אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
למה כל צורבי ה-DVD מוגבלים למהירות של x48 של צריבות וקריאת CD, בעוד שצורבי CD רגילים באים במהירות x52?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ ששוקל 7GB ו-2 דיסקים ששוקלים 4.7GB אז איך אני צורב אותם? לוקח הרבה זמן לחלק אותם בוינראר...
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק דיי ישן בערך 3 וחצי שנים משו כזה ושאני מסתכל במחשב שלי כתוב שבכונן C יש 9.91 ג'יגה ובכונן D יש 27.3 ג'יגה ואין כזה דבר דיסק קשיח של 37.21 ג'יגה הבעיה הבאמת מוזרה זה שכתוב שבכונן D יש לי מקום פנוי של 432KB שזה 27.2 בערך מקום בשימוש אבל בודק בתיקיות אז כל התיקיות ביחד זה 15.5 ג'יגה...וכל הזמן יש הודעות שאין מקום בכונן D בכונן C יש 6.90 ג'יגה שזה אומר שצריך להיות 3.01 ג'יגה אבל במחשב שלי כתוב שיש רק 1.85 ג'יגה למישו יש מושג איך אני מסדר את זה?כל הזמן המחשב עושה בעיות כי אין מקום אבל יש עוד לפחות 10 ג'יגה תודה
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לפני שבוע התקנתי ויסטא והתייאשתי ממנו וחזרתי לxp שאותו השארתי על דיסק ישן של 160 gb והויסטא מותקן על דיסק של 250 gb איך אני מוחק את הויסטא וחוזר למצב שיש לי רק xp (הויסטא נמצאת על דיסק חדש שקניתי והxp על הישן )?? ואיך אני מוסיף מקום לדיסק של הxp (כחומר למחיצה c) מבלי לפרמט???? כי יש לי רק 30 ג'יגה ואני רוצה להגדיל ל60 עכשיו שיש 400 ג'יגה על המחשב תודה רבה רבהההה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בעקבות הנושא הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266427.0 אני הולך לקנות דיסקים חדשים... עכשיו יש לי אפשרות או לדיסקים של TEAC או לדיסקים של VERBATIM איזה לקחת? להזכירכם, הצורב DVD שברשותי הוא NEC 3550A
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי רכיב שיודע לקבל SMART MEDIA והוא עובד היטב. צוות באלקטרוניקה תפר לרכיב הזה NAND FLASH בצ'יפ וזה לא עובד. האם בSMART MEDIA יש איזשהו משהו צרוב עליו? כי זה אותו רכיב ואני לא מבין מה הבעיה? מישהו יכול לכוון אותי קצת , תודה? אגב אני מניח שבSMART MEDIA יש איזשהו FAT ופה אין , אבל הייתי אמור להצליח לפרמט את זה עם הרכיב הזה נכון(כי אני מצליח לפרמט SMART MEDIA)?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום יש לאנשים פה נסיון טוב עם התוכנה הזו? יש לכם המלצה לתוכנה יותר טובה שמנתרת את הטמפרטורה של הדיסקים ומצבם? התקנתי אותה פעם ואז הלך לי דיסק, וחשדתי בה שהיא עשתה את הנזק... תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שמחובר ל IDE אני רוצה לקנות ארד דיסק של SATA ולקנות גם מתאם IDE ל SATA האם אני יוכל לחבר את שני הארדיסקים יחד?
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לפני שידרוג מחשב אני חייב לגבות את הדיסק הקשיח 80GB. המחשב הוא פנטיום 3 800MH וזיכרון של 256MB ומערכת הפעלה XP. האים ניתן להרכיב עליו צורב DVD? אם כן, איזה המומלץ - הכוונה איזה המתאים ביותר למחשב זה... האם תהיינה בעיות צריבה? בהתחשב בעוצמתו של המחשב ובגילו? אם אין אפשרות להתקין צורב DVD על המחשב, איזו צורת הגיבוי המומלצת? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
תגידו מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הצורב Pioneer DVR-A12J בארץ? http://www.engadget.com/2006/12/12/pioneer-unveils-dvr-a12j-10x-dual-layer-dvd-burner תודה.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש הרבה חברות והרבה דגמים איזה מהם הכי טוב מבחינת מהירות קריאה\כתיבה והכי עמיד פיזית?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי כונן WD2500YS שאיתו אני רוצה ליצור מערך ראיד [0,1,5] עוד לא החלטתי איזה. על הצד שהכונן AAKS עדיף על הדגמים הקודמים , ובאו נאמר שאין שיקול כספי, מה עדיף לשלב רק כונני YS או את הAAKS? תודה.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הי. אני כרגע נמצע עם המצביע של העכבר על הכפתור "הזמן כעת". מדובר ב HDD 2.5 אינץ' לגיבוי 120GB, עם קופסה-מתאם ל USB 2.0 הדילמה הגדולה - איזה חברה להזמין. הבחירה שיש : 1. WD 2. HITACHI 3. SAMSUNG ממש ממש ממש זקוק לעצה או המלצה מכם. אם יש משהו אחר להציע - בכיף. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
רכשתי היום..זה צורב SATA,בלי lightscribe (לא מעונין בפיצ'ר הזה). מרוצה מאוד,סתם רציתי לשתף. אם יש למישהו שאלות..מוזמן לשאול.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים וכנראה אני קונה מ-SkyPc בגלל שהם מאוד זולים (ויש להם את המארז NZXT Apollo ) עכשיו המליצו הרבה פעמים בפורום מפרטים על הצורב של LiteOn אבל ב-SkyPc אין של LiteOn בכלל הכמויות צורבים שם ירודה... אז איזה צורב הכי מומלץ משם? צורבי DVD
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
למה אף חנות היום לא מוכרת דיסקים של 8 וחצי גי'גה לצריבה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
העדפות צורב DVD וגם CD מהירות לא ממש משנה מה שחשוב שיהיה אמין לתקופה ארוכה מחיר עד 250 תודה רבה לכולם :-)
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש 2 סוגים, שכחתי איך קוראים להם ואני רוצה לקנות מתאם לIDE רגיל או USB - מישהו יודע? תודה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי צורב דיוידי של LG דגם H44N הבעיה היא שאני לא מצליח להבין מה כל האפשרויות במכשיר... באיזו תוכנה להשתמש כדי שאני אדע מה היכולות? בנוסף: אני לא מצליח להגיע לדף מוצר של הכונן... מישהו יכול להסביר לי למה ?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
העיניין הוא שאני לא צריך את הCD ושמתי לב שלא עשיתי בו שימוש כבר חודשים רבים. השאלה אם להשאיר אותו למקרה שיקרה משהו לצורב(חס וחלילה) ואז אוכל להשתמש עדיין בCD או למכור ב25 שח או מה?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
נראה לי דגם 3550 משו כזה יש דיסקים שהצורב לא מזהה הוא פשוט מראה דיסק ריק. מה עושים?? יש אולי עידכונים לצורב הזה?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קניתי דיסקים DVD-R, הצורב שברשותי הוא NEC DVD RW ND-3550A עכשיו כשבאתי לצרוב עם הנרו הוא הביא איזה הודעת שגיאה על מולטיסיזן או משהו כזה...לא התעמקתי ועברתי לצרוב עם התוכנה של הוינדוס. והתוכנה של הוינדוס מראה לי את הדבר הבא כשאני בא לצרוב: ייתכן שהצורב לא מסוגל לצרוב על דיסקים DVD סטנדרטיים? ועל DVD-RW (כמו שכתוב) הוא כן יכול? (אלה דיסקים רב פעמיים אם אני לא טועה)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דיסק קשיח נייד עם חיבור Svideo/RCA שיהיה אפשר לחבר אליו מצלמת ביטחון לדוגמא (הוא לא צריך לספר מתח) והוא יוכל להקליט בלחיצת כפתור כמה שיותר פשוט ועם כמה שיותר מקום. קיים דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעתם האם מה שכתוב על מפרט של dvd (לא של מחשב) שהוא קורא תמונות האם גם שהם מפוזרות בתקיות בדיסק או שהם צרובים בשיטה מסוימת כמו VCD?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחפש לראות על המסך בטלויזיה סרטים מהמחשב - הבעיה היא שהמחשב מרוחק 10 מטר מהטלויזיה חיברתי את הטלויזיה למחשב בכבל ורואים שחור לבן יש לי 8800 מה שאני מחפש הוא פיתרון זול לצפיית סרטים על הטלויזיה חשבתי על MP4 אבל הוא 2000 שח חשבתי על HTPC אבל מינימום 3000 שח האם יש משהוא יותר זול מזה סה"כ דיסק קשיח וחיבור לטלויזיה בכבל לא משהוא יקר ממה שרשמתי
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-