אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
שלום, במידה ואני רוכש לוח כדוגמת: GIGABYTE P35-DS4, שיש לו בקר RAID מובנה, מהו הבקר החיצוני שאוכל לרכוש בנוסף שיהיה זהה לבקר שמובנה על הלוח ? כלומר, לא מצאתי באינטרנט איזה סוג הבקר המובנה על הלוח.... ולכן אני גם לא יודע איזה כרטיס חיצוני לרכוש שיהיה דומה לו.... המטרה שלי: במקרה של כשל בבקר המובנה על הלוח אם, שיהיה לי כרטיס בקר חיצוני זהה לזה שעל הלוח, שאוכל להשתמש בו. אני מקווה שהבנתם אותי, אנא עזרו לי, תודה !
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום חברים שאלה לגבי HD לקולנוע ביתי: יש הבדל בין ה 5000KS לבין 5000AAKS של WD? ומה שבאמת חשוב מי יותר שקט בין שניהם? יש HD בעל נפח זהה ובאותו תמחור לערך שקט יותר? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קניתי אתמול הארד דיסק של WD- 320GB*2 AAKS והתקנתי בנתיים אחד מהם אבל כשאני עושה manage כמו שקראתי בפוסט אחר הוא שואל אותי : מה לעשות מפה? עריכה- לא חשוב.. ראיתי שאף אחד לא עונה אז ניחשתי לעשות את הMBR ועכשיו זה עושה פירמוט.. (לוקח מלא זמן..)
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה ההיתרונות והחסרונות של דיסק עם פלטה 1 בדיסק מול דיסק קשיח עם 2-3 פלטות?דיסק עם פלטה אחת לא אמור להיות פחות אמין?
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום רב ובוקר טוב לאחר שמחקתי את אחת ממחיצות המערכת שלי בעזרת התוכנה Partition Magic 8 Power Quest זה גרם לכך ש2 המחיצות האחרות שהיו בהארד דיסק הגיעו למצב שהם לא מופיעות במחשב שלי, 2 המחיצות התחברו למחיצה אחת גדולה שבניהול המחשב אין לה שם ואות כונן בכלל. ב"ניהול המחשב" רשום שהקיבולת-109GB והמקום הפנוי 109GB ]= אבל למה נעלם המידע אם כך? כשהתקנתי שוב את הווינדווס עקב מחיקת המחיצה לא יכולתי להתקין אותו במחיצה הזאת של ה109GB-היה רשום בסוגריים (POWER QUEST). ב"ניהול מחשב" ובתוכנה "Partirion Magic 8 Partition Magic" אין שום פעולה שאפשר לעשות בכדי לתקן את המצב חוץ מלפרמט את המחיצה S= מה אפשר לעשות כדי להציל את המידע? אני חייב לעשות זאת-זה מאוד מאוד חשוב בבקשה אנשים אני יעשה…
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מחפש גרסה של ה-LG-H62 שתומכת ב-Lightscribe. מישהו מכיר חנות מקוונת שאפשר לקנות דרכה? בכלל קיים דגם כזה? :\
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של NEC.. לא חדש, אבל גם לא ענתיקה.. גג שנה פז"מ לאחרונה, הוא לא קורא לי חלק מהדיסקים- מציג אותם בתור ריקים, ויש דיסקים שהוא קורא רק חלק.. פשוט לא מראה את שאר התיקיות.. משהו שאפשר לעשות? או שהוא פשוט הלך קפוט, ויש צורך בחדש?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז ככה הHD ישמש צלם וידאו ועורך בהכנת סרט דוקומנטרי. צריך נפח גדול [250G למשל יתאים בול) וחיבור FW . צריך שלא תהיה בעיית איטיות כאשר עורכים ומשתמשים בקבצים שעל הכונן בלי צורך להעביר למחשב קודם. אני חשבתי על זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~2500GT~7~0.htm מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם לפני מספר חודשים היה ברשותי צורב NEC 3550, הצורב לא קרא דיסקים ריקים ומלאים של DVD (ניסיתי של המון חברות, ביניהם וורבטים וסילבר ליין) ועשה לי שגיאות באמצע הצריבה (לא הצלחתי אף פעם לצרוב DVD). הלכתי לאחריות וקיבלתי מהם NEC 5170A, כשהכנסתי דיסק DVD לצורב, ראיתי בכונן שהוא בעצם לא קורא את הדיסק והמקום פנוי הוא 0 מתוך 0 (וזאת הבעיה שגם הייתה לי בNEC3550), ניסיתי בכל זאת לצרוב, ואיזה פלא - הוא סיים את הצריבה בהצלחה! (מה שלא קרא בNEC3550). הכנסתי את הדיסק הזה שוב ו? לא קורא את הדיסק... מקום פנוי 0 מתוך 0. אז מה הבעיה כאן? אולי אני עושה משהו לא טוב? והתייעצתי היום עם מישהו והוא אמר לי שאני צריך לנעול את הדיסק אחרי הצריבה. זה נכון? איך עושים את זה? אם זה בכלל יעזור...
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
הנה הלוח שלי,אני רוצה לקנות דיסק sata ואני לא בטוח עם יש לו בנוסף ל-ide (מחשב לפני כמעט 3 שנים) גם sata,הקפתי בכחול את החיבור שאני חושב שהוא sata,האם החיבור הנ"ל הוא באמת sata ?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת יש מחשבים שיש להם כונן 1 ועוד נגיד 5 צוריבים איך זה עובד כול הצורבים של אותו חברה עם איזה תוכנה הם משתמשים ?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני יודע שיש למעלה טופיק מלא בהצעות אבל אני שואל על הצורב הספציפי הזה? איך הוא? צריבה יחסית מהירה? איכותית? מכביד מאוד על המחשב כשהוא צורב? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4236 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני כבר שנים צורב ללא בעיה הפעם צרבתי סרט עם שרינק ללא בעיה וכשבאתי לייצור עוד עותק עם NERO EXPRESS ב DVD-VIDEO FILE לקראת סיום הצריבה הוא רושם : can't end disk at ones
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש בפורום, אך לא מצאתי תשובה חד משמשעית... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלומות לפני יומיים-שלושה שיחקתי לי במחשבי הקט כאשר פתאום שמעתי רעש מחריש אוזניים מן ההארד דיסק והמחשב ריסט את עצמו. בעלותו מחדש קיבלתי "שגיאת ביוס"(יעני, לא דוס ולא ווינדוס ) ש"S.M.A.R.T cound not be enabled on..."(משהו כזה). אז נכנסתי לביוס וביטלתי את הS.M.A.R.T . הכל, ברמה השטחית לפחות, עובד. הבעיה היא, שהוא לא עובד כמו שצריך. ההארד דיסק רועש עכשיו ועדיין לפעמים הוא מוציא רעש "מיוחד" ואיתו תוקע את המחשב(המחשב נתקע "פרופר", אי אפשר לעשות איתו כלום, התמונה קפואה, הלד הכתום בקדמת המארז שמייצג את פעילות הדיסק הקשוח דלוק רצוף). הורדתי את התוכנה HDDLIFE וראיתי ש"הציון" שלי ב"בריאות" ו"ביצועים" יריד לבערך 70%, כאשר שבועיים לפני כן כאשר בדקתי לראשונה את התוכנה, עמדתי על …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני מנתק את הHD מהמחשב המידע עליו לא יכול להימחק נכון(אני רוצה להיות בטוח) ועוד משהו יש אפשרות לדעת אם HD עובד או לא?(מחוץ לWIN) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
א.האם המתאמים האלו של ה-70 שקל נחשבים אמינים ??יש סיבה שיהיו איתם בעיות?? זה המתאם Http://www.getit.co.il/Direct/33136/12 ב.איזה ממשק נחשב יותר אמין ובעל אורך חיים יותר טוב ata או sata2 ???
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני עומד לקנות אחד מהשניים מה אתם אומרים איזה אחד מהם ... הם באותו מחיר כמעט ... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_1035_2433&products_id=13196 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_1035_2437&products_id=15534 בראשון יש יותר נפח אבל מה שמצא ען בעיניי בשני זה שאין צורך בכבל חשמל וזה יותר נוח
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברתי עורכת סרטים וצריכה צורב DVD שיצרוב את הסרטים באיכות גבוהה. היא רוצה גם אפשרות לצרוב תמונה על המדיה אז דרוש גם צורב שתומך בלייטסקרייב או לייבלפלאש. לוח האם הוא ישן אז צריך חיבור IDE. בעקרון עברנו על רשימת המומלצים והזמנו מחנות אינטרנטית את הLiteOn. הנבלות שלחו את הגרסא הרגילה ולא את הLS אבל לא על זה באנו לקטר. כרגע אנחנו רוצים לקנות מחנות אמיתית אבל לא מצליחים למצוא חנות המוכרת את ה LiteOn המדובר. בקיצור - נשמח לקבל המלצה לצורב IDE, תומך LS או LF, צורב סרטים איכותי תקציב באזור ה400. מחנות מסודרת ולא חנות וירטואלית. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם כל לוח אם שתומך ב SATA בהכרח תומך גם ב SATA2 ? ואיך אני יכול לבדוק אם ה HDD שלי SATA או SATA2 ? ואם כבר על הדרך.. כמה יעלה לי הארד דיסק 500 GB הכי זול שיש..
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
צריך את עזרתכם האדיבה בבחירת צורב DVD עם חיבור SATA שיתמוך בטכנולוגית DUAL LAYER , LIGHT SCRIBE ,DVD-RAM אודה לכם אם תתנו לי את הצורבים המומלצים שתומכים בכל הקטגוריות שרשמתי
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש WD 250. מעבר לעובדה שהוא חם בכמה מעלות ממקבילו שנמצא במחשב אצלי (הארד דיסק מאותו הדגם), אני חושד שהוא גם איטי יותר. איך ניתן לבדוק את ביצועי ההארד דיסק?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני צריך הארדיסק טוב ואמין 160-250 ג"ב עלות עד 350 ש"ח :s05:
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-