עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, באתר היה כתוב Western Digital WD5000AAKS WD SATAII 500 GB WD5000AAKS Caviar 7200 וכשבדקתי ב-Everest Ultimate שלי כתוב שהמודל של הדיסק הקשיח הוא WDC WD5000KS-00MNB0. אני הבנתי שיש את מודל ה-KS ויש את ה-AAKS שהוא יותר טוב (מבחינת רעש, חום וכו') ולכן קניתי את ה-AAKS וב-Everest רשום WD5000AAKS האם זה בסדר? לא רימו אותי? ומה הבדלי המחירים בניהם? והאם יש הבדל בביצועים? אם רימו, להחליף או שזה זניח? תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  2. זקוק לצורב שעובד הרבה!ניסיתי לתקן את הצורב,אבל המנגנון המכני נדפק. תקציב?במחירי היום עד 250שקל. יש פיצ'ר שכדאי לחשוב/לעבור להשתמש בו שבא בחשבון? מה זה בידיוק LIGHT SCRIBE?זה שימושי?זה מצריך רכישת דיסקים מיוחדים? עריכה:לא אכפת לי SATA,יש לי מקום,והאם זה ישנה בעבודה?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב ממש בקרוב, ובגלל שאני עובד עם עריכת ווידאו וצריך זרימת מידע מאוד גבוהה, החלטתי לבנות מערך Raid 0 רציתי לדעת האם הפריטים שקניתי הם מתאימים למערך כזה, ומה עוד דרוש חוץ מחומרה? (אולי איזה מדריך בנושא..) לוח אם - Gigabyte GA965P DS3-rev3 כוננים : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS * 2 אשמח לשמוע תודה.

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  4. יש לי הרבה דיסקים צרובים עם מידע שהעברתי אלהם. אחד החברים שלי אמר לי שיותר אדיף להכסן הכל על הדיסק הקשיח כי הוא מחזיק מידע בצורה טובה יותר לטווך ארוך יותר.. אז מה נכון לעשות?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  5. שלום, לאחרונה התקנתי דיסק SATA 2 חדש במחשב ישן והעברתי אליו המון מידע. עכשיו שהמחשב החדש הגיע וחיברתי אליו את הדיסק החדש הbios מזהה אותו כמו שצריך אבל בוינדאוס הוא לא מזהה את הגודל או את הfile system(הוא כותב raw). יש מישהו שמכיר את הבעיה ויכול לעזור לי לפתור אותה?(הוינדאוס נמצא על הארד דיסק IDE ויכול להיות שהוינדאוס לא מעודכן אם זה יכול להשפיע[אני מעדכן עכשיו]) http://img238.imageshack.us/my.php?image=hdaw0.jpg מקווה שהתמונה תוכל לעזור עכשיו שניסיתי לפרמט(לא ביצעתי את התהליך עדיין) זה כתב לי שהגודל של הדיסק הוא 127GB למרות שהגודל האמיתי הוא 320GB וגם הביוס מזהה את זה כ320 יש מישהו שאולי יכול להציע משהו שאני יכול לנסות?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  6. האם ניתן לעשות RAID עם יותר משני כוננים ואם כן אז כמה ניתן?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by TeaTime,

התחלתי לארכב סרטי היידף. הבעיה היא שאני מפחד שעם הזמן הקבצים יצברו קטעים פגומים או יהפכו לקורפטד לחלוטין (וזה כבר קרה לי בעבר, איבדתי כמעט סידרה שלמה שהייתה מאורכבת 6 שנים על המחשב) יש איזה תוכנה/הליך/משהו שיכול להגן מפני התופעה?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by bomba6,

חבר'ה, תעזרו לי... קראתי את ההודעות בפורום, קראתי את המומלצים, וגם נכנסתי לזאפ- ועכשיו אני הכי מבולבל! יש ב-ZAP כמה עשרות צורבי DVD של LG עם ביקורות מצויינות עליהם... אבל מה מהם באמת טוב? ומה זה כל ההבדלים בין שמות הדגמים?! בכל אופן, אני מחפש צורב DVD טוב (ממשק PATA) עד 200 ש"ח. אני לא צורב הרבה (וכנראה גם לא יהיה לי שימוש נרחב ב-DVD), אבל אני לא רוצה משהו להתאכזב ממנו! בטח שלא במהירות הקריאה. אז יש את זה: http://a.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=371539 או את זה: http://a.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=418116 ויש גם את מה שאתם המלצתם, ה-42N אם אני לא טועה, בלי ביקורות כלל, ועם תג מחיר של קצת פחות מ-160 ש"ח. אז מה?? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by J0n1,

שלום. יש לי HD ישן של 40G ואני מעונים לרכוש לו מארז כדי להפוך אותו לנייד. השאלה שלי האם יש מארז שלא דורש ספק כוח חיצוני? כי זה כבר לא ממש נייד... ראיתי את זה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3081 הוא מומלץ? מה יש לבדוק שמחפשים מארז לדיסק קשיח? והאם בכלל כדאי להשקיע מחיר כזה בHD 40G? (פשוט חשבתי להכניס את כל המידע שיש לי בקייס דיסקים לזה אבל יש לי שם גם מערכות הפעלה אז בכל זאת צריך דיסקים)

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. יש לי כמה דיסקים של ורבטים DVD+R במהירות X8 שקיבלתי ממישהו... את האריזה אין לי ואין לו ככה שאין לי מושג איך אני מברר מה הארץ ייצור שלהם. יש לי את המדיה קוד שהמחשב אומר לי (ומצורף בתמונה). המדיה קוד של ורבטים מהודו שונה מהטייוואני ? או שגם אם הדיסק תוצרת הודו הוא נקרא MCC ? והאם יש דרך לדעת תוצרת איזו מדינה הדיסק הזה? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by gjook,

שלום אני רוצה לקנות אותו מt.ms .הבעיה שנראה לי עדיף sata , ואני לא מכיר כל כך את הsata שיש שם.. בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי מה הצורב הכי טוב שם ?... http://tms.co.il/index.php?cPath=86_70_92 ראיתי שהמחירים די דומים אז זה לא כזה משנה...

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  12. אהלן חברה, קניתי אתמול מבאג מעטפת חיצונית להארדיסק 3.5 אינץ (גודל הארדיסק של מחשב רגיל), חיבור IDE בתוך הקופסה בלבד, יציאת USB2 למחשב בלבד. האריזה כוללת את הקופסה עצמה (קצת גדולה למען האמת), ספק כח, כבל USB2, 4 ברגים עם גומי לחיבור הארדיסק למקום לדעתי המוצר נראה איכותי מספיק. אגב אין הגבלה על כמה GB הארדיסק שבפנים, אתם יכולים לשים איזה גודל שתרצו. (זה לא מגיע עם הארדיסק למקרה שלא הייתי ברור) הסיבה שאני מספר לכם את זה, היא שבאג כנראה עשו טעות קטנה בתימחור... המחיר בחנות הוא 127, לדגם Macally PHR100A לשם השוואה, ב NEWEGG זה עולה 35 דולר עוד דוגמה היא העובדה שיש עוד מלא דגמים כאלה של IDE בזאפ וכולם עולים החל מ 120+ אגב ב NEWEGG יש תגובות חיוביות על המוצר הזה, ומקאלי היא חב…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by elni,

יש לי DVD ואין לי בדיוק דרך לחבר אותו לטלויזיה ואני רוצה לחבר אותו למחשב אמרו לי שיש אפשרות כזאת אפשר קצת פרטים על הדבר הזה?? תודה! =]

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by shriko,

לאחר העתקה של הרדיסק 40 GB ל 80 GB ע"י ACRONIS (העתקה שכוללת מערכת הפעלה) הפעולה בוצעה בשלמות ללא הפרעות לאחר מיכן ניתקתי את ההרדיסק הישן וניסיתי להדליק את המחשב במהלך הפוסט התקבלה ההודעה: MISSING OPERATING SYSTEM מה עושים??? תודה

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  15. הכוונה לעדכון טכנולוגי או ירידת מחירים, עדכון שיצדיק לחכות מעט עם הקניה (אך לא יותר מחודש-חודשיים לערך). קראתי ש-WD עומדים להוציא בנובמבר EcoDrive שיצרוך 40% פחות הספק, אבל זה רחוק מדי בשבילי... כרגע המחיר בסביבות 600 ש"ח פלוס מינוס - נראה לי האופציה המשתלמת ביותר בטווח הנראה לעין כי אני לא רואה את מחירי ה-750GB או 1TB צונחים בקרוב. אשמח לעצתכם המלומדת

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by swg,

אני מעוניין להחליף את ההרדיסק שלי בזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=586817 אני בוחר בו מכוון שיש לו Buffer 16MB. אין לי ברירות זולות יותר לIDE עם 16MB כרגע אני עם 200JB עם 8MB א.האם ההבדל בין 8 ל 16 Buffer מורגש? ב.האם הבחירה שלי בכונן 16MB נכונה, או שיש אפשריות אחרות? המחיר לא מפריע, אני רק צריך דעות. תודה ולילה טוב, swg

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by tomtal,

איגוד ה CompactFlash (מסתבר שיש דבר כזה) מעוניין לשדרג את כרטיסי הCF לטכנולוגיית SATA, ובכך להגדיל את קצב העברת הנתונים בצורה משמעותית. להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=40 [attachment deleted by admin]

18. יש לי במחשב דיסק קשיח 160 GB SATA II של WD מדגם JS (8MB( ואני מעוניין להוסיף עוד אחד, והאופציה שחשבתי עליה זה 250 GB גם של WD דגם KS, שזה 16MB... זה יכול לגרום לאיזשהי בעיה השוני הזה בין שנהים? או שזה לא משפיע?

19. היי יש לי דיסקים של DVD ואני מעוניין לצרוב אותם שוב על דיסק של DVD אציין שהסרט המקורי לדוגמא-חגיגה בסנוקר אי אפשר לצרוב אותו כהעתקה הגודל שלו הוא כמעט 8 ג'יגה אלא צריך להשתמש בתוכנה DVD DECRIPTER ולאחר מכן DVD SHRINK ואז הוא מתכווץ ל4.6 ג'יגה הבעיה היא שאת הסרט הצרוב אני לא מצליח לצרוב שוב לא דרך התוכנה הראשונה ולא דרך השניה חברים יקרים אני מאוד מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי ועם זאת אני צריך תוכנה שתעזור לי לצרוב את הסרט שוב המון תודות חברים יקרים

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  20. Started by ward,

שלום לכולכם . יש לי בעיה מאד חמורה ..יש לי הארדיסק שיש בו חומר מאד מאד מאד חשוב.. !! ואני מקווה לעזרתכם הבעיה היא שההארדיסק מזוהה ב BIOS כרגיל .. אבל כשמחשב מנסה לגשת אליו .. זה רושם לי שאין אפשרות לקרוא לכתוב וכו' מההארדיסק וכל תוכנה שאני מנסה לגשת להארדיסק דרכה..כשהתוכנה מנסה להיכנס ..המחשב פשוט נתקע..! בבקשה כל עצה כל דבר יעזור לי !! כל מידע שתבקשו ...... אני מוכן תודה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. בוקר טוב יש לי מחשב עם 2 דיסקים IDE ו2 דיסקים SATA אני לא רוצה להעמיס על הספק כוח( 400W ) יותר מידי,וגם אני רוצה שתהיה זרימת אוויר יותר טובה במחשב אני רוצה להעיף את 2 דיסקים הIDE הXP שלי על אחד מדיסקים ה SATA אבל... יש בעיה כשניתקתי את אחד הדיסקים הIDE והפעלתי מחדש את המחשב- המחשב פשוט לא עולה ונשאר תקוע-בגלל שהדיסק הזה היה פעם כונן איתחול -והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה על דיסק SATA(לפני שנה) כאילו הדיסק קשיח הIDE הזה הוא דיסק איתחול ויש לו גם 3 בחירות איזה מערכת הפעלה תעבוד מה אני עושה כדי שהמחשב יתחיל לעבוד ישר על הדיסק SATA בלי לפרמט או להתקין XP חדש? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by ZacNaboot,

האם אפשר לבצע unformat (או משהו בסיגנון) אחרי פירמוט כזה?!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. האם מישהו יודע האם ניתן לחבר שני מחשבים באמצעות כבל USB, ובצורה זו להעביר קבצים מהאחד לשני ? המהירות של USB2 מהירה בהרבה מאשר מהירות של LAN. במידה וזה אפשרי, האם צריך תוכנה מיוחדת, או לחלופין כל מחשב יופיע בצורה אוטומטית כהתקן גיבוי על המחשב השני ? (מחשב אחד אצלי הוא Vista והשני XP).

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by sgsg,

הגרסאות עם באפר 16MB עולות בערך אותו הדבר. מה היתרונות/חסרונות של כל אחד מהם? כמה זמן אחריות? מי לוקח :s05:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. קבלתי שלשום מחשב חדש לוח אם M2N-E הוא לא מזהה 2 הארדיסקים: wd2500jb wd600 לא ביחד ולא כל אחד בנפרד. (בביוס הם לא נראים) (חיבורי IDE) כבל הIDE שהשתמשתי הוא חדש מהניילון ועבד עם צורב ישן. מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים