אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
מדיות הכוונה לדיסקים צרובים... מה השיטה שתשמור עליהם לאורך זמן רב.. דיסקים שישבו אצלי קיבלו מן תופעה של , כמו פטריה כזאת - וכל המידע הלך.. יש איזה שיטה להגן עליהם..? משהו סגור הרמטית אולי..? בראל.
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הציעו לי לקנות אחד מהשניים מה עדיף לי מה ההבדלים ומי יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
נכון שיש אותו באיזה 2 חנויות בגרסאת הרייטל. אבל מתי הוא מגיע לרוב החנויות הגדולות בגרסא עם כול הפנלים והכול?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב מותו בטרם עת של הHD שלי אני נאלץ לקנות חדש. הHD אמור להיות לשנתיים כי אז אני מתעד להחליף למחשב חדש. הHD הקודם היה בנפח Seagate ST380013AS 80. הHD שאני מחפש כרגע צריך להיות בנפח דומה (80), אני לא אוגר מוסיקהת סרטים ומשחקים אז אין לי בעיות נפח. תקציב עד 250 שקל. אני לא יודע איזה עוד פרטים דרושים אבל: פנטיום 4 2.4 לוח אם של Asrock - P4i65G זיכרון 768 תודה!
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רואה כל הזמן המלצות על HD של 250GB של WD או SEAGATE. רציתי לשאול אם ל-HD של ה 320GB אותם ביצועים? האם הם ממולצים באותה מידה? (הפרש מחירים כ 150 ש"ח)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה שיש לי שתי מחיצות באותו כונן קשיח לוקח הרבה זמן להעביר בניהם? אחרי הכול זה אותו הדיסק?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מאייבורי מחשב חדש שיש לו (שנטען שיש לו )250 GB ובהתקנה של WINDOS ליפני הפירמוט הוא מראה שיש במחיצה רק 131 GB בדקתי ומצויין על הדיסק גם 250 GB וגם בביוס כתוב 250 מדוע בהתקנה של וינדוס הוא מראה שיש רק 131???!!! אולי יש משהו בביוס שצריך לשנות שיראה את כל הכונן?? אולי עבדו עלי?(בביוס כתוב 250 אז זה לא נראה האופציה) תודה על התשובות מראש
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
רכשתי את הצורב הזה ושמתי לב שיש הבדל משמעותי בין מהירות הצריבה שרשומה (ב NERO ) לבין המהירות בפועל. לוקח לצורב דיי הרבה זמן לצרוב כל מדיה גם אם אני שם על מהירות X16 , נסיתי כמה סוגי מדיות והתופעה פשוט קורת בכולם,נסיתי להתקין גם כמה גרסאות שונות של NERO וגם תוכנות צריבה אחרות והצורב פשוט זוחל בצריבה. מדובר בצריבה של DATA רגילה. רציתי לדעת אם יש פתרון לבעיה המתסכלת הזאת?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ברשותי סרטי משפחה שהוקלטו כ DVD, וברצוני להעבירם למחשב, הכיצד? =] תודה!
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
פעם היה לי 2 דיסקים מסוג IDE , חיברתי אותם עם כבל IDE אחד מפוצל , אחד היה SLAVE ואחד MASTER עכשיו הזמנתי עוד דיסק מסוג SATA2 אני רוצה שהוא יהיה MASTER ומחובר לאחד הדיסקים הישנים. בדרך כלל מחברים 2 דיסקים עם כבל אחד עם רוצים שאחד יהיה מאסטר, או שלא חייבים וזה עניין רק של נוחות? האם אני יצטרך לחבר את הדיסקים בצורה שונה? או שהכל נעשה ללא שינוי, מעבירים את הג'מפר למצב נכון וזהו?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD עם לוח אם של MSI. מותקן אצלי כונן קשיח של WD 80 GB SATA. רכשתי כונן נוסף של 160 GB ושאלתי היא כזו: הבנתי שכדי להתקינו אני אנתק את הכונן הקיים(שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וכל הקבצים האחרים), אחבר את החדש, אתקין עליו את מערכת ההפעלה ולאחר מכן אחבר את הקודם(של ה 80 GB). קודם כל האם עלי בזמן ההתקנה של החדש להתקין דרייבר דרך הפלופי(פרוצדורה שלא עשיתי מידי פעם שפירמטתי), ושאלה שנייה האם לא תהיה התנגשות נתונים בין הקיים לחדש? כמו כן יש לי שני צורבים, כונן פלופי ואת הקשיח הראשון. האם אני צריך לנתק אחד מהם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
Two hard drives in RAID array ? one bigger and faster hard drive ? what's the best to buy in order to achieve 160GB total storage and the fastest ...
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכול חברי פורום HW Zone =) Born2kill חבר שלי מהכיתה הראה לי את הפורום ויעץ לי להיתיעץ בכם =) אז ככה זו הבעיה שלי: קיבלתי מצלמה חדשה Pc web camera החברה ממש לא ידועה לי אבל חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי עליה פרטים... ישנה בעיה קטנה והיא שהדיסק שבא עים המצלמה (הדרייבר-דיסק קטן-לא מרובע) רושם לי את הבעיה הבאה. דגם המצלמה הוא :IPN-CM903 לא ידוע מהיא החברה של המצלמה אבל חיפשו מהיר בגולל יציג את הכול אודותיה אני סבור שהבעיה היא בפורמט של הדיסק שהכונן לא תומך בו. תודות רבות לעוזרים לי אשמח מאוד לקבל את הפיתרון לבעייה בהקדם ! יש לי פורמט של הדיסק הקשיח FAT32 יום טוב =) נ.ב אני צריך גם דרייבר להורדה של מצלמה ישנה של חברת IBM מיסוג 33L4889 אני צריך שהדרייבר מעודכן ש להמצלמה יהי…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חזרתי לי משמירת יום העצמאות ולא מספיק זה היה נורא גם ככה, גם כנראה נקעתי את הרגל וכמעט איבדתי את החוגר.. ובנוסף לכל הצרות כשהגעתי הביתה.. גיליתי שהמחשב לא מסכים לעלות.. הוא רצה לעשות Boot כל הזמן בלי סיבה.. עד שהכנסתי דיסק של ווינדוז ואז הוא שאל מה אני רוצה לעשות, להתקין מחדש לעשות ריפייר או לצאת, אז עשיתי ריפייר, ואז הוא רשם שאין כונן קשיח.. האם זה אומר שההרד דיסק שלי, שבק חיים ? :'( כשהוא מחובר הוא כן עובד, מרגישים שהוא עובד, אבל המחשב לא מצליח לזהות אותו.. וניסיתי להחליף כבל Sata וזה לא עזר..
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום אנשים! הזמנתי את הספק הבא http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=58 ואת הדיסק הקשיח הבא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1807 דיסק קשיח הוא מסוג SATA2 ובספק נראה לי שאין SATA2 אלא רק SATA. האם דיסק קשיח יתאים לספק או שיש צורך להחליף אותו? אם הוא לא מתאים, האם יש קבל שהופך SATA לSATA2 וכמה הוא עולה? רוסלן.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן לכולם, עד עכשיו היו לי שני דיסקים של 80 ו20 ג'יגה. קניתי WD 250 ג'יגה SATA וחיברתי אותו ביחד עם ה80 ג'יגה. המחשב לא זז, הכל איטי וממש אי אשפר לעבוד ככה. כאשר אני מנתק את הישן, ה80 ג'יגה , הכל עובד כרגיל. השאלה: האם אפשר לעבוד עם שני הכוננים האלה? אחד SATA והשני לא. דרך אגב, לא מורגש שום שינוי עם SATA... תקין?
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין הדגמים הבאים : http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?cat=23&pid=808 http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=376&cat=23 http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=235&cat=32 על אחד רשום יצרן מיצובישי אבל אין מדיה קוד, על אחד מהם רשום TY שזה גם הכי יקר , ועל אחד אחר רשום MCC שזה לא אומר הרבה (לא מדיה קוד מלא) לפי מה קונים? (שימו לב שה TY עולה משמעותית יותר יקר)
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
האם החיבור ESATA משמש רק להרדיסק חיצוני או שיש לו עןד שימושים? אם אני קונה לוח אם שלא תומך בESATA אפשר לקנות כרטיס מתאם? תודה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש והייתי מעוניין לדעת אם ניתן להעביר HD מהמחשב הנוכחי אל המחשב החדש כולל כל החומר שעליו כרגע. ה HD עליו אני מדבר הוא בגודל 200GB והוא משמש "כמחסן" בלבד, לא מותקן עליו שום דבר אלא הוא רק מאחסן תמונות, סרטים, משחקים (שלא הותקנו עדיין) וכו.. האם אני צריך לעשות משהו מיוחד בהעברתו לחדש או פשוט לתת למערכת לזהות אותו לבד או משהו בסגנון ? כמו כן כרגע אני עובד עם XP והתכנון הוא לרכוש את המחשב החדש עם VISTA, אם זה משנה משהו.. תודה רבה מראש על התגובות, חג שמח לכולם.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש ולא מצאתי כלום וגם בסטיקי לא מצאתי..
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום...רציתי לדעת משהו.... אם למשל אני ייקח שני כונני רפטור של WD יחבר אותם ברייד (לא זה שמבצע גיבוי...נראה לי 1...או 0 ) ולוקח דיסק סקאזי עם בקר סקאזי טוב.... מה יציג ביצועים טובים יותר....
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
Samsung Spinpoint T HD400LJ Western Digital SE16 WD5000KS כשהשני עדיף ב-SEEK והראשון עדיף מעט ב-IDLE http://www.silentpcreview.com/article29-page2.html
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאני צריך לפרמט את המחשב, אני רוצה לשמור תיקיה שמשקלה 40 ג'יגה... לכן החלטתי לפצל את כונן C שלי לשני חלקים, את החלק שאני רוצה להכניס לכונן אחר, את החלק השני אני יפרמט... אבל, איך מפצלים ? :s05: תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
yet another story of a fucked up NEC. I know it used to burn RWs, it did before, now whenever I try to burn RWs (DVD-RW) it says invalid command could not perform start disc at once. note that it work perfectly with CD-Rs and DVD-Rs media type: verbatim any ideas? I'm thinking about trying a different firmware but I don't know which... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת BOOTVIS >> לשיפור מהירות העליה של המחשב (קיבלתי אגב הרבה המלצות עליה) מה שמוזר הוא שהתוכנה כותבת לי שה disk write caching מבוטל אצלי....למרות שבפועל בדקתי ביסודיות וראיתי שהוא לא מבוטל > כלומר ה disk write caching הוא בENABLE אצלי ... ראיתי בפורומים בחו"ל >>> שהתופעה ידועה >>> אבל לא מצאתי פיתרון עדיין http://search.fileratings.com/cache.jsp?idx=0&id=596136 1. איך יודעים אם הcaching עובד אצלי בפועל או לא? 2. יש כאלה שסוברים שלמרות שהcaching אמור לעזור למהירות העבודה >> כדאי לפעמים לבטל אותו >> כי הוא מכניס הרבה מאוד זבל של מידע משובש ובאגים ( כתוצאה מאיתחולים לא תקינים או הפסקות לא נכונות של תוכנות) -…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-