אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
הי קניתי כונן חיצוני 500G של WD, שמחובר ב USB. משום מה הוא לא נותן לי להעתיק קבצים גדולים (נדמה לי שב 2G עובר הקו), קטנים יותר - כן. זה לא טוב לי כי אני עובד עם קבצים גדולים, 10-25G (סרטי HD). הוא מופיע כ NTFS. מישהו יודע מה הבעיה? תודה איתי
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
יש לי כונן קשיח חיצוני WD שרץ על USB2. איבדתי את הכבל המקורי שלו, אבל יש לי בבית כבל שהגיע עם המינידיסק הישן שלי, שהיה USB1.1.חיברתי, הכל מתחבר כרגיל. האם יש אפשרות שהכבל הישן לא נותן לי את מלוא רוחב הפס שהייתי מקבל לעומת הכבל המקורי?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
האם הדיסקים האלו של ורבטים מטיואן? http://www.officedepot.co.il/(3ovoqmi3teyetiq1prq5ntf0)/catalogFamily.aspx?ID=5419&CID=100 עריכה מדובר על הדיסקין של ה50 ועוד שאלה איך אפשר לבדוק בחנות אם הם מטיאון?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מקום איכסון רב ככל האפשר שלא יהיה RAID, ולמיטב ידיעתי כרטיסי הזיכרון (כונן קשיח ללא רכיבים נעים) הולכים וגדלים כל הזמן: הגדול ביותר שמצאתי מגיע ל64GB. אני רוצה לדעת מתי כרטיסי הזיכרון צפויים להגיע לנפח של 250GB לפחות, כך שלא יווצר מצב שבו אקנה את המחשב ובתוך שלושה חודשים או פחות אגלה שכבר יש כרטיס זיכרון בנפח הזה. כמו כן אשמח לדעת מתי הדיסקים המכניים יצאו מהשוק ונישאר רק עם כרטיסי הזיכרון? בברכה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
נניח שאני רוצה לצרוב 200 קבצים, שכל אחד מהם בגודל 100 מגה. מה שאני עושה היום כדי לצרוב את הנ"ל, הוא לגרור לתוכנת הצריבה 47 קבצים, לצרוב, ואז שוב לגרור 47 קבצים חדשים, לצרוב, ואז שוב לגרור 47 קבצים חדשים, לצרוב, ואז שוב לגרור 47 קבצים חדשים, לצרוב, ולבסוף לגרור 12 קבצים אחרונים, ולצרוב. אין מילים לתאר עד כמה התהליך הזה מעצבן. ועכשיו לשאלה: האם ישנה תוכנת צריבה קסומה, שתאפשר לי לגרור בבת אחת את כל 200 הקבצים, והיא כבר תחלק אותם אוטומטית ? (כלומר אני אתחיל לצרוב את כל 200 הקבצים בבת אחת, וכל פעם שיגמר המקום ב DVD, היא תבקש שאכניס מדיה חדשה). ה Catch הוא שאני לא רוצה שהתוכנה תכניס את הקבצים ל Container חדש (כמו ש Norton Ghost למשל עושה), אני רוצה שהקבצים הצרובים ישארו כמו שה…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
פעם היה מבחן שהשווה בין חברות שונות ובהם הדגמים המובילים בארץ. האם יש היום הבדל של ממש בין DOKים שונים? אני רומה של 2GB או 4GB וכמובן שאני רוצה את המומלץ ביותר.. שאלה שניה מה ההבדל בין הדגם הטיטניום לרגיל בSANDISK? תודה
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
300GB ב- 499 ש"ח באופיס דיפוט. המחיר שווה. האם גם המוצר?
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
משום מה הוא מזהה את האינפורמציה בפנים כ-RAW. כונן שחבר הביא בשביל להקים מחיצה , אבל אפילו שניסיתי את כל הג'מפרים, רק באחד מהם הווינדוס זיהה אותו אבל ללא האינפורמציה-כאילו שצריך לפרמט. קראתי קצת פה וראיתי שב XP זה לא משנה עם FAT32 או NTFS...
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום HwZone. בעיה חמורה לי יש. אתמול התקנתי את המשחק S.T.A.L.K.E.R אך הוא לא עבד ולכן בחרתי להסירו. לפני שהתקנתי את המשחק היו לי בערך 9-10 ג'יגה פנויים על ההארד דיסק(Western Digital 80Gb 7200RPM 8Mb Buffer). התקנת המשחק "טוענת" שהוא דורש קצת יותר מ9 ג'יגה, אבל במציאות הוא דורש בעצם "רק" בערך 5/4. הסרתי את המשחק בעזרת אשף ההסרה שלו עצמו ו... לאן נעלמו לי בערך 3 ג'יגה?? פתאום יש לי רק 7.81 ג"ב פנויים על ההארד דיסק. עשיתי חיפוש לכל דבר שקשור איכשהו למשחק, אולי יש דברים שהוא לא מוחק... לא מצאתי כלום... הרצתי את Scanner(תוכנה מגניבה שמראה לך בצורה ויזואלית את ניצול השטח על ההארד דיסק) ולפי מה שהיא אומרת יש לי 14 ג"ב פנויים(הבדל של כמעט 7 ג"ב!), וכמו כן בדקת…
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
http://www.silentpcreview.com/article29-page2.html בקצרה, ה- WD 2500KS מצויין וגם הרפטור 74GB מפתיע לטובה, ביחוד ביחס לאחיו הגדול. ה-SPINPOINT של סמסונג שקט כתמיד.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בעבר עבדתי עם HD IDE וכאשר פירמטי את המחשב דרך ההתקנה של הWINXP הוא נתן לי ליצור דיסק עם FAT קיום עם הHD החדש כאמור SATA הוא לא נותן לי יש אולי אפשרות "להכריח" אותו לתת לי את האופציה הזאת בתודה
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי עקב נסיון אישי, למדתי מספר לקחים בקשר לכרטיסים - איך לא לקנות אחד מזויף ואם כבר קניתם אחד שעושה בעיות - אך לבדוק אם הוא מזויף... הנסיון שלי היה עם כרטיסי Memory Stick Pro Duo אבל נראה לי שמה שאני כותב פה יתפוס גם על כרטיסים אחרים. אז ככה איך לא לקנות כרטיס מזויף ------------------------- 1) להזהר בקניה מחנויות קטנות - עדיף לקנות מממשווקים יותר גדולים כמו למשל באג אפילו שזה עולה טיפה יותר 2) בכל מקרה לברר מי היבואן(ים) הרשמיים בארץ ולוודא שהחנות עובדת איתם 3) כדאי לברר בדיוק איך נראת האריזה ואיך נראה המוצר - במקומות כמו באג או הום סנטר - אם מציעים לכם משהו שנראה שונה או האריזה היא אחרת - להתחיל לחשוד 4) אריזה שנראית לא חדשה/משומשת - כנ"ל 5) לבדוק באינטרנט סממנים חיצוני…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש מתאם PCI-SATA (כרטיס PCI עם יציאות SATA עליו) מדגם VT6421 של VIA ? המקום היחיד שמצאתי בו היה פנדה והזמנתי מהם , אבל כמובן שקיבלתי מוצר אחר מזה שהוזמן. תודה וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי HD חיצוני בנפח של 250GB אבל מתברר שהוא בא בפורמט של FAT32. האם עדיף להמיר אותו למערכת NTFS [הוא ריק מקבצים בינתיים]? ואם כן, זה אותה דרך כמו הארדיסק רגיל? [הוא מתחבר בUSB]
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
קניתי את הצורב הזה LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED מה אומר DOUBLE LAYERED ? THX
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
-
-
יש לי צורב DVD של LG. אני רוצה לצרוב דיסק DVD, אני מכניס דיסק ריק לכונן, בתוכנת נרו - הוא לא נותן לי לצרוב כי הוא לא מזהה דיסק ב"מחשב שלי" - אני מנסה להיכנס אל התיקייה של הדיסק, והוא מבקש ממני להכניס דיסק לכונן ניסיתי כמה דיסקים ריקים, ובכולם התוצאה הייתה זהה מה אני עושה?
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
התקנתי שני דיסקים קשיחים SATA 2 בשביל לעשות RAID 0 אבל הווינדוס לא מזהה את הדיסיקים עצמם למרות שמותקן כבר עוד דיסק SATA2 לפני שקניתי את שני אלה איך אני גורם ל ווינדוס XP לזהות את הדיסיקים הקשיחים?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
1. איזה דיסקים שלהם יותר איכותיים - אלה שיוצרו בהודו או אלה שיוצרו בטייוואן? 2. האם יש דרך לדעת איפה יוצר הדיסק שברשותי במידה ואין לי את העטיפה של הדיסק? 3. נגיד ודיסק שיוצר במקום אחד עושה לי בעיות קריאה או צריבה בצורב האם זה אומר שדיסק שיוצר במקום אחר תחת אותו שם (ורבטים) יעשה לי את אותם הבעיות? 4. מה זה אומר ה- +Advanced AZO שמוזכר על העטיפה? תודה רבה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ניתן באזשהי צורה לשחזר מידע מדיסקט 3.5(1.44 MB)? אני צריך לדעת לעבודה שאני עושה. אני מקווה שזה הפורום המתאים. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי כונן מקסטור 60GB כבר די ישן.. נראלי 5+ שנים.. כיום אני עובד איתו ללא שום בעייה.. (חוץ מהעובדה שהוא די רועש ונראלי גם טיפה איטי אולי) אבל בכללי אני עובד איתו ואין בעיות.. לאחרונה יצא לי לבדוק את הדיסק הקשיח בתוכנה speedfan שאוספת נתונים על הדיסק דרך משהו שנקרא s.m.a.r.t התוכנה הודיעה לי שהדיסק פגום ואני חייב להחליף אותו מיידית.. ממש היה מודגש שזה מצב קריטי ואני חייב להחליף אותו כמה שיותר מהר.. אבל התעלמתי מזה כי לא בא לי לקנות דיסק קשיח עכשיו.. ואז גם לינוקס הודיעה לי אותו דבר.. המערכת אמרה שבדיסק יש סקטורים פגומים ויש להחליפו.. וגם סירבה לבצע התקנה על הדיסק.. תיקון שגיאות לא עזר לעניין.. השאלה שלי היא האם המצב באמת כל כך קריטי? הדיסק באמת גוסס? יש מצב שבזמן הקרוב אנ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מצליח לגרום ל raid 0 לעבוד עם vista הורדתי דרייברים שאמורים להראות את הכונן ועוד הרבה אחרים שלא עבדו זה שעבד בסוף הראה לי את 3 הדיסקים המחוברים שלי ( כל אחד של 200gb) אבל הוא נתן לי error משהו עם ה volume של המחיצה לא תקין או משהו כזה מישהו הצליח להפעיל raid 0 go עם dfi nf4 ultra-d תחת ויסטה? אם כן, עם איזה ביוס, ועם איזה דרייבר..? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-