אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
זוכרים את האשכול הזה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266777.0 הלכתי להחליף את הדיסקים לדיסקים של וורבטים שאמרתם, וגם אותם הצורב לא מצליח לקרוא ועושה את אותם בעיה כמו שצינתי בנושא^ מה אני עושה עכשיו? הצורב דפוק...זה ברור, יש לכם פתרונות? או שפשוט לזרוק אותו ולקנות חדש? אם קניית צורב חדש זה הפתרון אני אשמח אם תמליצו על אחד...לא משנה כמה יעלה, העיקר שלא יעשה את הבעיות האלה וידע לקרוא את כל הדיסקים שיש. אני לא מחפש את הפיצ'רים שיש היום כמו שידפיס ציורים וכל הבולשיט הזה על הדיסק, אני רוצה בסך הכל לצרוב ושהוא לא יעשה בעיות בקריאת דיסקים. ושיהיה שחור... *ראיתי את הנעוץ, אבל בכל זאת אני מעדיף דעה חייה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קניתי צורב חיברתי לו את ה IDE והחיבור של הספק אבל הוא לא קולט דיסקים אלא רק נפתח..לא משנה איזה דיסק אני מכניס הוא לא קורא.. הצורב הוא LG GH22NP20 עכשיו ראיתי את הכבל שנראה כזה כמו סרט ארוך ומחובר ל 2 התקנים וללוח אם אז ידעתי שיש לי כניסת IDE .. אבל עכשיו אני רואה שכניסת ה scsi היא דומה במראה... אז אולי יש לי את הכניסה הזאת? שאלתי תשאלה הזאת בפורום ואמרו לי IDE
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ניתקלתי במספר מחשבים שהגיעו אלי בדיסקים של חברת HGST. בחיפוש מהיר ברשת עולה כי החברה היא חברה בת של WD. האם למישהו ניסיון עם החברה הנ"ל ? האם נחשבית אמינה ברמה של WD? ואם כן מה הסיבה לא להוציא תחת הלוגו של WD?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להוסיף כונן בנייד שלי מבלי לפגוע באחריות שיש לי לעוד כמה שנים. איך DELL יודעים האם התעסקתי עם המחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם שווה לקנות את הכונן הנ"ל פה בארץ, או להזמין אחד מאיביי ב-620 שח כולל משלוח... http://www.ebay.com/itm/271421967122?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 מדובר בהפרש של כמעט 160 שח, האם זה שווה את זה?... תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הכוננים האלה: 1.כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 - מחיר 241 ש"ח (אילת) 2.כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III - מחיר 246 ש"ח (אילת) 3.כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III - מחיר 356 ש"ח (אילת) ברצוני לדעת מה ההבדל בין כל אחד ( במיוחד בין Caviar Blue ל- Caviar Black ) ואיזה עדיף יותר משלושתם ? *כרגע יש לי את מספר 1.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח (פנימי) חדש למחשב הישן שלי. לוח האם שיש לי נקרא "p4s533 DDR". אני רוצה לוודא שהלוח אם הזה יתמוך בדיסק הקשיח שאני יקנה. ברור לי שאני יקנה חיבור IDE, אבל לא ברור לי אם יש מגבלה כלשהיא על הקיבולת המקסימלית של הארדדיסק שה-p4s533 ידע לתמוך בה. חיפשתי בחוברת המקורית של לוח האם, אבל לא מצאתי התייחסות למגבלה כזאת. האם הלוח-אם מגביל את הקיבולת המקסימלית לכונן קשיח IDE? אם כן, איזה נתונים אני צריך לחפש כדי למצוא את המגבלה? דרך אגב, אני מתכנן ללכת על הדגם Western Digital WD3200JB כאן: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=128955 תודה!
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אהלן חברה, שמתי לב שיש לי בהארד דיסק ג'אמפר שמגביל אותו ל 1.5G ויש לי כמה שאלות 1. מזה אומר בכלל ההגבלה הזאת והאם יש הבדל עם ובלי ההגבלה ... ? 2. אין אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי תומך ב 3.0G ? אם אתם עדיין לא מבינים על מה אני מדבר אז הנה תמונה http://img135.imageshack.us/img135/2720/dsc00560xk3.jpg תודה רבה, דור
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, תוכלו לראות את המפרט שלי ב"מפרט שלי" כאן באתר. השימושים שלי הם מעט מעל המשתמש הממוצע. תמיד עובדים כמה דברים ברקע, ותמיד מותקנות עשרות תוכנות על המחשב. בין הפעולות ברקע אפשר למצוא הקלטת סרטים מהטלויזיה בגדלים של 1 גיגה לשעת סרט, כלומר קבצים גדולים. עכשיו, למרות שאני מחליף מחשב פעם בשנה, אני עדיין אף פעם לא מסופק מתחושת המהירות של עבודה שוטפת עימו. אני תמיד עם כונן 7200RPM, ואין לי ספק ששם מצויה הבעיה. הייתי רוצה המלצה לכונן מסוג אחר (SSD אולי) אשר יתן לי חוויית שימוש זריזה יותר. אני לא רוצה להשתולל בהוצאה, ומדובר רק בכונן למערכת ההפעלה (כלומר, 40GB SSD גם יספיקו). שאלתי או תהייתי היא האמנם ההבדל בביצועים יביא להבדל מורגש בעבודה השוטפת (פתיחת תוכנות, העדר תקיע…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח עד 250-350 שקל, הכונן ישמש מחשב נייד [ASUS EEE PC], אני מעדיף שיהיה כמה שיותר מהיר, ז"א 7200RPM ובאפר כמה שיותר גדול. כמו כן הכונן יתחבר דרך חיבור USB למחשב, תודה רבה. [ולפחות 160 GB].
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש חברות כמו MOZY שמספקות גיבוי דרך אינטרנט לדיסק שנמצא בארץ אחרת. הבעיה - יקר ומדי פעם הם משנים את התנאים וחוקי המשחק. האם יש פתרון פרטי אפשרי? כונן שיהיה לו IP עצמאי שאתקין במיקום בטוח ואוכל לגבות אליו? אם למשל אתקין אותו בבית מחובר לרשת ואוכל לגבות אליו קבצים מהמשרד באמצעות תוכנת גיבוי מסודרת. האם יש כזה בנפח 1 טרה? תודות, חגי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה על מנת לבנות מסד נתונים של תאימות דרושה השתתפות של כל כותבי הפורומים שיגידו איזה צורב די וי די יש להם ואם איזה מדיות הם נתקלו בבעיה! ככה כולם ידעו ממה להתרחק או מה כן לקנות. אז נתחיל. lg 4040b בעיה עם הפורטיס של קיי אסי פי (-) צורב רק ב 2.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה היו לי בעיות בשני הדיסקים הקשיחים שהיו לי על המחשב, שגררו איתם את איפוסם של ההגדרות בביוס. לאחר שהינדוס לא עלה, החלטתי לפרמט את אחד הדיסקים ( רק לאחד היה אפשר לגשת בהתקנת הוינדוס) ולהתקין וינדוס חדש. כשעלה הוינדוס, לא ראו את הכונן במחשב שלי, אבל רואין שהוא קיים ב device manager. להלן תמונות הכונן שלא נמצא זהו ה 500GB ). http://www.up2me.co.il/v.php?file=87427562.jpg זו השגיאה שמתקבלת לאחר שניסתי ללחוץ על populate http://www.up2me.co.il/v.php?file=57154717.jpg וזו התמונה שמראה שהכונן לא מופיע במחשב שלי : http://www.up2me.co.il/v.php?file=49713382.jpg לא ניתן לראות את הכונן גם ב disk management. אשמח אם תוכלו לעזור לי... אני רק רוצה לשחזר כמה …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הדיסק הקשיח שלי קרס ואשמח לסיוע בשחזורו. הכונן מסוג Seagate Desktop HDD 2GB. כאשר אני מנסה לחבר את הכונן ישירות ללוח האם או בחיבור חיצוני (דרך מתאם USB) - הכונן נדלק, מבצע מספר סיבובים, מערכת ההפעלה מזהה דיסק לא מפורמט אבל עם נפח שונה של ~3GB... איך לדעתכם אפשר להתקדם מכאן? תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי 5 SSD של 1T מתחת לגבול המע"מ באמזון. 3 כונני SATA ו 2 מסוג M.2. השימוש הוא יותר לגיבוי ואיחסון (אבל זה תמיד יכול להשתמש בעתיד). ברור לי שה M.2 הרבה יותר מהירים אבל מה שחשוב לי זה האמינות שלהם יותר מהמהירות. כלומר אני מחפש כונן שאין לא מוניטין של כזה שבה מסידרה שהרבה פעמים מתפגרת אחרי כמה חודשים ובכלל שיחזיק כמה שיותר זמן. מבחינת M.2 , הלוח שלי הוא MSI B450M Mortar Titanium וה M.2 הראשי כבר מאוכלס. נראה לי שה M.2 הפנוי עובד רק במהירות של X4. אז בקיצור איזה SSD מהרשימה הייתם קונים ולמה? SANDISK PLUS https://www.amazon.com/SanDisk-SSD-PLUS-Internal-SDSSDA-1T00-G26/dp/B07D998212/ref=sr_1_2?crid=2YYIL758K88YG&keywo…
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך להעביר משני מחשבים נתונים עכשיו חשבתי על: 1)האם אפשר להעביר דרך USB? 2)והאם אפשר דרך SERIAL PORT ואם כן איך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא כל כך "אין" בנושאי הצורבים, אבל לאחרונה נתקלתי בויכוח קבוע שתמיד עולה ואף פעם אין לי תשובה עליו. עד כמה שהבנתי, כדי לצרוב סרט ל-DVD יש לרכוש צורב מיוחד אשר יצרוב על הדיסק סרטים לקריאה במכשירי DVD. עד לא מזמן אמרו לי שצריבת סרטים היא יקרה (המכשיר עצמו יקר) וזה עדיין לא באופנה, כך שאם אני אקנה DVD אני אצטרך להרשם לספריית DVD ולהשכיר כל הזמן סרטים. אבל לאחרונה שמעתי שהמכשיר עולה "רק" בסביבות ה-1000 ש"ח (כך התחילו הצורבים של המוזיקה בזמנו), ונוסף על כך שמעתי שזה אפשרי לצרוב סרט גם עם צורב מוזיקה פשוט! האם אני טועה באחד או יותר מהפרטים שציינתי? וכן, האם אפשר לצרוב סרט בצורב מוזיקה פשוט?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש הארדיסק למחשב נייח מחברה מוכרת (עדיפוחת ל-WD או סמסונג...) עם קיבולת של 320GB... לא יותר... אני רוצה שהוא יהיה פנימי ומאוד מאוד איכותי ואמין עם אחריות לכמה שיותר זמן... שיהיה לו חיבור SATA שהוא יהיה 3.5" ושבחנות הוא יהיה זמין במלאי מיידית. אני רוצה שהוא יהיה באחת מן החנויות הבאות: TMS,FOXPC,SKYPC,IQPC (אני מעדיף שהוא יהיה בפוקס פיסי..) התקציב שלא יחרוג מ320. תודה.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שאלה נוספת לי אליכם, האם ניתן לבנות מערך דיסקים ב-RAID 1 משני דיסקים חצוניים? אם כן איך זה אפשרי? האם הדיסקים חייבים להיות זהים רק בקיבולת או גם בדגם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדיסק הקשיח שלי עושה קצת בעיות. ביממה האחרונה עברו עליו לא מעט זעזועים וזאת יכולה להיות אחת הסיבות לבעיות אבל זו לא בטוח הסיבה, אולי יש אחרות. בכל מקרה כשחזרתי הביתה חיברתי את הדיסק חזרה למחשב והכל פעל בסדר גמור, לא היו רעשים או בעיות. לאחר זמן מה של שימוש המחשב נתקע, אז פשוט ביצעתי ריסטארט למחשב, אך מסך הטעינה של הווינדוס לא עלה ובמקומו הוא הודיע לי על קובץ פגום או חסר: Windows can not start because the following file is missing or corrupt אז בצעתי לדיסק chkdsk דרך recovery console זה לקח בערך 4 שעות. עכשיו אני לא מקבל את ההודעה ההיא יותר אלא במקום אני פשוט מקבל מסך כחול והמחשב מיד מבצע ריסטארט. בהפעלה הבאה יש לי את המסך שאומר שבפעם האחרונה ווינדוס לא אותחל כראוי ואני צ…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מדבר על הרעש המתמיד שהדיסק מייצר כשהוא דלוק, ולא על הרעשים של כתיבה או קריאה.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מישהו מכיר שירות לאחסון קבצים בחינם אני רוצה גם שלשרות הזה לא יהיה את התהליך הזה של הורדות כמו בRAPIDSHARE וFILEFLYER זה נועד לשימוש עצמי ואם אני רוצה לשתף חבר או שתיים אז יהיה אפשר חשוב לי שהשרות גם לא ימחוק את הקבצים אחרי זמן מסוים לא חשוב לי כלכך גודל האחסון...רק שיהיה יותר מ10MB מישהו מכיר שירות כזה?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני צריך לרכוש בקר RAID עבור RAID 5. אני צריך אחד שתומך בחיבור של 5 הארד דיסקים (לפחות). ואם מישהו מכיר אחד מומלץ לבקר של 3 הארד דיסקים. אני צריך בשבילי את של השלוש , ובשביל חבר את של ה5. ואני אשמח להזמין מEBAY במידה וזה זול יותר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותר מאד מעצבן העסק הזה של המחיר
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם הוא SATA 3 ? קישור: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8750 האם הוא מהיר ושקט? מה דעתכם על הגירסה האדומה והאם זה מתאים גם למשחקים והעברת נתונים מהירה. רוני
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-