עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by פומה,

אתמול ראיתי את המדיות האלה בחנות ליד הבית שלי מעולם לא ראיתי כאלה דסקים של סמסונג, לא כתוב עליהם מן הסתם (כרגיל!) שם היצרן - שלחתי מייל לסמסונג אבל עדיין תשובה (כרגיל הם ענו, אבל לא על השאלה שלי!). בכל מקרה, מישהו כבר קנה אותם? השתמש בהם? בדק את ה-ATIP שלהם? הדסקים האחרונים של סמסונג שקניתי היו אלה בקופסא הכחולה שמכילה 10 דסקים. לפי ה-ATIP שלהם היצרן הוא RITEK. האם הם האחראים על פס הייצור החדש הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by imac,

אחרי שהצורב Scsi שלי שבק חיים החלטתי שאני חייב צורב חדש, חשבתי על - LiteON אבל מה אתם אומרים על TDK שאבא שלי מכיר את היבואן טוב ויכול לסדר לי מחיר פצצה? המלצות אחרות יבואו בברכה! בתודה מראש imac ! ;D

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yaron86,

כמו שכתוב בנושא אני מחפש דיסק קשיח פנימי לאחסון תמונות עדיפות לנפח גדול כי כונן D שלי עומד להגמר, נשאר עוד 38 גיגה... אז אני כבר עכשיו רוצה להגדיל ראש ולקנות דיסק קשיח שיהיה נטו לתמונות שאני מצלם המלצות יתקבלו בברכה תודה, ירון

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by trojan,

האם יש ממיר מהסוג הנ"ל שיעבוד עם צורב? פשוט כל האלו שנתקלתי בהם עד עכשיו עובדים אך ורק על HDD...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי צורב של sony48*24*48 והכל עבד כמו שצריך עד היום באתי לצרוב איזשהו דיסק והוא נותן לי לצרוב אותו רק במהירות של 40 ומטה ולא מופיעה לי משום מה האפוציה של 48 דרך אגב התוכנה שאני צורב איתה היא nero5.5 אם זה עוזר למישהו חברררההה מממההה ללעעעשותתת ???

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  6. Started by MadCat,

האם יש הבדל גדול בביצועים בין שני השיטות? אני שואל בגלל שכפי הידוע לי רק חברת MAXTOR הוציאה דיסק עם ATA133 וכל השאר לא. וזה קצת מוזר לי... ועוד שאלה: האם דיסק בעל ATA133 (או ATA100) תומך גם אחורה ? ז"א האם הוא יפעל בלוח ישן יותר שתומך עד ATA66 לדוגמא?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by The Ball,

אני מתכנן לקנות צורב חדש... אבל לא מצאתי את הצורב המתאים אני צריך שיכיל את הדברים הבאים דבר ראשון שיהיה שחור! שיהיה של חברה טובה (אני ממש לא מבין בחברות של צורבים) שיהיה לפחות עם 8 MB BUFFER ושהמהירויות שלו יהיו כמה שיותר גבוהות אם אפשר.. תודה לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Yotam_,

שלום אחרי שהפלקסטור שלי החל להראות חצי עבודה לפני הרבה זמן (לצרוב 700 מגה שלמים? הצחקתם אותו) ואחרי קצת חסכון, הגיע הזמן לצורב DVD. אחריו נחסוך עוד קצת לנגן DVD שעוד אין לי בבית - וכאן הדברים משתלבים. בהנחה שאני ארצה לצרוב סרטים מהמחשב למדית DVD שאני ארצה שהנגן יקרא (ולא. לא פיראטי. אני לומד קולנוע, ואין ספק שה-DVD קורץ לי יותר מתמיד), הבנתי שהמינוסים עדיפים לקריאה על ידי נגנים, אבל אני תוהה האם זה תלוי ספציפית בנגן, או שזה עניין של מזל? והבנתי גם שיש צורבים שמסוגלים לצרוב מדיות פלוס כך שיוכלו להיקרא ע"י כל נגן, האם הבנתי נכון? הדבר היחיד שלא הבנתי, הוא מה ההבדל האמיתי בין מינוס לפלוס? עלות מדיות? גודל? מהירות? כי אם מינוסים יכולים להיקרא ע"י כל נגן, אז למה בכלל צריך את …

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. לא מזמן קניתי PSP, והמכשיר הארור סובל מבעיה רצינית של סניליות (כלומר, חוסר זיכרון). אני רוצה לפצות על כך ע"י חיבורו לכונן ה-2.5" החיצוני שלי, אבל בשביל זה אני צריך מארז של USB On The Go (מארז שאמור לאפשר העברת קבצים בין הכונן למכשיר USB אחר ללא צורך במחשב) ולא הצלחתי למצוא אחד בארץ (חוץ מאחד שמגיע כבר עם דיסק קשיח שאני לא צריך). איפה אפשר להשיג גאדג'ט כזה?

10. Started by Vatos-Locos,

נערך: חשוב לי שהמדיות יהיו איכותיות (שיחזיקו לאורך זמן כמו שצריך, לא כמו ה TEAC שמתו לי אחרי יומיים), אבל אם זאת שלא יהיו יקרים בטירוף, במחירים סבירים (בטווח מחירים של רוב הדיסקים). כמו שאמרתי אני צריך 25 דיסקים ולא 50, עדיף מ LIRA.co.il כי יש להם מבחר נחמד, וגם משלוחים בדואר. לא אכפת לי פלוס או מינוס, אני סתם עדיפות פלוס (לא יודע למה, ככה התחשק לי, אבל מה שבא לכם אתם מחליטים), לא אכפת לי X16 או X8, גם כפול 8 מספיק לי (שוב, לבחירתכם). רב תודות! (:

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by Headspin,

יעבודו אצלי ללא כל בעיה ? מדובר ב NEC ND2500A אני מדבר על דו צדדי לא דו שכבתי.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  12. במחשב הנייד שלי מותקן HD בנפח 250GB במחיצה אחת (Primary) עם מערכת הפעלה מותקנת עליה (VISTA HOME PREMIUM), אני מעונין לחלק אותה ל-2 חלקים, אז השאלה שלי האם ניתן לחלק אותה בלי לפרמט ולהתקין הכל מחדש?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם,אני מחפש לקנות צורב DVD התקציב הוא עד 320 ש''ח בקשה יחידה היא אני לא רוצה את החברות האלו: NEC ו Toshiba ביינתיים יש לי התלבטות בין: LG GSA-4167B לבין Asus DRW1608P2

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  14. היי לכולם. במחשב שלי יש כונן 160GB של WD, אני רוצה לצרף לו כונן 320GB גם כן של WD כנראה במערך RAID0. עכשיו יש לי בכונן מספיק דברים, ומערכת הפעלה שעברה הרבה התקנות והגדרות. האם אני חייב למחוק את התוכן שבה? אין אפשרות להעביר את הווינדוס שלי כמו שהוא עם כל שאר הקבצים? ברור לי הרעיון שהכונן RAID יהיה בגודל 160GB אבל השאלה היא מה יקרה ל 160GB הנותרים בכונן הגדול? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  15. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

היי פיצלתי את כונן C שלי לשני כוננים בגודל זהה [150G] משום מה מראה לי ש67G תפוסים.וזה ממש לא הגיוני אין לי יותר מדיי מוזיקה וסרטים בכונן הזה וגם כשעשיתי אומדן על גודל התיקיות שבתוך הכונן [program files,windows וכו'] זה אפילו לא התקרב ל67G.. נע בין 20-30 בכלל האם זה באמת לא מדוייק או יש פה משהו שפיספסתי ?

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by jackhammer,

אני לא יודע אם זה קשור לפה או לפורום של ווינדוס.... יש לי כרגע דיסק של 320 מחיצה אחת של 100 שבה מותקן ויסטה ומחיצה אחת של 200 שבה אני מתקין את המשחקים, שירים, תמונות, מסמכים וכו'........ אתמול קניתי דיסק חדש של 1TB (של WD) אני יעתיק את כל מה שיש לי במחיצה של ה200 (משחקים שירים וכו'.......) לדיסק החדש ואת המחיצה של הווינדוס אני רוצה שתשתלט על כל 320GB שיש בדיסק ראיתי שבויסטה יש בDISK MANAGMENT אפשרות להקטין את המחיצה (SHRINK) אבל אני לא יודע אם יש EXPAND..... חוץ מזה קראתי בפורום אחד שאם המחיצה של הווינדוס לא DYNAMIC אי אפשר להקטין. המחיצה שלי BASIC ולפי מה שהבנתי הבחירה של ה BASIC/DYNAMIC נעשת לפני שמתקינים את הווינדוס לא? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  17. היי יש לי מחשב מסויים שבו שטח האחסון מוגבל מאוד, ורציתי להתקין חבילת תכנה כבדה, ולכן חשבתי לחבר דיסק און קיי ולהתקין עליו. לרוע המזל ההתקנה זיהתה שמדובר בדיסק הניתן להסרה, ולא מאפשרת להמשיך בהתקנה על דיסק כזה. (מתקבלת הודעת שגיאה שהתקנה על מדיה ניתנת להסרה לא נתמכת) רציתי לדעת אם ישנו טריק שיגרום למערכת "לחשוב" שמדובר בדיסק קשיח וכך ההתקנה תוכל לעבור? תודה מראש, ניסים

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  18. אז ככה יש לי שלושה הארדים ATA של מקסטור במחשב . שניים מחוברים על כבל אחד והשלישי היה מחובר עם הצורב , ההארד הוא הארד של 20 ג'יגה שלי דגם 2B020H1 , ההארד ישב כל הזמן במגירה ואתמול התחלתי לשמוע תיקים של המחט ממנו . לאחר כמה זמן הוא התנתק והוינדואוס לא הראה אותו . הקטע ככה , בביוס הוא מזהה אותו , בדיויס מאנגר מזהה אותו רק שאני לא יכול לגשת אליו בשום צורה ואני חושש שיהיה צורך לפרמט דרך דוס . דבר נוסף זה שההארד של ה120 שלי שישב קודם לכן במגירה , גם לו קרה אותו הדבר ואז נאלצתי לעשות פורמט אולי מישהו יודע איך לסדר את זה או משהו .......חבל לפרמט היו שם די הרבה דברים חשובים

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by Grim Reaper,

לא בדיוק ידעתי איפה להעלות את הבעייה אבל העניין הוא בקריאת דיסקים אז העלתי את זה לפה. צילתי סרט על מצלמת וידאו שצורבת ישירות על DVD ואני רואה את הסרט במצלמה אך לא במחשב. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by D-Bang,

מחפש DOK עם מערכת U3 שעובדת גם ב XP וגם ב VISTA החדש של Sandisk לא נראה לי, ככה שהוא לא בא בחשבון חשבתי על Sandisk Cruzer Titanium אבל קראתי שיש בעיה עם חיבור ל VISTA ושצריך Firmware עדכני יש המלצות?

21. Started by 00Amir,

אני רוצה לחבר מערך RAID 0 לכונני הפעלה שלי כל הזמן מדברים על זה שאם כונן אחד נופל אז הלך כל המידע. במשך כל התקופה שיש לי מחשב שזה בערך מתקופת ה 286 בחיים לא נפל לי הHDD. למה בכלל שיקרה לו משהו ? בגלל בעיות מתח? קצרים? מה זה בכלל "כונן שנפל" ? האם הכונן נהרס לגמרי או שרק הקבצים שעליו? אפשר לפרמט ולהתחיל מחדש? או לזרוק לפח? יש לי עדיין כוננים עתיקים - אני מדבר על כונני 6gb שעדיין עובדים. מה הסיכוי שיפלו לי הכונני SSD?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  22. Started by loading,

אני רוצה קשיח לנייד בנפח של סביבות 250. מה שאני מכיר הם OCZ ו-Corsair. בגדול הכיוון שלי זה VERTEX 4 (אולי שווה בכלל וורטקס 3?) בנפח 256GB או GT בנפח 240GB. שניהם יגיעו מחו"ל, OCZ אחריות בינלאומית 5 שנים עם שירות בארץ, ולקורסייבר אין לי אחריות בארץ אני צריך לשלוח אליהם את הקשיח במקרה של תקלה. השאלה איזה מהם עדיף לי, והאם יש משהו אחר שאני לא מכיר וכדאי להסתכל עליו. השימושים שלי לנייד הם בגדול הרצה של הרבה תוכנות במקביל, בעיקר מכונות וירטואליות. התקציב סביב 300 דולר

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  23. עריכה: מצטער ראיתי עכשיו את המדריך בFAQ, אפשר לנעול..

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  24. איזה דיסק חיצוני נייד בנפח של 1T יהיה מתאים להתחבר לאקסטרימר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  25. כיום מחשבים ניידים מגיעים עם נפחים של 160 ומעלה ואני מעוניין שהמשתמש יראה את הנפח כ-100 מקסימום

• 5 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.