עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by sdsd,

קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  2. Started by eegg,

אני צריך dok 4gb מפנדה אני צריך להזמין מחר בבוקר אז דחוף לי חשבתי על זה אבל אמרו לי שהתוכנה המובנית בו היא מעצבת מה דעתכם?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=13614

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  3. הי לכולם . אני שוקל לרכוש לחברה שלי לתחילת השנה הסטודנטיאלית שלה הרד דיסק נייד חיצוני של WD בנפח 80 ג'יגה מהסדרה השחורה אלו שנכנסים בכף יד. הביקורות על המוצר הן לא אחידות אז אני פונה אליכם כאן חברי הפורום לעזרה . הסיבה שאני חושק דווקא בדיסק קשיח מאין זה הוא בגלל הגודל הפיזי שלו (נכנס בכף יד) והעיצוב שלו (דק ומגניב) . אם אתם ממליצם אשמח לשמוע . אסף

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by zam,

יש לי דיסק 40GB פגום והוא לא עולה בכלל. יש לי המון מידע בו ואני רוצה להציל אותו. מישהו מכיר מעבדה טובה?

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by noobster,

שלום חברים. קיבלתי U3 ואני מחפש תוכנות שעובדות עליו. ראיתי שיש לו פורטל פנימי עם תוכנות מצומצמות ו"יקרות". האם יש אתרים ממולצים שמהם אפשר להוריד תוכנות לU3 (הוא מבקש קובץ מיוחד ולא נותן להתקין מהמחשב) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. איזו תוכנה עושה זאת? הכונן של חברת MAXTOR תודה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by shay7629,

שלום אני מחפש צורב לגיבוי דיסקים מקוריים של מוסיקה ברצוני לדעת מהם הצורבים הטובים מסוגם לצריבת אודיו ?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  8. Started by avidan28,

שלום אני מתלבט האם לעבוד עם בקר SATA II המובנה בלוח עם דיסק קשיח תואם SATA I \II או לרכוש דיסק ובקר בממשק SCSI הישן יותר.. שניהם עובדים בנפח 36 על מהירות 10000 סל"ד. שאלתי היא מה ההבדל בתעבורת נתונים ??? אני יודע שזה הרצף הכרונולוגי ATA 100 ATA 133 SATA 150 SATA 300 אני יודע שהסקזי בא איפה שהוא באמצע.והוא בשימוש בשרתים בעיקר. תודה על היעוץ.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  9. האם הוא יאט או ישפר את הביצועים. אם הוא לא ישפר ולא יאט אני מעדיף עדיין שהוא יהיה מכיוון שכך הבלאי שיווצר על הכונן הראשי(הגדול) שלי יהיה נמוך יותר. מה אתם אומרים? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  10. שלום לכם ... עונת המבחנים באוניברסיטה הסתיימה סוף סוף והחלטתי לעשות את כל מה שתכננתי במשך השנה האחרונה .. אחד הדברים כולל מארז חיצוני להארד דיסק, מארז אחד לSATA2 ומארז אחד לIDE ... הSATA2 שלי הוא 250GB והIDE הוא 80GB .. אני צריך שלמארז החיצוני יהיה חיבור USB 2.0 המטרות הן: 1. חיבור כונן פנימי בתור חיצוני למחשב הנייד שלי ... 2. חיבור הארד דיסק למערכת סטריאו ברכב ע"י חיבור USB .. - את המערכת עדיין לא קניתי ואני בודק מערכות, אם למישהו יש הצעות\רעיונות הוא מוזמן\ת לשתף אותי עריכה: אני צריך שלמארז הארד דיסק החיצוני יהיה בולם זעזועים מאחר וזה אחרי הכל יהיה בתוך אוטו ... אפשרות שתהיה בקרת טמפרטורה במארז החיצוני אבל לא חובה ... גם מגירה יכול להיות רעיון טוב כי אז אני …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מה דעתכם על זה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=956 העניין הוא כזה-אני משדרג את המחשב והדיסק שקיים עכשיו ישן ויאט את המחשב לכן אני מחליף גם את הדיסק. אגב מה זה BUFFER? מה ההבדל בין 2 ל-8?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני רוצה לרכוש הארדיסק נייד בעיקר לשימוש ביתי אבל אני משתמש בו כל הזמן ומעביר דרכו הרבה דברים. חשוב לי רק שיהיה טוב ושמה שאני אקבל יהיה משתלם מבחינת עלות מול ביצוע. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח (WD2500AAKS) כדי ליצור מערך RAID0 או להוסיף דיסק קשיח Westren Digital WD740ADFD RAPTOR 74GB שעליו אני אתקין רק את מערכת ההפעלה, מה הכי טוב , מערך0 RAID או תוספת של כונן RAPTOR ?? עד כמה זה ישפר את הביצועים במשחקים,עליית המערכת? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS זיכרון: פעמיים KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ספק כוח: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  14. יש לי לוח אם ABIT BD7II http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=BD7II&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=BD7II מעבד P4-2.4GB א. איזה נפח של HD אני יכול לשים בו (מהארדיסקים החדשים) ב. ברור לי שהלוח תומך רק ב ATA100 אבל הבנתי שזה לא כזה הבדל, לא תהיה בעית תמיכה בהארדיסק חדש, נכון? ג. כדאי להשקיע בבקר SATA (כלומר כרטיס PCI)? תודה לעוזרים, טל

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by at,

שאלה אולי לא הכי חכמה אבל... בכל זאת רוצה לדעת. אני יודע שיש 2 סוגי כבלים לחיבור IDE אחד צפוף יותר 80 ואחד רגיל 40 (יש עוד סוגים?) הבנתי שאם מחברים HD גם אם הוא ישן (10-20GB) בכבל 40 הוא יותר איטי. אבל מה קורה אם מחברים כונן אופטי (למשל צורב DVD) בכבל 80? א. הוא יעבוד? ב. האם יהיה שיפור בביצועים? ג. אם מחברים DVD וHD על אותו כבל אני יודע שHD נהיה איטי יותר האם זה קשור לכבל 40 או 80 ? והאם יש פתרון חוץ מבקר IDE נפרד? תודה לעוזרים טל

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  16. http://www.kwonline.com.au/index.php?main_page=product_info&cPath=93&products_id=73 קניתי את ההארד דיסק הבא עם 320 GB ומאז שחיברתי אותו הוא עובד מעולה ולא עושה שום בעיות אבל אני שומע כל כמה דקות מין תיק, כאילו קפיצה של המחט. ההארד דיסק חדש לגמרי... אתם חושבים שאני צריך להחזיר אותו למרות שהוא פועל מעולה?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by xlSnaK,

יש לי תלוח אם הזה : Gigabyte GA-8I945P-G-RH 3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN וזה ה chipset: Intel Lakeport i945P אז רציתי לשאול אם מתאים אליו הארדיסק של Sata 2 או Sata

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by soundf,

ממש מוזר... לא בדקתי לעומק ואין לי רעיונות איפה לבדוק גם אבל ההיתי באייבורי ובפנדה ולשניהם אין את הכבל המבוקש ופנדה הנחמדים ביררו לי בכל הסניפים (אני ההיתי בבאר שבע) והם אמרו לי שאין להם את המוצר ביכלל ואין אותו בארץ ואין להם צפי מתי יגיע די מוזר כי הם מוכרים הרד דיסק חיצוני שאחת היציאות שלו זה eSATA שאני רק ביגלל זה קניתי אותו כי זה מהיר מUSB פי כמה וכמה וקיום אני תקוע על USB עם הרד דיסק חיצוני 500G שהמטרה שלו זה לדפוק ביצועים רצינים וזה די מעפן ככה חחח בכל מקרה מישהו יודע איפה קונים תכבל הזה בארצנו הקטנטונת??? אגב זה בצורת ן וזה ממש שונה מכבל SATA מכוון שהוא לא ניכנס ולא באותו צורה (הSATA זה L חח) אגב זה הכונן המדובר מרוצה עד הגג קניתי מסקי פיסי כל הכבוד להם על …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. צריך את עזרתכם בקניית צורב DVD מעוניין בצורב SATA ו- LIGHT SCRIBE בחבילה אחת, ידוע לי שלא קיימים הרבה כאלה בשוק אני כבר ימים מחפש ולא מוצא :'( חוץ מהדגם של ASUS שבו אני לא מעוניין אשמח אם תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yz101,

קניתי לפני כחודש וחצי דיסק 250GB, SATA2 16MB 7200RPM. אחרי כשבוע של בעיות משונות, סרקתי וגיליתי בו סקטורים פגומים. ע"י שימוש בSEATOOLS ביצעתי תיקון (החלפה של סקטורים פגומים מן הספרים). אחרי מספר ימים נוספים, שוב קרסה מערכת ההפעלה ושוב בסריקה נמצאו סקטורים פגומים. ביום חמישי האחרון, מימשתי אחריות והחליפו לי את הדיסק בחדש מדגם זהה. בחנות ביצעו סריקה בקודם ומצאו שהוא אכן פגום, וליתר בטחון, בדקו לי גם את החדש ובו כמובן לא נמצא ולו סקטור אחד פגום. הגעתי הבייתה, התקנתי מערכת הפעלה, כדי לגלות הערב, שוב בסריקה, כבר לאחר 4% שיש בו כבר סקטור פגום. הלוח שלי הוא 965P S3 של GIGABYTE. מה לעשות? מדוע ממשיכים להיווצר לי סקטורים פגומים? מיותר לציין שבערך כל פעם שזה קורה, אני נאלץ להתקין מ…

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  21. Started by idobh2,

שלום לכולם ! לפני שבוע רכשתי מדיות DVD-r של סמסונג הנרקראות PLEOMAX.. היום כשניסיתי לצרוב עליהן בצורב NEC 3500A בנרו 7.10 הוא זרק שגיאה עוד לפני שהתחילה הצריבה "Could not prefrom start of Disc-at-Once" (כמובן שלמדיות DVD אי אפשר לשנות את השיטה ל track-at-one) ניסיתי את המדיה על צורב של חבר - נצרבה ניסיתי מדיה אחרת (DVD+r של verbatim) - נצברה גם כן. ניסיתי גרסה מוקדמת של נרו - לא עזר למישהו יש מושג מה הבעיה? הלכו הדיסקים?

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

הסידירום הוא סידירום של מחשב נייד ובלוח אם יש חיבור IDE יש איזה דרך לחבר אותם?

23. Started by Nitro,

שלום, אני מחפש תורב DVD באזור ה200 ש"ח, ראיתי שיש המון דגמים אפשריים.. חשוב לי שיהיה DL, על מה אתם ממליצים? ראיתי שיש צורבים בממשק SATA, האם זה משנה אם ההארד דיסקים שלי פועלים ב IDE? הלוח שלי הוא dfi lanparty ut ultra-d.. תודה רבה, נדב.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by tttrrr888,

קירור לארד דיסקים שווה משהו ? באם כן איזה ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים