עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Shtupel,

אני יודע שזה כולה צורב וזה...אבל בא לי משו שיהיה איכותי וטוב ושישאר להמון זמן! SONY? אמינה לגמרה לא? או אולי TEAC? שיש לי צורב רגיל שלו כבר 5שנים וטפו טפו טפו כמו חדש. תודה.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  2. לפני כמה ימים קניתי צורב dvd, היום קניתי דיסקים לצריבה של dvd וכל פעם שאני מתחיל צריבה אז המחשב קופא ולא מגיב עד שאני עושה ריסט. צריבה של דיסקים רגילים עובדת פרפקט. מקודם גם עידכנתי firmware בתקווה שזה יפתור את הבעייה, אבל זה לא עזר. מה עושים?? סתם עכשיו הלכו לי לפח 10 דיסקים :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  3. שלום אנשים התקנתי את הכונן הנ"ל על לוח של ASUS חדש נדמה לי A2NPV-VM ולמרות שהדיסק פרט להיותו מרעיד עובד בסדר ומזוהה על ידי המערכת לפי שם גם בSETUP אבל מצד שני יש לי הודעה מוזרה ליד האייקונים לצד השעון שלפיה החומרה ריבוע אפור עם חץ ירוק שהכותרת שלו SAFTEY REMOVE HARWARE כשאני לוחץ על האייקון הנ"ל יש לי חלון ובו אפשרויות ומוביל אותי למעשה להתקנת דרייבר של הדיסק. לא מצאתי דרייבר מתאים לדיסק גם לא באתר הבית של WD השאלה אם זה משנה משהו ואם יש דרך לפתור את זה תודה!

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  4. הצורב שלי הפסיק לקרוא דיסקים לאחרונה, פתחתי את המארז, חיברתי מחדש את הכבלים, עדיין לא קורא, ניסיתי לקרוא איתו דיסק מוזיקה שאני שומע הרבה, ושהוא קרא הרבה פעמים בעבר, לא הצליח לקרוא אותו, כלומר, הוא התנהג כאילו אין דיסק בכונן, אפילו שהיה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? עריכה : אה, ניסיתי גם להכנס ל"My computer", ללכת ל-D (זה הכונן) ולהגיד לו EJECT, המגירה לא נשלפה, לעומת זאת כשאני לוחץ על הכפתור שלו, המגירה כן נשלפת, לא יודע אם זה שימושי, אבל אם כן, אז סבבה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by idan23,

נשרף לי הלוח הירוק על הדיסק הקשיח ויש לי עליו מלא מלא דברים חשובים ויש עליו עדיין אחריות אני פוחד שאני אשלח את זה לחנות והם ישלחו לי את זה בלי שחזור בtech data (הספק של WD) משחזרים את המידע לפני שהם מתקנים או שולחים חדש?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  6. Started by ag43,

יצאה גירסת קושחה L907 לLH-20A1S. לי היא פתרה בעיית תאימות עם מדיות RW של ממורקס ועוד בעיות קריאה של חברות אחרות. מומלץ ביותר

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by Big_Guy7,

יש לי צורב DVD שלLG. עשיתי קצת סדר במחשב מבחינת כבלים ובטעות נקרע לי כבל שמחבר בין הצורב לכניסת CD1 בלוח אם. הכבל בצבע שחור ואפור, והחיבור שלו בלוח אם הוא 4 פינים. למה הכבל משמש, והאם אני יכול לעבוד גם בלעדיו? תודה על העזרה, גיא

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  8. שלום, ברשותי צורב DVD של LG בן שנה וחצי. מספר הצריבות האחרונות שביצעתי (גם DVD וגם CD) לא היות תקינות: חלק ממערכות הסטריאו לא הצליחו לקרוא את הדיסק, חלק מהמחשבים לא הצליחו לקרוא קבצים וכו'... אמרו לי שמכיוון שגם דיסקי DVD וגם דיסקי CD לא נכתבים כראוי וכל אחד מהם נכתב ע"י ראש אחר בכונן, יתכן והבעיה היא לא בחומרה אלא בתוכנה (למרות שאותה תוכנה צורבת דיסקים כראוי עם הצורב CD השני)... יש סיכוי שזה באמת הגדרת מערכת כלשהיא או שהגיע הזמן לקנות צורב חדש? תודה.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  9. מי מייצר עבורם את השבבים? הם יש להם פטנט מסוים? מי מייצר עבור KINGSTON את השבבים? מה מיוחד בSANDISK בכלל?(חוץ מ U3 כי לאחרים כבר יש את זה). תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  10. הורדתי שלוש קבצים בגודל 3 וחצי ג'יגה , אבל נתקעתי עם הארד דיסק של 5 וחצי ג'יגה ואני לא יכול להתקין את כל הקבצים , אני רוצה לשמור את כל הקבצים על דיסק/משהו אחר עד שיהיה לי הארד דיסק חדש. אין לי דיסק און קיי יש לי את הדיסקים של ה-700 מגה , האם אפשר לצרוב את שלושת הקבצים על דיסק אחד בשיטה כל שהיא?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  11. כ60 מעלות לפעמים,אחרי 5 דקות יורד לטמפרטורה של 40 + טמפרטורה ממוצעת 45. אחרי ששמתי מאוורר שזורק עליו אוויר אז הטמפרטורה היא 36 ,לפעמים קופצת ללא סיבה לבערך 50. לפעמים אני שומע תיקתוקים ממנו,אבל יש לי את התוכנה Hard Disk Sentinel שאומרת שהמצב "הבריאותי" שלו הוא 100 אחוז,ז"א הוא לא מתכוון למות בזמן הקרוב. עד כמה אפשר לסמוך על תוכנה כזו? ועוד שאלה,בתוכנה כתוב לי במידע על הHD החלפתי כבל,אבל זה עדיין נשאר. הדיסק הוא WD 80 גיגה IDE האם יש חשש שהוא הולך להתפגר בזמן הקרוב? יש לי שם לא מעט מידע,ברובו חשוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by israelolcha,

רכשתי לוח אם של GigaByte דגם GA965-DS3P ואני הולך להרכיב 2 כוננים WD2500AAKS בתצורת RAID0. על הלוח יש 2 בקרי RAID, אחד Intel MAtrix והשני של Gigabyte. באיזה בקר עדיף להשתמש? יש הבדלי ביצועים ביניהם?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by J0n1,

שלום, יש לי את הHD הבא: (ד.א, איך הוא? שווה משהו? סתם מענין אותי) הטמפ' שלו עומדת כיום על 38 מעלות. גבוה? גבוה מאוד? כדאי להחליף מאוורר?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  14. עד עכשיו השתמשתי בשניהם ביחד,פעם בויסטה ופעם בXP דרך הבוט מנג'ר סקרין שהמחשב עלה.כעת אין לי צורך יותר בXP ואני צריך את המקום בכונן ורוצה לפרמט אותו. אני מקבל את ההודעה הזאת: http://img247.imageshack.us/my.php?image=13687470ys5.jpg מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  15. שלום! אני מחפש של OCZ דגם Rally2 בנפח של 8GB לקנייה בארץ. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג אותו? ניסיתי בכמה חנויות, כולל ב-Ivory שהם יבואנים של OCZ, ולאף אחד אין אותו. OCZUSBR2DC-8GB http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally2_usb_2_0_dual_channel_flash_memory_drive תודה מראש, EDT

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  16. שלום, ברצוני לרכוש דיסק פלאש מסיבות שונות. אשתמש בו להפעלת מחשב ולאחסון סרטים. מישהו מכיר את הטכנולוגיה ויכול להמליץ? איפה רוכשים בארץ? מחירים מומלצים.... יצרנים מומלצים.... אני מחפש משהו בנפח 80-160 גיגה. הסיבה נעוצה בכך שהדיסק יעבור רעידות גדולות ותנאי חום גבוהים שלא נראה שדיסק קשיח רגיל יעבוד איתם. תודה, SPC

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by PeaS,

על מי אתם ממליצים? כמו כן, אני לא מוצא בחנות אוןליין מדיות לצריבה של יותר מ700 MB. מישהו מכיר חנות און ליין שיש בה? חוץ מזה לא בדקתי בחנויות "רגילות", אז מישהו יודע על חנות שיש בה בטוח מדיות לצריבה של יותר מ700? אני מתכוון ל800, 900 וכל אלה...

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. WD 250GB JB במאמץ (העתקה של כמה ג'יגות אליו) הוא מגיע ל-50. זה נחשב תקין? יש מאורר במארז...

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  19. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 3 מעבד 1000 מגה הרץ לוח של PC PARTNER ויש לי הרדיסק של חברת seagate בנפח של 120 גי'גה שמחובר על ערוץ פריימרי מאסטר ועוד הרדיסק של seagate שעובד על פריימרי סלייב וצורב שעובד על ערוץ סקנדרי וסי די רום שעובד על סקנדרי עכשיו הבעיה היא ככה הארדיסק של ה40 גיג'ה הצורב והסידירום עובדים על DMA והארדיסק של 120 גי'גה עובד על PIO ניסיתי להסיר ממנהל ההתקנים את הערוצים ולהתקין מחדש ולא עזר חיברתי את הארדיסק עם כבל של 80 וגם לא עזר זה עדיין נשאר על PIO מישהו יודע איך אני יוכל לגרום להארדיסק לעבוד בDMA תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by sofix4,

קניתי לפני שבועיים צורב DVD LG H30N בחיבור SATA. קניתי גם דיסקים של וורבטים 16x. כשאני צורב בנרו 4gb לוקח לו חצי שעה. עכשיו עשיתי חישוב, ויצא לי שהוא צורב בערך במהירות של 2x. כמה זמן אמור לקחת אם צורבים דיסק של ארבעה ג'יגה?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by tamir245,

שלום לכולם. אני צריך עזרה בבחירת דיסק קשיח 3.5 160GB.ממה שדפדפתי בזאפ ומקומות אחרים מצאתי את הWD1600AAJS שמצוייד בSATA2.הייתי מעוניין ללכת על קומבינציית ה - קניית HD פנימי+שילובו במארז שמצוייד בUSB2.ממה שהבנתי ה3.5 צריך מתח חשמלי ולא עוזר לו הUSB2 כמו בדגמי ה2.5,אשמח אם אוכל לשמוע קצת המלצות בעניין על מארזים זולים או האם הבחירה בHD הייתה צריכה להיות אחרת,ואיך אני מתגבר על בעיית המתח חשמלי(פתרון נייד וזמין). תודה.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by Conroe,

אני מתכוון לקנות את ה ASUS P5N-E SLI. תוודאו בבקשה שהצורב מתאים ללוח ושלא יעלה מעל 200 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  23. אפשר להבין מהכותרת שאני בדילמה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח אחד, פנימי. כרגע יש לי Raptor 74gb ו - WD1600JD. (נתעלם לרגע מה-IDE) אני חייב עוד מקום פנוי (אני חיי על הגבול) ואני חושב לעצמי: 1. לקנות 500gb ולשכוח. (אם כן, איזה כדאי?) (במחיר שלו אני יכול להביא גם 320 וגם 160 ל-Raid0 אז נעזוב בינתיים) 2. אהה.. 320gb זה די והותר וחסכון משמעותי מ-500 (אם כן, איזה כדאי?) 3. אם כבר עוד HDD, אפשר כבר להביא 160gb בזול ולחבר ב-RAID0 עם זה שכבר יש לי. תוספת ביצועים - התפשרות על נפח. אני אשמח לכל הצעה, תמיד טוב לשמוע עוד דעות. בינתיים האינטרנט "סותם" אותי - כל הורדה באה על חשבון משהו אחר

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. חבר איפס CMOS והמערך רייד שלו לא מזוהה יותר. האם יש אפשרות להציל מערך זה?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  25. לפי זה:http://hwzone.co.il/news/1183405844/41821/ הפלטות הן באותו ייצור. אם כך אז ההבדלים בין החברות די קטנים, נכון?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים