עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by nathan14,

שלום כולם, לאחרונה קניתי מחשב וגודל ההארדיסק אמור להיות 320 ג'יגה אבל לי יש רק 300 ג'יגה. מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני מנצל את כל גודל ההארדיסק?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  2. שלום.. הרבה ענו לשאלה שלי.. אבל כנראה שלא הבנתם אותי נכון. חברים, האר דיסק שלי ההיטאצ'י מזוהה לי במערכת הפעלה, אני רואה אותו גם בביוס, וגם במאפיינים של המחשב שלי. הבעיה היא, שאת הכוננים שלו, פיזית C D E אני לא רואה... ושם יש לי חומר חשוב!! ההאר דדיסק הראשי שלי הוא של סמסונג והוא כמובן מזוהה בסדר גמור. שניהם בחיבור סאטא. אני יודע שאני יכול דרך ה MANAGE של ווינדוס לפרמט אותו, הוא מראה לי אותו באיקס אדום, אבל אז זה לא חוכמה אני יפרמט אותו, ומה עם החומר שיש בו???? חייב להיות תשובה טובה, במיוחד בגלל שהוא כן מזוהה במחשב, רק בלי הכוננים, מה עושים?? תודה..

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  3. Started by ori-silver,

המידע שיש בסטיקי די ישן ואין שם יותר מידי אופציות ובנוסף אולי יצאו דברים חדשים לכן אני פותח את הפוסט. 1)אני מחפש צורב Ide עד 200 ש"ח בעיקר חשוב לי שיהיה אמין ושלא יהיו שגיאות בצריבה,מה הצורב הכי טוב שניתן להשיג בסכום הזה? 2)איפה? ניתן לקנות מדיות dvd וצורבי dvd בזול?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by guya2007,

קניתי מחשב לפני יומיים עם לוח של gigabyte ga-p35s3l שהוא לוח מצויין.. יש לי כונן קשיח של חברת סמסונג 320 ג'יגה sata 16 mb הסמסונג הוא הראשי שלי, והוספתי עוד כונן של היטאצ'י 160 ג'יגה 8 mb השאלה שלי היא כזו שניהם מחוברים ב sata הבעיה היא שאת ההיטאצ'י הוא מזהה בלוח ככונן משני וגם בהפעלה הוא נמצא בתצוגה של חוממרת המחשב אבל פיזית, הכוננים עצמם, אני לא רואה. אני צריך לציין שאין לסמסונג ג'מפרים אבל להיטאצ'י יש ולא מחובר כלום אלי. יש לי שם הרבה חומר בבקשה איך לזהות אותו?? מחכה גיא

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ori-silver,

א.מה ההבדל בין -r ל- +R ב.איזה מדיות dvd נחשבות איכותיות וטובות ואיפה ניתן להשיג אותם במחירים הכי זולים?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. רציתי לדעת אם קיים דגם כלשהו של מארז לכונן קשיח (3.5) שעובד על מתח הusb בלבד. קניתי הארד דיסק שהוא סבבה לגמריי.. עמיד וזה.. אבל העיניין עם המתח החיצון מהווה בעיה. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  7. לאחרונה עברתי לחלונות ויסטה ויש לי בעיה עם הצורב DVD lg gsa-h44n בחלונות XP הצורב קורא וכותב בצורה תקינה לחלוטין. בחלונות ויסטה יש את הבעיה הבאה: * מערכת החלונות ויסטה מזהה את הצורב בצורה תקינה * צורב קורא דיסקים שהוא צרב ב x4 * כאשר מכניסים דיסקים אחרים הצורב לא קורא אותם ולא רואה קבצים על הדיסק * למרות שהוא לא קורא את הדיסק - אני יכול לראות בפרמטרים כמה מקום נשאר בדיסק וכמה תפוס * לכל דיסק שהוא לא קורא הוא מתייחס כדיסק ריק ומקפיץ את אופצית הפירמוט של ה DVD בויסטה מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  8. Started by segev22,

מדובר בדגם ST3160023AS השאלה העיקרית היא אם הדגם הנל תומך בטכנולוגיית NCQ....נכנסתי לאתר הרישמי של סגייט שם יש דף מפרט של כל הדגמים מאותה הסדרה כולל אותו שם רשום אם הוא תומך או לא תומך אני הבנתי שמצד אחד הוא יכול לתמוך מצד שני הוא לא תומך... אז אני מצרף קישור תגידו לי מה אתם הבנתם מהדפי נתונים... http://www.seagate.com/support/disc/manuals/sata/cuda7200_sata_pm.pdf דבר נוסף איך אני מפעיל את הטכנולגייה הזאת במידה שהוא כן תומך...?

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  9. שלום קניתי צורב חדש LG H62N SATA עכשיו חיברתי אותו ללוח לחיבור הSATA איפה שרשום PRI SATA הלוח שלי הוא Asus K8V-SE Deluxe עכשיו הצורב בכלל לא נקלט במערכת, הוא אפילו לא נפתח(אין מתח) ליד החיבור של הSATA בצורב יש חיבור שאין לי מושג מהו, יכולת שזהו חיבור מתח לספק? הכונן קשיח שלי מחובר בחיבור SATA בודד, לידו למטה נמצאים עוד שניים אחרים,PRI SATA ,SEC SATA יכול להיות שאני צריך להחליף בין החיבורים? יכול להיות שבכלל הצורב לא נתמך בלוח שלי? חייב תשובה דחוף, תודה מראש!.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Dubek,

שלום. יש לי הארד דיסק שהיה מחובר למחשב ישן, והוא הפסיק לעבוד משום מה. כשאני מנסה לחבר אותו, מידי פעם המחשב מזהה שקיים הארד דיסק, אבל הוא לא פועל. האם ההארד-דיסק מת, או שיש עוד סיכוי להצלה?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by SilentDawn,

שלום, רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר כונן קשיח שתומך ב-SATA II ללוח שיש בו תמיכה רק ב-SATA 1.5 (לוח של ASRock)? החיבור זהה או שיש הבדלים? ומה יהיו ההבדלים בביצועים?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by faza,

ברשותי 4 הארד דיסקים (גם SATA וגם IDE) מחפש מארז חיצוני, חיבור LAN וגם USB אשר אוכל לשתול אותם בתוכו. אני מכיר משהו של חברת BUFALO אבל לא מתמצא עד כדי כך בדגמים. אני מחפש את זה בעיקר לאיחסון, לא ל RAID או MIRROR בנוסף חשוב לי לדעת שיטת הפירמוט של הHD בתוך ה"מארז" הרצוי כי היה לי פעם מארז של 2 יחידות HD של NETGEAR אשר עשה שימוש בשיטת פירמוט שונה מNTFS דבר אשר לא התאים לי.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  13. שלום ! יש לי לוח אם של ASUS P4P800 SE וכרגע מחוברים אליו 2 כוננים קשיחים של WD 80 ג'יגה 7200 PRM בחיבור SATA רגיל , אחד בתור MASTER והשני SLAVE . האם אני יכול להוסיף כונן קשיח נוסף בצורה כלשהי ? ואיך ? (ישנם גם חיבורי IDE ) האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? ואיך אני מבצע זאת ? שאלה נוספת : יש לי רעשים חשמליים מוזרים שיוצאים מתוך הכונן הקשיח , זה נשמע כמו נפילות מתח , מה הבעייה ? האם יכול להיות שהכונן "גוסס" (הוא בן שנתיים וחצי ) ? תודה רבה ושנה טובה .

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. כונן קשיח Western Digital WD3200AAKS כונן קשיח Western Digital WD3200KS מה ההבדל ביניהם?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  15. : כמה שיותר זול תודה!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by zekit,

תגידו הארד דיסק חיצוני יכול להיות פיתרון טוב לאיכסון וניגון (במחשב) של סרטים? או שיהיו קרטועים? במחשב יש חיבור USB 2 והתקציב שלי הוא עד 700 שקל... השמח גם לקבל המלצה

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by azarzar,

Pioneer DVR-212 VS LiteOn LH-20A1S מה לדעתכם יותר עדיף ? אני יותר בכיוון של הפיוניר כי אין על פיוניר בעיניות אבל מצד שני שמעתי שגם ה LiteOn מעולה, אז מה דעתכם ? נ.ב. חשוב לציין ששניהם SATA שזה מאוד חשוב לי

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by bezangeloo,

תודה.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by l0l9l8,

שלום, אני קונה היום הארד דיסק... השאלה שלי האם כונן IDE דורש הגדרה לאחר חיבורו? או שהמחשב מזהה אותו אוטומטית? ואיך לפרמט אותו בלי המערכת הפעלה? (יש לי כונן קיים עם מערכת הפעלה וזה יהיה בנוסף). תודה מראש!

20. אצלי הוא לא קורא חלק מהדיסקים, אצל מחשב אחר כן, נראה לי שאני אקנה חדש כי זה דיי חשוב לי

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות צורב חדש במקום צורב שנהרס בפנטיום 4 2.66Mhz. השאלה אם הצורביי DVD החדשים עם חיבוריי S-ATA ו-Dual Layer יכולים לעבוד על מחשב כזה או...? במידה ולא, אני אשמח אם תאמרו לי איזה אני כן יכול לקנות שבטוח יעבוד. תודה מראש!

22. שלום לכולם, מי מכיר את הצורב הזה ? ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE SATA ראיתי שנועה מוכרים אותו עכשיו ב-180ש"ח (לא כולל משלוח), כדאי לקנות או שיש צורב טוב יותר במחיר דומה ? תודה לממליצים

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by ROTEMan,

מישהו מוכן להסביר בבקשה?.. עד עכשיו לא הבנתי בשביל מה הבקר לדיסק קשיח.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by MT99,

ראיתי באתר של באג שיש להם במלאי מכשיר שכביכול "מנקה" דיסקים. מסיר שריטות וכתמים. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5192&perur=2&t=13&c=272 השאלה שלי אם זה באמת עובד ושווה את המחיר או שזה סתם לא מועיל? פעם ראשונה שיצא לי לראות מתקן כזה האמת...

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  25. Started by DarkLloth,

Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (Perpendicular Recording Technology) 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM או Western Digital Caviar SE16 WD3200AAKS 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM והאם Perpendicular Recording Technology זה משנה בהרבה בביצועים?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.