אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש עכשיו אני רוצה לעשות מערך RAID 0 ואני משום מה לא מצליח... הלוח שברשותי הוא. asus p5w dh deluxe אם מישהו יכול להסביר לי איך אני אשמח וגם לדרך לעשות זאת דרך הווינדוס.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין כרטיס SD 4 גיגה.רגיל לאותו אחד X150. אני לא כל כך יודע מה ההבדל בין הרגיל ל X150 ואשמח לקבל הסבר.אני מניח שזה קשור איכשהו לצילום במצלמה דיגיטלית. ההבדל במחיר הוא 43 שקל. Transcend 4GB Secure Digital (SD) Card 217 Transcend 150X 4GB Secure Digital (SD) Card 260 תודה מראש. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1820_682_1821
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קניתי ב-KSP בזמנו 2 מארזים עם דיסקים של 160 GB כל אחד. בתקופת השימוש השוטף בהם, חדלו לתפקד השנאים שלהם כמה פעמים והוחלפו במסגרת האחריות. אחרי שנגמרה האחריות,הם טוענים שאין ביכולתם להחליף/למכור לי שנאים חדשים (או אפילו משומשים). השנאים הם אטומים ולא ניתנים לפתיחה ללא הרס. שאלתי היא: האם ניתן להשיג שנאים חדשים לפי נתוני הספק קיימים? אם כן, איפה? תודה
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש Disc On Key בנפח של 4 GB , אני צריך אחד שיתן ביצועים מקסימלים עם אחריות ארוכה . התקציב הוא 450 שח מקסימום ! אשמח להעצות
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי כונן של 250 ג'יגה שיש בו כ45% מקום פנוי, כשניסיתי לפרוס את הכונן וליצור עוד מחיצה, ויסטה הודיע לי שאני יכול להוציא מהכונן רק 4 ג'יגה למרות שיש איזה 100 ג'יגה פנויים. מה אני עושה כדי לתת לעצמי קצת יותר מרחב תמרון?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אני צריך לעשות להם כונן גיבוי לכל מחשב שכל לילה כל המידע יועבר לכונן השני... למחשב אחד אני צריך להוסיף כונן נייד חיצוני.. לא יודע איזה גודל דגם המחשב הוא פנטיום 4 3געגה הרץ 512DDR ולמחשב השני לקנות 2 הרדיסקים ולעשות שאחד יגבה תשני כל לילה AMD 2500 XP 256RAM שתי כוננים של 80.. רציתי לדעת אם אפשר לעשות מערך של גיבוי עם כל לוח.. מה כדאי לעשות.. אם שווה להשקיע במחשב כזה השני ה AMD הוא להחליף את כולו..כי הוא חלש כבר עכשיו יש לו כונן של 10 גיגה ואני צריך וחושב שעדיף לקנות 2 כוננים ולעשות את זה.. אני לא יודע מחירים איזה עדיף איזה כדאי ...ואיך עושים את זה אפשר עזרה ? כל המידע זה דוחות יומיים ועבודה בגרפיקה של משרד פירסום..
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי כונן IDE ואני רוצה לחבר אותו למחשב בדרך אחרת USB/SATA אני כאילו רוצה להפוך אותו לכונן חיצוני במקום פנימי האם זה אפשרי? האם קיימים מתאמים כאלה? חוץ מזה אם הכונן לא עובד איזה אפשרויות יש לי לגשת אל המידע שבפנים?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/Brand-New-500GB-Maxtor-SATA-II-3-0-Internal-Hard-Drive_W0QQitemZ230138800615QQihZ013QQcategoryZ64459QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המאוררים? הדיסק קשיח? קצת פירוט בנושא ואם אפשר גם אתר שמביא טבלה שמפרטת כמה כל רכיב ודגם של רכיב פולט רעש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לגבי מידת הרעש של הארד דיסקים...העניין שיש לי 2, אחד של 120 ג'יגה של WD אחד של 80 ג'יגה של WD שניהם עם חיבור IDE ושקלתי להחליף את שניהם באחד של 250 כך שאני מקבל גם קצת יותר נפח, פחות צריכת חשמל ואממ הארד דיסק חדש, שעם המחירים היום זה ממש אטרקטיבי השאלה אם זה יוריד את רמת הרעש ואם כן בכמה? תודה מראש, לירן.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי היום את ההארד דיסק, והוא ממש ממש מרעיש כשהוא עובד, בצורה ממש מציקה, נשמע כמו טרקטור, והוא מפסיק את הרעש כל 5 שניות ואז מחזיר אותו. זה הגיוני? או שמשהו פגום?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב LG N42 ואני משתמש בדיסקים DVD-R של Verbatim או LG. משום מה כל מה שאני צורב מקובצי iso לא נקרא בשום צורב/DVD אחר (צרבתי במהירויות שונות 4x 8x 16x וניסיתי לקרוא את הדיסקים עם 3 סוגים שונים), בכולם אני מקבל הודעה (ולפעמים הדיסקים מופיעים לי כריקים) - "Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible with Windows." מה שמוזר זה שהצורב עצמו קורא ללא כל בעיה את הדיסקים הללו. אני משתמש ב- Nero 6.6.0.12 מישהו נתקל בבעיה ומכיר פתרון? עריכה: צרבתי את אותם iso בצורב NEC 3520 במהירות מקסימלית באותו סוג דיסקים ולא היתה לי כל בעיה בקריאה שלהם בכוננים אחרים...
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היו שמועות שהטכנולוגיה היא לא רק תיאורתית,האם מפתחים אותה?
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לחברה כאן. לא יודע עד כמה אנשים כאן משתמשים ב Raptor של WD. קניתי Raptor 150GB 10000rpm והתקנתי אותו על לוח ASUS P5W ויש לי מספר דברים שאני לא מבין. 1. יש לי הרגשה למה שהוא שהכונן לא נותן את כל המהירות הגבוהה שהוא אמור לתת או שכן ואני פשוט לא מרגיש את זה. האם שינם איזה שהם דריברים שצריך להתקין בשביל הכונן הזה ב WIN XP ? 2. יש בג'מפרים אופצייה שנקראת משהו כמו SSC - Spread spectrum Clocking מישהו יודע כאן מה זה ? תודה למי שיעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=574279 LG SATA GSA-H30N LG מה אתם אומרים לקנות ?????? אני פשוט חייב לקנות צורב היום תודההה אני צריך צורב אמין שחזיק להרבה זמן תודהה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן DVD פילפס מדגם DV5016L2 הכנון עובד יפה מאד אבל לא מזהה דיסקים של 8.5 גיגה.למישהו יש פיתרון לעניין??? חיפשתי באתר של פילפס והוא בגרמנית ובגוגל לא מצאתי כלום. אשמח לקבל עצה.תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שאלה ראשונה - יש לי דיסק cd-rw שהוא 4.7 גי'גה.. איך אני יכול לצרוב עליו? אם אני מסמן לו דיסק רגיל אני מקבל שגיאה שעברתי את הכמות, אם אני מסמן לצרוב בתור DVD הוא אומר שזה לא DVD שאלה שניה - אם הורדתי בטעות מדיה פלייר החדש והוא בודק חוקיות איך ניתן להחזיר לקודם? שיחזור מערכת לא ניתן לבצע מלפני התאריך של השידרוג תודה
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני לקראת קניית מחשב ורציתי לדעת האם שימוש בצורב גם כקורא היחיד במחשב. כלומר בלי כונן DVD נוסף. מצב זה מוריד שנים לצורב? ככה חינכו אותי
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שמעו במקרה רציתי לקנות צורב DVD אז ראיתי את זה ואני אוהב טשטויות האלו של התמונות וכול אלו ראיתי גם שהדיסקים יקרים אז אמרתי אני הקנה בעתיד תדיסיקים האלו ........ שהצורב כאילו יהיה לי לעתיד גם .... מה אתם אומרים יש היום איזה צורב שהוא נורמלי ואיכותי עם LABELFLASH שכדאי לקנות ??? או שכדאי לחקות עוד כצת זמן ???? או שאין מצב שבחודשים הקרובים יצא איזה משהו נורמלי ועדיף לקנות צורב רגילללל תודה יום טובבבבב
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חבר'ה, יש לכם המלצות לאיזה מדיות DVD±R מומלץ לקנות? בעקרון מחפש 4.7GB ולא DL אז אם יש הצעות תודה רבה (איך הדיסקים של BENQ?)
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה. 1.LG 2/PIONNER 3/ASUS 4/SONY תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי דיסק קשיח SATA בנפח של 320GB של חברת seagate, וניסיתי להתקין אותו לבד אבל לא משנה מה ניסיתי(טוב האמת שרק ניסיתי את שני החיבורים של הSATA ושל החשמל) אבל לא משנה מה עשיתי המחשב לא זיהה אותו בכלל(גם לא בביוס). הלוח אם שלי הוא MSI 865PE Neo-2(אני לא לחלוטין בטוח שזה הדגם המדויק ולכן גם לא עידכנתי את הביוס). אני לא ממש מכיר את התהליך אבל הנחתי שזה פחות או יותר כמו הארד דיסק IDE רגיל אני מקווה שזה סתם איזה ג'מפר איפשהו או משהו שלא עשיתי נכון ולא בעית חומרה :-X בכל אופן אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בכל דרך.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי הרדיסק חדש seagate Barracuda 250GB 16MB SATA2 ואך אני יכול לבדוק שהוא טוב? יש איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי התקנות כמו בבילון 6 לפי מה ששמעתי ניתן להתקינם על גבי ה- DOK ... אם אפשר עזרה - דרך אייך אפשר להתקין...??
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לחבר את הלוח הנ"ל הוא מנסה לחבר את ה-HD בעזרת כבל IDE המחשב מזהה את הדיסק וכאשר הווינדוס מתחיל להיטען הוא מראה מסך כחול לשניה ועושה ריסט, יש לציין שזה הדיסק היחיד שמחובר ללוח ועליו מותקן הווידוס, כאשר חיברנו את הדיסק למחשב הישן (P-4) לא הייתה בעיה והווינדוס עלה חלק. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-