עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Triple-z,

בקניה מאמזון: Crucial 128 GB m4 2.5-Inch Solid state drive SATA 6Gb/s CT128M4SSD2 http://goo.gl/CliYA OCZ 128GB Vertex 4 Industry's Highest I/O Performance Up to 120K IOPS SATA 6.0 GB/s 2.5-Inch Solid state drive With 5-Year Warranty - VTX4-25SAT3-128​G http://goo.gl/2MvWy אגב מבחינת אחריות בארץ, לשניהם אין שום שירות אם המוצר נקנה בחול או מה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by barlevi321,

אז ככה יש ברשותיי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp sp2 , מעבד 2.66 , זיכרון 512mb . השאלה שלי היא כזאת: אני רוצה לקנות עכשיו ארדיסק 250gb של w.d ide הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לחבר את זה למחשב שלי והמחשב יזהה אותו? כי אני חושב שיש איזה הגבלה למחשב לגביי גודל ארדיסק... אשמח אם אני יקבל תשובה מפורטת בנושא הזה. תודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by le011,

היי ברשותי הצורב NEC3540A.מעודכן לקשוחה האחרונה וRCP1 כאני צורב DATA(למשל סרטים של DIVX) וניסיתי עם כמה תוכנות(NERO,ROXIO,VSO)הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל אחר כך הכונן לא קורא את הדיסק הצרוב. כאני מנסה את הדיסק בכונן של LG הוא קורא אותו ללא שום בעיות. הצעות לפיתרון הבעיה?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by eli89z,

שלום לכולם! יש לי מחשב די ישן עם דיסק קשיח sata כשאני עושה פירמוט דרך הדוס לאחר טעינת הקבצים הוא רושם לי שהוא לא מזהה את הארדיסק מה שאני כן יודע זה שצריך ליצור תקליטון דרך הדיסק של הלוח אם ולהכניס אותו בזמן טעינת הקבצים אבל אין לי קונן 1.44 במחשב אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה!

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  5. הי לכולם אני עושה דיפרגמנטציה אבל בסוף התהליך זה אומר לי שיש קבצים שהוא לא הצליח לאחות. נשאר לי המון קבצים אדומים שלא ניתן לאחות, מדוע זה קורה ומה ניתן לעשות כדי לתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by tront,

יש לי לוח אם GA-K8NF-9 יש בו SATA שיכול לעבוד במהירות 150mb/s ואני רוצה לקנות WD250KS שיש לו 300mb/s האם מישהו יודע אם אפשרי להגדיר בלוח האם שהSATA יעבוד במהירות 300mb/s ואם כן תפרטו? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by Jesper,

אני רוצה לקנות 2 HD חיצוני, אחד בגודל 1TB ואחד בגודל 2TB. אין דרישות מיוחדות, רק שיהיו זולים יחסית ואמינים. תוכלו להמליץ לי על דגמים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by tfo,

יש לי דיסק און קי של memo race store&go 2GB, יש עליו מידע שאני מאוד צריך. לפני כמה זמן הוא נדפק ובכל מחשב שאני שם אותו המחשב קורא אותו אבל הוא מופיע כ 0 בייט. מישהו נתקל בזה בעבר? יש רעיון איך מסדרים את זה (אני מאוד צריך את המידע מבחינתי לזרוק אותו אחר כך לפח)?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום חברים, יש לי דיסק 2.5" שהוצאתי מלפטופ ישן, ואני רוצה לחבר אותו למחשב עם חיבור IDE. הבעיה היא שהכבל שיש לי לא מתאים. בכבל יש 39 פינים בעוד שלדיסק יש 43, אני מניח שהארבעה הנוספים הם בשביל מתח MOLEX (ויש עוד ארבעה בצד שהם ג'מפרים, אז לא להתייחס אליהם) האם יש מתאם? אני יודע שהחיבורים הנ"ל נקראים PATA / UDMA / IDE, אך לא הצלחתי למצוא מתאם. האם יש לחיבורים שם ספציפי ? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. האם ללוח אם שתומך בSATA1 אפשר לחבר הארדיסק sata2? יש לי מחשב P4 ישן וצריך להחליף HD אז רציתי לשאול אם אפשר לשים SATA2? למרות הלוח עצמו זה SATA1.. תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by Xebu,

שלום לכולם, בזמן האחרון אני עוסק בשדרוגים מינימליים של המחשב הישן (אני לא מעוניין להשקיע בו יותר מדיי שכן הוא ישן מאוד ועיקר השימוש שלי הוא בנייד) המחשב בעיקר עבור צפייה של תכני HD וכ"ו הלוח אם כמו כן ישן וישנם רק 4 חיבורים עליו PCI-E X16 PCI-E X4 ושני PCI רגילים חיבור הPCI-E X16 תפוס ע"י כרטיס המסך, ואני מעוניין להוסיף למחשב בקר של USB3 רוב הבקרים שמצאתי היו בשביל PCI-E X16, אבל היות שהוא תפוס אצלי, אז אני צריך להוסיף אותו למקום אחר.. עכשיו השאלה היא האם כדאי לחבר אותו לPCI-E X4 או לPCI הרגיל? והאם יש בקר מסויים מומלץ? חיפשתי קצת ברשת ולא הצלחתי כמעט למצוא בקר שמתאים לPCI רגיל - האם בכלל כדאי לחבר USB3 לחיבור PCI רגיל? אשמח לדעתכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  12. Started by WaREZ-MaN,

שלום יש לי ווינדוס ויסטה. כל פעם שאני מחבר דיסק קשיח חיצוני הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" ככונן נוסף. גודל הדיסק הקשיח 40GB של חברת IBM אבקש את עזרתכם. מפרט המחשב: לוח GIGABYTE דגם GaM68SM-S2 מעבד AMD ATHLON 6000+ 2GB זיכרון DDR2 800MHZ 3 דיסקים קשיחים 1 - 320GB 2- 80GB 3 - 60GB

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  13. יש לי HD חיצוני 3.5 שחיברתי אותו עם מתאם USB למחשב, הוא משמיע רעים אבל לא מזוהה. האם אצליח דרך התוכנה בגרסת הפרו להציל משהו ממנו, אני צריך את המידע שבפנים בלבד.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by shimon23,

היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים, ולשים בו שני כוננים SSD NVME (ומעוניין לקנות את הכונן המשני כבר כעת במבצעים באמאזון). כונן אחד מתחבר לכניסת ה-M2 בלוח האם, והאם השני מתחבר דרך מתאם? זה אמור לעבד בצורה תקינה? איזה מתאם מומלץ והאם הוא אמור לתמוך בכל הסוגים של NVME (PCI4 לשם דיוק)?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. את הדיסקט צרבתי באותו כונן, הצריבה טובה כי לצפות בDVD הבייתי אפשרי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  16. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס MicroSD בנפח של 128GB או אולי אסתפק 64GB, תלוי כמה יעלה. אני אשתמש בו בעיקר לצילום / צילום המשכי של קבצי RAW ואולי מדי פעם גם לצילום באיכות 2K. מה אני צריך לחפש במפרט, מהירות UHS-I, UHS-II, Class10? ואיזה חברה מומלצת? האם יש תקלות בכרטיסים כאלו (אולי להזמין יותר זול מחו"ל?) או לשלם יותר יקר ולהזמין מהארץ? האם קיים בארץ מה שאני מחפש? לא רשמתי תקציב כרגע כי אינני יודע כמה הכרטיס עולה ואם אני צריך את הכי מהיר או אחד מתחתיו, ואם אזמין מחו"ל (כדאי?) או מהארץ. אבל אני מוכן לשלם כמה שצריך בהנחה שזה יתאים לצרכי. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by harry,

שמעו אחים שלי היום צרבתי על הסידירו שלי גיבוי כמו שאני עושה תמיד ופתאום אני רואה שאני לא יכול לקרוא את הקבצים של הדיסק!! הוא מראה לי אותו אבל הוא לא מצליח לקרוא!! העברתי את הדיסק בין כל המחשבים שלי ואף אחד לא הצליח לקרוא .. בבקשה תעזרוו לי... יש איזה שיטה או תוכנה שתוכל לשחזר לי את הקבצים שהיו בדיסק?? אני מתחנן זה דיסק חשוב מאוד...

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by קומנט,

בנוסף לגיבוי הבייתי על מחשבים שונים (בבתים שונים) ועל דיסקים קשיחים חיצוניים, תמונות אני מגבה בתשלום בפליקר, קבצים אני מגבה ב SkyDrive ו Mozy (חינם עד 2 ג'יגה). השאלה מה עושים עם כ 200 ג'יגה (והיד עוד נטוייה בהחלט) של הסרטות וידיאו ביתיות ב HD (ימי הולדת, טיולים, אירועים משפחתיים וכו') ? כל אופציה בתשלום שבדקתי דורשת בין עשרות רבות של דולרים לחודש, ואף למעלה מ 100$, בשל הנפח הגדול. אני כמובן לא אוציא מאות שקלים בחודש לנושא, האם יש אופציה שפוייה יותר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  19. שלום, לאחרונה התקנתי דיסק SATA 2 חדש במחשב ישן והעברתי אליו המון מידע. עכשיו שהמחשב החדש הגיע וחיברתי אליו את הדיסק החדש הbios מזהה אותו כמו שצריך אבל בוינדאוס הוא לא מזהה את הגודל או את הfile system(הוא כותב raw). יש מישהו שמכיר את הבעיה ויכול לעזור לי לפתור אותה?(הוינדאוס נמצא על הארד דיסק IDE ויכול להיות שהוינדאוס לא מעודכן אם זה יכול להשפיע[אני מעדכן עכשיו]) http://img238.imageshack.us/my.php?image=hdaw0.jpg מקווה שהתמונה תוכל לעזור עכשיו שניסיתי לפרמט(לא ביצעתי את התהליך עדיין) זה כתב לי שהגודל של הדיסק הוא 127GB למרות שהגודל האמיתי הוא 320GB וגם הביוס מזהה את זה כ320 יש מישהו שאולי יכול להציע משהו שאני יכול לנסות?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by henz12345,

שמתי לב למשהו מוזר (לפחות לי , כי אני חדש בתחום ה RAID) , כשאני שם מערך RAID בביוס (לא קבעתי עדיין כוננים לRAID האם זה בגלל זה ) ? כשאני נכנס להתקנה של הWINDOWS XP , הוא רושם לי שלא נמצאו כוננים קשיחים (אך במידה וקיימת מערכת הפעלה היא עולה) . אחרי שאני מוריד את מערך הRAID מהביוס [No-raid] , אפשר להתקין תמערכת הפעלה . (במידה ואני יתקין תמערכת הפעלה ללא RAID , ואז יעשה מערך RAID , כל המידע ימחק ואז לא תהיה מערכת הפעלה ) . אז ככה , האם לא נמצאו כוננים בהתקנת מערכת הפעלה בגלל שלא קבעתי דרך התוכנה של הרייד בתור מה ישמשו 2 הכוננים ? ואם לא בגלל זה , איך ניתן להתקין ווינדוס על מערכת RAID ? תודה , ואני חושב שבגלל שלא קבעתי כוננים .

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by topcat115,

האם יש הבדל מורגש בין SSD Sata עם 1GB ו2GB זיכרון Cache? במידה שבSSD מותקן Windows 10.

22. הבעיה היא כזאת : יש לי כונן נייד (WD 80G) שיש בו 50G פנויים. כל פעם שאני רוצה להעביר אליו מהמחשב איזה קובץ של יותר מג'יגה או שניים או אומר לי שאין מספיק מקום בכונן.... ( אם למשל אני מנסה להעביר קובץ ISO של 5ג'יגה אז אי אפשר - אבל אני יכול להעביר את הקבצים שלו אחד אחד בלי בעיה .. ) הכונן הנייד על FAT32 - ובמחשב על NTFS - יש מצב שיש איזה בעיה אם העברת קבצים גדולים בין השניים ?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by StreetRacer,

שלום, הכונן גיבוי הפסיק לעבוד. הכונן גיבוי מתחבר לרשת. כשמחברים לחשמל, שומעים את הדיסק עובד אך המנורה ה-CASE לא נדלקת. ניסיתי איפוס, לא עובד. הסרתי את הדיסק עצמו מה-CASE וחיברתי בחיבור SATA ישירות למחשב שלי. המחשב זיהה שכונן הותקן, אך במחשב שלי לא הוצג כלום. רק ב-DISK MANAGE הוא הראה אותו כמספר מחיצות אך לא נתן לי לעשות כלום מלבד מחיקת מחיצות (ואני מניח שאחר כך יהיה אפשר ליצור). בשדה של ה-VOLUME לא רשום כלום. המידע חשוב לי מאוד. היש דרך לראות את אותן מחיצות, אולי במערכת הפעלה אחרת ? (לינקוס אולי ?) או באמצעות תוכנה אחרת ? תודה מראש לעוזרים, זה חשוב לי.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by tovx,

הוספתי הרד דיסק חדש לקיים אך הוא לא מזוהה הביוס נמצא על אוטו,חיברתי כמסטר וסלייב וגימפרתי כפי שמומלץ כcs שני הדיסקים שונים במהירותם האם זה מפריע? במנהל ההתקנים מופיע שבקר אפיק sm לא מותקן האם זה קשור? p4 2.4 asus p4s8000 maxtor dm 80g הדיסק החדש MAXTOR 4K040H2 הדיסק הישן רוב תודות לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by tovx,

ש לי דיסק קשיח חדש maxtor dm 10 80g בפירמוט דרך ניהול מחשב נתקע על 99% ולא מסיים .האם יש אשור לחשד שלי שהוא דפוק או אפשר לעשות משהו אחר תודות למשיבים

• 3 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים