אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן DVD IDE של LG ישן מלפני 4 שנים. יש לי גם צורב ASUS 2014L1T הוא בחיבור SATA. הוא לא קורא דיסקים בבוט (של הווינדואוס למשל, כשבאתי לפרמט). ה- IDE קורא וה SATA פשוט לא עושה כלום. ככה זה אצל כולם או שצריך לסדר משהו בביוס?? ???
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני הופתעתי- http://blogs.zdnet.com/Ou/?p=322 המאמר באנגלית, והוא מ-2006. בתמצית למי שלא רוצה לקרוא את כל זה- מה שהוא כותב שם זה בערך כזה דבר: מכיוון שמדובר על זמני גישה ממוצעים, אפשר לקנות כונן "איטי" גדול בנפח במחיר זול מאוד יחסית לכונן "מהיר" קטן בנפח, את הכונן האיטי הגדול שקנינו לחלק - כך שהחלק המהיר יותר שבו יהיה מחיצה קטנה (וזמני גישה ממוצעים במחיצה הזו יהיו די זהים לאלו שבדיסק המהיר, היקר והקטן יותר) והחלקים האחרים ישמשו לאחסון. אני לא בטוח שהוא מתכוון לחלוקה רגילה למחיצות, המונח המקצועי שהוא השתמש בו הוא partial stroking אבל בכל אופן יוצא שבפחות כסף קיבלנו אותה מהירות, ויותר שטח אחסון מהדיסק ה"מהיר" שנשאר בחנות. עכשיו, מישהו יודע מה הכוונה ב partial stroking? מ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש להרדיסקים בעבודה רעש מסויים, אתם מכירים... זה כמו גשם על פרגולה, כמו מכונות הכתיבה של פעם, במידה ומישהו מקליד ממממש מהר... אין לי עוד דימויים שקרובים לזה... (: בכל מקרה למה ההרדיסקים מפיקים את הרעש הזה? מה יש שם שעושה את הטיקטוקים הקטנים האלה?
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי צורב Lite-on LTR-52327S כמו שאפשר לראות בתמונה כאן התוכנת צריבה מזהה את הצורב כמקס X40 Y?
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 32bit ולאחרונה ראיתי שישנם התקני usb שהיא לא מצליחה לזהות,כגון: sansa disk on key וכמו כן קורא זיכרונות שרכשתי לפני כמה ימים, לפי מה שהבנתי פה בפורום אין תמיכה ל disk on key Micro של sansa (נראה מוזר שחברה כה ידועה לא נתמכת בויסטה ) וגם קורא הזיכרון לא מזוהה שב XP הוא מזדהה תוך שנייה. יש פיתרון מלבד לחזור ל XP ?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
ה DMA שוב נעלם לי מהמחשב, הפעם מההארדיסק שלי. יש לי במחשב 4 כוננים: צורב סידירום הארדיסק של מאקסטור ועוד הארדיסק של סיגייט האחרון מסתבר עובד לי עכשיו במצב PIO ואני לא מצליח לשנות את זה. כל השאר עובדים פרפקט ב DMA. ההארדיסק מזוהה בהפעלה של המחשב כהאארדיסק עם DMA 4. למה זה לא עובד ב WINDOWS?? ולמה זה תמיד נעלם לי?! נ.ב. WINDOWS XP SP1
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סתם שאלה שעלתה לי ואולי מישהו יודע: למה הצורבים הביתיים (CD ו DVD) לא צורבים על דיסקים רגילים עם משטח כסוף כמו אלו שקונים בחנויות מוזיקה ? הדיסקים הקנויים יותר איכותיים ומחזיקים יותר זמן והרי בסופו של דבר מישהו צרב אותם, נכון ?, אז למה אי אפשר לצרוב על כאלה ? עכשיו תגידו לי שכדי לצרוב דיסק כזה צריכים צורבים תעשייתיים מיוחדים שעולים המון כסף. ואני עדיין שואל: אז למה אף יצרן לא מייצר צורב ביתי שעובד באותה טכנולוגיה רק בקטן ? יש למישהו מושג ? ???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עד עכשיו היה לי כונן קשיח של סמסונג בנפח 250GB (נכון שזה כבר נחשב מעט היום, אבל זה הספיק לי). שמתי לב שלאחר פירמוט נשאר בו כ 235GB שמיש בפועל, כלומר ירדו כ-15 גיגה. לאחרונה קניתי כונן חדש של 1TB מתוצרת סיגייט וכשפירמטתי אותו הופתעתי לגלות שנשארו בו רק 930GB שמישים בפועל. זה פאקינג 70GB שהולכים לאיבוד !!! עד לפני חמש שנים 80GB היה הנפח המקובל לכונן הראשי של המחשב !!! השאלה שלי היא למה יש כאלו הבדלים בין הכוננים ? למה צריך לשמור 70 גיגה ? האם זה רק בגלל שהכונן גדול יותר וטבלאות האלוקציה צריכות יותר מקום ?
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי לוח של גיגהבייט, צ'יפסט P35. כידוע, הם מוסיפים, מלבד 6 חיבורי הסטא שמגיעים עם הגשר הדרומי, עוד שני חבורים סגולים. אחד הכוננים הקשיחים שלי מחובר לשם, והוא מופיע לי ב'הוצאת חומרה באופן בטוח'. מישהו יודע למה זה כך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
התוצאות הן של WD500AKS aam enabled גם כש aam disabled יש נפילות דומות. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
סליחה על הבורות אבל אני קצת סקרן... למה כולם בפורום של המפרטים ממליצים (במחשבים עם תקציב +/- גבוה) על 2 דיסקים אחד ראפטור 10K 74GB ואחד יותר גדול אבל 7.2K מה זה נותן??
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מי מייצר עבורם את השבבים? הם יש להם פטנט מסוים? מי מייצר עבור KINGSTON את השבבים? מה מיוחד בSANDISK בכלל?(חוץ מ U3 כי לאחרים כבר יש את זה). תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
זה נוגד את כל כללי ההגיון. 2X1TB עולים יותר לייצר, הם יותר מהירים (עוד לפני RAID), צורכים יותר משאבים לייצר, צורכים יותר חשמל לתפעל. ועל אותו משקל, כונן 2TB 7200 RPM הכי זול עולה בערך אותו דבר כמו 2X1TB 7200, וכמו 3X1TB בהשוואה לשאר הדגמים. זה כאילו נוצר מצב שמעודד ביזבוז משאבים.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~740ADFD~7~0.htm
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון ל-Nokia 3109 שלי ואני לא מבין באיזה מהם הוא תומך. ראיתי את הסוגים הבאים: microSD microSD TransFlash Mobile microSD microSDHC איזה מהם מתאים למכשיר שלי? כמה יעלה לי 2G זיכרון ואיזה חברה מומלצת היום?
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, מנסה לקנות כונן HDD בגודל 2.5' SATA III. ב KSP ו- IVORY הם בכלל לא קיימים, גם באמאזון האופציות לא גדולות והמחיר כבר מתקרב למחיר של SSD. מה אני מפספס?
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
- 4 followers
-
-
למה כשאני מחבר את ההארדיסק נייד שלי (2.5) לDVD נייד או כל מיתקון USB הוא לא מצליח לקרוא אותו (SAMSUNG G2 500GB) לעומת זאת הארדיסק נייד של חבר שלי (SAMSUNG S2 320GB) כן מצליח לקרוא? האם יכול להיות שזה בגלל שפירמטתי את שלי והעברתי מFAT32 לNTFS?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היתרון יחד שידוע לי לקנות SSD בחו''ל, הוא חיסכון*כספי אבל מספר חסרונות יותר גדול מיתרון: מפחות משמעותי למשמעותי: 1. מימוש אחריות במידה ויש והתעסקות במשלוח, מילוי הצהרה C22 של מכס. וזה במקרה שמתקנים התקן. 2. במידה ומחליפים לחדש, על לקוח לשלם מיסי יבוא עוד פעם. 3. DOA - ישר לשלוח ליצרן על מנת לקבל חדש וכמובן לשלם מיסי יבוא. אם פספסתי משהו, נא השלימו. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חשבתי להתחיל לגבות את הסרטים בשביל ספריית הוידאו המקומית בעזרת תוכנות כגון DVD SHRINK. אתם לא חושבים שעדיף לחכות זמן מה לירידת מחירי המדיות DL ופשוט לגבות 1:1? הרי המחיר כבר ירד משמעותית ל-65 ש"ח למדיית VERBATIM.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מדבר על דיסקים DVD של Taiyo Yuden שהם קשים להשגה ובגלל זה גם יקרים... אבל חשבתי שאם נארגן כאן קניה קבוצתית ונקנה כמות אז זה יהיה יותר זול וכל מי שרצה לקנות איכות סוף סוף יכול... ראיתי באחד הפורומים כאן שאירגנו קניה קבוצתית של כמה דברים אז למה לא פה גם? אשמח לרעיונות/הצעות אין לי שמץ איך להוציא את זה לפועל צריך אחד עם קשרים וכמובן אישור של מנהלים כאן... תודה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9879 "לא מומלץ לבצע הארכה של כבל MICROUSB 3.0 המחובר לדיסק קשיח חיצוני 2.5"." החיבור של ה MICROUSB בכוננים החיצוניים ממש קצר וחשבתי לחבר אותם למאריך USB3 שיתחבר לכבל המקורי (25 ס"מ). למה לא מומלץ לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח לסטרימר וראיתי שממליצים בסטיקי וגם בחיפוש על: HD103SI של סמסונג. משיטוט באתרי חנויות ראיתי כי יצא דגם חדש שאמור להחליף אותו: HD105SI. חיפוש לא העלה יותר מדי מידע לגביו. מדוע לא ממליצים עליו? האם הוא נחות מה-HD103SI? האם כדאי להתעקש על HD103SI או שה- HD105SI ישמש את אותה מטרה (כמה שפחות פליטת חום) בצורה טובה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
למה אין אפשרות לאחות CD-RW וכן DVD-+RW המפורמטים לפי UDF? הרי הם מתפקדים כמדייה נשלפת רגילה לכל דבר (ניתן לכתוב, לשנות ולמחוק מתקליטורים המפורמטים לפי UDF, בדיוק באותו אופן כמו בדיסק הקשיח, בדיסקט ובדיסק און קיי, ללא צורך בתוכנת צריבה).
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
ושלא יעשה שטויות אחרות כמו overspeed ודברים כאלה, אני לא מאמין בזה כרגע יש לי 2.17 רשמי אם זה משנה...
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-