אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום מחשב חדש. תוך כדי התקנת ווינדוס מופיע לי מסך בו אני צריך לאשר פירמוט של ה-HD לפני ההתקנה. באותו מסך מופיע לי כי עלי לפרמט 131 ג'יגה, בעוד הזמנתי HD של 160 ג'יגה. למה יש הבדל? עבדו עלי? ומאיפה בכלל המספר 131?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כל הזמן אני רואה דיבורים על זה של-LG יש חרא של CD-RW,DVD-ROM ו-CD-ROM, והאמת גם אני חושב שהם ככה וגם אני אומר שהם זבל בכוננים. אבל האם ההאשמות האלה באמת אמיתיות?מה מסתתר באמת מאחורי הכוננים של LG?
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
דבר ראשון שלום לכולכם אני שחף...אני חדש בפורום ולבעייתי, לאחרונה קניתי כונן חיצוני מסוג "western digital mybook essential edition 500gb" , חיברתי אותו למחשב והכל עבד מצויין. במבט שני שמתי לב שלפי מה שכתוב במחשב הדיסק הוא בעל קיבולת של 435gb בלבד. השאלה היא למה זה והאם זה נורמלי? (זה הפרש של 75gb בין מה שכתוב על האריזה למה שיש באמת)
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הורדתי לא מזמן קבצים כאלה והשאלה שלי היא: מה לעזאזל אני עושה איתם? ???
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רב לכם...יש לי את הנגן RIO NITROS עכשיו יש כניראה בעיה עם קבצים מסויימים בנגן שמשגעים אותו...אני לא יכול למחוק אותם מהנגן כי פתאום אין לי גישה אליו מהתוכנה המצורפת...רציתי לפרמט את הנגן אבל יש לי בעיה...פתאום המחשב לא מראה לי אותו ככונן קשיח (פעם הראה) והמצחיק שהמחשב מזהה אותו כשאני מחבר...אז השאלה שלי אליכם האם יש עוד דרך כלשהי לפרמט אותו? תודה ענקית לעוזרים(אגב אם זה לא מתאים לפה אז איפה לפתוח?)
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
הזה או מזרימדיה? אשמח בהפנייה למדריך. תודה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/reviews/storage/intel330/3 קראתי לא הבנתי למה לא עושים בדיקה למערך SSD עם RAID 0
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי דיסק חיצוני של חברת סיגייט 2TB desktop backup הדגם שבא עם הdocking station הזה ... כל הדיסק והדוק היו שוכבים במגרה ורק פעם בחודש מתחברים למחשב בשביל גיבוי היו לי שם אולי 3 גיבויים אתמול בלילה באתי לגבות ופשוט הדוק לא מקבל חשמל , באסה ... מקווה שהדיסק עדיין עובד מקווה שעדיין באחריות מחר אלך לחנות שקניתי ממנה לבדוק למישהו עוד קרה?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
ואתם חשבתם שכונן SSD בנפח 15 טרה-בייט מסמסונג הוא השיא לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח מהיר ואמין בגודל של 80-120 GB ואני לא יודע במה לבחור (Maxtor, W.D, Seagate ,IBM) התקציב שלי מוקבל אבל אם מדובר בהפרשים לא גדולים אז אני מוכן להשקיע בשביל לקבל מוצר איכותי ומהיר.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
דוד שלי קונה DVDRW ורציתי לשאול איזה הכי טוב רצוי להציג 3 סוגים:הטוב,המשתלם,והזול תודה.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
ולא דרך RUN>COMMAND תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
משחק ל-XBOX שהוא DVD9 מה זה אומר ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , ברצוני לרכוש כונן חיצוני בגודל 500גב USB3 , אני מתלבט בין ה IOMEGA (עם הרצועת הגנה) לבין הסמסונג וה TRANSCEND , מה הייתם ממליצים מבחינת אמינות וביצועים ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הייתי די משוכנע שאני מחפש DIAMONDMAX 10 16MB 300G . קראתי באיזה מגזין שהם הכי טובים. אחרי שקראתי פה ושם הבנתי שעדיף לקחת את ה MAXLINEIII התואם. אותם SPECS אבל יותר אחריות (נכון? לא נכון?). עכשיו אחרי שקראתי את הביקרת הקבוצתית + ביקורת SAMSUNG בTOMS מהסטיקי ועוד ביקורת קבוצתית ב STORAGEREVIEW - אני ממש כבר לא יודע. ה 3200JB של WD נראה ממש טוב - וגם הT7K250 SATAII של היטאצ'י. כמו כן לא הבנתי את תוצאות הביקורת של ה SPINPOINT ב TOMS. הכותרת "SAMSUNG LEADS THE PACK" אבל זה לא לגמרי נראה ככה מהתוצאות. בקיצור אני צריך תרגום ולא בגלל אנגלית (שפת אם). סדר החשיבות שלי מציב את ביצועי היחידה והיציבות שלה לאורך זמן לפני נגיד...כמות הרעש או החום. לא תהיה על הדיסק מערכת הפעלה…
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי קרגע C וD אני רוצה רק שהיה לי C איך אני עושה אתזה למחיצה אחת תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
הנרו CD-DVD Speed לא נותן לי לבדוק את איכות המדיות, מצורפת תמונה.
-
- 9 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום,יש לי דיסק קשיח 1TB של סמסונג,בהתחלה חילקתי אותו ל300GB מערכת הפעלה(:C),ו700GB (D:)לכל השאר,לאחר מכן שמתי לב שאני משתמש רק ב100GB מהמחיצה של המערכת הפעלה,אז הורדתי ממנה 150GB , ה150GB האלה נהפכו לUNALLOCATED SPACE ורציתי להוסיף אותם לכונן ,אך לא יכולתי,מנהל המחיצות לא איפשר לי,והשחיר את האפשרות של "EXTEND VOLUME" , לאחרונה הורדתי את ה EASUS PARTITION MANAGER , וגם בו לא הצלחתי לעשות EXTEND VOLUME . מישהו אולי יודע מה הבעיה? יש לי WIN7 אם זה חשוב..
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנסלJETFLASH והמחשב כותב לי ש: E:\ is not accessible the request could not be performed because of an i/o device error מה אני יכול לעשות כדי ששוב אוכל להשתמש בו בתודה מראש ערן
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ברשותי הארדיסק נייד WDH1CS5000E. כאשר אני רוצה להעביר קובץ גדול (מעל כמה ג'יגה) הוא אומר לי שהקובץ גדול מדי. אני אני יכול להעביר קבצים גדולים יותר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מנהלים, הפכו אותי לסטיקי בבקשה לאחר שהיו יותר מדי ת'ראדים בנושא להלן הסבר מהיר וקצר בנושא מאחר ואיש לא טורח לבצע חיפוש או לבדוק בFAQ המפורט (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg3287544#msg3287544) ש: מדוע אינני יכול להעביר קבצים גדולים מ4 ג'יגה לכונן הקשיח הנייד שלי? ת: הכונן הקשיח הנייד מפורמט ככל הנראה בפורמט FAT32 מה שמונע ממנו את היכולת לאחסן קבצים הגדולים מ4 גיגה ש: איך אני פותר את הבעיה הזאת? ת: יש לפרמט את הכונן הקשיח מחדש לפורמט NTFS על ידי לחיצה ימנית על הכונן הקשיח במחשב שלי ובחירה באפשרות הפירמט [glow=red,2,300]אזהרה[/glow] פרמוט הכונן הקשיח מוחק ממנו את המידע הכתוב עליו, יש לגבות את המידע שעל הקשיח בטרם ביצוע הפורמט
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סטרימר של Xiaomi Minibox S וכונן של Western Digital מחובר אליו יש לי גישה לכונן, ואני יכול להציג ולהפעיל את הקבצים שבו, אך כאשר אני מנסה לערוך שמות קבצים או למחוק, מוצגת לי הודעת שגיאה של בעיית הרשאה. דברים שניסיתי לעשות אך לא הצליחו 1. להפעיל את ההגדרה של שינוי שם ומחיקה של קבצים דרך הגדרות האנדרואיד TV. 2. לנסות לערוך / למחוק קבצים דרך מנהלי קבצים שונים למיניהם דרך חנות האפליקציות של גוגל + מנהל הקבצים של Kodi. שני רעיונות שלא ניסיתי 1. ישנה אפשרות בהגדרות של הסטרימר לפרמט את הכונן החיצוני כך שיעבוד אך ורק עם הסטרימר הזה - אני לא יודע אם זה רעיון חכם, אם יש המלצה אשמח לשמוע. 2. ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מה הסיבה שאני לא רואה את ההרד דיסק ב"ניהול מחיצות" ולא במנהל ההתקנים ? אני יכול לגשת דרך המחשב שלי אבל אינני יכול לנהל את המחיצות . את ההרד דיסק החדש שלאחרונה חיברתי דווקא רואים . ( לוח אם GA-M51GM-S2G , מעבד AMD סמפרון 2800 זיכרון קיננגסטון 2G סטיק אחד הרד דיסק חדש שרואים WD 1 טרה ההרד דיסק הישן הוא של WD הסידרה הירוקה - אאל"ט בנפח של 160 גיגה ועליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס XP פרופשיאונל 32 ) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-