אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
מה הבדלים בין הדגמים הבאים של 160GB של WESTERN DIGITAL????? BEVS - באפר של 8מב למחשבים נייידים AAJS - באפר של 8 מב JS - באפר של 8 מב. לא הבנתי מה ההבדל בינו ל AAJS YS - באפר של 16מב תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4578 באתר NEWEGG יש לו ביקורות הכי נורמליות ו90% טובות מאשר כול צורב אחר שיש שם(למרבה הפתעתי). מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני קונה מחשב רק תעזרו לי לבחור ASUS 1814BLT LH20A1S מה ההבדל? מה דעתכם? יש השוואות ביניהם? בבקשה דחוף
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
חשבתי על הכונן הזה של סמסונג HD501LJ הוא עדיף על aaks או על ys של wd ?איזה כונן 500 יהיה בחירה הכי נכונה מבחינת קור\שקט\אמינות ויחס עלות מול תועלת?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מע' הפעלה : XP צורב : NEC תוכנה : NERO עד עכשיו צרבתי DVD בלי שום בעיה, בכל המדיות שניסיתי. לא שיניתי שום הגדרה במחשב. עכשיו פתאום החלו להופיע הודעות השגיאה "NO seek complete" , והמדיות נדפקות. הדבר חזר על עצמו לאחרונה כמה וכמה פעמים, בכל הנסיונות שעשיתי. יש למישהו מושג מה אומרת ההודעה הזו ? האם הבעיה בצורב ? אודה לעזרה !
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם יש איזה שהיא קופסא שניתן לקנות אותה שהופכת את ההארד דיסק לחיצוני שמתחבר בעזרת Usb ?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר על הארדיסק רגיל pata נשבר לי אחד הפינים בכניסה של כבל הנתונים, (כמובן מדובר על הפינים שעל ההארדיסק..) האם אפשר בכל זאת איכשהו להחיות את ההרדיסק ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את ההארד דיסק החדש עם המחשב החדש. החום שלו מגיע בפעולה לסביבות 45 מעלות, ואז התוכנה של HDD אומרת לי שזה לא בריא. אלו טמ"פ בסדר או שעדיף לפתוח את המארז? אפילו המאוורר שמכניס אוויר מול ההארד דיסק לא נראה לי שעוזר הרבה. תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בת'רד של הצורבים המומלצים שמעודכן לחודש מאי מומלץ על הצורב LG GSA-42N, אך ראיתי שמאז ככה"נ יצאו כבר כמה צורבים חדשים יותר של LG, כאשר הבדלי המחירים ביניהם הוא שולי. אם כן, מיהו הצורב הטוב ביותר מבין הצורבים הבאים, ואם אפשר מהם ההבדלים ביניהם: DVD±RW GSA-H55NK x20 Black/ DVD±RW GSA-H54NB x18 White/ DVD±RW GSA-H50NB Beige.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ההרדיסק הוא WD2500KS SATA2 עכשיו גמפרתי אותו כך שיעבוד בSATA1 ובביוס הוא נקלט הבעיה הייתה בWIN XP לאחר ששברתי תראש במשך חצי שעה עליתי על הבעיה בביוס יש אפשרות שאומרת שיקלוט את הSATA בתור 1 ACHI(לא נראה לי שכתבתי נכון) 2 IDE 3 RAID שיניתי לIDE וזה עבד ונקלט גם בWIN השאלה היא 1. מדוע זה כך?? 2. מה זה אומר??
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
רק היום, 25 ליולי - כי זה יום לייפסטייל אולי המחיר הכי טוב שתוכלו להשיג על מדיות אי פעם......... 50 דיסקים וורבטים עולים 135 ומקבלים 50 דיסקים חינם כלומר 135 שקל ל100 דיסקים 1.35 שקל לדיסק אפילו TEAC יותר יקר מזה למרות שהמבצע תקף גם ל TEAC וגם לכל דיסקים של DVD, כולל RW רק היום, 25 ליולי - כי זה יום לייפסטייל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח אם תוכלו להמליץ על איזה דיסקים כדאי לקנות בנפח 700MB תודה
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי HDD של חברת סמסונג (דגם: hd080hj http://www.samsung.com/au/products/harddiskdrive/harddiskdrive/hd080hj.asp ) לHDD הזה יש לו חיבור של SATA וגם יש לו חיבור שונה של חשמל (זה נראה כמו החיבור של הSATA רק ארוך יותר) וגם יש לו ליד שני החיבורים האלה ג'מפר, מה לעזאזל עושה שם הג'מפר?!! (זה לא IDE אז למה ג'מפר?!!)
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליהם מצאתי תדגם הזה WD3200AACS http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=339 ולפי מה שרשום בSPECS של האתר הוא יותר טוב מה- 3200AAKS http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=299 במהירות,הוא שקט יותר, קר יותר,וצורך פחות חשמל (זה כאילו דגם "ידידותי לסביבה" - HYBRID משהו כזה) מה אתם אומרים כדאי לחכות לו שיגיע לארץ?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הביקורות מהללות זאת המילה אחרונה של LG הצורב יצא בעולם לפני חודש בערך ועדיין לא מצאתי אותו בארץ מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג אותו? או מתי הוא יגיע אם בכלל לארץ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה השאלה שלי היא מה יותר מהיר... יש לי HD של 250 ואני רוצה לדעת האם שווה לי להשקיע בעוד אחד של 250 או לקנות RAPTOR 36? ברייד גם כל התוכונות והמשחקים יהיו במערך ככה שזה שיקול... ועוד שאלה על רייד...אני חייב להגדיר אותה מלפני ההתנקנה של VISATA? כי יש לי עכשיו דברים על ההרד דיסק ואני רוצה לדעת אם אני יכול להעביר אותם? או שמגדירים רייד הוא צריך לפרמט את הדיסקים?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שעליו מותקנת מערכת ההפעלה,תוכנות ,כמה משחקים וכל מיני שטויות,הבעיה היא שאם כל הדברים האלה נשאר לי פחות מ2GB פנוי. האם זה יכול לפגוע בדיסק איכשהו? כמה מומלץ שיהיה מקום פנוי? וזה לא מוזר שיש לי כל-כך קצת מקום פנוי והווינדוס לא העיר לי על זה עדין? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי אני מחפש דיסק קשיח 250 או 320 שיהיה שקט,האם יש כזה דיסק? תודה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
א.אני מחפש דיסק קשיח של 500 ג'יגה איזה דגמים הכי מומלצים במסגרת תקציב של 550-700 שקל? חשבתי על הכונן הזה מה דעתכם? WESTERN DIGITAL 5000AAKS ב.יש לי על הלוח אם הישן שלי 4 כניסות ata והכונן הזה הוא sata2 האם צריך לקנות איזה שהוא מתאם הוא שזה יכול להתחבר גם ככה?
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
זה משנה בכלל משהו? סאמסונג פחות איכותיים מהשאר או שזה בסדר לקנות מהם בשביל החסכון של כמה שקלים?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
מה הפירוש והבדל לסוגים אלו כולם של 250GB- WD 2500KS 2500AAKS 2500AVJS 2500JS 2500YS חוץ מ- 80מ"ב ו- 16מ"ב שאני מבין בהם מה היעיל מכולם תודה.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני שם לב שיש 8 או 16 מגה בדיסקים קשיחים מה זה בדיוק אומר?הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתנצל אך הבעיה שרשמתי היא לא נכונה (משהו בעבודה שלי תסלחו לי פשוט לא הבנתי נכון). הבעיה היא לא שDL נצרבים במהירות של 8X (להפך זה מצויין), הבעיה היא כזאת: צרבנו מספר של דיסקים חלקם תקינים וחלקם לא. הדיסקים שלא תקינים חלקם מכשירי DVD פשוט פולטים החוצה וחלקם אפשר לראות חלקית. לעומת זאת עם אני אכניס את זה לכונן מחשב אני אראה את כל הדיסק כמו שצריך ??? המכשירים עצמם תומכים DL ואת הדיסקים התקינים המכשירים הנ"ל כן מצליחים להראות. לי אישית אין מושג מה הבעיה ואני אשמח עם מישהו ממכם יוכל לעזור לי. המון תודה
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-