עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by loadstone007,

האם מישהו מכיר תוכנה שבודקת האם הצורב DVD פועל באופן תקין? ישנם כוננים שעובדים, אבל מאוד לאט ואז שאתה מתקין משהו זה עוצר באמצע. כלומר הכונן עובד באופן חלקי. שאלתי היא אם אפשר לעשות בדיקה שעולה על הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by Grim Reaper,

לא בדיוק ידעתי איפה להעלות את הבעייה אבל העניין הוא בקריאת דיסקים אז העלתי את זה לפה. צילתי סרט על מצלמת וידאו שצורבת ישירות על DVD ואני רואה את הסרט במצלמה אך לא במחשב. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  3. קניתי הארד דיסק חדש של WD 250GB Sata 2. עכשיו אני מנסה להתקין אותו והמחשב לא מזהה אותו. מה שעשיתי זה ככה.. שמתי אותו במקום שלו, וחיברתי את החיבור הלבן הזה עם ה-4 פינים. (זה שבאדום בתמונה). אין לי אפשרות לחבר עוד משהו אחר.. בקיצור עכשיו אני מדליק את המחשב אבל לא נוסף לי שום כונן במשחב שלי. אולי צריך להתקין אותו איכשהו? או שלא חיברתי טוב.? הנה תמונות:

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  4. אני מחפש צורב שקט שיהיה יותר נגן מאשר צורב כך שהמהירות ויכולות הצריבה פחות מענינות... זה חייב להיות אחד שחור מהדגמים האלה - LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder Black Bulk NEC AD-7170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk Sony AWG170AB2 Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 16X BLACK Oem Samsung DVD-RW S182M x18 Lightscribe Black Pioneer DVD+-RW x18 DVR-112BK Black או אחד מהלבנים האלה: Sony AWG170A-B2 Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 18X Oem ASUS DRW-1608P3S Samsung DVD-RW S182M x18 Lightscribe TEAC DVDRW DV-W516GDM NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X White Bulk LG GSA-4167 x16 Multi DVD-Recorder Bulk מה הכי מתאים מבחינת ביצועים ושקט?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. אני מתלבט בין קנייה של: 1) http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HD501LJ&cart=11758974012389017〈=heb לעומת שניים כאלה ולחברם ב - RAID 0: 2) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=206 או http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2478 השיקולים שלי בקנייה הם: ביצועים, פליטת חום נמוכה, שקט, ואמינות. השימושים שלי הם משחקים ושימושים סטנדרטיים. מה עדיף ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני שוקל לקנות עוד הארד דיסק כי נגמר לי המקום.. עכשיו ההארד דיסק הוא SATA2. אין לי מושג אם הלוח שלי תומך בזה.. יש לי לוח של EpoX 8KDA3J. ובטוח יהיה לי עוד סלוט וכבל להארד דיסק נוסף.?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  7. שלום יש לי שתי כוננים קשיחים במחשב ואני רוצה לחבר אותם בRAID, איך אני עושה את זה ??? יש לי לוח ASUS P5B DELUXE, כוננים WD2500JS & WD2500KS של WD. מערכת הפעלה vista ultimate. בבקשה תעזרו !!! תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  8. יש לי צורב דיוידי NEC 3550A ואני מכניס לו דיסק והוא מראה לי שהוא ריק ושאני מכניס אותו בDVD בבית הוא עובד הורדתי עדכון 1.07 וזה עדיין לא עובד מה אני צריך לעשות? במחשב אחר אם צורב NEC 3520A זה גם עובד

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. שלום אנשים, לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של Western Digital, הדגם המדויק זה WD1600JS. בהתחלה הכל היה סבבה חוץ מרעש חזק יחסית בזמן קריאה/כתיבה אבל בזמן האחרון אני מקבל מלא שגיאות של קריאה/כתיבה ולא מסוגל לשחק במשחק יותר משעה בלי שהמשחק יתן לי איזה error. רציתי לדעת אם זאת בעיה אופיינית להארד דיסק או שאולי זה איזה פאק במערכת הפעלה או משהו כזה... יש איזו דרך שאני יוכל לבדוק את המצב של ההארד דיסק שלי? דרך אגב... הרעש שאני שומע בזמן קריאה/כתיבה מעיד על איזו בעיה בראש קריאה של ההארד דיסק או שזה נורמלי? תודה אנשים!!!

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  10. מתי יגיעו דיסקים של 20 ג'יגה ומעלה לחנויות?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  11. אני כניראה יקנה צורב שתומך בDL וכמה מדיות כי יש לי כמה קבצים שגדולים מ4.5 שאני צריך לצרוב אבל בגלל שהמדיות עולות הרבה רציתי לישאול יש אבדלים במה שצריך להגדיר כדי ליצרוב או שזה אוטומטי יצרוב כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  12. קניתי דיסקים לצריבה של Verbatim מסוג DVD +R המיוצרים בטייואן. צרבתי על אחד מהם קובץ של 4.5 גיגהבייט. הצריבה לקחה בערך 5 וחצי דקות, הרצתי בדיקה לאחר הצריבה, והבדיקה יצאה תקינה. כאשר באתי להעתיק את מה שצרבתי, חזרה להרד-דיסק, זה לקח 57 דקות. האם זה סביר שמהירות הקריאה כ"כ איטית ביחס למהירות הצריבה ?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  13. Started by jacobra,

מחשב מחשב חדש, וקניתי את ההארד דיסק של סמסונג 500GB, 16MB. עכשיו הקטע הוא שחסרים איזה 150 GB. אבל כשאני בודק ב-everest כל ה-500 שם. מישהו יודע מה זה יכול להיות? הנה תמונה מהתוכנה http://img405.imageshack.us/img405/9355/untitledey4.png

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  14. הסתכלתי על הצורבים המופיעים בסטיקי למעלה ולא ראיתי שאנשים מדברים על צורבי סמסונג. האם הם טובים? אפשר לקנות? מומלץ או לא? ובסופו של דבר אפשר להבין.... מה כדאי לקנות? LG או PIONEER?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by aviran_n,

הוא באיזור המחירים של ה200+.. לא יודע אם יש להם כמה דגמים שעונים לתיאור שנתתי, אבל אם כן אז אביא לפה את הדגם שלו מחר. בינתיים, אם יש רק צורב אחד כזה ותבינו על מה אני מדבר, אז הייתי רוצה לדעת איך הוא, מה יתרונותיו וחסרונותיו לעומת הצורבים שנמצאים בת'רד המומלצים. תודה רבה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by leonchik1976,

יש לי 2 דיסקים זהים WD3200KS, אני רוצה לקנות דיסק נוסף, מה עדיף לקחת בשביל RAID, שלישי זהה WD3200KS, או WD3200YS?

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  17. שלום, מעוניין לצרוב דיסק ולהגן עליו משכפול/שעתוק, יש אפשרות? אשמח לקבל לינקים לתוכנות/הסברים איך לבצע... תודה מראש, יוסי.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  18. הזמנתי לפני שבוע WD 250G JD וקיבלתי KS, בתור התחלה זה לא מקובל עלי שיעבדו עלי ולא יודיעו לי אפילו... התקשרתי לחברה והוא אמר "מה אתה רוצה קיבלת יותר טוב" (שלא נדבר על יותר זול, אבל לא משנה), הוא אמר שאני יכול לחבר את ההרד דיסק הזה (SATA2) ללוח שלי שתומך רק בSATA והכל יעבוד כמו שצריך... זה נכון? נמאס לי מהשטויות האלה שכל פעם יש בעיה במשלוח אלי ואני מחכה עוד שנה עד שאני מקבל את מה שאני רוצה אם אני לא טועה KS זה לשרתים לא? אם כן מה ההבדל בין רגיל לשרתים.. כדי לי אם זה עובד טוב פשוט לעבוד עם מה שיש כי כמו שכבר אמרתי אין לי כוח לשטויות האלה..

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. האם כדאי לעדכן קשוחה לפיוניר 111? יש לי תגירסא 1.23 ואכשיו אני רוצה לעדכן ל1.29 מזה יתן לי?והאם זה שווה לעשות את זה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי יש מבצע בנועה על צורב של LITE ON X20 במחיר של 170 שקל. האם כדאי לי לקפוץ על המציאה ולקנות אותו או לחכות לצורבי SATA מהירים? תודה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  21. יש שם בחנות שני סוגים וההורים שלי שואלים איזה יותר כדאי.. אז מה עדיף ה+ או ה- ?

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  22. איך כונן פלאש 8 ג'יגה עולה 400 וHD חיצוני עם כניסת USB עולה אותו מחיר? קניתי כונן פלאש USB ב400 שקל כי זה עוזר לי עם גיבוי וכו' ואח"כ ראיתי שיש HD עם 250 ג'יגה ב500 שקל איך ההבדלים לא כאלה גדולים במחיר? אתם אומרים שכדאי שאני יחזיר את הזכרון פלאש של ה8 ג'יגה יוסיף 100 שקל ויקח את הHD החיצוני 250 ג'יגה שמתחבר בUSB ב500 שקל? או שיש פה איזה קאצ'

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by IdolAdmin,

איזה צורב כדאי לי ואם אני קונה מסקיי פי סי איזה כדאי מהאתר שלהם? שיהיה כפול 18 עם SATA ולא צריך את הקשקוש שעושה ציורים על הדיסק... שיהיה אמין ועובד..

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. Started by Torn,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי כונן קשיח של 250 ג'יגה, והוא עובד בנוסף עם דיסק נוסף של 160 שיש לי. ה250 החליף דיסק ישן של 80 ג'יגה שעדיין נמצא ברשותי. יש לי במחשב רק 2 בקרי SATA (כניסות על הלוח אם, וגם הביוס נראה לי מוגבל בעניין). האם יש דרך לעקוף את העניין כך שבכל זאת אני אוכל להשתמש בדיסק של ה80 ג'יגה? אפילו אם יש מתאם בין IDE לSATA שדרכו אני אוכל לחבר את הכונן, קיים דבר כזה? אם אין אפשרות כזאת, כנראה שהאופציה היחידה שלי היא למכור את הכונן הזה. יש מעוניינים במקרה ולא ימצא לי פיתרון?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  25. אני רוצה לקנות מדיות dvd למטרת צריבה/העתקה של סרטי dvd, ואני מחפש מדיות איכותיות שמעתי דברים טובים על verbatim אך שמעתי גם כי יש יצרניות שונות האם מדיות ה + של הורבטים שבאופיס דיפו טובות?? זה מה שמופיע אצלם באתר: http://www.officedepot.co.il/(252vfje5b4fgsue4wjntht45)/searchHierarchyResults.aspx?searchString=verbatim&searchSelectedDivision=00&divisionID=21&categoryID=2101&subCategoryID=2101009&familyID=&hierarchy=SUBCATEGORY תודה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים