אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיית תאימות בין הדיסק לבקר של הלוח, ועוד בקר SATA שלא מאפשר בוט של VIA VT6421A אז אני מחפש בקרש שכן מאפשר בוט יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לאמר לי באיזו מהירות כרטיס זיכרון של מצלמה דיגיטלית מסוגל לכתוב לעצמו או לקרוא. קיימת אחת כזו?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
היי יש לי 2 כוננים של WD 320 GB אני מחפש דרך לעשות כונן מראה למקרה שאחד ישרף או יתקלקל אז שיהיה לי מראה על ההארדיסק השני איך עושים את זה ? דרך BIOS? דרך תוכנה? יש לי לוח אם אינטל חדש.... DUAL CORE ו4 GB RAM
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום. האם דיסקים של DVD מחברת TDK הכי טובים לצריבת משחקים לסוני? איזה עוד מומלצים? ואיזה פורמט כי ראיתי כמה .. DVD-R וכאלה..???? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני 120 גיגה ואני רוצה לדעת אם יהיה אפשר להתקין עליו ווינדוס?
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם עדיף כונן קשיח אחד WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS או שני כוננים של 160 מבחינת מהירות ???
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להעביר את הכונן DVD מהמחשב הישן לחדש.. עכשיו רק להיות בטוח אין איזה בעיה של חיבור נגיד כמו בהארד דיסק של IDE וSATA ולא יכול להיווצר לי בעיה שזה לא יתאים לחיבורים.. נכון? ואגב מישהו יכול להביא תמונה איך זה ניראה מפנים כאילו מה מחובר או לרשום לי איזה כבלים מתחברים לDVD-ROM? אם אני לא טועה אמור להיות כבל מהספק וכבל ללוח אם או משהו כזה.. מישהו יכול לרשום לי?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
יש לי MAXTOR 80GB והוא לא כ"כ שקט, יש לי גם 160GB של WD שלאחר השתקת הקירור של המעבד התברר גם כלא כ"כ שקט. אז נשאלת השאלה: איזה HD בנפח של 250GB או 160GB שהוא הכי שקט ? אם יש איזה באנצ' או משהו שמשווה בין חברות שונו אשמח לקבל לינק.... תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למטרות השתקה וקירור של דיסקים...
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין שתי הגירסאות של הדיסקים 2. מה מומלץ יותר למחשב HTPC 3. והאם יש צורך/כדאי להוסיף דיסק נוסף של 160GB עבור מערכת הפעלה ותוכנות
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום מחשב חדש, וה-HD לא מרעיש, אלא פשוט "טוחן", מרגיש כמו HD ישן. לוח את P965-DS3, וה-HD והצורב מחוברים SATA אבל מזוהים IDE ? וכמה פעמים מזוהה הIDE ? HD TUNE - מבחן ביצועים. כונן חדש וריק, האם תקין ? S.M.A.R.T EVEREST: תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
JBOD- Just A Bunch Of Discs אמרו לי שזה דומה לRAID ועושה שאם מחברים שני הארד דיסקים או יותר שלא משנה איזה דגם הם או שלא חייבים להיות אותו גודל, אז הם מתפקדים כהארד דיסק אחד.. האם זה נכון ואיך עושים את זה בדיוק והאם יש בזה סכנות (חוץ מזה שאם אחד מת אז כל השאר מתים)...??
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות למישהו צורב DVD ושמתי לב שיש שני ממשקים SATA ו-IDE אני כשקניתי את שלי ברשת BUG ואמרתי שאני רוצה צורב DVD לא שאלו אותי אפילו איזה ממשק אני רוצה. המחשב שלי ישן והכוננים הקשיחים מחוברים בATA אבל מחשבים חדישים שמשתמשים בSATA אפשר לחבר להם צורב DVD בממשק ATA?? אצל אחותי שיש לה מחשב חדש שכמובן תומך ב-SATA מחובר לה כונן DVD בממשק IDE בקיצור השאלה שלי היא כזאת: האם למחשבים ישנים שתומכים רק בATA אפשר לחבר רק צורב DVD בממשק ATA ובמחשבים חדישים אפשר לחבר רק צורב בממשק SATA ?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לינק: http://skypc.co.il/product.asp?pid=SEA1534 הארד דיסק הזה טוב? [קר, שקט, מהיר]? ואם יש הארד דיסק יותר טוב באותו מחיר [320GB], אני ישמח ללינק.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
זה שווה ממש להתעקש על היצרן הזה? מישהו יכול לדרג את היצרנים מבחינת עדיפות ואיכות? אגב יש לוורבטים גם חבילות של 25 דיסקים? כי 50 יותר מדי בשבילי
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כשהוא קורא דיסקים הוא טוחן לי תשכל זה בלתי נסבל כשאני נוגע בכונן זה מפסיק.. יכול להיות שמשהו שם רופף? וגם לוקח לו הרבה זמן עד שהוא פולט את הדיסק אחרי צריבה
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הלכו לי עכשיו 2 מדיות DVD על השגיאה הזאת.... מחשב חדש צורב LG סגרתי את כל התוכנות ברקע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בלדעת איך ניתן להבדיל בין דיסקים שבנויים לעבודה 24 שעות ביממה ואיזה לא? האם רשום משהו על הדיסק עצמו? האם הסימונים שונים בין חברה לחברה? ומה קורה עם דיסק שלא בנוי לעבודה 24 שעות ביממה וכן עובד 24 שעות ביממה, מה יכול לקרות לו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
צריך המלצה לצורב DVD LightScribe שצורב תמונות צבעוניות באיכות גבוהה. שהצורב יהיה בצבע שחור ופנימי
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, שמעתי שיש צורב שצורב תמונות על גבי הדיסק כמו דיסק מקורי ורציתי לשאול איך קוראים לו וכמה הוא עולה< וגם יש דיסקים מיוחדים אס כנל להם. תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
-
howdy הייתה לי בעיה במחשב שליפעמים המחשב היה פועל [כשלוחץ על הכפתור]או בהמצע העבודה, וליפעמים עובד לכמה שעות בלי בעיה,החלפתי ספק-לא עזר החלפתי-זיכרון-לתקין שקיבלתי עם המחשב לוח אם די חדש אך יש מצב שזה הדיסק הקשיח?! כי אין מסך כחול [למרות ששיניתי לזה שלא יהיו הפעלות מחדש אחרי כשל..] אלירו,
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מדיות dvd כמובן. כרגע של וורבטיים (יפן, אם זה משנה), אבל ככה גם כל דיסקים אחרים שניסיתי. נרו בגרסה 7. תודה, בז'נגלו.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום... איך אני יכול לחלק הארד דיסק אחרי שהתקנתי וינדוס ??? תודהה
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-