עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום יש לי Caviar Blue 500GB 16MBCache עכשיו הוא היה מותקן במכשיר DVR גנרי שמריץ לינוקס שנקנה בארץ. בארץ המכשיר DVR קיבלת שנה אחריות (לא ידוע לי לגבי אחריות להארדיסק אבל בו נעזוב רגע את זה) התאריך ייצור של המכשיר הוא במרץ 11' ויש מדבקה בסינית שהאחריות היא עד מאי 2014. מה שמעניין אותי האם יש אפשרות לאחריות בינלאומית של WD ואם כן איך עושים את זה וכמה זה אמור לעלות לי והאם היבואן בארץ קשור לזה/ישתף פעולה. אגב האן ניראה לכם שההארדיסק שבק חיים בגלל שהוא היה מחובר כל הזמן לחשמל (לא מפסיק אותו לרגע במשך כשנה) וכותב/מוחק או שזה אולי פעם אחת איזה הפסקת חשמל או משהו כי זכור לי פעם שההגדרות בDVR התאפסו (או שרק היה נידמה לי שהם התאפסו וסתם היה איזה משהו) מה שמוזר יש לי כוננים ישנים ש…

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

וכן - קראתי את הסטיקי מומלצים - הוא בדיוק מה שחיפשתי - ועל כך תודה ועכשיו לשאלה - אני רוצה לרכוש את HD103SJ ובKSP מציעים למכירה את הדגם אשר לו הם קוראים כך: ‏1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ/UJ‎ אני מניח שזה אומר שזה או SJ או UJ. אני חייב לומר שלא הבנתי כ"כ מה ההבדל בין הSJ לUJ - משהו בפלטות. בפירוט על המוצר באתר של KSP כתוב שהמודל הוא: Spinpoint F1 HD103SJ שזה בכלל מבלבל, כי לפי הסטיקי הבנתי שה-SJ הוא F3 וה-UJ הוא F1... אז מה זה מה ומה ההבדל ביניהם בכלל? הושיעני! תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה כמה שאלות 1.האם ההבדל בין ATA ל SATA שווה את המחיר? 2.כשבאתי לקנות המוכר אמר לי שה SATA עדין מאוד ושאם אתה בטעות שובר את החיבור בתוך ההארד דיסק אז הוא הלך וגם האחריות לא מכסה.... זה נכון שהוא עדין? 3.בעיקרון רציתי לקנות הארד דיסק של SEAGATE בגלל שהם נותנים 5 שנים אחריות אבל הבעיה היא שבכל המקומות שחיפשתי היה כתוב שהם נותנים 3 שנים... אתם מכירים אולי מקום שנותן 5 שנים? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  4. http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16822152102 המווווווווווון תגובות רעות ...

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by NTT,

Western Digital WD3200KS או Wester Digital WD3200AAKS איזה מהם יותר טוב? הAAKS עולה 3 ש"ח יותר(נו באמת) אבל מה ההבדל ביניהם? וWestern Digital היא חברה מומלצת להארד דיסקים?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  6. Started by TheDiesel,

סליחה על הבורות האם כונן SSD מורכב בתוך המארז, או שהוא חיצוני ומחובר ע''י כבל?

7. Started by singera,

אחרי כמעט 3 שנים עם אותו CD שעבר בין 3 מחשבים ובזמן האחרון התחיל לעשות צרות החלטתי לקנות DVD אני צריך המלצה לDVD שיעמוד בתנאים: מולטיזון ללא צריבת BIOS (באסוס יש משהו כזה אבל אמרו לי שזה מוגבל ל 20 איפוסים) ויהיה לו extract מהיר איך הפיוניר, האסוס, הBENQ, הLITEON, הAOPEN?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by tagada0071,

האם הלוח הזה תומך טוב עם SSD ? ובתור לוח אם לגיימינג יש לו חלופה קצת יותר זולה שתתמוך בSSD ? gigabyte - GA-Z77X-D3H

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  9. האם להשאיר צורב כזה שלא קורא לי דיסיקים dvd סוני 4.7 gb לאחי יש גם צורב ואצלו זה כן קורא שהלכתי לחנות ואמרתי להם הם אמרו לי שאין מה לעשות יש כאלה שלא קוראים האם להחזיר להם אותו או להשאיר אותו

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  10. Started by NETANELKOREN,

שלום אני שואל מה זה צורב DUAL LAYER ושמעתי שהצורב מדפיס, משהו כזה,על גבי דיסק האם זה נכון. אם זה נכון אז אני רוצה לקנות את הצורב הזה אבל האם הצורב הזה גם צורב דיסקים רגילים ולא רק על גבי דיסקים

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  11. אומרים כדאי לעשות הארדיסק SSD אחד רק למערכת הפעלה כדי שהמחשב ייעלה מהר יותר וכו' .. א - זה נכון ? ב - איזה נפח צריך ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by AgentZ,

אהלן, אני מעוניין לגרום למערכת שלי (W7 64bit) להתייחס לDOK שלי כDVD - כלומר, כל פעולת צריבה לDVD המדומה תגרום להעתקת התוכן של הצריבה לDOK. האם יש דרך לעשות את זה? תודה מראש! (אני מודע לכך שזה מתאים גם לפורום תוכנה, אבל היה נראה לי שאני ימצא פה אנשים יותר מומחים לדבר)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לדיסק חיצוני WD Passport יש תוכנת גיבוי אוטומטית של Dmailer שמעצבנת אותי! איך אני עוקף אותה, מוחק אותה, מנטרל אותה בכדי שאוכל לעבוד עם הדיסק כדיסק קשיח רגיל. יהודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by jackhammer,

אני לא יודע אם זה קשור לפה או לפורום של ווינדוס.... יש לי כרגע דיסק של 320 מחיצה אחת של 100 שבה מותקן ויסטה ומחיצה אחת של 200 שבה אני מתקין את המשחקים, שירים, תמונות, מסמכים וכו'........ אתמול קניתי דיסק חדש של 1TB (של WD) אני יעתיק את כל מה שיש לי במחיצה של ה200 (משחקים שירים וכו'.......) לדיסק החדש ואת המחיצה של הווינדוס אני רוצה שתשתלט על כל 320GB שיש בדיסק ראיתי שבויסטה יש בDISK MANAGMENT אפשרות להקטין את המחיצה (SHRINK) אבל אני לא יודע אם יש EXPAND..... חוץ מזה קראתי בפורום אחד שאם המחיצה של הווינדוס לא DYNAMIC אי אפשר להקטין. המחיצה שלי BASIC ולפי מה שהבנתי הבחירה של ה BASIC/DYNAMIC נעשת לפני שמתקינים את הווינדוס לא? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by shai11,

היי שבת שלום אז ככה יש לי ההרד דיסק sata2 250GIGA הוא סבבה אבל מתחיל לי לחץ במקום אז חשבתי להוסיף אליו ההרדיסק משובך של IDE של 80 גיגה שיתאכסן עליו בעיקר סרטים על ה 250 המערכת הפעלה השאלה היא האם הוא יאט את הדיסק של ה 250 או שהוא לא ישפיע ?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by KF,

שלום, אני עורך תמונות בפוטושופ ולייטרום ומכיוון שאני מצלם בraw כל קובץ שוקל בערך 40-50 מגה בייט ולכן חשבתי לקנות כונן SSD. המצב הוא כזה : יש לי מחשב נייד ובו : I5 3210 עם 8GB זכרון וכונן SSD בנפח 128GB בצורת MSATA + כונן קשיח רגיל בנפח 500GB וכרטיס מסך מובנה. מחשב נייח ובו: E8400 עם 4GB זכרון וכרטיס מסך HD5850 + כונן קשיח רגיל בנפח 250GB. האם הייתם משדרגים את המחשב הנייח ומוסיפים לו יותר זכרון וכונן SSD ? *כרגע לצורך עריכה אני פשוט מחבר את המחשב הנייד כל פעם למסך הראשי שלי ועורך את התמונות,מה שמפריע לי זה שאני לא יודע אם הכרטיס מסך המובנה שיש לי בנייד משפיע איכשהו על הצבעים לעומת ה 5850 שיש לי בנייח. *האם כונן SSD עם נפח קטן של 64GB יספיק לווינדוס,פוטושופ ולייטרום או שאני…

17. Started by myjunkmail0000,

קניתי מחשב לא מזמן עם לוח אם GA-P55M-UD2 וארדיסק 1 טרה של סמסונג (שעובד ב SATA) קבלתי ארדיסק מחבר של עוד 80 גיגה ואני מעוניין להתקין אותו במחשב בתור כונן גיבוי... הכונן הוא IDE אז איך מחברים אותו? צריך להגדיר את הגמפרים ל SLAVE ורק לחבר?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  18. מתנצל מראש אם אני משתמש במונחים לא נכונים, אני לא מאוד טכני. קניתי מחשב לא מזמן, לוח האם הוא gigabyte B450M D3SH, וכשהזמנתי אותו ראיתי שיש לי 4 כניסות SATA להשתמש בהן על הלוח. רק אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך הבנתי שהוא חוסם לגמרי את אחת הכנסות, משמע שיש לי 4 כוננים (SSD אחד קטן יחסית למערכת ההפעלה ועוד 2 "רגילים" גדולים יותר) ורק 3 כניסות להשתמש בהן. האם יש איזשהו פיתרון טכני (נגיד מפצל? לא יודע אם זה קיים) לבעיה הזו, או שאני חייב פשוט להחליט שאני מוותר על אחד הכוננים? תודה מראש.

19. בשורת הזריזות והאמינות של כונני ה-SSD כבר חדרה היטב אל השוק, וכמעט לכל אחד יש מוצר משלו בטכנולוגיה זו. בואו ללמוד כיצד לתחזק אותם ולוודא שהם פועלים באופן הטוב ביותר האפשרי מזל טוב! גם אתה כנראה, כמו הרבה מאוד משתמשים בשנים האחרונות, התחדשת בכונן SSD משלך. אתה מחבר אותו, מתקין את מערכת ההפעלה ומתרגש מהמהירות הגבוהה משמעותית שבהשוואה לקשיח. הימים חולפים ופתאום הכונן מרגיש פחות מהיר, ופעולות שלקחו כמה שניות מתארכות להן ואתה שואל את עצמך – לאן נעלמה ההבטחה שב-SSD? כונן SSD: היום כמעט כולם עובדים עם אחד – אך האם אתם יודעים כיצד יש לעבוד איתו? אתה מגיע אל חבר שרק קנה את כונן ה-SSD שלו, והפלא ופלא: הכונן שלו מהיר, בדיוק כפי ששלך היה. מה השתנה? אנו והי…

• 17 תגובות
    • 6.3k צפיות
  20. יש לי כונן שיש לי עליו הרבה דברים חשובים עכשיו אחרי פירמוט הXP לא נותן לי לפתוח את הכונן לפני שאני יעשה עליו פירמוט איך אני פותח אותו? יש תוכנה חיצונית?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  21. Started by Dante_9,

חיפוש שגרתי ב- ZAP עבור DVD-R של SILVERLINE מסדרת ה- G04 העלה מספר תוצאות. אחרי שבדקתי והשוואתי החלטתי ללכת על החנות הבאה שיושבת בתל-אביב: *זונזר* לא רציתי להזמין באינטרנט וגם ככה הייתי מתוכנן לנסוע לתל אביב אז הגעתי אליו עד לחנות אז נסעתי. הגעתי לחנות ומה הוא אומר לי?! "שמע אני לא יודע על מה אתה מדבר!, אין לי את המדיות האלו ואף פעם לא היו לי." "אז למה זה מפורסם באתר שלך?" "לא אל תתייחס לזה זה רק כדי שאנשים יבואו, אתה יודע איך זה... אם אתה רוצה יש לי בו מדיות של חברה פרינקו אתה מכיר?! זה מדיות יותר טובות אפילו מהסילברליין!" בקיצור הבנתם את הרעיון! ראו הוזהרתם! בסוף נתתי קפיצה ל- מ.י מערכות וקניתי את ה- RITEK EXCELLENT G04

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  22. היום צריך להחליט בין פיליפס 40X16X10 לבין LG 24X10X40 אני יודע שניהם לא להיט גדול אבל זה מה שהציעו החברות שיכולות לספק שרותי מחשב למשרד החינוך בדרום דרך אגב רוצים למות מהמחיר :AR15: LG שקל 940 כולל התקנה פיליפס 870 שקל כולל התקנה אני יודע גנבה לשמה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Elite_Sniper,

קניתי הארד דיסק חדש של 250GB ועכשיו הוא כונן H במחשב, אני רוצה להתקין מחדש תווינדוס ולעשות את ההארד דיסק הזה כונן C ולהתקין עליו תווינדוס איך עושים את זה?

• 8 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים