אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
שלום מחר אני קונה צורב DVD למחשב , קראתי את הסקירה על המומלצים ורק יצאתי יותר מבולבל מאיך שהגעתי לפני כן. מה שאני רוצה זה : *תקציב עד 250 שקל. *רק SATA. *18X לפחות (הבנתי ש20 לא כזה ריאלי ולא כזה משנה). *lightscribe , אני לא יודע מה זה אבל הבנתי שאם אני כבר משקיע אז כדאי שיהייה. ושיהייה טוב ואמין. החנויות שמהן אני יכול לקנות הם : אופיס דיפו , באג , איבורי , פנדה. השאלות שלי הם: איזה דגם של צורב לקנות? (שיענה על רוב אם לא על כל הדרישות) , בבקשה אם אפשר להסביר על אילו דרישות הצורב עונה ועל איזה לא. מאיזה חנות הייתם קונים חלק "פשוט" שכזה במחשב ? איפו שזול עם שנתיים אחריות ? תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש תוכנות שאפשר להוריד ולהתקין על disk on key, זה תוכנות מיוחדות או כל תוכנה? יש אפשרות להתקין עליו תוכנה שתרוץ על כל מחשב? (או נגיד רק על וינדוס XP?) אני רוצה להתקין את LIGHTWAVE למי שמכיר..
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני משתמש במדיית DVD-RW מסוג SILVERLINE, מהירות 4X. הצורב שלי הוא Sony DW-Q30A אני מנסה לצרוב דרך נרו (גם EXPRESS וגם BURNING ROOM) והוא אומר שהדיסק לא ריק וצריך לעשות לו מחיקה. עשיתי גם מחיקה "מהירה" וגם מחיקה "מלאה" אבל זה לא עזר, למרות שהדיסק חדש מהחנות! תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מדובר בהארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 80 ג'יגה בייט עם 8 מגה בייט קאש, לאחרונה עשה בעיות בזיהוי, אך כשהוא מזוהה הוא תקין לחלוטין והכל עובד מצויין, הרצתי בדיקות ואת הכלי של ווסטרן והוא נמצא תקין בכל הבדיקות אך זה כשהוא מזוהה, אך עכשיו הוא לא מצליח להזדהות ע"י לוח אם. הקינפוג מצויין ועדיין לא מצליח להזדהות, מה לעשות? יש שם המון מידע חשוב...[br]פורסם בתאריך: 12.07.2007 בשעה 19:15:02 יש לציין שמדובר בוודאות בהארד דיסק, ניסיתי כבר להחליף כבל IDE וניסיתי גם הארד דיסק אחרוהוא כן מצליח לזהות. מקווה שתצליחו לעזור לי, דרך אגב אין לו באד סקטורים!
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בהמשך לטופיק במקום אחר פה, רציתי לשאול לגבי כמה דברים על מגדלי צורבים. איפה אפשר למצוא כאלו בארץ? יש ספק אמין בחו"ל ששולח לארץ שיכולים להמליץ לי עליו? (דרך מסטופ זה שחיטה, 260 דולר רק משלוח למה שראיתי) אילו פרטים חשוב לי לבדוק? יש טיפים כלשהם? יש המלצות למשהו ספציפי? (מחפש צריבה של לפחות 5 עותקים בפעם אחת)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח WD 250GB SATA 16MB הביוס מזהה אותו וגם הוא מופיע במנהל ההתקנים אבל הוא לא מופיע במחשב שלי מה אני עושה? :s05: תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם בכוננים שיש להם שתי עיניות צריבה CD ו-DVD ,האם אלו שתי עיניות פיסיות או עינית בעינית? ואיך אם יש עינית אחת הוא יכול לצרוב גם CD וגם DVD.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אך אני צורב Dual Layer DVD9 ????? יש לי קובץ ששוקל 8 גיגה אך אני צורב אותו ל Dual Layer DVD9 ?????
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
LG H62L - גרסאת הLS עם הסטה LiteON LH-20A1S - גרסאת הסטה איפה אני יכול להשיג את שני הצורבים הללו בארץ?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
יש לי צורב PIONEER, שקניתי אותו לפני כ 5 שנים. דגם DVR-A07 ה"אגדי". בזמנו הוא עלה לי 1500 שקל. אני צורב המון DVD, שאני אומר המון זה יכול להיות 15-20 ליום. תעשו חישוב ב 5 שנים- תראו... הצורב התחיל לעשות בעיות: פעם צורב ופעם לא, את השגיאה שאני מקבל אני מחפש ברשת ומוצא כל מיני בעיות (אני מוציא את הדיסק,כמה פעמים, ואז זה כן צורב). חיברתי בנתיים צורב אחר פשוט, זמני. קראתי את הסיקור. אני צריך צורב PATA, שיהיה א-מ-י-ן , וסוס עבודה , ושלא יתעייף אחרי 300 דיסקים בחודש. פחות מעניין אותי כל השטויות של OVER, ופיצרים נוספים. אמינות, מהירות, ועבודה תכלס. * יש לי נטייה ל"פיוניר", בגלל העבר הטוב איתם. קראתי שגם LG טובים. כרגע אני עובד עם דיסקים של VEBRATIM לבנים להדפסה,קניתי כמויות בארג…
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לוח ישן מאד ששמו ASUS CUSI -M קראתי פה באחד הפורומים שהארדיסקים בעלי נפחים גדולים יכולים להיות מוגבלים ע"י הלוח אם. לדוגמא עכשיו יש לי הארדיסק בנפח של 20 גיגה אני רוצה להגדיל אותו ל 160 האם תהיה בעיה? ועוד שאלה, אם אני קונה מתאם IDE ל SATA תהיה בעיה של תאימות? כלומר אני קונה הארדיסק של SATA ומחבר אותו בעזרת מתאם לחריץ של IDE. מקווה שהניסוח ברור, בכל אופן מחכה לתשובות. עריכה: אני כבר רוצה להזמין אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שהבוט עולה אני לוחץ f6 ומגיע לזה: http://www.2send.us/uploads/10f301ea30.jpg לחצתי s ואז אני מגיע לזה: http://www.2send.us/uploads/7428249259.jpg ואז שוב אני חוזר לתמונה הראשונה תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מחפש אמצעי איחסון עצמאי (ללא חיבור למחשב) הכולל קורא כרטיסים (CF) תודה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
קניתי צורב חדש ונוצץ העונה לשם Pioneer DVR-212D. הצורב הינו צורב S-ATA, וכאן מתחילות הבעיות. חיברתי אותו בעזרת כבל S-ATA דקיק(ואוו איזה פינוק זה לעומת כבל רגיל) וכן חיברתי אותו לספק כח בעזרת החיבור המתאים. הצורב מקבל מתח שכן הוא נפתח ונסגר כמו שצריך. אך הוא לא מזוהה בWindows(XP SP2). חיפשתי בגוגל והבנתי שאני צריך לאפשר S-ATA בביוס. עשיתי כן אבל אז... הווינדוס לא עלה... כל פעם עם "תירוץ" אחר... משהו הP-ATA 2 slave incompatible ושאר ג'יבריש. אז הייתי צריך לחזור לDefaults ואז הווינדוס עלה כרגיל אבל הכונן "לא קיים". ואז ראיתי כאן בFAQ שאני צריך להתקין דרייבר S-ATA מיוחד בפלופי שהגיע עם הלוח - אין לי דבר כזה(לוח האם שלי הוא http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&…
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~740ADFD~7~0.htm
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! העברתי את הדיסק הקשיח שלי שהיה במחשב הראשון למחשב השני עשיתי הכל כדי שהמחשב יקלוט את הHD והכנתי לו מחיצה בשם E עכשיו המחשב מבקש ממני לפרמט את הכונן,(כנראה ל-FAT32 או ל-NTFS) בדיסק הקשיח מצויים קבצים מאוד חשובים לי ולכן אני שואל אתכם מה לעשות בכדי לראות את הקבצים מבלי לפרמט, או שבעצם ה"פרמוט" הזה לא ייפגע בכלום? אנא הסירו את החשש מליבי תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הארדיסק WD 250 ג'יגה ks והוא אצלי סה"כ שבוע וכבר הוא עושה רעש נורא מעצבן שלא היה לפני כמה ימים... רעש חזק כזה כאילו שהוא קורא קבצים או משהו מישהו יכול להגיד לי מה זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
זקו להמלצה על נגן MP3 מקליט נייד 1GB עד 300 ש"ח להקלטת שיעורים.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב DVD-r DATA . המדיה תומכת במהירות 8 אבל נרו לא מאפשר לי לשנות את המהירות [הוא מראה לי על x4 מאופר] כשבדקתי בנרו 7 לא היה הבדל לעומת ה-6, זה ממש מעצבן. שמתי לב שגם בCD הוא לא צורב בפועל במהירות שהוא הוגדר בה.
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים חיצוניים. אחד 80GB אחד 500GB הגיוני שהעברת וקריאת קבצים מהדיסק 500GB איטית יותר מהדיסק 80GB ? אני רוצה לוודא שלא עבדו עלי אני לא זוכר את הדגמים..על רמת העקרון...מה התשובה ?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איזה צורב של DVD הכי טוב יש בשוק היום במחיר שאמרתי. שלא יהרס אחרי כמה חודשים, שיהיה טוב. ואיזה חברה הכי טובה לצורבים? מקווה שכתבתי לפי החוקים.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-