עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. איך אני מפצל את הדיסק הקשיח שלי?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  2. Started by spide220,

הדיסקים הכי איכותיים וטובים הם VERBATIM נכון? ואחריהם TDK ואז SILVERLINE ?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by rangerman,

אפשר להשיג כזה? אם כן, אשמח לקבל המלצה לחנות או חנות רשת (בארץ או בחו"ל) שמוכרת אותו. תודה!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  4. Started by אלבר,

לא מצאתי ביקורות כ"כ, אבל אני מחפש דיסק בגודל של 160 גיגה ויותר שיהיה עמיד לחום וטלטולים. האם יש המלצות על סמך ביקורות שקראתם?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by eegg,

זה אמור לעלות יותר מ400 אבל הוא עולה 180? אפילו אם הוא היה 80 גיגה זה זול מאוד http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7953

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  6. שלום קניתי אתמול כונן סאטא 2 16M 250G עכשיו בחיבורים מאחורה... יש את הכבל האדום הצר שמחברים ויש לידו עוד כבל שטוח רחב יותר שמתחבר שהבנתי שזה החשמל של סאטא ויש את הכבל חשמל הרגיל.... השאלה צריך לחבר את שלושתם יחד?! כאילו שיגיע מהספק 2 כבלים של חשמל?.....מקווה שהסברתי נכון תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  7. יש לי כונן של 80גיגה פירמטתי אותו לחלוטין לפני ההתקנה בהתקנה אמרתי לויסטא לקחת 45גיגה ואז השאר השארתי UNALLOCATED הכל עובד אבל בPARTITION MAGIC מופיע לי כל הכונן כמחיצה אחת מסוג BAD שניסיתי לפרמט אותו הוא לא הצליח מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  8. Started by clown,

אף אחד מהצורבים כאן לא נמצא בסטיקי והכי חשוב, בלי NEC, כבר נכוויתי. http://www.g-tech.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=16

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by ניר.,

האם יש הגבלה במספר המחיקות והצריבות של DVD-RW ?

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by Polonian,

אהלן הראשונה היא האם יש לפחות חיבור IDE אחד בלוחות החדשים יותר (P35 ו965P) כדי שאני אוכל להשתמש בצורב שלי במחשב החדש שאני אקנה בקרוב? השנייה היא איזה צורב יותר טוב? הLG H42N או הPIONEER 111D? והאם הדגם שציינתי של LG הוא הדגם שבמומלצים? כי בזה שנמצא במומלצים אין H בשם הדגם (42N). תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by rotman,

שלום רב , איזה הכי כדאי מבין הבאים ומה ההבדלים בינהם? :s05: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-DVD&orderby=price&DB47237=55256 זוהי רשימה מאתר זאפ ממוינת לפי מחיר ומסוננת לפי מהירות קריאה X16 . עד למחיר של 120 כולל משלוח איזה הכי כדאי להזמין? תודה רבה על העזרה חברים עריכה : דרך אגב , גם המלצה על חנות ספציפית יכולה לעזור

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  12. הממ.. כותרת.... תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  13. היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על הצורב DVD של LG: GSA H42N באתר של LG מצאתי מפרט אבל לא שלו אלא של: GSA-H42LI ההבדל זה רק הצבע? המפרט זהה? זה המפרט: Multi-Format support DVD+R/RW, DVD+R DL, DVD-R/RW, DVD-R DL, DVD-RAM, CD-R/RW Burn customized, silk-screen-like labels onto LightScribe DVD or CD media Max. 18x DVD±R Write Speed Max. 12x DVD-RAM Write Speed Double Layer DVD+R (8.5GB) and dual layer DVD-R (8.5GB) recording supported 2MB Cache Buffer with buffer Under-run protection Enhanced IDE(ATAPI) interface האמתי אני מעדיף חיבור SATA, זה יותר עדיף נכון? יש דגם דומה לזה כ-SATA? כי זה חיבור רגיל IDE ולגבי זיכרון Buffer 2 מגה זה סביר?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  14. שלום, יש לי דיסק קשיח של 160 ג'יגה שמחולק לשלוש מחיצות 40 40 ו-80 אני רוצה להוסיף למחיצה של הווינדוס את המחיצה הנוספת של ה40 כדי שיהיה לי 80 ג'יגה בc ...איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי 80 ג'יגה במחשב... נשארו 127 מגהבייט וזה לאט לאט יורד... אני צריך לצרוב סרטים שיש לי על המחשב ולמחוק אותם, אבל איזה עוד דרכים יש לפנות מקום במחשב? כשאני לוחץ על הכונן שלי שהוא C , ואז עושה "disc cleanup" זה טוען לי את האשף המון זמן וזה בכלל לא עולה... אז אילו שיטות יש לפנות מקום במחשב? תודה.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  16. מבין שלושת הצורבים הבאים מה הכי טוב?: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL אנא דרגו אותם אם אפשר (הכי טוב ראשון...) והסבר קצרצר למה, יהיה מעולה! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  17. מישהוא יכול לעזור? בעיה זו מציקה לי כבר כמה חודשים האם זה בעיה בווינדוס או שבצורב עצמו? האם ניתן לעדכן את הצורב או לסדר את הבעיה תודה רבה למשיבים

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by SharonSx,

שלום, בזמן האחרון אני שומע הרבה את המושג הזה אני לא כל כך יודע מה זה, אז מישהו יכול להסביר בפשטות? מה נותן לי מערך RAID? בשביל מה צריך? איך יוצרים מערך כזה? מי צריך? זה מעלה את הביצועים של המחשב? תודה,

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  19. Started by ITSIK86,

יש לי דיסק דיוידי רגיל של 4.7 אבל בנרו רשום שזה רק 4.4 בקיצור אני רוצה לדחוס בו 4.8 זה אפשרי בדרך כלשהי? כי בנרו תמיד רשום שאין מספיק מקום בדיסק אולי יש איזה שיטה? ניסיתי את מה שיש במדריכים פה בפורום וזה לא עזר

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  20. Started by g_s,

אהלן חברה יש לי התלבטות ואני ישמח אם תעזרו לי. אני רוצה לקנות כונן קשיח וראיתי שהוא מוזכר פה הרבה מאוד בפורום: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7610 בגלל שהוא קריר, מהיר וכו'. עכשיו ההתלבטות שלי היא אם לא כדי לי להוסיף עוד פחות מ 40 ש"ח ולקבל את זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2855 תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  21. שלום כולם, איפה אפשר להשיג מדית LABELFLASH לארץ?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  22. אמרו לי שצורב SATA זה יותר טוב במה ולמה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by erezmoris,

הורדתי תמונות מהמצלמה וצרבתי אותם על דיסק רגיל לאחר מכן נכנסתי לתוכנה שנקראת picasa כדילשלוח תמונות במייל ואז באזהו שלב אני מוצא את כל התמונות במחשב אבל בצורא של קוביה אחת גדולה ולא ניתן להפריד את התמונות והדיסק ריק ואין תמונות

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  24. Started by erezmoris,

האם יש מצב שתמונות הצרובים בדיסק רגיל ימחקו וזה מה שקרה לי . והשאלה איך זה יכול להיות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by איתי הגיתי,

שלום קניתי לאחרונה כרטיס זכרון חיצוני, http://www.pqi.com.tw/product2.asp?TT=1&cate1=156&PROID=255#1 ולצערי גיליתי שאי אפשר להעתיק עליו קבצים שגדולים מ 4 ג'יגה. בכך מתבטל השימוש שלי במוצר, אין לי מה לעשות איתו. יש איזשהו פירמוט שאני צריך לעשות כדי לאפשר את ההעתקה הגדולה? תודה איתי

• 8 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים