עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שישמש בעיקר לגיבוי, אבל הייתי רוצה שיהיה אפשר לעבוד איתו גם באופן שוטף (למשל לראות סרטים) במקרה הצורך. הדבר שהכי חשוב לי זה אמינות, שלא יקרוס יום אחד עם כל המידע, כמו הרבה סיפורים שנתקלתי בהם... אז למישהו יש המלצות? אגב, אם עדיף בהכרח לקנות דיסק קשיח רגיל ומארז חיצוני בנפרד, אז אני מניח שזה לא ממש משנה לי, אם אין בזה חסרונות ועוד משהו, יש לי לפטופ HP מסדרה פאביליון DV6000, כיצד אני יכול לדעת שהוא אכן תומך בדיסק בגדול של טרה ומעלה לפני שאני קונה? תודה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  2. Started by DIPSET,

אני מתכוון שהוא ישמש בעיקר לגיבוי, להעביר חומר מ 3 הארד דיסקים ישנים שלי, ואולי גם שימוש שוטף לאחסון של סרטים... והוא יתחבר בעיקר ללפטופ כנראה.. יש לי חיבור פיירוויר... לפי מה שאני מבין החברות היחידות שנחשבות בשוק הזה הן WD ו SEAGATE לא? יש דגמים ספציפים שמומלצים? וכמובן שבעיקר חשוב לי אמינות.. שלא חס וחלילה יקרוס יום אחד... אבל גם מחיר פרופורציונלאי בין העלות לתועלת שאני מחפש... אני מניח שתקציב סביר למה שאני מחפש הוא בין 500 ל 900 שקל, לא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by asmy999,

מבקש המלצה לדיסק פנימי 1TB עד 1000 ש"ח , (כמובן אם תמליצו על מוצר איכותי ב 500 ש"ח לא תהיה התנגדות). תודה מראש, אסף

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by amirx19,

צריך דיסק אחד שיחליף מספר דיסקים קטנים יותר. שימושים - אחסון דאטה, ניגון סרטים. יש לי 10 טרה חיצוני שמגבה אותו כך שלנקודה הזו לא צריך לדאוג. מה לקנות ? האם לקנות בארץ או בחו"ל ? זמן אספקה לא דחוף, והתקציב נמוך ככל שאפשר. תודה

5. Started by liiight,

לא צריך מהיר וסופר יקר, אלא רק מהיר יחסית (מיועד למערכת הפעלה, ומשחקים) ולא יקר בשמים. תודה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by elrxx,

אז ככה אני רוצה לקנות דיסק קשיח שישמש לאחסון סרטים ומוזיקה הדבר שהכי חשוב לי הוא שהדיסק יהיה שקט בלי ויברציות מיותרות ובלי רעשים שיעבוד בשקט

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. האם קיים דיסק חיצוני עם יציאת USB ורשת ? (במידה ואין, אז חיבור USB3). המטרה היא להעביר קבצים לדיסק באמצעות הרשת, ולחבר את הדיסק למכשיר באמצעות USB.

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  8. גודל - כמה שמתאפשר תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הי החודש יש לי יום הולדת והחלטתי שאני הולך לפנק את עצמי! ;D אני מחפש דיסק קשיח (עדיפות לחיצוני) של לפחות 1T עשיתי חיפושים בגוגל ומרוב סוגים וחברות התבלבלתי עוד יותר. אני מוכן לשים בסביבות ה - 800 ש"ח עדיפות לחיצוני, כמובן שכמה שיותר קטן שאוכל לנייד אותו מדי פעם. חיבורי usb ו - esata בעיקרון, אני מעדיף לא להתעסק עם הרכבה של מארז חיצוני על דיסק קשיח פנימי, שלא יצוצו כל מיני הפתעות... לא יודע מה יכול להיות וגם אף פעם לא התעסקתי עם זה. מקסימום, אקנה פנימי ומאוחר יותר, אם אחליט אז ארכיב עליו מארז חיצוני. ובכל זאת, עדיפות לחיצוני אמין. אני לא יודע אם יש תוכנות גיבוי בכולם, אבל עדיף שיהיה עם. תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  10. במחירי שוק היום עדיין יקר לקנות טרה ? או שהרבה יותר משתלם כבר מחצי טרה ? ובבקשה המלצה על דגם טוב , שיהיה פנימי רצוי.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  11. יש לי כיום WD MY PASSPORT ULTRA מ 2015, שני טרה. אני מרוצה מהאמינות שזה הכי חשוב כמובן. אבל לפעמים לוקח די הרבה זמן לחפש בו מידע. אני מעוניין לקנות כרגע כונן של כנראה 5 טרה (או 4), עבור גיבויים תקופתיים, פעם בכמה חודשים, וסתם כדי שיהיה לי עוד עותק מהמידע. חשבתי לקנות שוב WD PASSPORT , האם זה מומלץ או שעדיף משהו אחר?

12. היי אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש (הגיע הזמן), הנפח שאני מעוניין הוא 1TB ויש לי 350 ש"ח בלבד, חשבתי על הדיסק הקשיח הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 (תבחרו ירושלים תלפיות) אם יש לכם הצעה נוספת, בחנות אחרת, חשוב שזה יהיה בירושלים. תודה!

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח פנימי חדש, בנוסף לדיסק הקיים (הקיים עליו נמצאת מע' ההפעלה, win 7, הוא סמסונג בנפח 1TB, אם זה משנה). השימוש העיקרי יהיה אחסון וניגון של מדיה (בעיקר סרטים באיכות HD, בהמשך גם תמונות). בנוסף, תוכנות שיתוף קבצים ישמרו מידע ישירות על הדיסק הזה. חשבתי על נפח של 2TB (אני מאמין שזה יספיק לי). אם התוספת קטנה אפשר גם 3TB. התקציב גמיש, אבל אני מעדיף לא להשתולל אם אין סיבה טובה. הדבר החשוב ביותר עבורי הוא האמינות של הכונן (למרות שהבנתי שכל החברות טובות ואין ממש סטטיסטיקה לגבי מי יותר טוב). כרגע ההתלבטות היא בעיקר בין שני כוננים, שעולים בסביבות ה-500 ש"ח: Seagate 2TB Barracuda 7200rpm 64mb sata III Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB S…

• 25 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. לאחר מספר בדיקות שערכתי רוב ההמלצות מצביעות בסיכום הכללי על כונני SSD החדשים של אינטל - Intel's X25-M כשנמתמודד הראוי הבא הוא OCZ's Vertex. כרגע אני עובד עם WD VelociRaptor 74GB ככונן מערכת WD Caviar Green 750 GB. MSI P45 Neo2 Intel Q8400 4GB 1600mhz GTX260 Coolmax 600W Windows 7 Ultimate 32bit המחשב משמש לניהול העסק והמידע עליו מאוד חשוב,ל מרות הגיבויים אני מעדיף להמנע מתקלות פתאומיות היכלות לצוץ בזמן שימוש שותף (הסיקורים מראים על רמת אמינות גבוהה יותר), הסרטונים והבדיקות מראים ש אכן מהירות העבודה והביצועים גבוהה יותר השאלה אם זה בהבדל שמצדיק קניה חדשה של כונן SSD. התקציב לקניה הוא 200$ -+ שהקניה מתבצעת בארה"ב, נפח הכונן הדרוש הוא כ-80GB. האם לקנות את האינטל?, OCZ, או…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by wildog,

אני בונה עכשיו שרת NAS חדש 24/7. רציתי לשאול, על איזה כוננים אתם ממליצים? אני חושב על הWD Red, שלוש או ארבעה טרה. שלוש/ארבע דיסקים כאלו להתחלה. לאחר שנה שנתיים אולי ארחיב בדיסקים נוספים. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by scheinerman,

שלום, כרגע יש לי הארד דיסק של טרה ואני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של לפחות טרה. לוח האם שלי הוא: GA-P55-USB3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3440#ov אני רוצה הארד דיסק פנימי לא צריך SSD. למישהו יש המלצות? תודה

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by rank1986,

קניתי מחשב חדש לפני כשבוע והיה לי כונן קשיח בנפרד wd 500 gb sata 3 הכונן ממש מרעיש ולא מהיר הכי חשוב לי בדיסק שאני רוצה לקנות זה שיהיה מהיר ומאוד שקט נפח עד 1 טרה יש לי לוח אם תומך SATA 3 אבקש את המלצתכם

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  18. Started by oi,

שלום מבקש את עזרתכם אני רוצה לקנות דיסק חיצוני בסביבות ה 500 גי'גה 500 שח אבל לא ממש מבין בזה. השימושים העיקריים הם שמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים וכמובן גיבוי ואולי גם הפעלה של תוכנות שישבו עליו. למה חיצוני? כי אני משתמש הרבה בלפטופ של העבודה שגם אין בו הרבה מקום וגם אני לא רוצה לשמור עליו דברים פרטיים. בכל מקרה זה אמור לשמש אותי גם למחשב האישי. כרגע מדובר על T-43 והמחשב הפרטי הוא פנטיום 4 אך סביר להניח שאשדרג את המחשב בעתיד הקרוב. מעדיף ללא חיבור חשמל בגלל נוחות אבל לא יודע מה המשמעות מבחינת ביצועים. אשמח לקבל המלצות על מה יכול להתאים לי. תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  19. הדיסק ישמש בעיקר לגיבוי תקופתי ולכן הניידות קצת פחות חשובה לי. מה שחשוב הוא אמינות, שלא יאבד כל המידע פתאום. ראיתי שאחד הדגמים הנפוצים הוא ה WD ULTRA - WDBMWV0020BBK שמגיע עם אחריות 3 שנים, אבל גם ככה מכיוון שיהיה לי מידע רגיש על הדיסק אני לא ארצה לשלוח אותו בחזרה, והאחריות לא כוללת שחזור ממילא. בנוסף ראיתי שיש דיסק קצת יותר כבד WD 2TB My Book ESN WDBFJK0020HBK, עם אחריות של שנתיים, והוא פחות נייד, ודורש מקור חשמל עצמאי (שאני לא יודע בהקשר של אמינות אם זה אולי דווקא עדיף). מה אתם אומרים? האם יש עוד דגמים רלוונטיים מומלצים? תודה!

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  20. הארדיסק רגיל ולא SSD במחיר הנמוך ביותר והמומלץ ביותר בנפח 2TB תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 300 שקל + - בין חצי טרה לטרה זיכרון. תסתכלו במפרט שלי בצד ימין , יש שם את ההארדיסק הנוכחי שלי, צריך שתיהיה התאמה ביניהם לא ? ואני מתלבט אם ללכת על פנימי או חיצוני, מה אתם אומרים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by x-pert,

אהלן, יש לי הרדיסק אחד ישן, ואחד ישן מאוד. הישן מאוד הוא של 70 ג'יגה, ולדעתי הוא עוד בטכנולוגיית IDE (אם אני לא טועה, אני לא יודע בדיוק מה זה אומר), הוא לפני איזה 4 שנים. הישן הוא של 150 ג'יגה והוא מלפני שנתיים בערך, מתי שקניתי את המחשב הזה. אולי קצת לפני. ההרדיסק הזה לדעתי כבר בטכנולוגיית Raid2 אבל אני ממש לא סגור על זה. ניסיתי לבדוק דרך תוכנת everest או דרך המנהל התקנים אבל לא ממש מצאתי שם את המילה raid. חסר לי מקום ואני רוצה לקנות הרדיסק חדש, אז כמה שאלות: 1. יש לי מקום פיזית לחבר עוד הרדיסק במארז? 2. מה ההבדל בין הרדיסק עם 32 מגה בייט בפר לעומת 16? 3. הרדיסק של איזו חברה מומלץ לרכוש? סיגייט? ווסטרן דיגיטל? סמסונג? 4. איזו טכנולוגיה של הרדיסק אני צריך לקנות? Raid 2 ? ת…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם. אני מחפש זכרון נייד 8-16GB מחיר עד 250שח. חשבו לי שיהיה עמיד, אני רוצה לחבר אותו לצרור מפתחות. זתומרת עמיד לזעזועים, מכות, נפילות, שריטות וכו.. תודה רבה. אין בעיה להזמין מאיביי אם יוצא יותר משתלם (ככה שזה לא חייב להימכר בארץ)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. לפי מה שהבנתי הדגם : Western Digital My Book Home טיפה יותר יקר מהרגיל כי יש לו 3 סוגי חיבור, זה ההבדל היחיד? אז ההתלבטות בין: Western Digital My Book Home 500GB Maxtor OneTouch 4 500GB יש הבדל של 200+- במחיר לטובת ה WD המחיר לא חשוב לי כי זה לגיבויים. כל המלצה ממי שמבין תתקבל בברכה, תודה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  25. אני רוכש מחשב חדש עם כונן קשיח segate 500G. מערכת ההפעלה תהיה XP PRO. הייתי מעוניין לבודד את מערכת ההפעלה מקבצי המידע. כמה מקום צריך להשאיר למערכת הפעלה ועוד תוכניות בסיסיות נוספות ? האם יש המלצות לחלוקה "חכמה" של המחיצות? למרות שהחלוקה היא מאד תלוית משתמש הייתי מבקש לקבל המלצות לאיסטרטגיות אפשריות. אם יש איזב לינק מעניין בנושא - אשמח לקבלו.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים