אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
-
שהטכנולוגיה עוד עדיין בחיתוליה, היום לא קיימים הרבה צורבים בארץ וגם בעולם- צורביי SATA שבאים עם טכנולוגית LIGHT-SCRIBE אפשר לספור על יד אחת את מספר הצורבים (SATA + LIGHT-SCRIBE) מבדיקה מקיפה שערכתי מצאתי את הצורבים הבאים שעונים לדרישה והם: LG GSA-H62LI Lite-ON LH-20A1L Samsung SH-S183L Asus DRW-1814BLT הצורבים היחידים שמצאתי מרשימה זו בחנויות בארץ הם: Samsung SH-S183L ו- Asus DRW-1814BLT אבל לא כדאי להתקרב אליהם. שני הצורבים האחרים: LG GSA-H62LI ו- Lite-ON LH-20A1L עדיין לא הגיעו לארץ, בנתיים הם נחטפים מהחנויות ברחביי העולם וזוכים לביקורות מעולות רוב האתרים הנחשבים בעולם דוג': cdfreaks ועוד... ממליצים על ה- LG ו- Lite-ON (דישדשתי לא מעט זמן בפורומים שם) מדוע הצ…
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי את הבקר הזה http://www.epinions.com/Adaptec_AHA_2940U2__aha2940u2__SCSI_Controller/display_~full_specs הוא שווה משהו? כלומר יש אפשרות לרכוש בשבילו הארדיסק מיוחד כדי לקבל ביצועים טובים במיוחד או שהוא כבר מיושן ועדיף למכור אותו אם מישהו יקנה בכלל?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש DOK 4GB והפונקציה הכי חשובה היא שהוא יהיה מהיר.אם יהיה לו גם U3 מה טוב.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
איזה ארד דיסק כדאי ?USB2 או SATA2 או FireWire 400 1394a ? ואנא לעונים תסבירו למה ? בינתים מצאתי חומר שמסביר: Data Transfer Rate FireWire-800 - 73 MB per seconds FireWire-400 - 43 MB per seconds USB 2.0 - 33 MB per seconds עפ"י ניסיוני מצאתי שSATA 2 מעביר 40+ MB בויסטה ודווקא XP מהירות נמוכה יותר . בלוח שלי מצויין תמיכה ב- 1394A האם זה FireWire-800 או FireWire-400 ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש עם 3200AAKS שבו גם יכנס הHD הישן שלי בגודל 200GB (גם כן של WD) שעובד עם IDE. רציתי לדעת איפה הכי כדאי להתקין את מערכת ההפעלה, למה דווקא שם, ואם לחלק למחיצות אז לאיזה גודל ולמה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני זקוק לכבל לצורך חיבור כונן SATA חיצוני לכניסת eSATA אשר על לוח האם. איפה ניתן לרכוש כבל כזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אתהלוח ASUS P5N-E SLI עשיתי RAID 0 עם 3 HDD של 250GB 16MB SATA2 של סייגייט בדקתי את הביצועים בHDTUNE והוא מראה 118MB/S האם זה טוב?
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבל sata2 כדי לחבר הארדיסק חדש שקניתי (ושחכתי להזמין כבל :-[), איפה אפשר לקנות אחד? עמרי
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד ישן (1999) עם מעבד פנטיום 3 מסוג Toshiba Tecra 8100 (הקיים התקלקל). הדיסק הנוכחי הוא: IBM Travelstar E1822115 ATA/IDE 12GB 4200RPM האם יש מניעה להחליפו בדיסק גדול יותר (60/80GB) ומהיר יותר (5400/7200RPM)? תודה, אריה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
חבר שלי רצה לקנות כונן קשיח. היו לו 2 אופציות. או WD 160GB עם שנתיים(או3 לא זוכר) אחריות או 200GB של SEAGATE ב10 שח יותר. כמובן שלאחר בדיקות באינטרנט הגעתי למסקנה שה SEAGATE לא נופל במהירות מהWD ושווה לקבל עוד 40GB במחיר של 10 שקלים ומקבלים 5 שנות אחריות. החבר הלך לחנות ואמרו לו שהסיבה שמוכרים את ה SEAGATE (בחנות אחרת) בזול היא בגלל שאת הכונן הקשיח SEAGATE הספציפי הזה, תוכנן לעבוד במקומות אחרים בעולם(קרים יותר) והוא לא יעבוד טוב בארץ. אני חושב שזה שטויות! יש 5 שנות אחריות, לא יעבוד, אז יחליפו לו כל שנה(מצב שלא יקרה לדעתי). מה אתם חושבים? האם החנות סתם אמרה את זה כדי שהוא יקנה את הכונן WD שלהם? ועוד דבר, הוא בסוף שילם ב30 שח יותר מהSEAGATE על הWD.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כי זה רושם לי error שאין מספיק מקום והדיסק יכול להכיל עד 4.48 או משהו כזה.. מה אפשר לעשות? (חוץ מלקנות דיסק עם נפח גדול יותר..)
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש דיסק כזה שמכיל חיבורי 4 פינים בנוסף לחיבור חשמל sata הרגיל?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הבעיה התחילה מזה שלא הצלחתי לחבר את הדיסק הקשיח שלי, הMAXTOR ללוח הNFORCE3 שיש לי , וגיליתי שזאת בעצם בעיית תאימות ספציפית(בחקירות בגוגל) בשביל להתגבר על הבעיה, קניתי כרטיס הרחבה VITA VT6421A PCI בעל 3 פורטים לSATA ואחד לIDE הבעיה: אחרי השלב הראשון של ההתקנה של הXP, השלב שבו יוצרים מחיצות וההתקנה מעתיקה קבצים, אחרי הRESTART הראשון ההתקנה לא נמשכת ניסיתי להגדיר למחשב לעשות בוט מADD ON CARD קודם, לא עוזר מה עושים????
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קניתי היום כונן קשיח aaks של 500 ג'יגה+קופסא חיצונית(esata+usb2),הלוח שבשרותי הוא sata 1 צ'יפסט VT8237,ושאני מחבר את הכונן בחיבור easata למחשב ומחבר ומדליק את הספק כוח הוא לא מזהה בכלל את הכונן מה ניתן לעשות????
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני צריך להחליף הארד דיסק והחלטתי ללכת על 500GB בכל אופן אחרי בדיקות מעמיקות הגעתי למסקנה שה500 GB המהירים ביותר שניתן למצוא הוא הסמסונג...אבל ישנו גם דגם של סיגייט שהוא 500 GB רק עם 2 פלטות לעומת 3 בסמסונג ומגיע עם 32 מגה זכרון מטמון לעומת 16 בסמסונג הבעיה היא שאני לא מוצא שום ביקורת או מבחן ביצועי עליו כנראה בגלל שהוא חדש מדי (סדרה 11 של סיגייט) אז החלטתי לפנות אליכם לראות אם תוכלו לעזור לי... השם המלאBarracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive שם הקוד ST3500320AS דף המוצרhttp://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=barracuda-7200-11-sata-3-0-gb/s-500-gb-hard-drive-st500320as&vgnextoid=c89ef141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0a…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום כאן וקראתי הרבה. אך עדיין איני מקבל תשובה ברורה לגמרי, ידוע לי ש-0 RAID משפר ביצועים וגם למדתי איך. שאלתי, אם אני עוסק הרבה בהעתקות קבצים, הורדות, שינוי קידוד של שירים(MP3,wav) וגם צריבת סרטים וקידודם ושינוי פורמטים... ביצוע כמה פעולות במקביל, "חלונות פתוחים" לרוב... האם שווה להשקיע לאור הסיכון שב-RAID 0 הדיסקים יכולים "ליפול" ? האם ארגיש בשיפור ביצועים משמעותי ? תודה.
-
- 34 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
לוח שלי 8S648FX-RZ יש עליו ריבוע אדום שכתוב לידו SATA 0 SATA 1 אז איזה הארדיסק אני צריך? שיהיה כמה שיותר גדול , תקציב בערך 250 , תלוי בכדאיות... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הלוח אם שלי מבוסס צ'יפסט vt8237,בדקתי ברשת ומתברר שהוא לא מצליח לעבוד עם כונן sata 2,אני מחפש כונני sata 1 ולא מוצא כלום,כל הכוננים שיש בזאפ הם sata 2 (אפילו שהם תחת קטגורית sata זאת טעות באתר),איזה כונני sata1 טובים יש בגדלים של 250-500 ג'יגה?
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מה דעתכם על ההארד דיסק החיצוני הבא: Western Digital WDG1U2500E שווה לרכוש את הדגם הזה ב460 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול את עצתכם לגבי חיבור 2 דיסקים קשיחים Maxtor 80GB S-ATA Seagate 250GB S-ATA יש לי המון קבצים משותפים וכמו כן חומר חשוב כגון תמונות וסרטים ברור לי שתציעו שמערכת ההפעלה תשב על ה80 והחומר על ה250 יש לציין שה250 דיסק דנדש, וה80 בן 3 שנים אם זה משנה משהו בכלל דבר נוסף, לא אמורה להיות בעיה של איטיות כלשהי מעבודה עם 2 הארדיסקים נכון? תודה
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
שלום, אז כמו בכותרת אני מחפש לקנות מארז חיצוני ל- 3200KS שברשותי. חובה מאוורר, עשויה מאלומיניום, ואפשרות ל- eSATA ו- USB2... חשבתי על זה, רק שאני צריך להביא אותו מארה''ב: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=77150# אז יש לי שתי שאלות: האם אתם חושבים שהוא יעבוד לי בארץ בלי שנאי? לא מצאתי שום מידע על המתח.. והאם המארז הזה, מבחינת זרימת אוויר (שזה הכי חשוב לי), נראה יותר מוצלחת? ומה מבחינת איכות הבנייה? (בקטע הזה האנטק נראה יותר מוצלח, לא? אבל גם יותר יקר...) http://www.thermaltake.com/product/Storage/35_Solutions/n0012us/n0012us.asp (זה, לפי מה שכתוב, כן יעבוד בארץ בלי שנאי... נראה לי) תודה רבה לעונים!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לחבר שלי בעיה והוא ביקש שאני אכתוב לכם אותה ותנסו לעזור לו לפתור אותה - יש לו 3 סוגי דיסקים שונים בבית, 700 מגה שכשהוא מכניס אותם אז זה עובד טוב ויפה, דיסקים של 870 מגה, שכשהוא מכניס אותם זה מראה לו תמיד שיש בהם רק 700 מגה פנויים... ודיסקים של 4.2 ג'יגה, שכשהא מכניס אותם זה כותב לו כאילו אין דיסק בכונן, יעני לא קורא אותם. שכשהוא מנסה לצרוב בדיסק תוכנה בגודל 704 מגה, על דיסק ששוקל 870 מגה (שלהזכירכם זה מראה לו כאיל ויש רק 700 מגה פנוי), ובהגדרות הוא קובע שגם אם גודל הקובץ חורג מגודל הדיסק, אז זה עדיין יצרוב, זה בכל זאת עושה לו שאין מספיק מקום בדיסק ולא נותן לו. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? סוג הכונן: HL DT ST CD-RW GCE-8523B ועוד אחד של NEC DV-5800C …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים , שאלה קטנה לגבי חיבוא 2 דיסקים במערך RAID. האם אפשר ליצור RAID בין 2 דיסקים כאשר יש מידע על אחד הדיסקים מבלי שימחק ?? (דיסק אחד מלא , השני חדש וריק) תודה !!!!
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-