עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מעוניין לדעת כמה כוננים קשיחים אני יכול לחבר בו זמנית עם לוח ASUS P5B Deluxe במארז LC16SM Silverstone תודה

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  2. טוב נראה לי שהבית שלי שוכן מעל שדה מגנטי, אחרת אני לא יכול להסביר למה הארדיסקים מתקלקלים אצלי על ימין ועל שמאל. לא אני לא בועט במחשב שאני מפסיד בפוקר אונליין. בכל אופן , הארדיסק 160GB של Samsung , ניסיתי להתקין עליו משחק ללא הצלחה ... הרצתי CHKDSK ו- 256KB נמצאו ב Bad Sectors. האם ההארדיסק הזה גמור ? אפשר לעשות משהו זמני ? האם יהיה ניתן להתקין עליו אי פעם משהו שוב ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by gal,

היי רציתי לשאול כמה שווה כספית צורב פלקסטור X24 עם אני אני רוצה למכור אותו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום נראה לי שיש יותר מידי מחיצות בדיסק של מערכת ווינדוס תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. היי! יש לי WIN XP על P-IV 2.4 GHZ ו-768MB RAM. הוספתי לו לאחרונה HD SATA II 500 GB של SEAGATE. השאלה: לכמה מחיצות ובאיזה גודל לחלק את הדיסק בכדי שכל המערכת תרוץ כמה שיותר מהר? תודה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by 00Amir,

לאחרונה חבר קנה מחשב חדש I7 2600 עם 16GB זיכרון GTX560 , קיצר מחשב פצצה. הדבר היחיד שהוא לא שדרג זה הכונן HDD , הגעתי לעזור לו בהתקנות כמה תוכנות ונדהמתי לגלות כמה המחשב לא זז... נכנסתי ללוח הבקרה וראיתי שהמעבד בכלל עובד על 10% והזיכרון רק ב 1.4GB , בתוך המארז שמעתי את הHDD מנסה להדביק את כוחו האדיר של המחשב... לא נראה לי הגיוני שאנשים קונים מחשב טיל ולא משקיעים בHDD, כל תוכנה שהוא מעלה פשוט זוחלת... אני חושב שאנשים לא מעריכים מספיק את חשיבות הכוננים היום - לפי דעתי שדרוג לכונן SSD ישפר את ביצועי המחשב יותר מלעבור ממעבד QUAD ל I5 או I7 ... פשוט אנשים לא מעריכים נכון...

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  7. Started by b0nzZ,

מאז המחשב הראשון שלי אני רק עם WD ובשנים האחרונות היה לי WD ירוק וגם אחרי זה קניתי שחור הירוק היה מאוד שקט אבל הביצועים על הפנים השחור היה כמו טרטור גם מרעיש וגם עושה ויברציות בצורה מטורפת רציתי להוסיך עוד HD וסתם רציתי לקנות משהו זול... קניתי HD502HJ דבר ראשון אחרי ששמתי אותו במארז היתי צריך לפתוח אותו שוב פעם ולבדוק שחיברתי אותו בכלל הוא שקט ברמות מטורפות יחיסת ל WD השחור ושלא נדבר על הביצועים בקיצור אחרי זה קניתי עוד אחד וחיברתי אותם ב RAID 0 וכול שאר הארדיסקים סתם מחוברים בשביל האיחסון חוץ מה WD השחור שהעפתי אותו מהמחשב כי הוא הרעיש והוירציות עשו זמזומים במארז (חחח כן כן CM 690 :\) בקיצור מה שיש לי עכשיו SAMSUNG HD502HJ 500GB X 2 - RAID0 WD ירוק 500G…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי דיסק קשיח שעליו מותקנת מערכת ההפעלה,תוכנות ,כמה משחקים וכל מיני שטויות,הבעיה היא שאם כל הדברים האלה נשאר לי פחות מ2GB פנוי. האם זה יכול לפגוע בדיסק איכשהו? כמה מומלץ שיהיה מקום פנוי? וזה לא מוזר שיש לי כל-כך קצת מקום פנוי והווינדוס לא העיר לי על זה עדין? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. יש לי הארד דיסק של 500GB, מתוכם הקציתי 25GB לכונן C, למערכת הפעלה (ויסטה) והתקנות של תוכניות, ואת השאר לכונן D, שבו מאוחסנים מוסיקה, סרטים וכו'. שמתי לב ש-25GB מספיק לויסטה בקושי (הייתי רגיל ל-XP שמספיק לו מעט מקום), ושכונן C דחוק ביותר. האם אני יכול להגדיל את כונן C על חשבון D, מבלי שהמידע על כונן D ייפגע? (יש ב-D הרבה מקום פנוי, לפחות 200GB). לעשות את זה באמצעות PARTITION MAGIC? וכמה מקום לדעתכם צריך להקצות עכשיו לכונן C?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  10. מחר או מחרתיים אני מקבל מז"ל חדש (מעבד, זכרון ולוח ;D). ויש לי הרד דיסק די ישן 5400 ו ATA66 או 33.... השאלה שלי אם נגיד, תאורטית, מספיק לי המקום שיש לי עכשיו בדיסק (10GB) האם ממש כדאי לי להשקיע כסף על הרד דיסק חדש? או שביצועי ההרד דיסק הם זניחים בהשפעה על המערכת? תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by lo_toda,

אני מעוניין לבנות מחשב מדיה סנטר (כמה שפחות רועש) נניח לצורך הדיון שהיה לו 3 תפקידים 1) מוזיקה 2) סרטים (אשר נמצאים במחשב אחר שמחובר לרשת) 3)הורדות של פריטים חוקיים. ברצוני להשתמש ב DOK בלבד כאשר את קיבצי ה-SWAP היו בזיכרון הרגיל ולא ב FLASH מה מידת השחיקה שתהיה ? ל DOK ...כל כמה זמן אני יצטרך להחליף ואם יש לבקר על זה כמו בדיקה חודשית של מצב ה FLASH יעזור? אני מעוניין לעבוד בלינוקס אובונטו. תודה לכלום.

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  12. אני מנסה להרכיב מפרט הכי שקט שיש, לכן אני מחפש SSD. ככונן יחיד במחשב. ללא שום תוספת כוננים אחרים כרגע. השימוש פה הוא בייתי, לא גיימינג, יש לי בקושי 3 סרטים שהורדתי ועשרים שירים. ואפילו אם אוריד עשרים סרטים ,לדוגמה, זה 20 גיגה גודל שלהם. לא ברור לי למה מישהו אמר לי ש SSD גיגה64 יספיק לי לגלישה רק בהתחלה, אבל אחכ לא. הבנתי בערך שכשאין מספיק זכרון אז המחשב משתמש בכונן בשביל וירטואלי, או שהוא זורק לשם כל מני דברים בעת הגלישה, אבל כמה נפח כבר צריך בשביל זה?! בקיצר אם אין לי הרבה קבצים לשמור וזה בעיקר לגלישה וכמה סרטים, כמה נפח SSD רצוי לי? צריך משהו שהנפח שלו יספיק פה לכמה שנים טובות. וגם כן סרטים שנמאס לי מהם אני מוחק ממילא אחרי חודש לא שומר ליופי. אשמח כנל לשמות יצרנים ש…

• 16 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. שלום לכולם! יושב לי בארון כונן SSD 64GB ורציתי להרכיב אותו במחשב השני בבית האם יספיק לי לאחסון בתוכו את הווינדוס 10 כולל כל העידכונים + אנטי וירוס בכונן? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  14. Started by gif,

היי שלום לכולם. לאחרונה קיבלתי שני מחשבים פרקתי מהם את החלקים ואני מעוניין למכור אותם "כחלקים מיד שניה". 1. דיסק קשיח פנימי של Maxtor Model: 6L160P0 קיבולת: 160 GB חיבור IDE לעוד פרטים טכנים על הכונן: http://www.superwarehouse.com/Maxtor_DiamondMax_10_160GB_Hard_Drive/6L160P0/p/622143 הוא בן שנתיים. כמה אתם אומרים הוא שווה יד ראשונה ויד שניה? 2. דיסק קשיח פנימי של Hitachi Deskstar Model: HDT722516DLAT80 קיבולת : 164 GB חיבור IDE גם הוא בן שנתיים,משהו כזה... כמה אתם אומרים הוא שווה יד ראשונה ויד שניה? ------------------------------------------- צורבים: 1. צורב פנימי של LG Model: GCR-8525B חיבור IDE לעוד מידע טכני: http://msc1.co.il/product.aspx?a=068230a3ad544febb23cda7fc…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by YAIR,

קיבלתי הצעה לקנות ב-85 דולר

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by prince amir,

הלך לי הHD במחשב הנייד מסוג COMAPQ PRESARIO 1200 האם אני יכול לקנות גם של חברה אחרת , כמה עולה היום הכי זול ומאיפה אני יכול להשיג דחוף!!! תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. באתר של זיגזאג למשל לא ראיתי זכר לזה. כמו כן, מישהו בכלל משתמש בזה היום?

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  18. כמה עולה דיסק לצריבה מסוג DVD R??? ומאיזה חברה כדאי לקנות?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by yuval12321,

שלום כמה עולה חיבור esata שאני יכול להרכיב במחשב? אתם יכולים להביא לי לינק איפה אפשר לקנות? אני לא מצאתי והדבר הזה: http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=HDDDOCK&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he באיזה מהירות אני יכול להעביר נתונים מהמחשב להארד דיסק בחיבור esata ובחיבור usb? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ?...

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  21. יעני משהו באיכות סבבה.. ואיך זה עובד הדיו וזה..

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  22. השאלה בכותרת....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי אני רוצה לרכוש בימים הקרובים חבילה של 50 דיסקים של די וי די (4.7GB כמובן) של Verbatim, אם המהירות צריבה הכי מהירה שיש להם, שנחשבת לחברה הכי טובה לדיסקים,(זה נכון ד''א?) וברצוני לדעת כמה עולה חבילה של 50 דיסקים.. ואם אין חבילה של 50 דיסקים,אז ארכוש שתי קופסאות של 25 דיסקים.. (אגב מה המהירות צריבה הכי מהירה שיש לדיסק הזה? 8X,לא? ,יעני ב10 דק' אפשר לצרוב דיסק..) כמה כל קופסא של 25 עולה ? או כמה חבילה שלמה כבר אם יש של 50 עולה ? ועוד משהו,אם אצרוב 25/50 דיסקים ביום לדוגמה,ללא מנוחה לצורב,ייתכן ואפגע בו והוא יישרף באותו יום ? יכול להיות הדיסקים יהיו פגומים ? או משהו בסגנון ? תודה מראש לעוזרים :xyxthumbs:

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. אני עושה הכשרה לטכני מחשבים מוסמך ושאלתי את המורה שלי אם הכונן מוגבל עד כמה פירמוטים. והיא ענתה לי שכן(תשובה שלה:הוא "נישחק עם כל פירמוט חדש יותר ויותר..עד שהוא לא יעבוד) אז השאלה שלי היא כזאת:כמה פירמוטים הכונן יכול לישרוד?

25. Started by Nyromith,

אני מדבר על הדיסק הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=499 לא ראיתי באינטרנט שום תשובה אמינה לגבי זה, אבל ברוב המקומות רשום שפלטה אחת. מישהו ראה אותו פעם פתוח, או יודע אם יש תוכנה שיכולה לבדוק את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים