אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום, ניסיתי לצרוב היום סרט על דיסק של ורבטים CD-R ומשום מה בנרו רשום 675 במקום 700 בפס ההוא.. הוא לא נותן לי לצרוב קובץ של 700 מגה.. למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הנ"ל, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק DVD-R או כל פורמט DVD אחר, הוא נותן לי לצרוב את הדיסק במהירות של X2 בלבד (אין לי יותר). ניסיתי לצורב עם NERO 6 וגם עם ROXIO CREATOR אך בשניהם המהירות המקס' היא X 2. ניסיתי לעדכן קשוחה, אך אין קשוחה חדשה יותר מהנוכחית . יש פתרון ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי DOK של SanDisk 8 GB U3, פתחתי אותו הרגע מהקופסא. אפילו שהדיסק ריק, לא ניתן להעביר אליו קובץ שגודלו 4 ג'יגה, למשל. הוא אומר שהדיסק מלא, מה שכמובן לא נכון. לעומת זאת, קובץ של 3.5 ג'יגה הצלחתי... למישהו יש מושג? תודה! (:
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
עברתי על הFAQ הכנסתי את הפקודות בCMD, אבל בפקודה הראשונה אני צריך להכניס אזשהו ערך והשנייה פשוט לא מפרמטת את הכונן. תמונה מה עושים? , תודה
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי דיסק און קי של sandisk 16 GB חדש, השתמשתי בו כמה פעמים והכל עבד מצויין. פתאום הוא התחיל לעשות בעיות כשאני מנסה להעביר קבצים מעל 4G, מופיעה לי הודעת שגיאה שאין מקום פנוי בדיסק, בזמן שהדיסק פנוי לגמרי. עשיתי לו איתחול חשבתי שאולי זה יעזור, אבל זה לא... מה יכולה להיות הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אפשר קצת לפעמים לסייר בקבצים אבל לא מעתיק תקין. מה האופציות שכן קיימות לגבי זה? Recuva לא מצליחה להיכנס אליו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מקווה שתוכלו לעזור לי... לפני כשבוע רכשתי כונן קשיח חיצוני של WD בנפח 50 ג'יגה. הכונן מגיע בפורמט FAT כרגע יש בכונן 217 ג'יגה פנויים (ראה תמונה) כשאני מנסה להעתיק קובץ בנפח של 6.8 ג'יגה, אני מקבל הודעת שגיאה שהדיסק מלא (ראה תמונה) היכן טמונה הבעיה? תודה רבה, אורן. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם עשיתי את זה אבל אני לא זוכר... זה משהו לחבר מסטר וסלייב אפשר בבקשה עזרה?...
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חברת Seagate עשויה להפתיע אותנו עם טכנולוגיות חדשות בשוק הוותיק אשר הבשילו אחרי תקופה ארוכה של הבטחות והצהרות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
רק לי נראה שהמחיר נשאר גבוה כי זה יותר נח ומשתלם לחנויות? מתי אמור לרדת המחיר? מתי תפוקת הייצור אמורה לחזור לקדמותה? מישהו יודע? נראה שבחו"ל המצב נראה יחסית יפה, למה בארץ לא כך?!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקחתי את ההארד דיסק הישן והוספתי למחשב חדש וכעת הוא לא עובד אבל הוא מזוהה.ההארד דיסק החדש הוא של 320 גיגה והישן של 80 ואיך שהבנתי לוינדוס XP יש מגבלה של שהוא לא יכול לקלוט יותר מ300 ומשהו גיגה על המחשב.האם יש איזשהו PATCH שבזכותו אני אזכה להפעיל את שתי ההארד דיסקים
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ת'אמת שלא ידעתי איפה לפתוח את הנושא המדובר. רכשתי לפני כמה חודשים SAMSUNG M2 1TB USB 3.0 חשבתי צעד קדימה כמו שאומרים. עכשיו...לי אין USB 3.0 באף אחד מהמחשבים בבית וגם לא למכריי. אבל קניתי לפני שבועיים Asus UX31E שיש לו מחבר USB 3 וכמובן אחד גם של USB 2. הUSB 3 מתפקד מעולה עם רכיבי USB 2 , והUSB 2 עצמו גם כן תקין. כאשר אני מחבר את הSAMSUNG לפורט של הUSB 2 הוא עובד מעולה אבל על USB 2. כשאני מחבר אותו לUSB 3 המחשב לא מזהה איזה כונן זה ובWINDOWS רשום USB Mass Storage Device. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הUSB לאחרון כולל הPATCH וזה לא עוזר גם נתקלתי בשני פוסטים כמו שלי באנגלית ע"י אנשים אחרים - אבל גם הם לא מצאו את הפיתרון. עצות למישהו ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי צורב LG 48 24 48 GCE-8481B ויש לי כמה בעיות קודם כל בהגדרות שלו הוא בכלל לא אומר LG שנית גם בהגדרות המהירות המקסימלית שלו היא 32 ובנוסף לא מצאתי לא דריברים בשום מקום מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום צריך עזרה יש לי בעיה כותב לי אחרי ריסטרט למחשב reboot and select proper boot service or insert boot media in selected boot device press any key to continiue...... בדקתי את הדיסק הקשיח על באגים לא מצא כלום מה עוד יכולה להיות בעיה ? אולי וינדוס נדפק או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הורדתי שירים ע"ג המחשב וצרבתי אותם על CD בפורמט MP3 במהירות 8 כדי שאוכל לשמוע את זה גם ברכב אמנם על המחשב אני כן שומע. אבל ברכב אני לא מצליח למרות שיש לי CD צרובים של MP3 ואני כן מצליח לשמוע למה זה? האם זה בגלל המהירות הנמוכה? צורב :LG 40X12X40 מע' הפעלה XP פרו באנגלית תוכנה: WINONCD 5 מדיה פלייר 9
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי צורב של פלקסטור פרימיום שאף פעם לא עשה לי בעיות....מאז שהחלפתי מחשב (כרטיס מסך מעבד ולוח אם...) הוא לא צורב לי אוברבורן... למרות שההגדרות של הנרו מוגדרות....והוא עשה לי אובר בורן כשהעתקתי דיסק.אבל כשאני מנסה לצרוב משהו מהמחשב הוא לא צורב לי באוברבורן (900MB) הדרייברים מעודכנים...ואני לא יודע מה לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום מחשב חדש צורב חדש אני חדש בצריבה צורב LITEON LTR-52327S ואני מנסה לצרוב חומר לגיבוי מדיסק קשיח (העתקה של CD ל-CD מצליחה לי 1) אני מקבל הודעה על שמות כפולים אך!!! אני לא מוצא את הקבצים --> מה לעשות 2) כיצד גורמים לשמות קבצים בעיברית להצרב גם כן בעיברית ולא ______ תוכנה nero_express version: 5.5.10.13 תודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
חברים אשמח לעזרה. אני לא מצליח להכניס קבציץ מסוג FHD 1080P לכונן או כל משהוא שהוא רזלוציה גבוהה רשום לי הקובץ גדול מידי. סוג הכונן: WD 2T wdbaau0020hbk-01 מה אני יכול לעשות שהוא כן יכניס תקבצים תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש שמועות שרצות כי ענקית ה HDD סובלת מכשלי חומרה חמורים, שכן הורידה את אחריותה ל 3 שנים. האם רכישת HDD פנימי של סיגייט הוא מפגע וסכנה? אשמח להמלצה ל HDD במסגרת של 450 שקל איכותי ואמין. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי צורב DVD של NEC דגם ND-3520A ויש סוגים מסוימים של DVD צרובים שהוא לא קורא וזה מאוד מוזר לי הדיסקים אותו פורמט DVD-R כמו שהצורב עצמו צורב ומה שהוא צורב הוא קורא וומה שאחרים צורבים הוא לא קורא מה אפשר לעשות ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה דם יזע ודמעות עם החנות skypc והיחס הנוראי והטיפול הגועלי שלהם בלקוחות (אני ממש לא ממליץ לאף אחד לקנות מהחנות הזו יותר) סוף סוף קיבלתי את ההארד דיסק אחרי שהראשון שהם שלחו לי היה תקול.... אז הוא הגיע חיברתי הכל טוב ויפה המחשב עולה מצויין מזהה אותו בביוס והווינדוס מזהה אותו ואומר שהותקן בהצלחה אבל אני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" אני זוכר שהייתה לי בעיה כזאת עם כוננים אופטיים אבל אני לא זוכר איך מסדרים את זה... יש למישהו רעיון? עשיתי uninstall וזיהוי מחדש של הרכיב ועדין לא מופיע במחשב שלי מערכת הפעלה xp pro דיסק קשיח 320aaks לוח אם 965p s 3 תודה על העזרה... יכול להיות שזה קשור לזה שיש לי כבר 2 הארדיסקים שמחולקים ל 5 כוננים? אני רוצה שה 320 יהיה בכונן אחד...
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש עם 500 GB זכרון חיברתי אליו את ה HD הישן שלי (150 GB עם שתי מחיצות,SATA1) המחיצות הופיעו במחשב שלי אבל כאשר נכנסתי למחיצה מסויימת לבדוק כמה קבצים,הם לא הופיעו במקום שהם אמורים להיות,זאת אומרת,המחשב לא מציג לי את כל הקבצים שיש כל הכונן,והאבסור הוא שהוא כותב לי שגודל המחיצה היא 70GB למרות שאם אני בודק את המשקל של כל הקבצים ידנית (ע"י סימון כל הקבצים->מקש ימני->מאפיינים) אני רואה רק 9GB. ניסיתי לחפש את הקבצים בתיבת החיפוש אך הם לא נמצאו. אשמח לקבל פתרון לבעיה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב נייד של חברת דל עם 8 ג'יגה SSD. כשהפעלתי את המחשב לא הצלחתי לראות את הכרטיס. איך אני יוד שהוא אכן קיים? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי HDD 2.5" שפירקתי מהנייד השני שלי, מחובר לקייס חיצוני עם שקע USB2 ו ESATA. אינני מצליח לראות הבדל במהירות בניהם. במוצהר, ESATA מהיר פי 5. בפועל, ההבדל הוא במקסימום פי 1.5 וגם זה בקושי. לדוגמה, כתיבה אליו ב USB2 היא בממוצע 25מגה לשניה. ב ESATA, מהירות הכתיבה היא 34מגה לשניה. מדוע הפערים בשטח כ"כ מינוריים? האם יש משהו שניתן לעשות כדי לשפר את הביצועים?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. עשיתי מפסק על כבל החשמל של כונן אחד, וחברתי אותו, כרגיל, לכניסת SATA על לוח האם. זאת כדי להגן מפני וירוסים, הכונן משמש רק כגיבוי. יש לי חלונות XP. בהתחלה זה עבד אפילו כשהמחשב היה דלוק: כשהרמתי את המתג, הופיע הכונן בסייר. עתה הוא לא מופיע אפילו אחרי שאני מכבה ומדליק את המחשב. ב BIOS אני רואה שהוא מזוהה, ולמרות זאת לא קיים. כאשר אני מנתק אותו-ה BIOS אומר שקיים פחות כונן.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-