אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שהרבה אנשים ממליצים לקנות ssd מאמזון בגלל שבארץ הם מאוד יקרים,וכמה בערך זה יעלה samsung 850 evo 250gb כולל משלוח לארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מאיפה אפשר לקנות? ואיך יודעעים איזה דגם מתאים למחשב? אם יש מספר חנויות תגידו את כולם שאני ימצא מה שיותר קרוב תודה או שאתם יכולים להגיד לי איך מפרמטים מחשב עם cdrom חיצוני בחיבר usb תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המאמר התפרסם ב18 למרץ. הוא מעניין מאוד ומכיל מידע שימושי רב לגבי היכולות הנוכחיות של כונני SSD לטוב ולרע. http://anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3531&p=2 באופן אישי נדהמתי לגלות שכותב המאמר מקיים קשר עם בכירים בOCZ ורמת הרצינות שבה הם לוקחים את דעותיו. בזמן האחרון ראיתי מספר רעיונות עיתונאיים עם בכירים בחברות הגדולות ביותר בשוק החומרה, ואני מתרשם שהם תופסים את אתרי הביקורות ברשת כגורם המכריע בעת הגעת הלקוח לבחור מוצר.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-reliability-failure-rate,2923.html ממליץ לכם לעבור, עמוד 3 פשוט מדהים מבחינת נתונים.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני כרגע שוקד על כתיבת מאמר קצר בנושא NAS הייתי רוצה לדעת אם יש נקודות מסוימות שאתם רוצים שאני אגע בהם במאמר **מנהלים, זה ת'ראד כפול. את הנושא ברשתות אפשר למחוק **
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום קוראים אבי בטח כולכם תוהים ממה לעזעזל עשוי הדבר הזה שנקרא דיסק קשיח כולכם לוקחים אותו כמובן מאלוו אבל בואו נראה ממה הדבר הזה שנקרא דיסק קשיח נקרא לוקחים דיסק מאלומיניום או מזכוכית מצפים אותו בחומר מגנטי (יסודות: מגנטית וכד') ושמים מתחת לדיסק פלסטיק פשוט מאוד לכל אלו ששאלו את עצמם ממה הוא עשוי לדיסק יש גם זרועש עשויה ממחט נחושת או סתם מחט מתכת בגודל של כמה מילימטרים המרחק שלה בין הדיסק למחט הוא מילימטר או פחות פשוט שלא נוגעת בדיסק אלה רק זזה מעל הדיסק המחט שולחת אותות חשמליים שמתמגנטים לדיסק והיא קוראת אותות ע"י כך שהיא מקבלת את האותות על הדיסק והזרם שעובר במחט מגדיל את הזרם החלש הזה מדובר על זרמים חלשים ביותר מתחת ל-1 אמפר ומטה הדיסק עצמו מסתובב במהירויות שלא יהמנו …
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מהי טכנולוגיית S.M.A.R.T. ? המשמעות של ראשי התיבות S.M.A.R.T. היא Self-Monitoring, Analysis, and Reporting Technology. כבר מזה ניתן להבין במה מדובר - טכנולוגית ניטור, ניתוח ודיווח. טכנולוגיה זו נמצאת בכל הכוננים הקשיחים המודרניים והיא נועדה לזהות ולדווח על מדדים לאמינות הכונן הקשיח במטרה לצפות מראש כשלים, מעין "מערכת אזהרה מוקדמת". מה שהיא עושה פשוט מאוד, היא קולטת אינפורמציה בכל מיני שלבים, מנתחת אותה כפי שהיא הוגדרה לעשות ומדווחת לנו המשתמשים את הממצאים. הבקר המובנה שבכונן הקשיח קולט ממספר חיישנים את ההתנהגות של הכונן (כל חיישן מתעד אינפורמציה שונה), ובעזרתם הוא מחליט האם ישנה בעיה או שלא, ובעזרת תוכנה מתאימה ניתן לגלות את הממצאים הללו. העיקרון שמאחורי SMART ובעצם הרעיו…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
מאמר מתורגם שנלקח מ - Chief Magazine לאחרונה ה - Perpendicular recording הוא הכוכב העולה בעולם הדיסקים. קצת הסברים, מתוך מאמר של יאן מטיס בקומפיוטר-וורלד, להלן. הצריבה הניצבת מסוגלת להגדיל את קיבולתם של מצעים מגנטיים עד פי 10. כלומר, מיקרו-דיסקים בהם השתמשו לאחסון 3,000 שירים יכולים לספק מקום לכ-30,000. במונחים טכניים יותר, יהיה אפשר לאחסן כ-230GB לאינץ' מרובע, או עד 20GB במיקרו-דיסק של 1 אינץ'. זהו סוג ההתקדמות על פי חוק מור שיצרני דיסקים פחדו שלא יהיה בר ביצוע. מאז הופעת הדיסקים הקשיחים ב-1956 (עם ה-RAMAC של IBM) ועד היום, קיבולת הדיסקים גדלה בחזקות. הקיבולות כמעט הוכפלו מדי שנה למשך העשור הראשון אחרי RAMAC, והאיטו את קצב הגדילה למשך כ-20 שנה. הקצב הואץ חזרה בשנות …
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הבקר החדש של היצרנית האמריקאית מתיימר להביא את זכרונות ה-NVMe אל המיינסטרים - יחד עם הביצועים המשודרגים מהם כולנו נוכל להנות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%95%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%91%d7%a7%d7%a8-ssd-%d7%a2%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%91/
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק ישן (בן 6 שנים) - אני מעוניין לקנות לו מארז וחברו למחשב חדש ככונן חיצוני. האם אני יכול לקנות לו מארז של 2.5 או שאני חייב 3.5? תודה! ארז
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אחרי קריאת הפרוייקט שכתוב פה שני תרדים למטה ומחקר קטן באוניברסיטת גוגל... החלטת לשנות כיוון ברכישה שלי אני מחפש מארזים לדיסקים קשיחים רצוי עם מעגן שאפשר להכניס אותם לתוכו שיושב בתוך המחשב כמו מגירה נשלפת. ידוע לי שיש את סלברסטון שתומך ב eSATA שיש לו מפרץ עגינה ואשמח לדעת על עוד אפשרויות.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בעקבות חוסר המבחר של מארזיים לקשיחים בארץ, חשבתי ללכת על הנ"ל: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12636 איך הוא? חברה טובה? יציב\עמיד?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מארז 3.5 אינטש חיצוני כדי לשים הרדיסק של 150-200 גיגה ולהעביר מידע בין המחשבים שלי (המחשבים לא נמצאים בקרבה גאוגרפית - כך שאי אפשר לחבר אותם ישירות). ההעברה היא משהו כמו 40-50 ג'יגה (לשני הכיוונים - פעם מפה ופעם מפה) בערך פעם בשבועיים כך שצריבה של דיוידיים זה לא ממש אופציה. השאלות שלי הן כאלה (ואם יש משהו כזה, אני אשמח - לא מצאתי שום דבר רלוונטי בחיפוש): 1. איזה דגמים עדיפים? מה ההבדלים בין הדגמים? יש כאלה שעולים 200 שקל ויש כאלה ב400. 2. הבנתי שהסיפור הזה מתחמם דיי מהר - מה החשיבות של מאווררים בכזה מארז (בתוך המארז של המחשב שלי, יש איזה 8 מאווררים עכשיו, כך שאני מודע לבעיות של טמפרטורה בתוך המארז הרגיל). 3. האם אפשר אחרי שמורידים לשם מידע להשתמש בו כ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי כאן שהוא יכול לשמש גם לכונן קשיח וגם לצורב ל-DVD, אבל בחנות אמרו לי שזה לא יתכן בגלל הבדלי הגודל האם יש סוג מסוים שבו זה מתקיים? אני מחפש חנות שבה יש שנתיים אחריות לצורב NEC D, יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
-
מחפש לקנות מארז NAS שיתאים לכונן קשיח IDE. חובה תמיכה ב NFS & NTFS. אני זקוק למוצר אשר נמכר ללא כונן קשיח. אין לי בעיה לקנות מוצר אשר לא נמכר בארץ. התקציב - עד 700 ש"ח. יש המלצות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי פה אשכול, לגבי זה. עכשיו הצעתם לי על הדבר הזה : http://www.agestar.com/english/products/s2b3a.asp דיברתי עם SKYPC ואין להם את המוצר הזה. גולדטופ כנראה גם לא מחזיקים את המוצר יותר, אני אדע בערב. *** סגרתי עם הנציג של SKYPC את ההזמנה כבר. ואחרי כמה שעות הוא מתקשר אליי ואומר לו שאין לו את המוצר וזה שהוא באתר שלהם זאת טעות!. ואני כבר הזמנתי 2 כוננים של טרה למערך. יש מארזים אחרים כאלה ? אולי אפשר להזמין אותו מחו"ל ? אולי פתרון אחר ? אשמח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי PSP, והמכשיר הארור סובל מבעיה רצינית של סניליות (כלומר, חוסר זיכרון). אני רוצה לפצות על כך ע"י חיבורו לכונן ה-2.5" החיצוני שלי, אבל בשביל זה אני צריך מארז של USB On The Go (מארז שאמור לאפשר העברת קבצים בין הכונן למכשיר USB אחר ללא צורך במחשב) ולא הצלחתי למצוא אחד בארץ (חוץ מאחד שמגיע כבר עם דיסק קשיח שאני לא צריך). איפה אפשר להשיג גאדג'ט כזה?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי יש מארז דיסק קשיח 3.5 אינצ' (לא 2.5 אינצ') שמקבל את הכוח שלו מחיבור ה USB בלבד ? ללא צורך בחיבור לחשמל ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי NAS של QNAP שאני משתמש בו גם להורדות טורנטים. כיום ההורדות יושבות על הRAID של הNAS ואני מעוניין לחבר דיסק קשיח חיצוני ושירדו אליו. לא חשובה לי היכולת לגבות את ההורדות האלה כך שאין לי צורך שישבו על הRAID. העניין הוא שיש לי לא מעט דיסקים בבית בגדלים שונים (כולם 3.5 אינטש) ואני מחפש מארז שיידע לחבר ביניהם לSTORAGE אחד. האם קיים כזה דבר? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח בנפח 40 גיגה ואין לי מה לעשות איתו לכן החלטתי לקנות מארז חיצוני. אבל אין לי מושג איזה מארז היה הכי טוב. איזה מארזים אתם מציעים לי בתקציב עד 200 שח?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
משום מה לא מצאתי שום מקום שמוכר כזה דבר, בהתחלה חיפשתי כרטיס PCI הרחבה לסאטה ולא מצאתי אז חשבתי לקנות כונן חיצוני כאילו רק את המארז וגם את זה לא מצאתי ,עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
העליתי כבר את הבעיה המוזרה שכשאני מעתיק , בודק תקינות הכל בסדר, מכה ,מדליק, בודק שוב ויש שגיאות CRC עשיתי המון בדיקות .. שתי שאלות כאשר הזכר USB נוגע במתכת מארז החשב יש ניצוץ קטן . למארז יש ספק 12V ו 5V משלו. האם זה נורמלי ?? Underpowered USB יש מצב שהUSB במחשב לא מספקים מספיק מתח. יש ל WD כבל USB שמתחבר לשתי כניסות כדי לקבל מספיק מתח. מישהו מכיר / ראה דבר כזה בארץ ? או מכיר אתר שמסביר איך לעשות חיבור כזה (ולקנות קונקטורי USB מתאימים - 2 *חיבור A )
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז חיצוני עם חיבור USB עם יכולת של Mirroring? האם הדבר אפשרי? האם קיימת אפשרות של Stripping? אשמח לשמוע גם המלצות למארז רגיל עם חיבור USB לדיסק "3.5.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-