עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, בניסיון להרכיב דיסקשיח חיצוני אצל בן משפחה, לא הצלחתי ש XP יזהה את הדיסק בחיבור eSata (עם USB לא הייתה בעיה). הדיסק: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3826 כרטיס eSata: http://cgi.ebay.com/SATA-Serial-ATA-II-eSATA-IDE-PCI-RAID-CARD-B06_W0QQitemZ110130284628QQihZ001QQcategoryZ140035QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem שניהם מחוברים בכבל eSata מתאים (סוג I). פירוט: ממה שהבנתי, הדיסק הזה לא תומך ב HOT SWAP בחיבור eSata (והוא אכן לא נראה ב XP), ולכן כשהדיסק מחובר בחיבור הזה, צריך לחבר ולהדליק אותו לפני שהמחשב נדלק, וכמובן לדאוג שבביוס הכל מוגדר כראוי, בדיוק כמו בכל דיסקשיח אחר שלא תומך ב HOT SWAP. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את הדיסקשיח בביוס, אני מנחש שבגל…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by (G),

כשאני פותח את ה-DEVICE MANAGER כתוב לי SATA אני שילמתי על SATA2, אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את מה ששילמתי. תודה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by ZiX,

איך אני בודק אם הוא SATA \ SATA2 (הוא בטוח אחד מהם..) וכיצד אני בודק אם הלוח אם שלי תומך SATA2? אין לי מושג כרגע מה החלקים שיש לי במחשב.. ודבר נוסף אני יכול שיהיו לי שתי HDD (שונים) אחד SATA ואחד SATA2.. זה אפשרי נכון?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  4. Started by mazoneli,

התקציב באיזור ה 300 , צריך להתאים ללוח [שבמפרט] תודה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by SmurFin,

קראתי את הביקורות והמבחני ביצועים והבנתי שההמלצה הכי טובה היא סמסונג ומקסטור לי יש כרגע WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID ועוד אחד גם של WD200G איזה דגם מומלץ ?וקחו את האפשרות שהוא הולך לעבוד בRAID

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by veredgf,

הצורב הנ"ל נמצא ברשותי כשנה וחצי - בין השאר מידי פעם צורבת שירים כדי לשמוע באוטו. מאז שאני צורבת איתו יש הרבה בעיות קריאה באוטו, וזאת בניגוד לעבר כאשר עבדתי עם צורב CD ישן יותר ואיטי יותר. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית מדיה - בדקתי מדיה של וורבטים ושל TEAC והתופעה זהה. מדיות צרובות מהצורב הקודם או ממקורות אחרים נקראות בקלות וללא בעיות באוטו. האם יש חשיבות גבוהה למהירות הצריבה? לכמה רצוי להוריד אם כן? היות ויש לי מחשב די ישן ולא הכי חזק, אני מקפידה לפני צריבות לאתחל אותו ולסגור כמה שיותר אפליקציות ברקע (למקרה שמישהו רוצה לדעת). תודה, ורד

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  7. שלום, הופנתי לפה מפורום מפרטים - הייתי רוצה לשמוע דעה על המוצר הבא: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=MG-35-500&cart=11805259113363796〈=heb למרות הכתוב באתר - התרשמתי לפי השוני במחירים שהמחיר דווקא כן כולל דיסק - מישהו יודע איזה סוג דיסק מגיע עם המארז? האם אמין? האם קיים בארץ פריט דומה אבל עם חיבור FW ולא USB בנוסף לחיבורים השונים לטלויזיה? ולגבי כונן גיבוי - האם מקובל בארץ לקנות כיום כונן גיבוי למחשב ביתי או שמדובר בפריט שהוא מחוץ לטווח המחירים ואם כך, האם כדאי לקנות לצרכי גיבוי דיסק חיצוני גדול - ואז - אשמח להמלצה לדיסק גדול, במחיר שפוי אבל אמין. (או למארז ולדיסק המתאים לו, שוב במחיר שפוי) - האם אפשר עד 1000 שקל? תודה, ורד

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  8. Started by kola,

שלום לכולם, היום התקשרתי להזמין מחשב ואמרו לי שהצורב DVD מדגם.. LG GSA H42NK 18X הם אמרו לי שאין אותו במלאי (או לפחות בצבע שחור) אז הם המליצו לי לרכוש את הצורב מבית NEC/SONY בתוספת של 5 ש"ח מהמחיר המקורי... לאחר התלבטות בין שני הצורבים, הוא המליץ לי ללכת על צורב מבית NEC... וקראתי ביקורות לא כ"כ מרנינות על הצורב הזה אז אשמח לחוות דעת מקצועית בנושא או שתוכלו להפנות אותי לדגם מדוייק חלופי (אני רוכש מKSP) קישור --- > www.ksp.co.il אשמח אם תוכלו לתת לי מהמלאי שמה צורב אחר שנראה לכם שיוכל לשמש במקום הLG תודה מראש

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by shlomom,

מתכוון לקנות (מחר) HD ב 320 ש"ח WD3200KS יש רעיון למשהו יותר טוב באיזור המחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by charm,

שלום לחבר שלי יש מחשב נייד של לנובו, הגודל של הדיסק הקשיח הוא 80 גיגה 10 ממנו שמורים לגיבוי המערכת מטעם לנובו במחיצה אחרת במחיצה הנוכחית יש 70 גיגה שמתוכם הוא מודיע שרק 15 גיגה פנוי כלומר 55 מגה גיגה תפוס אבל כשעושים סיכום כללי של כל התיקיות ב C לאחר מבקשים שיראה את כל קבצי המערכת והקבצים החבויים מגלים שסך הכל כל הקבצים מגיעים ל25 גיגה כלומר ש25 גיגה חסרים ולא ברור איפה הם האם למישהו יש פיתרון או נתקלב בבעיה הזאת בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  11. אם כן אז נא לצרף לינק לחנות

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by mbibi,

הי פרמטתי cruzer micro 2 gb sandisk ב xp ועכשיו אני לא מצליח להתקין בחזרה את launchpad . נסיתי לפרמט מתוכנת הפירמוט של sandisk אף גם זה לא מצליח , מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by motorishta,

כמעט כל דיסק שאני צורב בסוף נופל לי. זאת ההודעה שאני מקבל: הייתי בקייאספי שבוע שעבר, הם ביצעו בדיקה ועבד כמו שעון שוויצרי. אמרו לי להחליף כבל, החלפתי אבל עדיין אותה הבעיה. מישהו יכול לפתור לי אותה? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  14. כשאני פותח את המגש הוא נפתח ובסוף הוא זז ימינה. האם זה טבעי? האם לעוד מישהו קרה אותו הדבר עם הצורב הזה? המגש במקום לצאת ישר, הוא בהתחלה יוצא ישר ובסוף זז קצת ימינה.

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  15. 2 שאלות לי על ה"זכרון נשלף".יש לי את הcruzer u3 sandisk . 1.כאשר אני רוצה להוציא את הדיסק אני מבצע הוצאה בטוחה דרך השורת משימות,העניין הוא שגם לאחר שאני מקבל את ההודעה שאפשר להוציא התאורה בקרוזר לא נכבית,אני הבנתי שהיא אמורה לכבות,האם זה בסדר ? 2.הדיסק מחובר לצרור מפתחות יחסית כבד,זה יכול לגרום לנזק כזה או אחר לכניסת הusb במחשב (הכניסה למחשב נשלפת ישירות מהדיסק בדגם זה) תודה מראש

• 30 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. יש לי כונן של 250 ג'יגה חילקתי אותו אחד 40 שזה C והשני 210 שזה D עכשיו ככה בD יש לי גודל כולל 195 ולא 210 ג'יגה למה זה ?יש אפשרות לעשות משהו לסדר את זה? ובC זה בסדר כי יש37. משהו ג'יגה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  17. מסיבה בלתי ברורה צורב הליטאון שלי מסרב לקרוא את מדיות MERMOREX DVDRW (הוא נותן לי WRITE ERROR) בזמן שלNEC הישן והבעייתי שלי אין שום בעיה איתן. מישהו מכיר מדיות DVDRW שהליטאון עובד איתן ללא בעיות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. האם דיסק קשיח ATA7 IDE יתמך במחשב עם לוח עם ממשק ATA6 IDE? מדובר במחשב נייד וIDE המותאם לדיסקים בגודל 2.5 אינץ'. הסיבה לשאלה - אני רוצה לשדרג דיסק קשיח - הדגם שאנוכי מעוניין בו הוא HITACHI TRAVELSTAR 5K160 עם ממשק IDE. המון תודות!

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  19. אהלן חברה...מקוה שזה המקום הנכון לשאול(מהנלים לא לכעוס אם טעיתי) קיבלתי מחשב חדש ואיתו הרד דיסק חדש עכשי נכנסתי לFDISK וכמובן שלא אמורות להיות לי מחיצות קיימות עכשיו אנשים אמרו לי(עד היום השתמשתי ב FDISK? להביא WIN BOOTABLE ואני לא יצטך להתעסק עם ה FDISK והמחיצות.. עזרה בבקשה?!!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  20. שלום, אני רוצה להחזיר לעבודה את המחשב הישן שלי ולכן אני צריך המלצה להארדיסק חדש, אני לא צריך שטח אכסון גדול בכלל (חשבתי על לא יותר מ80/100 אבל אם יש משהו יותר גדול במחיר דומה אז אפשר גם אותו). ההארדיסק צריך לתמוך בIDE ואני אעדיף שזה יהיה הארדיסק של WD כי יש לי ניסיון מאד טוב איתם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  21. זה הארדיסק הקיים שלי WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID בנוסף יש לי עוד 200 GB אבל הבנתי שהם חייבים להיות באותו גודל אז ככה .. 1. איזה חיבור RAID הכי מומלץ 2. האם הסוג HDD משנה? 3. אם הם אותו גודל זה חייב להיות של אותה חברה? 4. איך עושים את זה (:

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  22. מה הצורב דיוידי הטוב ביותר שניתן להשיג עד 500 ש"ח? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  23. Started by danielM,

הי, היום יש לי מחשב די ישן עם הארד-דיסק Maxtor DiamondMax 80GB 7200RPM ATA133. אני מתכוון לשדרג מחשב, שיכלול בין השאר את הכונן Western Digital WD5000KS עם ממשק SATA2. אני ישמח להיות מסוגל לנצל את ה 80GB שכבר יש לי בנוסף ל 500GB החדשים- זה אפשרי לחבר את הכונן הישן (ATA) ואת הכונן החדש (SATA2) בו"ז ? איזה חומרה נוספת צריך כדי שזה יפעל? האם הכנסה של הכונן הישן תפגע בביצועים של הכונן החדש או של רכיבים אחר במחשב?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  24. הצורב מדגם: TSSTCORP CD/DVDW TS-H552U אין לי שמץ של איזה חברה על ה'צורב עצמו כתוב שזה של טושיבה סמסונג ועוד איזה חברה שחכתי את שמה. בהתחלה הצורב עבד מצוין, אבל עכשיו הוא עושה בעיה מוזר... שאני מכניס דיסק CD רגיל הוא חושב וחושב ללא הפסקה... שאני מכניס דיסק DVD הוא קורא אותו אבל שאני ניכנס לדיסק הוא ריק.

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  25. לדעתי SEAGATE ואחריו SAMSUNG אבל בואו ונראה את התוצאות.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים