אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין שלושה. טווח המחירים כמעט זהה. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11885 intel 530 120g http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11556 samsung 840 EVO 120g http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11536 OCZ Vertex 3 128g אני רואה שממליצים בעיקר על הסמסונג למרות שעל הנייר נראה שגם INTEL וגם OCZ לוקחים את הסמסונג.. מה אומרים???
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום חברים הצורב שלי, PIONEER X18 DVR-212BK קצת התקלקל, ולא מצליח לצרוב יותר CDים (DVDים הוא צורב דווקא מצויין). הטכנאי בחנות אמר שזו בעיה נפוצה בצורבים האלה ומאחר ויש לי אחריות המליץ לי לבחור צורב אחר מאותה קבוצת המחיר. הוא אישית ממליץ על LG עכשיו יש להם בטווח המחירים הזה את LG GSA-H44LK X18 LIGTHSCRIBE, את LG X18 GSA-H30BAL , את LG GSA-H42LK X18 LIGTHSCRIBE , ואת LG H55NK X20. מה ההבדלים בין הדגמים האלה והאם כדאי לי לקחת אחד מהם או עדיף להישאר עם הפיוניר?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
למי שלא שמע, גוגל מפסיקה לתת לנו אחסון ללא הגבלה לתמונות ותתחיל לדרוש מאיתנו כסף אחרי שאנחנו כבר בלענו את הפיתיון שלהם וכבר מושקעים מאות ג'יגות אם לא טרה בייטים של תמונות בשירות שלהם. לכל מי שיש מכשיר של סינולוג'י, מדובר אמנם במוצר שהוא כרגע עדיין בבטא אבל אמור לצאת בגירסה סופית ממש בקרוב כחלק ממערכת ההפעלה DSM 7. מדובר על אפליקציה שנקראת Synology Photos שלמעשה מנסה לתת לנו כלי, בחינם לגמרי, כתחליף לשירות של גוגל. על מנת שלא להפוך את הפוסט הזה למגילה אני לא ארשום פה מדריך צעד אחר צעד על המוצר הזה אבל אני רק יכול להגיד שמדובר באחלה מוצר. אין ספק שהכלי של גוגל חזק יותר מבחינת פיצ'רים אבל יחסית למוצר שניתן לנו בחינם, מכיל זיהוי פנים, מכיל אינטליגנציה …
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב חדש ובונה חלקים לאט לאט, אני מחפש הארד דיסק עד 320 שקל, כמובן כמה שיותר נפח. תודה. :-*
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
בעקרון, כל מה שאני צריך זה להעביר איתי איזה 40 ג'יגה תוכן, אני עובר לארה"ב, וזה יוצא יותר משתלם מDISK ON KEY (יחס מחיר\נפח). חבר שלי חוזר מארה"ב בעצמו עוד שבועיים - הנה האופציות: http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010150414&page=1&bop=And למרות זאת, חשבתי לקנות איזה 160 ג'יגה בארץ, איך זה ? http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=100 אגב, זה SSD ? תודה מראש עריכה: איך זה שבNEWEGG: Fantom G-Force GF400EU 400GB External Hard Drive - Retail עולה 60$ בעוד Fantom MTT160 160GB 5400 RPM External Hard Drive - Retail עולה 65$?! בגלל שהוא יותר קטן ?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח ולא יודע אם יש לי SATA או ATA, הורדתי את תוכנת EVEREST וזה סוג הכונן הקשיח שנמצא: WDC WD300AB-00BVA0 למטה רשום שהוא תומך SMART האם יתכן שיש לי SATA למרות שהמחשב שלי נקנה ב2001?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים קניתי את ה Nec 3450 , ובגדול אני מרוצה . עד היום כל הצריבות עברו בהצלחה והוא לא דפק לי דיסק אחד . אולם , לאחרונה ניסיתי לצרוב על מדיות CD פשוטות , וגיליתי שהצורב פשוט מציין כי אין מדיה ריקה בכונן . בנוסף , הוא גם לא מוכן לקרוא אף CD , ואומר שהכונן ריק . ניסיתי מספר מדיות לצריבה , ועשרות דיסקים , והצורב עדיין מזהה רק DVD .. האם הבעיה מוכרת? ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש מדריך לשימוש בתוכנה הנ"ל - אני צריך ליצור קובץ אימאג' יש שני דיסקים: המקורי עם מערכת הפעלה WIN 2000 ואני צריך לעשות ממנו אימאג' כדי שאוכל להעביר אותו לכמה דיסקים אחרים שיושבים במחשבים עם אותה קונפיגורציית חומרה וגם כגיבוי שאם נדפק הווינדוס אז יש גיבוי ואין צורך להתקין הכל מחדש. אשמח אם תעזרו לי בהקדם.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ההודאה הרשמית בכך שמכשירי iPhone וותיקים "זוכים" לטעום ממנגנון בטיחותי אשר מגביל את הביצועים שלהם הביאה איתה מגוון כאבי ראש חדשים עבור היצרנית האמריקאית לכתבה
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הרבה זמן לא התעסקתי בפרמוט הארדיסקים ורציתי לדעת איך עושים את זה אני יודע שפשוט לוחצים על אתחול אבל כי פשוט משום מה ההארדיסק שלי מוגדר להעברת קבצים עד 4gb אם אני יאתחל אותו זה יבטל את ההגבלה ? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים הכונן נפל, חיברתי אותו למחשב והוא עבד מעולה. לאחר כמה ימים אני מחבר אותו למחשב, והמחשב לא מזהה אותו או שלחלופין הוא מזהה אותו בתור כונן I שאי אפשר להכנס אליו. כאשר אני מחבר את הכונן למחשב, המחשב שהתקן USB כלשהו חובר אליו, מתקין את הדרייברים שלו, הנורית הכחולה הקטנה שלו נדלקת קבוע לכמה שניות ואז היא מהבהבת כל 3-4 שניות... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות??? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום הרד דיסק חיצוני של סמסונג 1TB . חיברתי הכול , המחשב מזהה כמו שצריך את הדיסק הקשיח אבל כאשר אני מנסה להעביר קבצים גדולים בנפח של 1GB הוא אומר שאין מקום בדיסק הקשיח !! קבצים קטנים של 600-700MB הוא מקבל חופשי ... הדיסק מראה שיש עוד כ 972 GB חופשי אבל עדיין כאמור מסרב לקבל קבצים גדולים. אנא עזרו , כל רעיון יתקבל בברכה. חג שמח ושנה טובה, דרור. http://www.getit.co.il/ie2/HugePic.asp?PID=52719
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני חושב לקנות את ה HD הזה : Seagate 500GB Sata II 32MB מה דעתכם עליו ? מה בכלל הדיעה הרווחת על הדיסקים של סיגייט ? יש לו 5 שנים אחריות שזה דבר אדיר. האם הוא שקט ? והאם עדיף WD ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי אז ככה.. יש לי צורב תומך Lightscribe (המפרט בצד) למען הסר ספק, אני התקנתי את הדרייברים הכי אחרונים של Lightscribe מהאתר שלהם והצורב שלי חדש אז אין לי בינתיים גרסאות חדשות. יש לי חבילת דיסקים של Verbatim שקניתי מזמן וממש נדמה לי שהיה כתוב על האריזה שהם תומכים בתכונה החדשה הזו.. : ואין לי את העטיפה של ה-spindle של חבילת הדיסקים ככה שאני לא יכול לזהות אותם במראית עין. הדיסק הוא DVD-R במהירות X16 עם ציפוי לבן לגמרי ומחוספס (אמור להיות עליו את הסמל של Lightscribe בקטן איפשהו?) והשאלה היא כמובן אם הם תומכים? ניסיתי להדפיס על אחד מהם תמונה (כמובן שהפכתי אותו והכנסתי אותו הפוך לכונן) אבל הכונן הוציא אותו ואמר שהוא לא נתמך. אולי קניתי דיסקים שהם Printable ולא תומכי Li…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
נשרף לי 2 כונני דיסקטים (של MITSUMI) ואבא שלי מאשים אותי שאולי לא חיברתי טוב והוא לא מבין שלחבר כונן דיסקטים זה כמו להרכיב לגו. משהו יודע למה הם נדפקו (נשרפו)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכותרת מצוינים הפרטים. אם אני לא טועה יש חלק מסוים שאיתו אני עושה את זה, זה מאפשר הרכבה של הדיסק הקשיח על החלק הזה ואז יש חיבור USB חופשי. איזה חלק זה? איפה קונים אותו? וכמה הוא עולה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם כדאי להזמין dok otg או שעדיף רגיל? ראיתי באמזון sandisk ultra 64 usb 3 ב 25 $. ויש kingston otg 64 usb 3 ב 30$
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שנתיים וחצי קניתי מסקי-פיסי כונן של wd. לפני מספר שבועות לא היה ניתן לגשת לכונן, לא ניתן היה לפרמט אותו, גם שהוא הותקן עם כבלים אחרים ובמחשבים אחרים. החנות ממנה קניתי את הכונן נסגרה ו"זד" מחשבים מטפלים בנושא מימוש אחריות של לקוחותיהם. שלחתי את הכונן ל"זד", ששלחו אותו ל-טקדטה שהבנתי שהיו הספק של סקי-פיסי בזמנו. "זד" מחשבים טענו שהכונן הוחזר מטקדטה ללא החלפה והחזירו לי את הכונן. יצרתי בעצמי קשר עם טקדטה, שאומרים שמעולם לא נשלח להם הכונן התקול. ביקשתי אני לטפל בעניין ההחלפה ישירות מולם, אך נציג טקדטה התעקש שהם לא עובדים מול לקוחות קצה, וזה שהחנות שממנה רכשתי נסגרה לא עזרה לקדם את התהליך מולם. על אף שנתתי לו את המספר הסידורי של הכונן, הוא סרב לאשר או להכחיש שהוא באמת סופ…
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש כרטיס SAS שאני יכול להוסיף למחשב כדי לחבר דיסקים של SAS ? תודה ...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח נייד של 1TB לפחות. אני צריך אותו לגיבוי של כל מיני דברים כמו סדרות וסרטים, מסמכים וכל דבר אחר. גם לצורך צפייה דרכו בטלוויזיה. אשמח מאוד להמלצות וסיוע בקנייה, אני מחפש כונן שהוא 2.5" ללא חיבור לחשמל ובעל יציאת USB3. ההעדפה שלי היא לכונני HDD בגלל שהם יותר זולים(ולצרכים שלי לא פחות איכותיים), אבל גם SSD במחיר לא גבוה פי כמה וכמה מ-HDD אני יכול לבחור. התקציב הוא סביבות 500 שקל. הכונן מבחינתי הוא לכמה שנים אז גם חריגה של 200 שקל לצורך כך היא בסדר. תודה רבה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ואיך אני יודע שמה שאני קונה זה לא מזוייף כי שמעתי שיש הרבה זיופים בתחום הזה. http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=1 ואיך המחיר?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ברצוני לקנות צורב dvd , וניראה לי שאני ילך על חיצוני בגלל שיש לנו 2 מחשבים בבית ואז אפשר להעביר את הצורב ממחשב למחשב בלי יותר מדי סיבוכים וגם כי ההפרש במחיר לא גדול כל כך בהתחשב שאני צריך שטכנאי יתקין לי את הצורב אז זה יעלה בערך אותו דבר.... הצורב אמור לשמש אותי בצריבת סרטים ומשחקים לפלייסטיישן אני לא צריך אותו ממש מהיר כי אני לא צורב בכמויות, אני מעדיף שיצרוב לאט ויהיה איכותי.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי צורב dvd חיצוני טוב בסכום של 400 מקסימום 450... ועוד שאלה, אין הבדל בין צורב חיצוני לפנימי באיכות של הצריבה נכון? אני חשבתי על LG GSA-E40L מה אתם אומרים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
צורב nec מזהה רק חלק מהדיסקים? nec dvd rw nd-3550a תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-