אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
הורדתי קובץ אימאג' של Ubuntu לינוקס, ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק DVD. הדיסקים הם מחברת TEAC, DVD+R X16 CERTIFIED 4.7GB. הצורב הוא LG 4167B, נקנה לפני חודש ועד עכשיו צרבתי בעזרתו רק פעם אחת, על אחד הדיסקים מהחבילה שיש לי עכשיו, את המשחק COD II. לא ביצעתי לו שום עדכון קושחה. מה שקורה הוא, שאני מכניס את הדיסק לתוך המחשב והוא מזוהה ע"י המחשב. הוא ריק, אבל בכל זאת תמיד אפשר להיכנס לתוך תיקיית הדיסק הריקה דרך המחשב שלי. רק שהפעם אני לא יכול ומופיעה לי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה). אני התעלמתי מזה, פתחתי את נרו והתחלתי צריבת אימאג' על המהירות הכי נמוכה. רק שנרו טוען שאין דיסק, ומבקש ממני להכניס אחד חדש. ניסיתי את כל 8 הדיסקים שיש לי בחבילה, ואף אחד מהם לא מזוהה ע"י נרו, הוא ממשי…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כאמור בביוס הוא לא מופיע ולכן לא ניתן להעלות את המחשב איתו, אבל בחלונות הוא נגיש (אבל משום מה הצריבה איטית גם כן), מה יכול להיות הבעיה? (הוא מגומפר כמארסטר אבל הוא לבד)
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
הבנתי מקריאה בפורום ובמקומות אחרים של- HDD הנ"ל היו בעיות קושחה, ולא ברור לי אם זה עדין אקטואלי. מאחר שה HDD הנ"ל מתומחר כרגע באופן מאוד אגרסיבי ביחס למתחרים, אשמח לקבל חו"ד עדכנית לגביו הן מבחינת אמינות והן מבחינת רמת רעש בפעולה ובסרק. נ.ב. לצורך העניין יש לי כרגע WD5000AAKS שמבחינתי מאוד שקט בכל מצב, כך שאשמח לשמוע כיצד הסיגייט משתווה אליו מבחינת רמת רעש.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום היום קניתי מאייבורי כונן קשיח של סמסונג 1 טרה. באתי הביתה חיברתי אותו למחשב,ו"במחשב שלי" הוא לא מופיע, הסתכלתי המנהל ההתקנים וראיתי שהוא מופיע שם,א ך אני לא מצליח לעבודה איתו...מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, צריך המלצה לSSD לנייד גג עד 500 ש"ח, הוא ישמש ככונן יחיד ולכן אני צריך 90 גיגה ומעלה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך אני יכול לחסום בסיסמא תיקיות שנמצאות על HD נייד. אני צריך למצוא דרך לחסום אותם כך שהסיסמא תתפקד בכל מחשב ולא רק במחשב שמותקנת בו תוכנה כלשהי.. משמע, לא יכול להתקין תוכנה שזקוקה להרצה... תודה מראש, BS.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אפשר להעביר בדרך פשוטה קבצים ממחשב למחשב דרך חיבור USB2?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~DV-LO-IHAS122~16~0.htm זה הכי זול שמצאתי כדאי להוסיף עוד כמה שקלים בשביל חברה יותר מוכרת או שזה מספיק?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי קובץ מוזיקה בעל 81 דקות שאני רוצה לצרוב על דיסק קניתי דיסקים של 780 מגה ו 90 דקות של סילבר ליין , אבל כשאני בא לצרוב את השיר הוא לא נותן לי כי הוא אומר שזה דיסק של 700 מגה ו 80 דקות השאלה שלי היא , האם אני צריך לעשות משו מיוחד כדי להגדיר ל "נרו" שזה דיסק של 90 דקות או שזה אמור להיות אוטומתי? יש לי צורב של BENQ X48 מלפני שנתיים בערך. תודה רבה לכול העונים. עידן.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חשבתי על SSD Samsung 850 EVO 250GB יש מעוניינים? עוד לא ניסיתי להציע לחנויות. מה אתם/ן אומרים/ות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם הספק שלי מגיע כבל SATA... הSATA2 יעבוד איתו נכון ? כי לפי מה שהבנתי זה אותם מידות רק התעבורה שונה...
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה בשביל מישהו שעובר ממחשב חדש ישן עם כונן מכני ל-SSD בפעם הראשונה. המפרט הולך להיות ככל הנראה מבוסס על Coffee Lake (אולי Kaby Lake אבל ככל הנראה לא) הכונן הולך להרכש מפלונטר ככל הנראה. מכיוון שלא נראה שיש צורך בכונן m.2 nvme (למרות שיש תמיכה ללוח כאמור מכיוון שיש כרגע רק לוחות עם Z370) אז המחשבה המקורית הייתה ללכת על כונן 2.5 אינץ' SATAIII. השאלה היא על איזה מבין הכוננים שבקישור הזה הייתם הולכים? בהתחלה המחשבה הייתה ללכת על הכונן של סנדיסק למרות שהוא ישן פשוט כי הוא זול. החסרון לפי מה שהבנתי הוא שאין לו DRAM ועל כן פחות מומלץ. עד כמה זה קריטי? (אני יודע שזה עדיף על כונן מכני, אבל ברכישת מחשב חדש האם שווה להשקיע את הכסף הנ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש ברשותי HDD 2.5" שנדפק (יש סקטורים דפוקים). אני רוצה להשתמש בתוכנות מתאימות לצורך שחזור נתונים ממנו. בחברה שלנו עובדים בעיקר עם מחשבים ניידים, כך שאי אפשר לפתוח איזה מחשב ולחבר את הכונן. הפתרון יהיה מארז חיצוני לכונן. האם יהיה הבדל בין מארז שיתחבר עם eSATA לעומת מארז שיתחבר עם USB? (לא מבחינת מהירות, אלא מבחינת תמיכה בביצוע פעולות שהן מעבר לסתם קריאה\כתיבה) האם בכלל תהיה תמיכה בביצוע פעולות כאלו על כונן שמבחינת מערכת ההפעלה עדיין יחשב "חיצוני" ? (האם זהו יהיה המצב גם עם eSATA?) תודה
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי מארז די מצוקמק, וכלוב שבו אני מכניס את הדיסקים הקשיחים די קטן. ממש אחד על השני עם עולי 3-4 מ"מ בין הרדיס להרדיסק. יש לי 3 הרדיסקים קשיחים 7200. ובחודש האחרון נפל לי הרדיסק (פעמיים, אותו הארדיסק (עשיתי פירמוט ואז הוא המשיך לעבוד, ונפל שוב) בנגיעה על הברזל של כל ההרדיסקים הם מאד חמים. ונגיעה של דקה ברציפות הופכת להיות כבר עניין די כואב... אז בקיצור: צריך קירור להרדיסקים? או לא? יש איזה מוצר מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הנושא מסביר את תוכן ההודעה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום. יש לי צורב מסוג: SONY CRX230E. הכונן עצמו עובד ללא שום בעיה אבל שאני מנסה לצרוב משהו ולא משנה באיזה תוכנה הוא כותב לי שהצריבה נכשלה או שהוא בכלל לא מתחיל לצרוב. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אוקי...לי אישית יש צורב של סוני מדגם dwd22a ולמישי שהתקנתי לה את המחשב יש nec3550 הבעיה היא שהצורב לא מזוהה כצורב בכלל הצורב שלי בכלל לא מזוהה כצורב (למרות שבדיווייס מנג'ר השם הוא מופיע והשם שלו בסדר גמור) ונרו לא מזהה כאילו יש לו בכלל צורב. הוא כותב לי בכלל "image recorder" ולא את הצורב שלי יש לבחורה שהתקנתי לה ת'מחשב זה מזהה ת'צורב והוא אומר כאילו הוא צורב וכאילו הכל בסדר אבל הוא לא צורב שום דבר בכלל. אני משתמש בנרו 5.5 (אולי בזו טמונה הבעיה?) עזרה מישהו?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום. אני מוצא את עצמי לפעמים מנסה להחביא את הארד-דיסק כמה שאפשר מהאזור הקדמי, בתקווה שהמאוררים שיותקנו שם יוכלו להזרים כמה שיותר אוויר למארז. בכל אופן, השאלה שלי היא האם הארד-דיסק דורש איוורר אקטיבי, או שהוא "מבסוט" גם כשהו יושב לו בכלל בתא העליון (שמיועד בכלל לכונני 3.5 כמו DVD)? תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, כמה הבדל יהיה מבחינת מהירות בין אם מערכת ההפעלה תהיה מתוקנת על כונן קשיח (IDE) עם 16 מגה לבין 8 מגה. אני מתכוון לקנות כונן קשיח חדש על מנת להתקין את המערכת הפעלה שם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
רכשתי את שני אלה ואני זקוק לכבל שיחבר ביניהם. http://cgi.ebay.com/SATA-Serial-ATA-II-eSATA-IDE-PCI-RAID-CARD-B06_W0QQitemZ110123801117QQihZ001QQcategoryZ140035QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=412418 למישהו יש מושג מה אני צריך? http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&satitle=esata+cable&category0=
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכל החברים. הכונן הקשיח שלי קצת איטי ומדי פעם משמיע קצת רעשים מדובר בכונן:ST31000528AS הרצתי בדיקה עם ה-HD TUNE וצירפתי תמונה אם מישהו מכם יוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה ולילה טוב! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי לינוקס (סתם כדי לראות איך זה) הפצת אובנטו. הכל טוב ויפה, יש לי אפשרות בחירה בין הלינוקס לWINDOWS. הדיסק שלי מחולק ל4 מחיצות ראשיות, 3 NTFS, הרביעית EXT3. הבעיה שגרם הלינוקס היא שיש כונן אחד מהNTFS שלא ניתן לקרוא עם הWINDOWS. כשאני מנסה להכנס לכונן מתקבל שגיאה: המיקום אינו זמין אין גישה אל E:\. הפרמטר שגוי. [אישור] (ראו גם קובץ מצורף) הWINDOWS מזהה את E כRAW בניהול הדיסקים. דרך הלינוקס אני כן יכול לגשת לכונן כרגיל,הלינוקס מזהה את הכונן כNTFS. עוד דבר מוזר, בCMD של הWINDOWS, נסיתי לכתוב את הפקודה הידועה לפירמוט: format e: (אני לא מעוניין לפרמט, סתם רציתי לראות מה הוא ירשום) זה מה שהוא כותב: C:\Windows\system32>format e: The type of the file system i…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנה דוגמא למכירה של 10 יחידות בכ-12$ ליחידה - ~40 ש"ח ("סיטונאית", בסין). אצלנו המחיר מרקיע ל - 350 ש"ח ומעלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767573 הנה דוגמא: --> http://www.dhgate.com/wholesale-brand-new-class-10-32gb-sd-32gb/p-ff8080812f5756ce012f80f5390d185c.html http://www.dhgate.com/wholesale-brand-new-class-10-32gb-sd-32gb/p-ff8080812f5756ce012f80f5390d185c.html אומרים שיש הרבה זיופים בכרטיסי זכרון. עדיין, אולי כדאי לארגן קבוצת רכישה ? מה דעתכם ? סתם מסדרים אותנו כאן ?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מה הבעיה בקשיח: כאשר אני עושה העתקת קבצים, פעמים שהקבצים מועתקים כרגיל ללא בעיות, ולפעמים ההעתקה נתקעת שניות ארוכות באיזו נקודה מסוימת עד שהיא בסופו של דבר מצליחה לעבור את אותה נקודה, ולפעמים ההעתקה נכשלת. כאשר אני עושה סריקה CHKDSK למחיצות, פעמים שהסריקה מתבצעת כרגיל ללא בעיות, אך בד"כ הסריקה נתקעת דקות ארוכות באיזו נקודה מסוימת עד שהיא בסופו של דבר מצליחה לעבור את אותה נקודה, ובסוף הסריקה מופיעה בד"כ ההודעה שהסריקה הושלמה, נמצאו בהתקן סקטורים פגומים ותוקנו בהצלחה. אני רוצה להשתמש בקשיח, באופן יעיל, לחומרים שהם פחות חשובים בשבילי, אך עדיין טוב שיהיה בארכיון. חשבתי לחלק את הכונן הקשיח להרבה מחיצות, ולנסות להשתמש רק במחיצות שאני לא נתקל איתם בבעי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-