אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,917 דיונים בפורום זה
-
שלום כן שאלה דיי טיפשית אני משער, אבל אני פשוט לא מוצא איך מחברים אותו לספק. כנראה שזה בגלל שהרבה זמן לא התעסקתי עם חלקים אז כנראה השתנו הדברים :-\. בכל מקרה אני רגיל שיש חיבור כזה עם 4 פינים כמו שיש בכבלים של מאוררים... ואין שמה את זה. אני משער שאתם יודעים איך לחבר הארד דיסק ואיך הפינים שלו נראים. אם לא אני אצלם לכם שתזכרו ... תודה
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כונן חיצוני ללא כפתור כיבוי. חיברתי את התקע לשקע והכונן התחיל לעבוד (רעש קל ורעידות כשנוגעים בו), חיברתי את כבל הUSB לוינדוס והוא מגיב- עכשיו מה לעשות כדי לכבות אותו בביטחה? כשאני לוחץ על EJECT DEVICE, אז הוא מתנתק מהמחשב- אבל הכונן עצמו עדיין עובד. האם פשוט למשוך את התקע מהחשמל? זה לא הורס אותו? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD,אך שהכנסתי דיסק הוא ניגן אותו בWMP אך עם מסך שחור (לא יודע מבחינת הסאונד) מה צריך לעשות שיעבוד? האם זה קשור לתפריטים בדיסק?
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי סידירום, שפשוט מסרב לקרוא דיסקים שרוטים, שכשהיה חדש - קרא גם קרא. ניסיתי לנקות אותו : ע"י נשיפה לתוכו ע"י דיסק ניקוי האם יש עוד שיטות ניקוי ? האם יכולה להיות סיבה אחרת ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מהי הדרך הפשוטה והמהירה לכך?
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מישהו יכול להנחות כיצד מעדכנים דרייברים לצורב LG 8320 ??? אם אפשר בפירוט ככל הניתן!! ???
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחבר שלי יש צורב מהמודל הנ"ל והוא מנסה לצורב דיסקים קטנים אבל כאשר הוא צורב הידסקים זזים מהמקום אז שאלתו היא האם אפשר לשנות את מהירות סיבוב הדיסקים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מוגדר לי דיסק של 160GB המחולק C: 20GB ו- D: 140GB איך אני משנה את היחס מבלי לפרמט מחדש ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי היום דיסק קשיח של סמסונג F3 בנפח טרה ואני מעוניינת להריץ עליו בדיקה ולוודא שמצבו תקין לחלוטין. יש אתר או תוכנה מוכרת שיעשו זאת? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אין לי כונן דיסקטים במחשב ומידי פעם קופץ לי ארור מוזר כזה שקשור לכונן דיסקטים ויש לי שם שלוש אפשרויות להמשיך לנסות שנית או לבטל כשאני לוחץ על להמשיך הכל מסתדר אבל זה הארור הזה מציק וזה קורה בעיקר כשאני רוצה לכבות את המחשב אז חשבתי אולי יש דרך לבטל לגמרי את ההתיחסות לכונן הדיסקטים
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
רכשתי קורא כרטיסים חיצוני ורכזת USB2. על שניהם מצויין מפורשות USB2. ב-Device Manager מופיע USB2, אבל קצב העברת הנתונים לא נראית לי מהירה כמצופה. לדוגמא ניסיתי להעביר קבצים ל-Disk On Key של M-Systems שעובד גם הוא ב-USB2 וקצב העברת הנתונים היה נמוך למדי (לפחות מה שנראה לי). מדידה של קצב העברת הקבצים (לפי המידע המופיע ב-Total Commander) הנה העברה מהמחשב ל-DiskOnKey כ-555 Kb/s. בכיוון השני מה-DiskOnKey אל המחשב הגעתי לכ-950-980 Kb/S. האם זה קצב העברת הנתונים ההגיוני ל-USB2?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, כמו כן מדובר בכונן קשיח חיצוני SEAGATE XTREME בחיבור ESATA.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הורדתי איזשהו DVDR מהאינטרנט ויש לו רק כתוביות באנגלית ובספרדית, האם יש אפשרות להוסיף לו כתוביות בעברית (או אם לא להוסיף אז שיחליפו את הכתוביות בספרדית)?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ שבעבר הועתק מדיסקט 1.4 והנפח שלו הוא 1.6 מ"ב. ואני צריך להעתיקו לדיסקט אחר בשביל מחשב ישן שאין בו כונן תקליטור. כיצד אני עושה זאת בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק את תוכן הדיסק הקשיח שמכיל את מערכת ההפעלה (Windows XP) לדיסק קשיח אחר. נסיתי את זה בדרך הפשוטה והרגילה של העתקה והדבקה אך זה בלתי אפשרי מכיוון שיש קבצים שהם בשימוש המערכת. המטרה היא ליצור גיבוי של תוכן הדיסק הקשיח הקיים בדיסק קשיח אחר. אם כן, מהי השיטה לבצע זאת? תודה O0
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני קונה הרד-דיסק חדש, 80 ג'יגה, לכן ה20 ג'יגה שיש לי עכשיו (5400 RPM SEGATE) מתפנה. יש לי לפטופ עם 20 ג'יגה, ואני רוצה למצא דרך להשתמש בדיסק הרגיל (זה שמתפנה) בתור דיסק נייד בשביל הלפטופ שלי. כיצד ניתן לעשות?
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום קניתי מארז מסוג Cooling Master cm690. יציאת הeSata הקדמית שלו מחוברת לכניסת הeSata בלוח הASUS P5Q-PRO. אני מעוניין להשתמש בדיסקים SATA סטנדרטיים שברשותי ככונני גיבוי. יש לי חיבור מתח חיצוני ורק חסר לי כנראה כבל שמתאם בין הSATA לeSata. האם אני באמת צריך כבל כזה? כששאלתי בחנות נאמר לי שכבל הSATA יכול להתחבר גם ליציאת הeSata אבל אני לא רואה שהוא מתאים. האם זה הכבל המתאים? אין ענייני זכר נקבה בכבלים האלו? http://www.papyrus.co.il/hebrew/100cm_sata2(esata)_-to-_sata_external_cable_(hebrew).htm מוזר שאין אותו בחנויות רגילות (TMS/איבורי/KSP/נועה). תודה. עדכון: האם הכבל הנ"ל גם מתאים? (שליש מחיר מהקודם בהתחשב במשלוח) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25359#d…
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, חזרתי אתמול לארץ והבאתי איתי את הכונן הקשיח שלי כדי להעתיק ממנו דברים, מדובר בכונן של סיגייט Barracuda 7200.12 Serial ATA. על הכונן מותקנת מערכת ההפעלה של המחשב השני שלי וכו'. קצת פרטים על המחשב שלי: Gigabyte P45 DS3R, WINDOWS VISTA ההארד דיסק הזה מגיע ללא ג'אמפר וכשנכנסתי לאתר של סיגייט מצאתי את הפסקה הבאה במדריך למשתמש: The Serial ATA interface connects each disc drive in a point-to-point configuration with the Serial ATA host adapter. There is no master/slave relationship with Serial ATA devices like there is with parallel ATA. If two drives are attached on one Serial ATA host adapter, the host operating system views the two devices as if they were both “mast…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם כונן SCSI ו בנוסף יש לו RAID (שרת) כיצד ניתן לבצע לו IMAGE?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ראיתי באתר של Asus שהלוח לא תומך ב-133 שאלתי היא : אם אני רוכש דיסק קשיח שעובד ב-ATA 133, כיצד ניתן לנצל מהירות זאת, שלא תישאר על הנייר? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה טובה שלי שומרת תמונות מעל 10 שנים על כונן קשיח שלא היה לו שום גיבוי וככל הנראה הגיע זמנו לנוח על משכבו, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם ניתן לשחזר? איפה איך כמה ולמה יתקבלו בברכה, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן מה שלומכם? שאלה.. לא מזמן רכשתי מחשב ללא כונן, והרכבתי את הצורב הישן שלי. כרגע אני רוצה לגבות דיסק של מוזיקה שברשותי.. יש לי רק את הכונן הצורב, אין לי כונן נוסף. התוכנת צריבה היא נירו - כיצד ניתן להעתיק את ה-CD? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי קובץ ISO בגודל 4.7GB שתוכנו לא צריך לעניין אף אחד. כאשני מנסה לצרוב אותו דרך Nero Express (אין לי Burning ROM) ע"י לחיצה על "Disc Image or Saved Project", התוכן מסתכם בכ-4.8GB - ולא משנה מה אני בוחר (Overburn למשל), התוכנה לא צורבת. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לעשות תרומה קטנה לפורום שעזר לי בשבועות האחרונים לקנות מחשב. ראיתי שלעיתים אנשים מתלוננים על רעש מההארד דיסק שלהם (רעש תקין, לא מקולקל, של הארד דיסק שעובד), בעיקר על הארד דיסקים של היטאצ'י. הסיפור הוא ששבוע שעבר קיבלתי את המחשב עם הארד דיסק של היטאצ'י שעשה המון רעש, ואחרי מאמצים לא רבים מצאתי פיתרון, אבל הפתיע אותי לראות שהרבה אנשים לא מכירים אותו (הרעש היה כלכך מעצבן שאם לא הייתי פותר את העניין הייתי ברצינות שוקל להחליף אותו). בכל מקרה, הפיתרון הוא כלי מהיטאצ'י שנקרא feature tool שיהפוך את ההארד דיסק שלכם לבלתי נשמע בעליל (או לפחות יחליש את הרעש לעשירית בערב), ולפי מה שהבנתי עובד גם על הארד דיסקים של חברות אחרות. מה שכן, הכלי הספציפי הזה הוא עבור sata, ראיתי ב…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, הרשותי כונן קשיח מדגם WD2500KS לאחרונה התחילו בעיות ולכן החלטתי לבדוק תקינותו בדקתי עם התוכנה של WD והוא נכשל,בדקתי עם S&M והוא נכשל גם כן וגם בבדיקה של הSMART של Speed fan הוא נכשל הנה התוצאות של בדיקת ה SMART של SPEED FAN (דרך האתר HDDSTATUS) Error: Reallocated Sector Count has reached its threshold. Current value is 122 and threshold is 140. According to S.M.A.R.T. specifications, your hard disk is failing and needs to be immediately replaced. Backup your data as soon as possible. Warning: Reallocated Sector Count reached, in the past, its threshold. Worst value is 122 and threshold is 140 Attribute Current Raw Overall Raw Read Error Rate 199 6169…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-