ניתן להוריד את מערכת ההפעלה של ה iPod מהאינטרנט. תודה.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. שלום לכולם לאחרונה קניתי צורב DVD של ASUS מדגם drw-2014l1t. ללוח האם שלי אין חיבורי SATA אז הישתמשתי במתאם מתאם לחשמל כזה: http://sierra-cables.com/SATA/Images/SATA-Power-Cable-1.jpg ומתאם לנתונים כזה: http://www.globalsourcesdirect.com/servlet/the-5086/IDE-fdsh-SATA-Converter/Detail חיברתי את כל הכבלים והדלקתי את המחשב והדיוידי נפתח ונסגר זאת אומרת יש לו חשמל אבל המחשב לא מזהה אותו בשום מקום (לא בביוס ולא במחשב שלי) ניסיתי לשחק עם הכבל נתונים ותאמינו לי הוא מחובר טוב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, יש לי הארדיסק Seagate של 3 טרה שמחובר עם כבל SATA. הוא די ישן כבר. בזמן האחרון שמתי לב לרעשים מוזרים בכל פעם שאני משתמש בו. ואחרי בדיקה הבנתי שהוא נמצא לקראת הסוף (נשמע עצוב מדי). השתמשתי בתוכנה CrystalDiskInfo כדי לראות שהארדיסק אכן הולך למות (מצרף תמונה). מאחר וברור לי שהארדסיק לא יכול להחזיק לנצח, אני מתכוון להחליף אותו. אבל כמה שאלות: 1. אני די מרוצה מהסיגייט, עד כה הם לעולם לא מתו לי פתאום. האם כאי להמשיך עם סיגייט דומה רק חדש יותר? יש לי הארדיסק נוסף של Seagate 2.0 TB 64MB Sata 3 Barracuda, האם כדאי לרכוש דומה?מה שחושב לי שהארדיסק יהיה אמין, ויחזיק מעמד לפחות כמה שנים טובות. אם אני לא טועה הסיגייט הזה החזיק מעל ל-3 שנים. אני שוקל ל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by md22,

פרמטטי את המחשב מ WINXP (נדבקתי בוירוס האהבה) ואני לא מצליח להתקין מחדש גם לא בעזרת 6 הדיסקטים התקנתי WINME ואני לא רואה את כונן ה- DVD ולא את הצורב (בדוס אני מצליח לראות את הכוננים) במאפיני המערכת מופיעים לי מספר התנגשויות (מצ"ב תמונה) תודה http://www.geocities.com/md220466/index.html

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by 3emi,

התקנתי תוכנה RAMDISK התוכנה לוקחת מה RAM של המערכת ויוצרת כונן שאפשר לעבוד איתו יצרתי כונן של 4 גיגה במערכת יש לי 16 גיגה ורוב הזמן רק 5 גיגה מנוצלים ו 11 פנויים עכשיו יש לי כונן RAMDISK 4 גיגה אבל לא יודע באמת מה לעשות איתו הגדרתי שוינדוס יעבוד עם הכונן הזה ב TEMP וניסיתי גם שהדפדפנים יעבדו איתו ב CACHE אבל מה עוד מומלץ לעשות בטח אני ימצא שימוש כלשהו בזמן מסויים הרי להתקין תוכנות מלאות על הכונן לא נשמע לי סביר אולי אפשר להגדיר בפוטושופ לדוגמא שישתמש בכונן המהיר בתור "סקראצ" ? ודברים מהסוג הזה? בקריסטל מארק נותן תוצאות הזויות רק לא יודע איך לנצל את כל הנתונים האלו אם היה אפשר להתקין מערכת הפעלה שלמה על זה היה פה משהו ..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Idan-h,

איזה דיסק יותר איכותי? אני יודע ששניהם מעולים...

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by davidz,

מישהו מכיר את הדיסקים האלה ? איך הם? http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=307&cat=19

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  25. בגין מכירת הדגמים המפורסמים מסדרת 7200.11 בעלי הקושחה הדפוקה התביעה היא בסכום של לא פחות מ160 מליון ש"ח http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000520270&fid=594 אני מניח שהסיכויים שהתביעה תאושר כייצוגית שואפים לאפס אבל מי יודע...

• 18 תגובות
    • 7.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.