עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חשוב לי שהוא יהיה שקט, הצורב שיש לי כרגע יותר מדי רועש אפילו שרק צופים ב - DVD. מישהו חיפש במיוחד צורב שקט ומצא?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by MiGHTyDuCK,

שלום רב. יש לי הארדיסק 160 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל דגם WD1600JD רציתי לדעת איזה הארדיסק כדאי להוסיף בנפח 250 ג'יגה רצוי \ חייב שיהיה גם של ווסטרן דיגיטל ? הוא חייב להיות אותו דגם ? JD ? WD2500 JD ? תודה מראש על העזרה ! שבוע טוב

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Windows - Delayed Write Failure מופיע לי שאני מעביר קבצים מPARTITIO אחד לשני ולא נותן לי להעביר את הקובץ. האם הכונן הקשיח שלי נפטר? הוא רק בן חודשיים (!!) עידכנתי DRIVER לSATA יש לי SEAGATE 320 SATAII מחובר ללוח אם GIGABYTE GA-965-S3 REV 1.0 זה סיוט...יש לי אחריות שלוש שנים, אבל חבל לי על כל המידע שאספתי, יש לי שמה עבודות גמר וקבצים חשובים מה אתם חשובים שאני יכול לעשות?? תודה רבה לכם!!!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. שלום, אני מקליט סרטים דרך כרטיס טלויזיה, וכרגע אני צורב את הסרטים על DVDים. נמאס לי קצת מזה, בעיקר בגלל שהדיסקים האלו לא מחזיקים הרבה (כבר עכשיו נדפקים לי דיסקים מלפני 3 שנים, והכל שמור בקייסים ייעודיים לזה). חשבתי להעביר את כל הסרטים לדיסקשיח 500GB פנימי (לא חיצוני משיקולי עלות), להשאיר אותו במארז המחשב, אך לנתק אותו מהחיבור שלו, וכך לחסוך באורך חייו. וכך, מתי שארצה לראות סרט, פשוט אחבר את הכבל SATA והחשמל. כמובן שאפשרות הגיבוי הזו לא חפה מסיכונים, אך מבלי לפרט יותר מידי, יוצא שבמסגרת העבודה שלי אני יכול לקבל כל שנתיים דיסקשיח של 500GB, וכך כל פעם להעביר את תוכן הגיבוי לדיסק חדש. אני חושב שזה מצמצם את הסיכון. אם הפתרון נראה לכם, ואם אין לכם רעיון טוב יותר לגיבוי בסדר גוד…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4177 הוא שקט? הוא טוב ולא יעשה בעיות? ואך ההרדיסק בכללית?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  6. Secure Digital CompactFlash Mini Secure Digital MemoryStick Pro Memory Stick מישהו יכול להסביר לי מה הבדל בין כל אלו הבנתי שחלקם זה לפלאפונים אחרים למצלמות או לשתיהם ,אבל איך זה בדיוק עודב הולך מה ההבדל ומי מה? ומה מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by משתמש כבד,

אני צריך צורב בצבע שחור עד 200 ש"ח אין לי צורך בכל מיני טכנולוגיות כמו DVD RAM וכאלה דברים אני רוצה צורב שיצרוב DVD וזהו בלי כל מיני שטויות שיעלו לי את המחיר... ראיתי בסטיקי שהLG ה42 טוב וגם המחיר שלו אחלה ללכת עליו?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  8. Started by epichorus,

הגרסא הנוכחית שלי הנה 1.00 ראיתי שהגרסא האחרונה הנתנת להורדה היא 1.02 . האם יש טעם וצורך ממשי לעדכן? מה ההבדלים והשיפורים ששונו ?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  9. בתקציב הזה אשמח לכמה שיותר גודל... (2GB/4GB או אפילו יותר אם יש). יכול להיות נחמד אם יהיה גם U3, או פיצ'ירים אחרים טובים. רצוי שלזיכרון גם יהיה אפשרות של READY BOOST של ויסטה... הבנתי שהפונקציה זאת ממש טובה ומוסיפה זיכרון או משהו למחשב... (אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על העניין, אני אשמח.) תודה לעוזרים מראש

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by dennis14,

השאלה שבכותרת. לינקים: 1) http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HD501LJ&affiliate=zap 2) http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6042

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ilil,

מבין צורבי SATA שבמומלצים מתלבט בין השניים הללו. האם ל-LG יש איזשהו יתרון? זהו צורב דור קודם. האם אין ל-LG צורבי SATA מתקדמים יותר? אולי כדאי לרדת מה-SATA לטובת 42N ? מבחינתי x18 לעומת x20 הוא בכלל לא שיקול. מה שחשוב לי באמת זה האמינות וזמן החיים של העינית האופטית (חסינות מפני אבק). נ.ב. x-dude תודה על ההפניה. אודה לדעתכם, ilil

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by yarivot26,

מה מיוחד בכונן הזה שהוא עולה כמעט פי 3 מצורב DVD של כל חברה אחרת?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by AloN(-)KiLLeR,

מה ההבדל בינהם? קניתי את שניהם חבילה של 50 יחידות שלי Verbatim DVD+R וחבילה של 50 יחידות של Verbatim DVD-R מה ההבדל בינהם?? תודה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by sofix4,

וגם צורב CD וקורא CD?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by barlevi321,

אז ככה יש ברשותיי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp sp2 , מעבד 2.66 , זיכרון 512mb . השאלה שלי היא כזאת: אני רוצה לקנות עכשיו ארדיסק 250gb של w.d ide הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לחבר את זה למחשב שלי והמחשב יזהה אותו? כי אני חושב שיש איזה הגבלה למחשב לגביי גודל ארדיסק... אשמח אם אני יקבל תשובה מפורטת בנושא הזה. תודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  16. הרעיון הוא לגבות 111GB של מוזיקה (אל תשאלו ) הדיסק לא יעבוד על בסיס יומיומי, ככה שלא משנה לי כמה באפר או RPM. העיקר שיתאפשר להעמיס עליו את כל החומר ולהניח אותו בצד. חיבור SATA יהיה אידאלי בשבילי בתודה מראש, הבורקס

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by Slash87,

מישהו יודע מה ההבדל בין השניים?? אני כבר פינצרתי את המוח בנסיון להבין אנייודע שהדגם השני הוא החדש יותר.. אבל חוץ מזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, לא מזמן קניתי צורב דיוידי של אל-ג'י, תאריך יצור ינואר 2007. כשאני מחבר אותו למחשב שלי הוא מזהה את הכונן, אבל הוא עובד מאוד לאט וכשמכניסים אליו דיסק הוא אומנם מציג מה נמצא בתוכו אך כשאני מפעיל קובץ מוזיקה למשל מתוך הדיסק מופעל ווינאמפ נגן המוזיקה אצלי אך הוא נתקע והשיר לא מנוגן. והבעיה היא גם עם דיסק רגיל וגם עם דיסק דיוידי. יש לציין שהכבלים אצלי תקינים כי על אותו כבל בדיוק עובד צורב אל-ג'י רגיל בצורה תקינה. במחשב אחר הצורב דיוידי החדש עובד מעולה. בשני המחשבים גם שלי וגם באחר ווינדוס אקס פי עם sp1. המחשב שלי חדש יותר וחזק יותר מהאחר. אשמח לקבל הסבר מה יכול לגרום לצורב הבעייתי לעבוד אצלי! תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by p1mp,

שלום רב, המחשב החדש כבר אצלי, וההרכבה בעיצומה אני צריך הסבר כללי על מה זה RAID איך גורמים לו לפעול וטיפים כללים לגביי השיטת עבודה. ההארדיסקים שלי הם WD 80GB 8MB buffer SATA2

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  20. עשיתי ל- CD-R את הבדיקה וה- PIF הגיעה לאיזור ה- 5000, האם יש משמעות לבדיקה הזאת בדיסק רגיל? כי זה לא כל כך הגיוני.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  21. שלום לכם, יש לי HD חיצוני בקופסא שרכשתי... 250GB SATA , אני מחבר אותו למחשב בUSB. הHD כעקרון כבוי רב הזמן, אך לעיתים אני צריך משם חומר אז מדליק אותו, בשביל למשוך את החומר. לאחר מכן אני מכבה אותו (כשאני עוזב את המחשב לכמה שעות). השאלה - האם זה בריא? או שמא עדיף להשאירו דלוק 24/7 (הוא מחובר לאל פסק בכל מקרה...) ? האם לכבות כל פעם - יגדיל את משך החיים שלו (כי הוא יעבוד פחות) או שהכיבויים וההדלקות האלו רק מקצרים את משך החיים שלו?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by kimi,

שלום, קניתי מחשב חדש ובגלל בעיה שאני לא מצליח להריץ דיסק של DVD נכנסתי למאפיינים של הצורב דרך מנהל ההתקנים, וכנראה שבחלון של ה REGION לחצתי O.K בטעות כי בפעם השנייה שנכנסתי לשם המונה של השינויי איזור ירד מ5 ל4 וכעת זה על REGION1 בפעם הראשונה שנכנסתי זה היה במצב שלא נבחר REGION מישהו יודע מה המשמעות של REGION1? מה עלי לעשות? הצורב הוא של LG, GSA30N SATA אני אודה מאוד מי שיוכל לעזור!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

שלום חברי הזון, קושיה לי אליכם. ידידה שלי קנתה לעצמה חבילת דיסקים כשרה למהדרין(או שלא?) של SilverLine ב"אורך" 90 דקות, גודל 780 מגה. אך אבוי, הוינדוס(והנרו) מזהה אותם כדיסקי 700 מגה ואכן אי אפשר לצרוב יותר מ700 מגה על דיסקים אלו... האם יש לכם תובנות בנושא? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by spz,

6Y120P0 6Y080P0 6Y080L0 כולם maxor. עשיתי חיפוש באינטרנט ולא מצאתי. מישהו יכול להעמיד אותי על טעותי שלא חיפשתי מספיק? (יש סיבה שאני מחפש את הדגמים הספציפים הללו, ולא מעוניין במשהו אחר).

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  25. אני זקוק לדיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי, העברת נתונים, ויותר מאוחר עם רדיו דיסק מתאים הדיסק הקשיח יהיה גם מקור המוזיקה ברכב.. התקציב הוא בסביבות 400 שח ו60GB יספקו אותי בהחלט.. אני צריך משו נייד קטן אמין וללא צורך בכוח חיצוני, רק יציאת USB... חשבתי על הדיסק הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490049 הוא נראה קטן טוב וגם אלגנטי... מה אתם אומרים עליו? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים