עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by AcidBurn10,

http://www.trekstor.de/en/products/detail_usb.php?pid=7&page=2 Disk On Key 12GB ! מה לדעתכם המחיר של הכונן הזה בארץ ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by gjook,

מחפש הרד דיסק , אני רוצה שיהיה גם איכותי וגם שקט... מה אתם אומרים על אלו: http://skypc.co.il/pl_product~SEA1549~7~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~2500KS~7~0.htm

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  3. שלומות חברי פורום איחסון, כבר זמן רב שהצורב המיושן שלי(צורב CD רגיל של MSI, משהו די מזעזע) עושה המון בעיות... החלטתי, יאללה, הזדמנות טובה סוף סוף להיפטר ממנו ולקנות לעצמי צורב DVD חדיש ונוצץ על מנת שסוף סוף אוכל לצרוב DVD במחשבי שלי. קראתי את הסטיקי של המומלצים, אבל אני, כבור באמצעי איחסון, לא הבנתי מספר דברים. 1. מה זה "תיקון שגיאות"? 2. איך צורב במהירות 16x יכול לצרוב מהר יותר מצורב במהירות 16x אחר?! 3. Lightscribe נראה כמו משהו ממש מגניב, אבל צריך בשביל זה מדיות מיוחדות, וזה נראה לי סתם ברוך. 4. בקשר לLightscribe - מה עם Labelflash או DiscT@2? הבנתי ששלושת הטכנולוגיות האלו עושות דברים דומים, אך האם השתיים האחרונות גם כן דורשות מדיות מיוחדות? 5. האם כל הצורבים ב"…

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by asinnn,

קניתי אחרי המלצות את הצורב DVD של ASUS 1814BL אמרו לי שמקבלים 3 דיסקים אחד של NERO ושתים של דיסיקים של צריבה אחד דיסק של הLIGHTSCRBE ואחד רגיל ניראה לי ואמרו שמקבלים תקייה קטנה כזאותי שאפשר לעשים שם דסקים והגיעה לי הצורב הזה היום ואני רואההה שאים שם כלום חוץ מי דיסק NERO והצורב עצמו וברגים לא הגיע כלום זה ניראה כמו הריזה חדשה אז איך זה יוכל להיות דבר כזה? *ולא קבלתי קבל של SATA צריך לקבל גם לא ??? ושם קבל לא קבלתי.. או שרצריך לקנות ? או שיש במחשב? ואני מסתקל על הקופסא אני איפה רשום SATA לא רשום בשום מקום SATA רשום רק ATAPI ניראה לי שיש 2 סוגים של צורבים 1814BL ואחד בסוף עם 1814BLT זה אותו דגם רק קיצור לא ??

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by ranran,

(first im sry for english no hebrew here) i want to buy a HD 250 or 320 (i steel dont know which to buy) plz bring me from zap 250GB and one 320GB the money i can spend is about 400 nis some parameters 16mb CACHE SATA2 - this comptible with sata1? if yes so i want sata2 company doesnt matter... thx guys and another question there is sata 3? or faster connection then sata2? and one last how do i make raid array? i need to buy another one from the same type?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by aerosmith,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אחד הצורבים שיש ברשימה של המומלצים פה של הפורום, תודה זה עוזר נורא. האם אני אוכל להרכיב את הצורב לבד? זה מסובך? אשמח למדריך או להפנייה טובה. בתודה, חיים.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  7. 111 פיוניר עושה קמת חריקות האם כדאי לממש אחריות בחנות pccenter? והאם הם יעשו לי בעיות?< או שישר יחליפו לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  8. יש לי בעיה.. יש מלא סרטי 720p שאני חייב להוריד.. ויש לי הארד דיסק של 150GB אז ההתלבטות היא אם לקנות עכשיו הארד דיסק של 750GB ולהוריד את כל מה שרציתי למחשב.. או.. לחכות לטכנולוגיה חדשה/הוזלה שאמורה להיות עד תחילת 2008 (אז אני קונה מחשב חדש) ולהתפלל כל יום שההורדה של הסרט לא תמחק מראפיד שייר אז אני צריך עצה אם זה שווה לי (לחכות/לא לחכות) בבקשה תענו- זה ממש חשוב (נושא של חיים ומוות)

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. זה עם המערכת הפעלה וטורנט עובד ברקע זה החדש שעובד רק לאיחסון בביוס של dq6 הגדרתי Set 'On-board SATA/IDE Device' to 'Enabled' -Set 'On-board SATA/IDE Ctrl Mode' to 'IDE' -Changed 'SATA RAID/AHCI Mode' to 'AHCI' -Changed 'SATA Port 0-3 Native Mode' to 'Native' היה גמפר על החדש שמגביל ל 1 וחצי הורדתי אותו אבל אין הבדל

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by yaniv55,

בחנות המחשבים שבה אני מעוניין להרכיב את המחשב , טוענים שצורבי SATA גורמים לבעיות ולחימום יתר . האם מישהו מכיר בעיות כאלו ? במיוחד בצורב של PIONEER 212 . תודה יניב

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by skyfire,

שלום. אני מתלבט בין שני הנ"ל: PQI U350H 4GB http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7624 SUPER TALENT 4GB http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11959 המחיר זניח.. הסופר טלנט לקח מקום שני ומאוד מכובד בהשוואה ב xbitlabs לעומת הPQI שהוא די חדש וחסר ביקורות http://xbitlabs.com/articles/memory/display/4gb-usbflash-roundup_17.html#sect0 עוד דבר חשוב... אחריות: שלוש שנים לPQI לעומת אחריות לכל החיים לST היתרונות לטובת הPQI הם המראה והמחיר אשמח לתגובות תודה!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by chook_rl,

אז ככה, בחברה שאני עובד בה יש "שרת" - Windows 2003 server עם DC מנהל 12 תחנות עבודה בעיקר כשרת קבצים אך בקרוב מאד נעלה לאוויר מערכת PRIORITY (ERP שמשתמשת ב SQL SERVER. השרת הינו מחשב P4 2.8 עם 1ג'יגה זכרון שנקנה לפני 3-4 שנים... עכשיו החברה של הERP ביקשה בכל לשון של בקשה שנתקין במחשב בקר SCSI וטייפ גיבוי 36/72 עם 5 קסטות בעלות המתקרבת ל 5000 ש"ח (עם ההתקנה ותוכנת הגיבוי מקורית) עכשיו, עזבו לרגע את המחיר אם הוא זול או יקר, האם זה לא נראה תמוה לשים מערכת גיבוי ככ מתוחכמת על מחשב שבקושי סוחב, וכל יום עלול למות? האם לא כדאי להשקיע את הכסף במחשב חדש ומודרני, בעל RAID חומרה ו2-3 הארד דיסקים, צורב DVD וזהו?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. יש לי מחשב עם מסמכים שאני עובד עליהם כל יום ניהול חשבונות שלי רציתי לחבר הרדיסק נייד.. ולגבות את כל המידע כל יום..שזה יעשה הכל אוטומטי הארדיס שיש לי 120 גיגה !!! צריך שם של תוכנה שעושה תעבודה והרדיסק נייד מומלץ..

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  14. שלום, אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב אך עד אז אני חייב קודם כל הרדיסק. אני רוצה לקנות את ה WD 250 GB SATA2 אבל אני רוצה לוודא קודם שבשלב הראשון הוא גם יעבוד לי עם הלוח הנוכחי (Gigabyte GA-K8NS). מה אתם אומרים... יעבוד?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by navk2,

אני לוחץ על הכפתור, המנורה מהבהבת, יש רעש מוזכר מאוד ולא קורה כלום... ניסית גם עם סיכה גם שהמחשב דלוק וגם שמכובה. אני בטוח שכבר שאלו את זה אבל הרצתי חיפוש ולא מצאתי, באמת !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gargoil,

שלום לכולם! אני מחפש דרך לקבע את אות הכונן שאני רוצה לdok שלי. כל פעם שאני מחבר אותו הוא מקבל את האות g האות הזו תפוסה ולכן אני משנה את האות כל פעם, אבל אני מחפש דרך לקבע את האות שלא אצתרך לשנות כל פעם.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by lader,

DVD DRW-1612BL ASUS שווה לקנות במחיר של 220?

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  18. Started by מר מקלדת,

יש לי WD2500JB, 250GB. הוא מתחיל מ-35 מעלות ואחרי שעה שעתיים מפעולת המחשב הטמפרטורה שלו מטפסת 48 (לא עולה ולא יורדת מ-48). האם זה יכול להרוס לי אותו? אני יודע שזה טמפ' מאוד גבוהה ל-HD. באתר היצרן רשום עד 55 מעלות זמן פעולה. יש לי מעליו עוד HD שגם מחובר לחשמל, יכול להיות שזה מה שגורם לחום בגלל ש-HD השני נושף עליו אוויר חם? יעני אם אני ינתק את העליון אז לא תהיה בעייה של התחממות?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by ndv,

אני זוכר שיש איזה אפשרות כזאת אבל אני לא מוצא אותה.... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  20. בעיות. על מה אתם ממליצים? ושיהיה בצבע שחור. איך זה LiteOn LH-20A1S X20 DVD ? או LG GSA-H62N X18 DVD ?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. Started by kola,

שלום לכולם, קניתי הארד דיסק נוסף (מפורמט כבר מראש)... וחיברתי אותו למחשב כמו שצריך... אבל מסיבה לא ברורה הוא לא מופיע לי, לאחר שחיברתי אותה בהפעלה הראשונית של הווינדוס המחשב זיהה לי אותו ואמר שהוא מזהה רכיב חומרה חדש, אבל לאחר סיום זיהוי רכיב החומרה הוא לא מופיע לי במחשב שלי (הוא לא אמר שהרכיב הותקן ומוכן לשימוש), מדובר בשני הארדיסקים מאותו דגם, אני מעוניין שהארד דיסק שאני מחבר כרגע יהיה SLAVE הבנתי שכאשר אני מחבר הארד דיסק מפורמט לSATA אז יש בעיות עם זה... במידה ויש צורך זה הלוח אם שיש ברשותי asus m2n אשמח להכוונה תודה

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  22. זכרון ניי Micro 2GB SanDisk וCruzer ל Micro 2GB SanDisk U3 וCruzer מזה הU3?? פשוט הזמנתי תזיכרון U3 אמרתי לתאנגאי והוא הזמין לי ת רגיל ........ שווה להחליף ??? או שזה שטויות ?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  23. האם יש הבדל בגודל? במהירות? אני צריך לסלולרי שלי: 6680. האם MMC PLUS גדול מידי? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  24. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  25. מה ההבדל בין שני הדגמים האלו? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים