עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by md22,

יש לי כרטיס זיכרון SD של SANDISK בנפח 2 גיגה. צילמתי תמונות במצלמה שלי אחי ניסה להעביר את התמונות למחשב שלו עם מצלמה אחרת והופיעה הודעה שהכרטיס לא מפורמט אז הוא לחץ על ביטול. כשניסתי להעתיק את התמונות עם המצלמה שלי התמונות לא קיימות בכרטיס הזכרון. כנראה שהפעולה שאחי ביצע מחקו את הכרטיס. האם יש דרך לשחזר את התמונות מהכרטיס? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  2. אהלן, לפני מספר ימים התקנתי וינדווס XP עם SP2 מובנה ושמתי לב שאחרי ההתקנה אני לא יכול לראות את הנגן שלי\ כל התקן איכסון USB אחר דרך המחשב שלי. בהסרת חומרה באופן בטוח אני יכול לראות את ההתקן אם זה נגן או כונן אבל לסייר בתוכו ולהכניס אליו קבצים אני לא יכול. מה יכולה להיות הבעיה? אגב ניסיתי להחליף סלוטים של USB ולהתקין מחדש את הדרייברים של הכונן הנייד וגם את הדרייבר של הUSB עצמו שנמצא על הלוח אם.

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by מנחם ק,

אני עומד לקנות לוח חדש למחשב שיעבוד מסביב לשעון, כולל פעילות רציפה של ההרדיסקים. הלוחות החדשים תומכים בעיקרם כמובן בSATA, אך מנגד שמעתי שלHD של SATA יש בעיות חימום קשות, ועוד האם מישהו יכול להכחיש\לאשר להציע פיתרון? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  4. האים צפוי לנו מעבר מהר יותר מאשר ציפינו ? http://www.dailytech.com/Sony+Releases+Report+on+Bluray+vs+HD+DVD/article6841.htm

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by eyaffe,

מה עדיף מבחינת ביצועים מהירים 3 קשיחים של 250 או אחד גדול של 500 ?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  6. שלום ! אני רוצה להעביר הארד דיסק ממחשב למחשב .. עכשיו שמעתי שצריך לפרמט שמעבירים הארד דיסק ... ללוח אם חדש .. אז מה אני יכול לעשות בלי לפרמט ? יש קבצים או משהו ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. Started by גולדי,

קראתי את השאלות הנפוצות, קראתי את הסקירות והבנתי שבאופן כללי כל הכוננים עושים הכל, כאשר הבדלים, כשישנם, הם זניחים וניסבלים. מצאתי שלושה כוננים, מעוניין לירכוש אחד, רוצה לדעת את דעתכם: LH-2B1S http://www.liteonit.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=214&Itemid=215&limit=1&limitstart=1 DVR-110BK http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=256&catid=7&subcatid=29 BDR-101A http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069963_304355370_tab=B,00.html מה הכי טוב מתוך השלושה לעיל? כמו כן אני מבין שפורמט הDVD-ROM פשוט נעלם! ככל הידוע לי מדובר בפורמט שמאפשר 100,000 שיכתובים. מה קרה לו? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by lazy-bones,

שלום, אני רוצה לקנות הרדיסק עם טכנולוגית SATA2 אבל הלוח אם שלי תומך SATA1 הם יוכלו לעבוד ביחד??

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. שלום. כמו בכותרת, אני מחפש את הדיסקים הטובים ביותר לגיבויים של משחקי Playstation 2... ה- PS2 שלי הוא מהיחסית ישנים יותר, המודל העבה. יש בו Crystal Chip והעינית כבר די חלשה. כל משחק אני מגבה על המהירות הנמוכה ביותר כמובן. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  10. תודה לכל עונה.

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  11. כשאני מנסה להכניס לדיסק את החלק של הISO בגודל 2.4GB הוא רושם לי שהוא יכול להכניס לדיסק קובץ ISO עד גודל של 2GB ולכן הוא לא יכול להכניס את זה.. ניסיתי לצרוב את זה בNERO וזה מה שזה רשם.. איך אני יוכל אז לצרוב קובץ כזה? אולי לנסות תוכנה אחרת? או שזה משהו בהגדרות?

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  12. בבקשה: Samsung MightyDrive 2.0GB די ממוצע. SiSoftware Sandra Benchmark Results Combined Index : 1513 operation(s)/min Endurance Factor : 20.5 512B Files Test : 1690 operation(s)/min 32kB Files Test : 1671 operation(s)/min 256kB Files Test : 1364 operation(s)/min 2MB Files Test : 382 operation(s)/min 64MB Files Test : 22 operation(s)/min Results Interpretation : Higher index values are better. Performance Test Status Run ID : XP_RAUL on יוםחמישי 07 ספטמבר 2006 at 12:21:02 Processor Affinity : No System Timer : 3.6MHz 512B Files Test Read Performance : 21661 operation(s)/min (11553 kB/sec, 77x) Write Performance : 682 operation(s)/min (364 kB/sec, 2x) Delete Performance : 8…

• 28 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. התקציב הוא בסביבות 1800 ש"ח ורצוי גם עם חיבור usb וגם firewire תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. Started by SensatioN,

אם אני צורב נגיד CD-R במהירות 40 אז המחשב/DVD יקרא את זה יותר מהר מצריבה במהירות 10 ? כי העברתי למחשב השני שלי דברים עם CD-RW שהמהירות המקסימלית שלו היא 10 ולקח לי מלא זמן לעומת CD-R של 40.. :itschy:

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. Started by BarVaZ,

יש לי 80 ג'יגה במחשב ועם כל ההורדות שלי זה לא מספיק. אני חייב עוד מקום לכן אני רוצה דיסק קשיח 450שקל כמובן שsata 2 7200 rpm החברה לא חשובה למרות שאני יודע שwestrn digetal מאוד טובים מינימום 250 ג'גיה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  16. במה הצורבי DVD של לייט און יותר טובים מהקודמים? אל תגידו לי להריץ סריקה כי מהסריקה לא מצאתי כלום

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  17. אני רוצה להשתמש במחשב לעריכת וידאו שאני מצלם במצלמת Mini DV ברשותי, ובשביל זה אני מתכוון לקנות הארד דיסק חדש בנפח של 160-250 גיגה. אני לא בטוח אם אני צריך לקנות הארד דיסק עם ממשק ATA100, או לוותר על כל העסק. למה? המחשב נרכש לפני כחמש שנים, וזה המפרט: P4 1700 768 MB RAM DDR (מאמין שהזכרון לא כל-כך רלוונטי לעניין...) לוח אם תוצרת אינטל מדגם "בילינגס" מן הסתם, אני יודע שההארד דיסק הנוכחי שלי מתחבר עם כבל IDE, אבל האם כוננים עם ממשק ATA 100 זה מה שאני מחפש? כמו כן, אני מתכוון לרכוש הארד דיסק תוצרת WD, פשוט כי זכור לי שיש להם שם טוב. האם כיום יש יצרנים יותר מומלצים מבחינת איכות המוצרים, אחריות ומחיר?

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by alon83438,

שלום! אני משתמש בDISK ON KEY לשם גיבוי. בהגדרות של תוכנת הגיבוי צריך לבחור את הכונן אליו יעשה הגיבוי. בפעם הראשונה שעשיתי גיבוי עם הדיסק און קי, הוא קיבל את האות :F . וכך הגדרתי את תוכנת הגיבוי והכל עבד מעולה. מאז, בכל פעם שאני מכניס את הדיסק און קי, הוא מקבל אות אחרת, נאמר :K או :L, אך תוכנת הגיבוי עדיין מנסה לגבות על כונן :F שכמובן שאינו קיים. יש דרך בה אני יכול "לכפות" על הדיסק און קי אות מסוימת, כך שהוא לא יחליף אותיות כל פעם מחדש? תודה רבה וחג שמח!

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by arkadur,

אני במהלך תכנון מחשב HTPC קטן (לוח MINI ITX), מכיוון שאני רוצה לחסוך במקום יקר אני רוצה להתקין בו דיסק קשיח של מחשב נייד (שמחיריהם היום די זולים יחסית..) על הלוח יש לי ממשק IDE רגיל (44 פין), וממשק IDE 40 פין- שמן הסתם מתאים לדיסקים כאלו השאלה שלי היא כזאת, היכן ניתן להשיג כבלים עבור דיסקים כאלו? או לחילופין, דיסק קשיח קטן בחיבור SATA יכול (ואף עדיף מבחינתי) לבוא בחשבון השאלה שלי היא כזאת, איך הכונן מקבל את המתח הדרוש להפעלתו? (חיבור ישיר מהספק?) ומה דעתכם על CD דקיק של מחשב נייד (ואילו מתאמים דרושים לי) ועל דיסקים 1.8"..

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by iem,

ברצוני להוסיף כונן HD למחשב שלי. מצ"ב בקובץ תמונה המפרט של הלוח והזיכרונות. האם ניתן להוסיף בנוסף! עוד HD, ואם כן מהו הנפח המקסימלי בו יכיר הלוח בכל הנפח ומאיזה סוג ? וגם עד איזה זיכרון חוצץ? תודה אנשים !

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  21. אהלן חבר'ה, אני חושב אולי להוסיף דיסק קשיח שני למחשב, הלוח אם שלי תומך ב-RAID 0/1, כדי ששני הדיסקים הקשיחים יפעלו במערך הזה הם צריכים להיות מיוחדים מבחינת תמיכה ברייד או פשוט דיסקים קשיחים רגילים? תודה

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  22. צריך המלצה לכונן קשיח בעל נפח 250 ג'יגה sata 2 לא יקרים תביאו לי את הכי זולים שיש

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by rotem20,

אני מחפש לקנות מארז חיצוני להארד דיסק שברשותי רציתי לדעת מה הגודל שאני צאיך לחפש ראיתי שיש 2.5 3.5 5.25 ו1.8 ברשותי כונן רגיל של WD 80GB לא לאפטופ PC רגיל רציתי לדעת מה הגודל...? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  24. הבנתי שהוא תומך עד 2GB המחשב הנ"ל, אך יש שמועות שהוא קורא גם כרטיסים של 4GB. איזה חברה מומלצת? האם הוא יקרא כרטיס של 4GB? אשמח להמלצה לכרטיס איכותי\חברה כלשהי. תודה.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  25. ישנה אפשרות כלשהי לבדוק אם ה NCQ פועל?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים